South West®

South West produktlinje av kläder sträcker sig från sportkläder till accessoarer, South West står för en unik blandning av stil och funktionalitet. Varje plagg är designat med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vilket gör att ni kan uttrycka Ert företags profil samtidigt som ni känner Er bekväma och redo för alla utmaningar som arbetsdagen har att erbjuda. South West gör det möjligt för Er att sätta Er egen prägel på kläderna, vilket gör varje plagg till en förlängning av ditt varumärke.

Viktiga Punkter för Varumärket South West Kläder

När det gäller att välja arbetskläder för ditt företag, är det viktigt att ha en klar förståelse av varumärkets kärnvärden och erbjudanden. South West kläder, kända för sin hållbarhet och kvalitet, utmärker sig i flera nyckelaspekter som är avgörande för företag som söker pålitliga klädlösningar. Här är några viktiga punkter som gör South West till ett föredraget val inom företagskläder:

  1. Kvalitetsfokus: South West kläder är synonymt med hög kvalitet. De använder premiummaterial som garanterar långvarig hållbarhet och komfort, vilket är avgörande för arbetskläder.

  2. Brett Produktsortiment: Från formella byxor och skjortor till avslappnade T-shirts och hoodies, erbjuder South West ett omfattande sortiment som passar olika arbetsmiljöer och branschkrav.

  3. Anpassningsbara Lösningar: Med möjligheten att anpassa kläder efter företagets specifika behov och branding, står South West ut som en flexibel partner för företagskläder.

  4. Miljömedvetenhet och Ansvar: I linje med moderna företags ansvarsnormer, är South West engagerade i hållbara och etiska produktionsmetoder, vilket gör dem till ett miljövänligt och socialt ansvarsfullt varumärke.

  5. Innovativa Designlösningar: South West är känt för sin innovationsförmåga, ständigt uppdaterar och förbättrar sina produkter för att möta de senaste trenderna och arbetsförhållandena.

  6. Prisvärdhet och Värde för Pengarna: De erbjuder produkter som är kostnadseffektiva utan att kompromissa med kvaliteten, vilket ger ett utmärkt värde för företag som vill investera i hållbara arbetskläder.

Att välja South West för ditt företags klädbehov innebär att investera i ett varumärke som förstår och uppfyller de krav som moderna företag ställer på arbetskläder. Med sin fokus på kvalitet, anpassning, hållbarhet och kundtillfredsställelse, är South West ett idealiskt val för företag som söker högpresterande och ansvarsfulla klädlösningar.

South West Kläder Återförsäljare med Ert Företags Profil

South West är mer än bara ett varumärke för kläder. Det är en symbol för kvalitet, stil och professionalism. Som återförsäljare av South West kläder, erbjuder vi ett brett sortiment av kläder som kan anpassas till ditt företags unika behov och stil.

Våra profilkläder är designade för att stärka ditt företags identitet och skapa en enhetlig och professionell image. Oavsett om du letar efter arbetskläder för ditt team eller vill skapa en unik merch-kollektion för ditt varumärke, har vi lösningen för dig.

Alla våra kläder kan anpassas med tryck eller brodyr av ditt företags logo. Detta gör att ditt företag syns och märks, oavsett var dina anställda eller kunder bär kläderna. Det är en effektiv form av profilering och promotion som hjälper till att öka ditt företags synlighet och stärka ditt varumärkes image.

South West kläder är inte bara stiliga och professionella, de är också bekväma och hållbara. De är designade för att tåla dagligt slitage och hålla sig snygga och fräscha även efter många tvättar. Detta gör dem till ett utmärkt val för företag som värdesätter både kvalitet och stil.

Vi erbjuder ett brett utbud av South West kläder, inklusive allt från arbetskläder till mer casual kläder. Oavsett vilken typ av kläder du behöver för ditt företag, kan du vara säker på att du hittar det i vårt sortiment.

