Vinga

Välkommen till Vinga of Sweden, varumärket som tar Er B2B-marknadsföring till en helt ny nivå! Här finner ni ett brett sortiment av högkvalitativa produkter, uppskattade som gåvor och presenter under hela året till både anställa och kunder. Här finns allt från lyxiga gjutjärnsgrytor till hållbara väskor, Vinga erbjuder något för alla oavsett om det avser en påsk, sommar, jul eller företagsgåva. Vingas produkter ger Ert företag det lilla extra för att bygga relationer, skapa förtroende och engagera medarbetare på ett meningsfullt sätt, Vinga of Sweden gör Er marknadsföring roligare, mer effektiv och mer minnesvärd än någonsin tidigare.

Nyckelpunkter för varumärket Vinga of Sweden

Vinga of Sweden har etablerat sig som ett framträdande varumärke inom branschen för premiumkvalitetsprodukter.

  1. Innovativ Produktkvalitet: Vinga of Sweden står för innovativa och hållbara produkter av hög kvalitet. Betona företagets engagemang för kreativitet och kvalitet i design och materialval.

  2. Svensk Design och Hantverk: Understryk varumärkets svenska arv och dess fokus på tidlös skandinavisk design. Lyft fram hur detta tilltalar en internationell B2B-marknad.

  3. Hållbarhet och Ansvarstagande: Belys företagets engagemang för miljömässig och social hållbarhet. Detta inkluderar ansvarsfulla produktionsprocesser och bidrag till samhällsinitiativ.

  4. Anpassningsbara Lösningar: Framhäv möjligheten till skräddarsydda och anpassningsbara produkter som möter specifika affärsbehov och preferenser.

  5. Starka Affärsrelationer: Betona vikten av långvariga partnerskap och förtroendefulla affärsrelationer, vilket är centralt för Vinga of Swedens affärsfilosofi.

  6. Global Närvaro med Lokal Förankring: Upplysningsvis om företagets globala räckvidd samtidigt som det bibehåller en stark lokal närvaro, vilket skapar en unik marknadsposition.

Vinga of Sweden Gåvor och Presenter med Företagslogo - B2B Återförsäljare

När det kommer till att stärka företagsidentiteten och lämna ett bestående intryck, är Vinga of Sweden en oslagbar partner. Som en auktoriserad återförsäljare, erbjuder vi en exklusiv möjlighet att förädla era merch-produkter med en personlig touch. Vår expertis inom promotion och profilering säkerställer att varje artikel ni väljer blir en ambassadör för ert varumärke.

Vårt sortiment inkluderar allt från praktiska kontorsartiklar till eleganta livsstilsprodukter, alla redo att anpassas med tryck eller brodyr av er logo. Detta är inte bara produkter; det är verktyg för att bygga varumärkeslojalitet och företagskultur. Oavsett om ni vill uppmärksamma medarbetare, imponera på affärspartners eller skapa enhetlighet i ert team, har vi lösningen.

På följande sida hittar ni hala vårt breda utbud av olika företagspresenter till anställda. Låt oss hjälpa er att skapa gåvor som inte bara ges, utan som verkligen uppskattas.

Vinga störst och bäst på Gåvokort och Giftcard

När det kommer till att ge en gåva som verkligen gör intryck, är Vinga of Sweden det självklara valet. Med sina gåvokort och giftcard, erbjuder Vinga en unik möjlighet att ge en present som är både personlig och flexibel.

Vingas gåvokort och giftcard är mer än bara ett sätt att ge en gåva - de är en upplevelse. Med ett brett utbud av produkter att välja mellan, kan mottagaren hitta något som verkligen passar deras smak och behov. Oavsett om det är en elegant väska, en praktisk köksutrustning eller något annat från Vingas sortiment, är varje gåva en påminnelse om omtanken och uppskattningen som ligger bakom.

Men det som verkligen gör Vingas gåvokort och giftcard speciella är flexibiliteten. Mottagaren kan välja att använda sitt kort på en gång, eller spara det för ett senare tillfälle. De kan även välja att lägga till egna pengar för att få något av större värde. Detta gör Vingas gåvokort och giftcard till en perfekt lösning för alla tillfällen, oavsett om det är en födelsedag, en jubileum eller bara för att visa uppskattning.

