Thermos®

Thermos - originalet, inte att förväxla med termos, i Thermos värld betyder varm verkligen varm och kall verkligen kall! Med sin patenterade vakuumteknik och rostfria fjäderstålkonstruktion, är Thermos helt enkelt bara bäst. Oavsett om du är på äventyr i vildmarken, på jakt, eller bara njuter av friluftslivet, kommer Thermos att hålla dina drycker vid perfekt temperatur i upp till 24 timmar. Utöver att de även är stöttålig och läckagefri är de också utrustade med en hygienisk autokork som är delbar för enkel rengöring. Thermos Original har fått högsta möjliga betyg av Testfakta, vilket gör den till den bästa termosen på marknaden.

Nyckelpunkter för varumärket Thermos

  • Termisk Teknik: Thermos original är känt för sin överlägsna termiska teknik. Med dubbelväggskonstruktion och vakuumisolering håller den drycker varma eller kalla i upp till 24 timmar.

  • Kvalitet och Hållbarhet: Tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet, är Thermos original designad för att tåla tidens tand. Dess robusta konstruktion gör den till en pålitlig följeslagare för alla dina äventyr.

  • Bekvämlighet: Med en lätt och kompakt design, är Thermos original lätt att bära runt. Dess läckagesäkra lock gör det enkelt att förvara i väskan utan att oroa sig för spill.

  • Hälsa och Säkerhet: Thermos original är BPA-fri, vilket innebär att den är säker för dig och din familj att använda. Dessutom är den lätt att rengöra, vilket gör den till ett hygieniskt val för alla.

  • Miljövänlig: Genom att använda Thermos original, bidrar du till att minska användningen av engångsartiklar. Det är ett steg mot en mer hållbar och miljövänlig livsstil.

  • Varumärkets Arv: Thermos är mer än bara en termos. Det är ett varumärke med över ett sekel av historia, känd för sin innovation och kvalitet. Med Thermos original, blir du en del av denna stolta tradition.

Thermos Originalet - inte att förväxla med vilken Termos som helst

När det kommer till att hålla din kaffe varmt eller ditt te perfekt bryggt på kontoret, finns det inget som slår Thermos original. Detta varumärke har blivit synonymt med kvalitet och hållbarhet, och deras produkter är designade för att möta behoven hos både barn och vuxen.

Med en Thermos för mat kan du vara säker på att maten håller sig varm tills det är dags för lunch, oavsett om du är på en byggarbetsplats eller i ett mötesrum. Produkterna har gång på gång visat sig vara bäst i test, tack vare deras överlägsna isoleringsteknik och robusta konstruktion.

För företag som vill stärka sin profilering och skapa en varaktig promotion, erbjuder Thermos möjligheten att anpassa produkterna med med tryck eller gravyr. Detta gör dem till en utmärkt del av er merch-kollektion, som inte bara kommer att uppskattas av mottagaren utan också dagligen påminna dem om ert företags omtanke och professionalism.

Så nästa gång ni funderar på hur ni kan förbättra ert företags synlighet och ge era anställda eller kunder något som de verkligen kommer att använda och uppskatta, tänk på Thermos - originalet som står ut från mängden.

Thermos termosar - När bara det absolut Bästa duger

Thermos hålla dina drycker och mat vid perfekt temperatur, finns det inget bättre val än Thermos termosar. Dessa termosar är inte bara en termos ? de är Thermos, det varumärke som har satt standarden för termosar över hela världen.

Thermos erbjuder en rad olika termosar för att passa alla behov. För de som behöver hålla sin mat varm, är mattermos från Thermos det självklara valet. Och för de som är ständigt på språng, är light & compact och king termosar från Thermos perfekta för att hålla drycker vid rätt temperatur.

En av de saker som gör Thermos termosar så speciella är deras vacuum teknologi. Denna teknologi gör att drycker och mat håller sig varma eller kalla mycket längre än i en vanlig termos. Oavsett om du vill ha ditt kaffe varmt hela dagen eller din sallad kall till lunch, kommer Thermos termosar att leverera.

Men det är inte bara teknologin som gör Thermos termosar till det bästa valet. Det är också deras design och kvalitet. Från deras robusta ståltermos till deras termosar med handtag för enkel transport, är varje detalj genomtänkt för att ge bästa möjliga användarupplevelse.