Så om du letar efter en pålitlig partner för ditt företags profilkläder, behöver du inte leta längre. Vi är här för att hjälpa dig att skapa en stark och enhetlig image för ditt företag med hjälp av högkvalitativa, stiliga och anpassningsbara South West kläder.

För att utforska hela vårt utbud av olika företagskläder som kan tänkas passa Er organissation, besök vår landningssida för profilkläder.

South West kända för sina T-shirt, Pikéer, Tröjor och Hoodie

I den konkurrensfyllda världen av företagskläder står varumärket South West ut som en ledare, speciellt när det gäller deras högkvalitativa T-shirt, stilrena Pikéer, bekväma tröjor och trendiga hoodie. Deras engagemang för kvalitet och stil syns tydligt i varje stycke av deras kollektion, vilket gör dem till det självklara valet för företag som värdesätter både komfort och professionell utstrålning.

När man tänker på South West, är det deras T-shirt som ofta kommer först i tankarna. Dessa T-shirts är inte bara bekväma, utan också utformade för att hålla högsta standard av både hållbarhet och stil. De är det perfekta valet för företag som vill att deras anställda ska se skarpa och professionella ut, samtidigt som de känner sig bekväma under hela arbetsdagen.

För dem som söker en mer uppklädd look, erbjuder South West en serie av Pikéer som kombinerar klassisk elegans med modern design. Dessa pikéer är perfekta för företagsevent eller dagar då man vill ha en mer polerad företagsimage. De är tillgängliga i en mängd färger och stilar, vilket gör det enkelt att hitta en som passar just ditt företags identitet.

Tröjor från South West är en annan viktig del av deras kollektion. De erbjuder en ideal balans mellan komfort och stil, vilket gör dem till ett utmärkt val för företag som värdesätter en avslappnad, men ändå professionell image. Dessa tröjor är perfekta för att hålla sig varm under de kyligare månaderna, utan att kompromissa med utseendet.

Slutligen, South West?s hoodie är det ultimata valet för den moderna arbetsplatsen. De kombinerar avslappnad stil med funktionalitet, vilket gör dem perfekta för kreativa arbetsmiljöer eller som en del av en mer avslappnad företagsuniform. Hoodies från South West är inte bara bekväma och stiliga, utan också tillverkade för att hålla, vilket garanterar att de ser bra ut även efter många tvättar.

Att välja South West för ditt företags klädbehov innebär att välja ett varumärke som står för kvalitet, stil och bekvämlighet. Oavsett om det gäller T-shirts för vardagen, pikéer för särskilda tillfällen, tröjor för kyliga dagar eller hoodies för en avslappnad stil, har South West allt du behöver för att hålla ditt team bekvämt och stilfullt klätt.

Jackor och Västar för alla möjliga arbetsplatser och branscher

När det kommer till att klä upp medarbetare för alla möjliga arbetsplatser och branscher, är det få varumärken som kan mäta sig med South West och deras imponerande sortiment av jackor och västar. Denna kollektion är skräddarsydd för att möta de varierande och krävande behoven inom olika arbetsmiljöer, från kontor till utomhusarbete, och erbjuder en unik kombination av stil, funktionalitet och komfort.

Varje jacka från South West är designad med tanke på mångsidighet och hållbarhet, vilket gör dem till det perfekta valet för arbetsplatser som kräver både funktionalitet och professionell utstrålning. Vare sig det är för fältarbetare som behöver hålla sig varma och torra, eller för personal som arbetar i stadsmiljöer och vill se eleganta ut, så har South West en lösning. Deras jackor är noggrant utformade för att tåla de olika utmaningar som olika arbetsmiljöer kan presentera, från hårt väder till dagligt slitage.

Västar från South West erbjuder en annan dimension av flexibilitet och stil. Perfekta för övergångssäsonger eller som ett extra lager under kallare månader, dessa västar är ett idealiskt komplement till arbetsklädseln. De är både funktionella och stiliga, vilket gör dem till ett ypperligt val för arbetsplatser där utseendet är lika viktigt som praktisk användbarhet.

