Thule®

Upptäck Thules värld av ryggsäckar och väskor där robust design möter skandinavisk charm! Vågar du missa chansen att förvandla din vardagstransport till ett äventyr? Med Thules innovativa och användarvänliga lösningar kan du ta med dig allt du behöver, vart du än ska. Oavsett om du är en urban upptäckare eller en vildmarksentusiast, har Thule den perfekta följeslagaren för dig. Läs vidare och bli förvånad över hur en väska kan göra din dag både roligare och mer effektiv!

Nyckelpunkter för Varumärket Thule

  1. Innovativ Design: Thule ligger i framkant med sina innovativa designlösningar som kombinerar funktionalitet och stil.
  2. Hållbarhet och Kvalitet: Varje Thule-produkt är byggd för att hålla och står emot de tuffaste förhållandena.
  3. Mångsidighet: Från vardagspendling till äventyrsresor, Thules ryggsäckar och väskor passar alla scenarion.
  4. Användarvänlighet: Produkterna är utformade för att vara intuitiva och lättanvända, vilket gör dem idealiska för alla typer av användare.
  5. Miljömedvetenhet: Thule är engagerade i hållbarhet och miljövänliga praktiker.
  6. Skandinavisk Design: Med sina rötter i Skandinavien, erbjuder Thule en unik blandning av minimalism och funktionalitet.
  7. Globalt Närvarande: Thule är ett globalt erkänt varumärke, vilket ökar dess tillgänglighet och efterfrågan på olika marknader.
  8. Anpassningsbara Lösningar: Möjligheten att anpassa produkterna efter individuella behov och preferenser är en nyckelfaktor i Thules framgång.
  9. Säkerhet: Fokus på säkerhet och skydd av dina tillhörigheter är central i Thules produktutveckling.
  10. Starkt Varumärkesidentitet: Thule har etablerat sig som en symbol för äventyr och frihet, vilket tilltalar en bred kundbas.

Thule Ryggsäckar och Väskor i Skandinavisk Design

När det kommer till att förena praktisk förvaring med elegant estetik, står Thule som en bastion av kvalitet. Varje väska är ett mästerverk av skandinavisk design, avsett att förkroppsliga en perfekt balans mellan form och funktion. Föreställ dig en resväska som inte bara rymmer dina tillhörigheter säkert, men också bidrar till en sofistikerad image på affärsresan. Eller en kabinväska som smidigt glider in i flygplanets överhylla, lika lätt som den navigerar genom affärsmöten och hotellfoajéer.

För den moderna professionellen är en datorväska mer än bara ett förvaringsutrymme; det är en mobil arbetsstation. Thules sortiment av ryggsäckar och väskor inkluderar smart utformade datorryggsäckar som skyddar din laptop medan du är på språng. Och för dagar när äventyret kallar, erbjuder Subterra-kollektionen rymliga duffel väskor som är byggda för att hålla och designade för att imponera.

Varje produkt är en chans för merch som stärker din företagsidentitet och ökar synligheten för din profilering. Det är inte bara en väska; det är en promotion av ditt varumärke, en fysisk manifestation av ditt företags strävan efter excellens.

Upptäck vårt fullständiga utbud av ryggsäckar med tryck som speglar ditt företags kvalitet och stil och välj den modell som bäst representerar din verksamhet och förstärker din varumärkesidentitet.

Varumärket Thule Sweden - Historia och Fakta

Thule är ett varumärke som är synonymt med kvalitet och innovation. Grundat 1942 i de djupaste skogarna i Småland, Sverige, av Erik Thulin, en äkta friluftsentusiast, har Thule sedan dess fokuserat på att designa och utveckla smarta, snygga produkter av hög kvalitet som är miljövänliga, säkra och enkla att använda.

Thule har en rik historia av innovation. Från att ha introducerat sin första skidhållare 1962, till att lansera sin första dragkroksmonterade cykelhållare 1992, och till att introducera sina ryggsäckar 2015, har Thule alltid varit i framkant när det gäller att skapa lösningar som underlättar livets äventyr.

Thules ryggsäckar och väskor är kända för sin smarta design och höga kvalitet. De finns i en rad olika modeller och färger för att passa alla stilar. Med smarta förvaringsfack och bekväma bärremmar, är Thules ryggsäckar och väskor perfekta för både vardagligt bruk och äventyrliga resor.

Thule är mer än bara ett varumärke - det är en symbol för frihet att leva ett aktivt liv fullt ut. Oavsett vad som driver dig och vad du söker efter, ger Thule dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut.

Thule är inte bara ett varumärke, det är en livsstil. Det är en symbol för frihet, äventyr och upptäckande. Så oavsett om du är på väg till jobbet, skolan, gymmet eller ut på ett äventyr, kan du lita på Thule för att göra resan smidigare och mer njutbar.

Fakta om Thule inkluderar att de har över 75 års erfarenhet av att skapa lösningar som underlättar livets äventyr. De har fokuserat helt på att utveckla smarta, snygga produkter av hög kvalitet som är miljövänliga, säkra och enkla att använda. Thule har omkring 2 600 anställda och har nio produktionsanläggningar och ett 50-tal försäljningskontor runt om i världen samt försäljning på 140 marknader.

Så nästa gång du behöver en ryggsäck eller väska, tänk på Thule. Med deras historia av innovation, deras engagemang för kvalitet och deras passion för att skapa produkter som gör livet enklare, kan du vara säker på att du gör ett bra val.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


5 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thule®
Thule Accent ryggsäck 23 l
Thule Accent ryggsäck 23 l

En miljövänlig reseryggsäck som passar för arbete och rymmer en 15 tum MacBook® el...

fr. 1473,00 kr

MER INFORMATION
Thule®
Thule Lithos ryggsäck 20 l
Thule Lithos ryggsäck 20 l

En snygg ryggsäck med gott om förvaring och vadderad ryggpanel och axelband för op...

fr. 891,00 kr

MER INFORMATION
Thule®
Thule Notus ryggsäck 20 l
Thule Notus ryggsäck 20 l

Denna Bluesign® godkända ryggsäck är tillverkad av miljövänligt återvunnet materia...

fr. 937,00 kr

MER INFORMATION
Thule®
Thule EnRoute ryggsäck 23 l
Thule EnRoute ryggsäck 23 l

En mångsidig utomhusinspirerad ryggsäck som har flera förvaringslösningar för att ...

fr. 1319,00 kr

MER INFORMATION
Thule®
Thule Accent konvertibel ryggsäck 17 l
Thule Accent konvertibel ryggsäck 17 l

En miljövänlig 2-i-1-portfölj som omvandlas till en ryggsäck för enklare affärsres...

fr. 1510,00 kr

MER INFORMATION