Så nästa gång du vill ge en gåva som verkligen gör intryck, tänk på Vinga of Sweden. Med deras gåvokort och giftcard, kan du ge en present som är både personlig och flexibel - en gåva som verkligen kommer att uppskattas.

Önskar ni ett bredare utbud av giftcard besök vår sida gåvokort för att ta del av hela vårt sortiment av olika modeller.

Vingas populära Grytor och Stekpannor

När det gäller köksutrustning som kombinerar traditionell charm med modern funktionalitet, står Vinga of Sweden i en klass för sig. Deras gjutjärnsgryta och stekpanna är inte bara köksredskap, de är arvstycken som förbättrar med tiden. Oavsett om du väljer en rund eller rektangulär form, erbjuder varje liter kapacitet en möjlighet att skapa kulinariska mästerverk.

Den gjutjärnspanna som Vinga of Sweden erbjuder är känd för sin hållbarhet och förmåga att jämnt fördela värmen, vilket gör varje måltid till en njutning. Deras populära köksredskap är inte bara praktiska, utan också estetiskt tilltalande, vilket gör dem till en fröjd att använda och visa upp.

För den som vill höja sin matlagning till nästa nivå och samtidigt ge sitt kök en touch av elegans, är Vinga of Swedens grytor och stekpannor det självklara valet. Utforska hela sortimentet och hitta den perfekta gjutjärnsgrytan eller stekpannan som kommer att berika dina matlagningsupplevelser och varje måltid du serverar.

Vinga Väskor och Ryggsäckar av högsta kvalité

När det kommer till kvalité och stil, är Vinga of Sweden ett varumärke som står ut. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 2005, har Vinga of Sweden etablerat sig som en ledande tillverkare av väskor och ryggsäckar, med en stark betoning på design, funktionalitet och högkvalitativa material.

En av de mest populära produkterna i Vingas sortiment är Baltimore-serien. Denna serie erbjuder allt från ryggsäckar till kylväskor, alla tillverkade med samma omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Baltimore ryggsäckar är särskilt populära, med en modern design och smarta organisationsmöjligheter som gör dem till ett utmärkt val för både arbete och fritid.

För de som söker en rymlig och praktisk väska för en helgresa, är Sortino weekend bag ett utmärkt val. Denna väska kombinerar stil och funktionalitet, med gott om utrymme för alla dina nödvändigheter och en robust konstruktion som håller upp under resans gång.

För de varma sommardagarna, erbjuder Vinga of Sweden också en rad kylväskor. Dessa väskor är perfekta för picknickar eller dagar på stranden, med isolering som håller dina drycker och snacks kalla och fräscha hela dagen.

För de som söker en mer traditionell väska, erbjuder Hunton-serien en rad eleganta alternativ. Dessa väskor är tillverkade av fina material och har en klassisk design som aldrig går ur stil.

Oavsett vilken typ av väska eller ryggsäck du söker, kan du vara säker på att du får en produkt av högsta kvalité när du väljer Vinga of Sweden. Med en stark betoning på design och funktionalitet, är dessa väskor och ryggsäckar mer än bara praktiska - de är ett uttryck för stil och god smak.

Glas, Porslin och annat för Dukning och Servering

När det är dags att imponera på affärspartners eller skapa en minnesvärd middagsupplevelse, är Vinga of Sweden det självklara valet för varje företag. Med en exklusiv kollektion av glas, fat, porslin, bestick, vinglas och skålar, är Vinga synonymt med elegans och kvalitet vid dukning och servering.

Varje glas från Vinga är designat för att förhöja dryckesupplevelsen, oavsett om det är en robust tumbler eller ett delikat champagneglas. Deras fat och porslin är inte bara funktionella utan också estetiskt tilltalande, vilket gör varje måltid till en visuell fest. Och när det kommer till bestick, erbjuder Vinga allt från praktiska serveringsbestick till eleganta middagsset som kompletterar varje bordssättning.

För vinälskaren är vinglas från Vinga of Sweden ett måste. Varje glas är noggrant utformat för att framhäva vinets aromer och smaker, vilket gör varje sip till en upplevelse. Och för att servera sallader eller efterrätter, är Vingas skålar både praktiska och vackra.