På följande länk kan ni upptäcka hela vårt utbud av termosar med tryck eller gravyr i olika prisklasser.

Thermos termosmuggar - Garanterat Läckagefria

När det gäller att hålla ditt kaffe eller te varmt på språng, finns det inget bättre val än Thermos termosmuggar. Dessa muggar är inte bara en mugg ? de är Thermos, det varumärke som har satt standarden för termosmuggar över hela världen.

Thermos erbjuder en rad olika termosmuggar för att passa alla behov. För de som är ständigt på språng, är travel pro och mobile pro termosmuggar från Thermos perfekta för att hålla drycker vid rätt temperatur.

En av de saker som gör Thermos termosmuggar så speciella är deras vacuum teknologi. Denna teknologi gör att drycker håller sig varma eller kalla mycket längre än i en vanlig mugg. Oavsett om du vill ha ditt kaffe varmt hela dagen eller din iste kall till lunch, kommer Thermos termosmuggar att leverera.

Men det är inte bara teknologin som gör Thermos termosmuggar till det bästa valet. Det är också deras design och kvalitet. Från deras robusta bilmugg till deras läckagefria termosmuggar för enkel transport, är varje detalj genomtänkt för att ge bästa möjliga användarupplevelse.

Thermos erbjuder mängder av olika stolekar

I en värld där behoven varierar och alla söker efter den perfekta lösningen för att hålla sina drycker varma eller kalla, står Thermos som en oöverträffad pionjär. Med ett brett utbud av stolekar, anpassar de sig smidigt till varje unikt krav, oavsett om det handlar om en individ eller ett företag.

Från den kompakta mini-storleken på 0,35 l till den imponerande xxl som rymmer hela 2 l, finns det en Thermos-produkt för varje tillfälle. För den som är ständigt i rörelse, erbjuder de praktiska storlekar som 0,5 l och 0,75 l, perfekta för en snabb kaffepaus eller för att hålla sig hydrerad under en lång arbetsdag.

För dem som kräver lite mer, finns det alternativ som 1 l och 1,2 l, idealiska för längre möten eller utomhusaktiviteter där tillgång till påfyllning kan vara begränsad. Å andra sidan, när utrymmet är en begränsning, är liten storlek som 0,4 l perfekt för att enkelt få plats i en väska eller ryggsäck.

Oavsett om det handlar om en stor presentation eller en liten samling, finns det en Thermos-flaska som passar perfekt. Med sitt engagemang för kvalitet och innovation, säkerställer varje Thermos-produkt att din dryck håller sig vid precis rätt temperatur.

Välj Thermos för en lösning som inte bara är praktisk och hållbar, men som också speglar en professionell och sofistikerad image. Vare sig du behöver en robust behållare för vandringar eller en stilfull flaska för kontoret, finns det en Thermos som passar just dina behov.

Upptäck en värld av möjligheter och anpassningsbara lösningar med Thermos, en ledare inom temperaturbevarande behållare. Med Thermos i din arsenal, är du alltid förberedd, oavsett vad dagen kan tänkas föra med sig.

Varumärket Thermos - Intressant Historia och Fakta

När det kommer till att behålla drycker vid idealisk temperatur, är Thermos det självklara valet, inte bara i Sverige utan runt om i världen. Detta varumärke har en rik historia som speglar innovation och kvalitet, en historia som är lika fascinerande som de produkter de erbjuder.

Thermos, känt för sin banbrytande teknik inom isolerade behållare, startade sin resa i början av 1900-talet. Sedan dess har de varit en symbol för hållbarhet och tillförlitlighet. Detta varumärke har inte bara revolutionerat sättet människor förvarar och transporterar sina drycker utan har också blivit en del av vardagslivet för yrkesverksamma över hela världen.

En av de mest intressanta fakta om Thermos är hur de konsekvent har anpassat sina produkter till olika marknader, inklusive Sverige. I denna region, där klimatförhållandena kan vara extremt varierande, har Thermos-produkterna blivit oumbärliga för både individer och företag som värdesätter kvalitet och effektivitet.