Anpassade för en mängd olika branscher, från konstruktion och tillverkning till detaljhandel och företagstjänster, är South West?s jackor och västar designade för att möta specifika krav. Denna anpassningsförmåga garanterar att oavsett vilken bransch ditt företag tillhör, kan du vara säker på att dina medarbetare är välklädda, bekväma och skyddade.

För företag som ser värdet i att investera i högkvalitativa arbetskläder, är South West det självklara valet. Med deras jackor och västar kan du säkerställa att dina medarbetare inte bara är redo för alla arbetsutmaningar, men också representerar ditt företag på bästa möjliga sätt. Oavsett arbetsmiljö eller bransch, står South West för kläder som kombinerar funktionalitet med ett professionellt utseende, vilket gör dem till en ovärderlig del av varje företags garderob.

Byxor och Shorts för alla tänkbara arbetsförhållanden

I en värld där arbetsförhållanden kan variera enormt, från inomhuskontor till utomhusanläggningar, är det viktigt att ha arbetskläder som inte bara är funktionella utan också bekväma och hållbara. Här kommer South West in i bilden med sitt imponerande utbud av byxor och shorts som är perfekta för alla tänkbara arbetsmiljöer.

För professionella miljöer där stil och komfort går hand i hand, erbjuder South West ett sortiment av byxor som är oöverträffade i både kvalitet och design. Dessa byxor är skapade för att erbjuda maximal komfort under hela arbetsdagen, samtidigt som de upprätthåller en professionell look som är avgörande i affärsvärlden. De är tillverkade av hållbara material som står emot slitage, vilket gör dem till ett idealiskt val för yrken som kräver både rörlighet och hållbarhet.

När sommaren och de varmare månaderna kommer, är South West?s shorts det perfekta valet för att hålla dina anställda svala och bekväma. Dessa shorts är designade för att ge optimal rörelsefrihet och är perfekta för arbetsförhållanden där luftighet och komfort är nyckeln. De kombinerar funktionalitet med en avslappnad stil, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för mer informella eller utomhusbaserade arbetsmiljöer.

Att välja South West för dina arbetskläder innebär att du väljer ett varumärke som förstår vikten av att anpassa kläder efter specifika arbetsförhållanden. Deras byxor och shorts är designade för att möta behoven hos olika yrkesgrupper, från de som arbetar inomhus till de som spenderar merparten av sin arbetsdag utomhus. Med South West kan du vara säker på att ditt team inte bara ser professionellt ut, men också känner sig bekväma och stödda i deras arbetskläder.

Sammanfattningsvis erbjuder South West en lösning för varje arbetsmiljö med sina mångsidiga och högkvalitativa byxor och shorts. Oavsett om det är för att möta kraven i en formell kontorsmiljö eller behoven på en aktiv arbetsplats utomhus, står South West för arbetskläder som kombinerar stil, komfort och hållbarhet. Att investera i South West?s arbetskläder är ett smart drag för alla företag som vill garantera att deras personal är välklädd, bekväm och redo för alla arbetsutmaningar de kan möta.

Varumärket South West - Historia och Fakta

South West är ett varumärke som har blivit synonymt med kvalitet och hållbarhet inom klädindustrin. Med sina rötter i hjärtat av den svenska textilindustrin, har South West en lång och stolt historia av klädproduktion för både mode och industri.

South West erbjuder kläder i olika produktgrupper: T-shirt, piké, collage, stickat, sport, fleece, jackor, byxor, underställ, accessoarer och junior, för barn i alla åldrar. Varje plagg är designat med tanke på komfort och hållbarhet, vilket gör dem till det perfekta valet för ditt företag.

En intressant fakta om South West är att de är en del av Båstad-Gruppen, vars historia sträcker sig hela vägen tillbaka till år 1907 när bolaget började tillverka spikade trätofflor. Mycket har hänt sedan dess och idag är Båstad-Gruppen en av Nordens ledande leverantörer av skydds- och yrkesskor, med försäljning via återförsäljare i hela Europa.