Vinga of Sweden förstår vikten av detaljer vid dukning och servering. Deras produkter är inte bara tillbehör, de är en del av upplevelsen som gör varje affärsmiddag eller event oförglömligt. Utforska deras sortiment och hitta de perfekta produkterna för att skapa en atmosfär av sofistikering och stil vid nästa företagsevent.

Plädar och Filtar i modern Design

För att skapa en mysig atmosfär i hemmet eller på kontoret har Vinga of Sweden mycket att erbjuda. Med en exklusiv kollektion av plädar och filtar i modern design, erbjuder Vinga en kombination av stil, komfort och kvalitet som är svår att slå.

Vingas plädar och filtar är mer än bara funktionella föremål. De är utformade för att vara en del av inredningen, med subtila geometriska mönster och en stilren design som passar i de flesta hem och kontor. Tillverkade av 100% akryl, ett konstgjort syntetmaterial med egenskaper som efterliknar ullfibern, erbjuder de både värme och komfort.

Men det är inte bara material och design som gör Vingas plädar och filtar speciella. Det är också deras engagemang för kvalitet. Varje produkt är noggrant tillverkad för att uppfylla de högsta standarderna, vilket gör dem till ett utmärkt val för företag som värdesätter både form och funktion.

Oavsett om du vill skapa en mysig atmosfär för dina anställda, imponera på affärspartners eller bara vill ha något extra bekvämt att krypa upp under på en kall dag, är Vingas plädar och filtar det perfekta valet. Utforska deras sortiment och hitta den perfekta produkten för dina behov.

Påslakanset, Bäddset och Handdukar - Utmärkta Reklamgåvor

När det gäller att välja den perfekta reklamgåvan som kombinerar praktisk användning med en känsla av lyx, är Vinga of Sweden det självklara valet för företag som vill göra ett bestående intryck. Med en exklusiv linje av påslakanset, bäddset och handdukar, erbjuder Vinga produkter som inte bara är av högsta kvalitet, utan också designade för att förmedla en känsla av omtanke och uppskattning till mottagaren.

Ett elegant påslakanset från Vinga of Sweden kan förvandla en vanlig natts sömn till en lyxig upplevelse, medan ett mjukt och inbjudande bäddset kan göra vilken säng som helst till en inbjudande oas. Dessa produkter är inte bara en fröjd för ögat, utan de är också tillverkade av premiummaterial som garanterar komfort och hållbarhet.

Handdukar från Vinga of Sweden är en annan utmärkt reklamgåva som dagligen påminner mottagaren om ditt företags generositet och höga standard. Perfekta för både gymmet och hemmet, dessa handdukar kombinerar absorberande egenskaper med en mjukhet som varar tvätt efter tvätt.

Att välja en reklamgåva från Vinga of Sweden innebär att du väljer att associera ditt varumärke med kvalitet och stil. Dessa produkter är inte bara användbara, de är också en subtil påminnelse om ditt företags omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Ge en gåva som står ut och som kommer att uppskattas och användas om och om igen. Utforska Vingas sortiment och hitta den perfekta gåvan som speglar ditt företags värderingar och smak.

Professionella Förkläden och Knivar till Köket

När det kommer till att skapa kulinariska mästerverk, är rätt verktyg avgörande. Och när det gäller dessa verktyg, är det svårt att slå kvaliteten och designen hos Vinga of Sweden.

Vinga of Sweden är känt för sina knivar av hög kvalitet, tillverkade med precision och omsorg. Dessa knivar är inte bara extremt funktionella, utan också vackert designade, vilket gör dem till ett utmärkt tillskott i varje kök. De är tillverkade av högklassigt japanskt stål, vilket ger dem en skarp, hållbar kant som kan hantera alla dina skärbehov. Oavsett om du skär grönsaker till en sallad eller förbereder en gourmetmiddag, kommer dessa knivar att göra jobbet enkelt och effektivt.

Men det är inte bara knivarna som gör Vinga of Sweden till ett utmärkt val för ditt kök. De erbjuder också professionella förkläden som är lika praktiska som de är stiliga. Dessa förkläden är tillverkade av högkvalitativa material och designade för att vara både bekväma och hållbara. De har justerbara band för att passa alla storlekar och kommer i en rad olika stilar och färger för att passa din personliga smak.