Dessutom har Thermos genom åren engagerat sig i kontinuerlig forskning och utveckling, vilket säkerställer att de håller sig i framkanten när det gäller teknik och design. Denna hängivenhet till innovation är en del av deras historia som ständigt inspirerar och imponerar.

För företag som söker pålitliga lösningar för att hålla drycker vid önskad temperatur, erbjuder Thermos en oslagbar kombination av tradition, innovation och prestanda. Deras produkter är inte bara funktionella, utan också stilfulla, vilket gör dem till ett utmärkt val för företag som vill förmedla en bild av professionalism och omsorg om detaljer.

Sammanfattningsvis representerar Thermos en perfekt balans av historia, fakta och framtidsinriktad innovation. För företag i Sverige och över hela världen, står Thermos för kvalitet och tillförlitlighet - en partner som man kan lita på genom alla årstider och för alla typer av drycker.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


14 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thermos®
Thermos Mobile Pro 0.5L
Flera Färger
Thermos Mobile Pro 0.5L

Lättviktstermos från Thermos tillverkad i rostfritt stål. Helt läckagesäker. Grepp...

fr. 270,00 kr

MER INFORMATION
Thermos®
Thermos King Flask 0.5L
Flera Färger
Thermos King Flask 0.5L

Termos med skruvkork där man har kombinerat mycket hög kvalité med snygg vintage d...

fr. 240,00 kr

MER INFORMATION
Thermos®
Thermos Travel Pro 0.4L
Flera Färger
Thermos Travel Pro 0.4L

Unik ståltermos med tätslutande snäpplock. Drick direkt ur! Mycket hygienisk. Enke...

fr. 270,00 kr

MER INFORMATION
Thermos®
Thermos King Flask 1.2L
Flera Färger
Thermos King Flask 1.2L

Termos med skruvkork där man har kombinerat mycket hög kvalité med snygg vintage d...

fr. 330,00 kr

MER INFORMATION
Thermos®
Thermos King Mug 0.5L
Thermos King Mug 0.5L

Termosmugg där man har kombinerat mycket hög kvalitet med snygg vintage design. Vo...

fr. 278,00 kr

MER INFORMATION
Thermos®
Thermos King Jar 0.5L
Thermos King Jar 0.5L

Matståltermos från Thermos där man har kombinerat mycket hög kvalité med snygg vin...

fr. 263,00 kr

MER INFORMATION
Thermos®
Thermos Light & Compact 0.35L
Thermos Light & Compact 0.35L

Ståltermos av absolut högsta kvalité. Tillverkad i rostfritt fjäderstål med unik p...

fr. 210,00 kr

MER INFORMATION
Thermos®
Thermos Java 1.0L
Thermos Java 1.0L

Patenterad, unik och okrossbar ståltermoskanna i snygg finish. Greppvänligt handta...

fr. 368,00 kr

MER INFORMATION
Thermos®
Thermos Java 1.5L
Thermos Java 1.5L

Patenterad och unik okrossbar ståltermoskanna i snygg finish. Greppvänligt handtag...

fr. 405,00 kr

MER INFORMATION
Thermos®
Thermos Work 1.2L
Thermos Work 1.2L

Work-flaskan är en termos som man inte skojar bort. Behöver du en robust termos so...

fr. 420,00 kr

MER INFORMATION
Thermos®
Thermos Light & Compact 0.5L
Flera Färger
Thermos Light & Compact 0.5L

Ståltermos av absolut högsta kvalité. Tillverkad i rostfritt fjäderstål med unik p...

fr. 225,00 kr

MER INFORMATION
Thermos®
Thermos Light & Compact 0.75L
Thermos Light & Compact 0.75L

Ståltermos av absolut högsta kvalité. Tillverkad i rostfritt fjäderstål med unik p...

fr. 270,00 kr

MER INFORMATION
Thermos®
Thermos Light & Compact 1.0L
Thermos Light & Compact 1.0L

Ståltermos av absolut högsta kvalité. Tillverkad i rostfritt fjäderstål med unik p...

fr. 300,00 kr

MER INFORMATION
Thermos®
Thermos Mobile Pro 0.35L
Thermos Mobile Pro 0.35L

Lättviktstermos från Thermos tillverkad i rostfritt stål. Helt läckagesäker. Grepp...

fr. 263,00 kr

MER INFORMATION