South Wests kläder är inte bara bekväma och hållbara, de är också designade med tanke på stil. Oavsett om du letar efter arbetskläder, sportkläder eller vardagskläder, har South West något för alla. Dessutom erbjuder de en storleksguide för att säkerställa att du hittar den perfekta passformen för dina behov.

Men South West är mer än bara kläder. De är ett varumärke som står för kvalitet, hållbarhet och stil. De är ett varumärke som du kan lita på, oavsett vad dina klädbehov kan vara. Så nästa gång du behöver nya kläder, tänk på South West. Du kommer inte att bli besviken.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.

South West T-shirt
South West Piké
South West Hoodie
South West Tröjor
South West Jackor
South West Västar
South West Byxor
South West Shorts
South West Mössor
South West Underkläder
South West Handdukar
South West Övrigt

142 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

South West®
Basic Underwear
Basic Underwear

Enfärgat funktionsunderställ med flatlocksömmar i avvikande färg. Används som förs...

fr. 319,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Kings T-shirt
Flera Färger
Kings T-shirt

Klassisk t-shirtmodell. Single jersey i kammad bomull. Modellen har elastan i hals...

fr. 99,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Wiggo Trousers
Flera Färger
Wiggo Trousers

Praktisk 5-ficks hybridbyxa i stretchig kvalitet för optimal rörelsefrihet och kom...

fr. 929,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Parry Sweat
Flera Färger
Parry Sweat

Collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Elastisk mudd i nede...

fr. 479,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Polly Fleece w
Flera Färger
Polly Fleece w

Sherpa-fleece i dampassform med mjuk och skön insida och fluffig utsida. Jackan ha...

fr. 749,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Beanie
Flera Färger
Beanie

Mössa i bomull och elastan med vävd logo-tab. Kontrastrande sömmar. Höjd 26 cm.

fr. 89,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Franklin Sweat
Flera Färger
Franklin Sweat

Collegejacka med borstad insida och avvikande paneler i sidan. Två rymliga frontfi...

fr. 519,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Beanie Low
Flera Färger
Beanie Low

Mössa i bomull och elastan med vävd logo-tab. Låg modell med ton-i-ton sömmar. Höj...

fr. 89,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Lincoln Sweat
Flera Färger
Lincoln Sweat

Collegejacka med borstad insida och avvikande paneler i sidan. Två rymliga frontfi...

fr. 519,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Morris Polo
Flera Färger
Morris Polo

Piké med dekorativt band i nacke och sprund. Halvmånesöm i nacken. Knappslån har v...

fr. 289,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Norman T-shirt
Flera Färger
Norman T-shirt

T-shirt gjord av Fairtrade-certifierad bomull med stretch för skön passform. Rundh...

fr. 209,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Basic T-shirt
Flera Färger
Basic T-shirt

Prisvärd t-shirt i 100% bomull med ribbad halsringning. Ett bra basplagg.

fr. 69,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Denver Sweat
Flera Färger
Denver Sweat

Collegejacka med hel dragkedja. Borstad insida och raglanärm. Elastisk mudd i krag...

fr. 479,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Lucy Sweat w
Flera Färger
Lucy Sweat w

Collegejacka i dampassform med borstad insida och avvikande paneler i sidan. Två r...

fr. 519,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Leo T-shirt
Flera Färger
Leo T-shirt

Långärmad t-shirt gjord av Fairtrade-certifierad bomull med stretch för skön passf...

fr. 249,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Wiggo Shorts
Flera Färger
Wiggo Shorts

Praktiska 5-ficks hybridshorts i stretchig kvalitet för optimal rörelsefrihet och ...

fr. 769,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Palm Beach Towel
Flera Färger
Palm Beach Towel

Strandhandduk. Försedd med en 4,5 cm bred bård för brodyr.

fr. 249,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Taber Sweat
Flera Färger
Taber Sweat