Så oavsett om du är en professionell kock eller bara en entusiastisk hemmakock, kommer Vinga of Sweden att ge dig de verktyg du behöver för att skapa fantastiska rätter. Med deras knivar och förkläden kommer du att känna dig som en mästerkock i ditt eget kök. Och det bästa av allt? Du kan få dessa fantastiska produkter levererade direkt till din dörr. Så vänta inte, ta ditt kök till nästa nivå med Vinga of Sweden idag!

Tilltalande Termosar, Vattenflaskor och Muggar

När det kommer till att hålla drycker varma eller kalla, är Vinga of Sweden ett varumärke som står ut. Med en rad produkter som inkluderar termosar, vattenflaskor och muggar, erbjuder Vinga of Sweden lösningar som är både praktiska och estetiskt tilltalande.

Vinga of Swedens termosar är kända för sin smarta vakuumisolering, som håller vatten iskallt i upp till 18 timmar och varma drycker varma i upp till 6 timmar. Deras termosar är tillverkade i 18/8 rostfritt stål, vilket innebär att de inte tar smak eller doft av tidigare innehåll. Dessutom är de fria från gifter och kan användas livet ut, vilket bidrar till färre plastflaskor i hav och miljö.

Vinga of Swedens vattenflaskor är lika imponerande. De är tillverkade i BPA-fri tritanplast och finns i en rad olika färger. Vissa modeller har en ögla på locket, vilket gör dem enkla att hänga på väskan, och deras nätta form gör att de passar i de flesta mugghållare. Dessutom är flaskorna enkla att rengöra och tål maskindisk.

Slutligen, Vinga of Swedens muggar är både funktionella och estetiskt tilltalande. De är handgjorda i stengods och glaserade tre gånger för att få till rätt finish. Varje mugg är unik, vilket ger en charmig och personlig touch till varje servering. Dessutom är muggarna diskmaskinssäkra, vilket gör dem praktiska för dagligt bruk.

Oavsett om du letar efter en termos för att hålla din kaffe varmt på vägen till jobbet, en vattenflaska för att hålla dig hydratiserad under träningspasset, eller en mugg för att njuta av en lugnande kopp te på kvällen, har Vinga of Sweden något för dig. Med deras kombination av funktionalitet, hållbarhet och stil, är det lätt att se varför de är ett populärt val för alla som värdesätter kvalitet och design.

Vinga of Sweden - Historia och Fakta

Vinga of Sweden är inte bara ett namn; det är en berättelse om svensk innovation, kvalitet och design. Genom att utforska varumärkets historia och fakta, blir det tydligt varför det har blivit en föredragen leverantör av premiumprodukter för företag världen över.

Grundat i Sverige, har Vinga of Sweden sedan starten varit synonymt med utmärkt hantverk och tidlös design. Varumärkets historia sträcker sig över årtionden, under vilka det har etablerat sig som en ikon för kvalitet och stil. Från eleganta hemprodukter till praktiska och hållbara företagsgåvor, varje artikel bär på en del av denna stolta tradition.

En intressant aspekt av Vinga of Sweden är dess engagemang för hållbarhet och innovation. Med en ständig strävan efter att förbättra och förfina sina produkter, visar varumärket en förståelse för både moderna trender och miljömässig ansvar. Denna balans mellan tradition och innovation är en viktig del av fakta om varumärket, vilket gör det så attraktivt för företagskunder.

För de företag som värdesätter kvalitet och design, erbjuder Vinga of Sweden en unik möjlighet att förstärka sitt eget varumärke. Genom att välja Vinga of Sweden-produkter, signalerar företag inte bara sin goda smak utan också sitt engagemang för hållbar och ansvarsfull verksamhet.

Varje produkt från Vinga of Sweden är en manifestation av svensk designexcellens. De erbjuder en idealisk plattform för företag att visa sin uppskattning till kunder och anställda, och på så sätt stärka sina affärsrelationer. Genom att välja dessa produkter, deltar företag i en lång och stolt tradition av svensk kvalitet och design.

För företag som vill upptäcka mer om hur dessa produkter kan stärka deras varumärke och relationer, finns det en uppsjö av möjligheter att utforska. Vare sig det gäller kundgåvor, evenemangsprodukter, eller stilrena kontorsartiklar, representerar Vinga of Sweden ett utmärkt val.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.

Vinga of Sweden Plädar / Filtar / Poncho
Vinga of Sweden Väskor & Ryggsäckar
Vinga of Sweden Tofflor & Flip Flops
Vinga of Sweden Termosar / Kannor / Muggar
Vinga of Sweden Fat & Skålar
Vinga of Sweden Muggar / Porslin / Keramik
Vinga of Sweden Knivar / Kökredskap / Grillredskap
Vinga of Sweden Handdukar & Handuksset
Vinga Of Sweden Bäddset / Sängkläder
Vinga of Sweden Giftcard
Vinga of Sweden Grytor & Stekpannor
Vinga of Sweden Ljuslyktor / Ljusstakar / Doftljus
Vinga of Sweden Förkläden / Kökshanddukar / Grytlappa
Vinga of Sweden Presentpåsar & Presentkartonger
Vinga of Sweden Påsar & Kassar
Vinga of Sweden Brandfiltar
Vinga of Sweden Skärbrädor
Vinga of Sweden Fritidsprodukter & Hushållsprodukter
Vinga of Sweden Brickor & Serveringsprodukter
Vinga of Sweden Glas & Karaffer

230 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vinga
Lean termosflaska 450 ML
Flera Färger
Lean termosflaska 450 ML

Termosflaska i rostfritt stål som matchar vattenflaskan i samma serie. Öglan på lo...

fr. 143,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Kaiser kockkniv
Kaiser kockkniv

Exklusiv kockkniv från Kaiserserien. Stålet är noga utvalt från Tyskland, X50CrMoV...

fr. 310,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Gåvokort Regal
Gåvokort Regal

Vårt populäraste gåvokort med ett mycket stort utbud av flera olika varumärken och...

fr. 400,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Kaiser santokukniv
Kaiser santokukniv

Santokukniv från Kaiserserien som innehåller knivar tillverkade av tyskt stål (X50...

fr. 237,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Kaiser kockset
Kaiser kockset

Exklusivt set med två stycken knivar ur vår Kaiser-serie. En kockkniv samt en skal...

fr. 458,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Gåvokort Classic
Gåvokort Classic

Ett av vårt populärare gåvokort med ett mycket stort utbud av flera olika varumärk...

fr. 240,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Gåvokort Nobel
Gåvokort Nobel

Ett populärt gåvokort med ett mycket stort utbud av flera olika varumärken och pro...

fr. 160,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Kaiser filéset
Kaiser filéset

Setet består av en filékniv, stålvävd handske samt en metalltvål. Handsken förbätt...

fr. 365,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Sortino kylväska
Flera Färger
Sortino kylväska

Denna moderna och stilrena kylväska gör sig väldigt bra när du ska iväg på en trev...

fr. 198,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Gåvokort Extravagans
Gåvokort Extravagans

Ett populärt gåvokort med ett mycket stort utbud av flera olika varumärken och pro...

fr. 600,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Baltimore weekendbag
Flera Färger
Baltimore weekendbag

Med denna rymliga weekendväska över axeln går du inte obemärkt förbi då den ger ut...

fr. 438,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Kaiser brödkniv
Kaiser brödkniv

Brödkniv från Kaiserserien som innehåller knivar tillverkade av stål som är noga u...

fr. 310,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
The Yacht coffee table game
The Yacht coffee table game

Kåk, fyrtal eller yatzy? Här kommer de fem tärningarnas spel, liggande i en stilig...

fr. 91,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Baltimore organiser
Baltimore organiser

Håll alla väsentligheter nära till hands med denna praktiska organiser. Här har du...

fr. 257,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Bratzy Coffee Table - Grön
Bratzy Coffee Table - Grön

Här kommer Yatzy i lyxförpackning! Med tärningar i guld och med en lika exklusiv p...

fr. 129,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Sortino kylkorg
Flera Färger
Sortino kylkorg

Denna rymliga kylkorg med lock innebär slutet på tråkiga och plastiga kylväskor. K...

fr. 330,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Lean Tritan vattenflaska
Flera Färger
Lean Tritan vattenflaska

Vattenflaska i BPA-fri tritanplast. Öglan på locket gör den enkel att hänga på väs...