Collegetröja med flatlocksömmar och dubbelt tyglager i huvan och genomgående ficka...

fr. 439,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Alma Fleece w
Flera Färger
Alma Fleece w

Fleecejacka med dampassform som kan användas ensam eller enkelt fästas i Alma skal...

fr. 449,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Ames Fleece
Flera Färger
Ames Fleece

Fleecejacka som kan användas ensam eller enkelt fästas i Ames skaljacka. Två sidfi...

fr. 449,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Gina Trousers w
Gina Trousers w

Lätt vadderad skalbyxa i dampassform med tejpade sömmar och reflexdetaljer. Vind- ...

fr. 899,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Ames Jacket
Flera Färger
Ames Jacket

Modern lättviktsjacka med fuskdun och figurnära passform som kan användas ensam el...

fr. 769,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Paul Fleece
Flera Färger
Paul Fleece

Sherpa-fleece med mjuk och skön insida och fluffig utsida. Jackan har förstärkta p...

fr. 749,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Weston Polo
Flera Färger
Weston Polo

Piké med knappslå i kontrasterande färg och vita knappar. Förstärkta sömmar. Kontr...

fr. 299,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Carter Trousers
Flera Färger
Carter Trousers

Arbetsbyxa i modern passform av lätt och slitstarkt material med stretchfunktion f...

fr. 919,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Alma Vest w
Flera Färger
Alma Vest w

Lättviktsväst med fuskdun och figurnära passform som kan användas ensam eller enke...

fr. 569,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Cole Trousers
Flera Färger
Cole Trousers

Praktisk arbetsbyxa i modern passform av slitstarkt material med stretchfunktion f...

fr. 849,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Ames Vest
Flera Färger
Ames Vest

Lättviktsväst med fuskdun och figurnära passform som kan användas ensam eller enke...

fr. 569,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Scarlet T-shirt w
Flera Färger
Scarlet T-shirt w

T-shirt gjord av Fairtrade-certifierad bomull med stretch för skön passform. Snygg...

fr. 209,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Alex Jacket
Flera Färger
Alex Jacket

Fodrad vind- och vattenavvisande jacka med tejpade sömmar och god andningsförmåga....

fr. 1499,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Grey Trousers
Grey Trousers

Lätt vadderad skalbyxa i med tejpade sömmar och reflexdetaljer. Vind- och vattenav...

fr. 899,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Ames Parka
Ames Parka

Vind- och vattenavvisande parkas med tejpade sömmar. Tillverkad i slitstarkt mater...

fr. 1499,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Alma Parka w
Alma Parka w

Vind- och vattenavvisande parkas i dampassform med tejpade sömmar. Tillverkad i sl...

fr. 1499,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Ames Shell Jacket
Flera Färger
Ames Shell Jacket

Praktisk och allsidig vind- och vattenavvisande skaljacka i polyester ripstop-mate...

fr. 1199,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Milton Trousers
Flera Färger
Milton Trousers

En modern servicebyxa i 92% återvunnen polyester och 8% elastan för optimal stretc...

fr. 969,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Delray T-shirt
Flera Färger
Delray T-shirt

T-shirt i silikontvättad single jersey. Figurnära modell med bandad halskrage.

fr. 99,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Ohio T-shirt
Flera Färger
Ohio T-shirt

T-shirt med med sportig framtoning. Kontrastfärg i hals och ärmribb.

fr. 149,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Allie Jacket w
Flera Färger
Allie Jacket w

Fodrad vind- och vattenavvisande jacka med dampassform. Tejpade sömmar och god and...

fr. 1499,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Greystone Jacket w
Flera Färger
Greystone Jacket w

Vind- och vattentät 3-1-lagersjacka med dampassform där innerjackan är avtagbar oc...

fr. 1399,00 kr

MER INFORMATION
South West®
Wera Polo w
Flera Färger
Wera Polo w

Piké i dampassform med knappslå i kontrasterande färg och vita knappar. Längre kna...

fr. 299,00 kr

MER INFORMATION