fr. 69,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Asado förkläde
Flera Färger
Asado förkläde

Robust grönt förkläde i stentvättad canvas 500 gsm med konstläderdetaljer. Ett för...

fr. 218,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Monte gjutjärn 1,9 L
Flera Färger
Monte gjutjärn 1,9 L

En vacker såskastrull i Monte-serien. Tack vare gjutjärnets goda värmeegenskaper ...

fr. 498,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Asado First Aid Kit
Asado First Aid Kit

Förstahjälpen-kit i populära serien asado. Förpackat i en canvas bag med dragkedja...

fr. 128,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Buscot multiskärbräda
Buscot multiskärbräda

Skär-/serveringsbräda på hela 40 x 30 cm, vilket innebär att du har en stor yta at...

fr. 330,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Stekpincett
Stekpincett

Stekpincett av rostfritt stål, pincetten är smidig att använda för både större köt...

fr. 116,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Buscot rund serveringsbräda
Buscot rund serveringsbräda

Kvalitativ skärbräda i rund modell som även är tillräckligt stor och dekorativ för...

fr. 392,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Hunton weekendbag
Flera Färger
Hunton weekendbag

Rymlig weekendväska som passar perfekt till packningen inför kortare resor eller u...

fr. 597,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Fia med knuff coffee table
Fia med knuff coffee table

Klassiskt Fia med knuff spel, dock en mycket roligare och snyggare design. Spelet ...

fr. 147,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Hunton Necessär
Flera Färger
Hunton Necessär

Klassisk om än modern necessär i mockaimitation med detaljer i PU-läder. Necessäre...

fr. 220,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Buscot lång serveringsbräda
Buscot lång serveringsbräda

Robust och mycket användbar skär-/serveringsbräda som med sin längd på 75 cm och b...

fr. 320,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Baltimore Backpack
Flera Färger
Baltimore Backpack

Minimalistisk och trendig backpack som passar till alla tillfällen. Ryggsäcken är ...

fr. 392,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Luffarschack coffee table
Luffarschack coffee table

Klassiskt luffarschack, dock en mycket roligare och snyggare design. Spelet kommer...

fr. 147,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Baltimore Travel Backpack
Flera Färger
Baltimore Travel Backpack

Ryggsäcken har en minimalistisk och modern design med smarta organisationsmöjlighe...

fr. 529,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Sortino kylryggsäck
Flera Färger
Sortino kylryggsäck

Det är sällan man ser modern och trendig ut med en kylväska i handen, men med denn...

fr. 365,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Kaiser brynstålset
Kaiser brynstålset

Kockkniv och brynstål ur Kaiser-serien. Kniven är tillverkad av tyskt stål, X50CrM...

fr. 458,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Baltimore datorväska
Flera Färger
Baltimore datorväska

Den här moderna och stilrena datorväskan kommer säkert locka till sig många blicka...

fr. 408,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Lean Glasvattenflaska
Flera Färger
Lean Glasvattenflaska

En snygg glasvattenflaska för träningen eller till att ha på kontoret. Denna vatte...

fr. 91,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Baltimore gymbag
Baltimore gymbag

Stilren och minimalistisk gymväska i ett lätt, vattenavvisande nubuck-PU tyg med e...

fr. 597,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Gigaro trancherset
Gigaro trancherset

Trancherset med kniv och gaffel i typisk franskinspirerad bistrostil. Handtag av p...

fr. 362,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Sortino trail kylryggsäck
Flera Färger
Sortino trail kylryggsäck

Kylryggsäck som passar utmärkt till alla utflykter, stora som små. Kylryggsäcken ...

fr. 365,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Buscot rektangulär serveringsbräda
Buscot rektangulär serveringsbräda

Snygg skär-/serveringsbräda som förgyller alla kök. Rymlig yta vilket gör att den ...

fr. 290,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Valmer solstolsbadlakan
Valmer solstolsbadlakan

En lyxig strandhandduk i bomull med tofsar på kortsidorna för dagar på stranden el...

fr. 335,00 kr

MER INFORMATION
Vinga
Retro salladsbestick
Retro salladsbestick

Serveringsbestick i stål med handtag av ask. En klassisk och minimalistisk design ...

fr. 200,00 kr

MER INFORMATION