Smeg

Upptäck Smeg - Där Stil Möter Funktion! I en värld där köksdesign ofta är enformig, bjuder Smeg in till en fest av retroflärd och högteknologisk innovation. Kända för sina färgglada köksmaskiner som förvandlar varje kök till en konstutställning, står Smeg inte bara för unik design utan också för hållbarhet och effektivitet. Upptäcka hur Smeg kan förvandla ditt företags kök till en plats full av inspiration och effektivitet.

Förstå Smegs Unika Värde för Ditt Företag

  • Design och Innovation: Smeg kombinerar ikonisk retrostil med modern teknik för att skapa produkter som är lika estetiskt tilltalande som de är funktionella.
  • Hållbarhet och Kvalitet: Hållbarhetsfokus och långvarig kvalitet genomsyrar Smegs produktutbud, vilket erbjuder företag en pålitlig investering.
  • Energi- och Kostnadseffektivitet: Smegs produkter är designade för att minska energiförbrukningen, vilket ger företag möjlighet till kostnadsbesparingar och en grönare profil.
  • Företagsanpassade Lösningar: Smeg förstår unika företagsbehov och erbjuder skräddarsydda lösningar som förbättrar både arbetsmiljön och arbetsflöden.
  • Globalt Erkännande och Tillförlitlighet: Med ett globalt rykte för kvalitet och design, är Smeg ett betrodd varumärke som ger företag en fördel genom association.

Smeg - Köksprodukter med kreativitet och stil

Smeg har länge varit en synonym för kvalitet och design inom hushållsapparater. Från den ikoniska brödrosten till den mångsidiga köksmaskinen, varje produkt är en kombination av estetik och funktionalitet. Smeg förstår vikten av stil i varje hushåll och deras produkter är inte bara praktiska, de är även en fröjd för ögat.

För den passionerade bakaren, erbjuder Smeg en rad produkter som förenklar bakprocessen. Deras elvisp och bakmaskin är perfekta exempel på hur Smeg kombinerar teknisk innovation med användarvänlig design. Med dessa apparater blir bakningen inte bara enklare utan också roligare.

I ett modernt kök är en micro ett måste och Smegs mikrovågsugnar är både effektiva och eleganta. Om du är en toastälskare, är Smegs toaster en oumbärlig köksapparat. Den är inte bara en estetisk höjdpunkt i köket, men ger också perfekt rostat bröd varje gång.

Smegs köksassistent och matberedare är den ultimata hjälpredan i köket. Dessa mångsidiga apparater gör allt från att knåda deg till att skiva grönsaker, vilket sparar tid och ansträngning. För den som älskar att laga mat, är Smegs assistent och hushållsassistent oumbärliga verktyg.

För den som uppskattar bekvämlighet, är Smegs äggkokare en fantastisk tillägg till köksutrustningen. Med denna lilla, men kraftfulla apparat kan du alltid njuta av perfekt kokta ägg.

Utöver att erbjuda högkvalitativa köksprodukter, är Smeg också expert på promotion och profilering. Varumärket har blivit en favorit bland konsumenter som söker produkter som kombinerar funktionalitet med en unik designestetik. Smegs produkter är inte bara köksapparater, de är en del av hemmets inredning och bidrar till en mer inspirerande köksmiljö.

Med Smegs köksprodukter är kvalitet och stil alltid i förgrunden. Varje produkt är en representation av varumärkets engagemang för innovation och design, vilket gör dem till ett självklart val för alla som värderar både funktion och estetik i sitt kök.

Utforska hela vårt utbud av köksredskap och hitta perfekta produkter för din verksamhet. För mer information, besök vår sida om köksredskap med tryck, där du hittar allt du behöver för att stärka ditt varumärkes närvaro i köken över hela världen.

Smegs unika Kaffe och Dryckes maskiner

Smeg är ett märke som har etablerat sig som en ledare inom design och innovation av köksprodukter. Särskilt när det gäller kaffemaskiner och dryckesapparater, har Smeg överträffat förväntningarna med sina unika och stilfulla produkter. Deras vattenkokare är inte bara effektiva men också estetiskt tilltalande, vilket gör dem till ett utmärkt tillägg i varje kontorskök eller företagsmiljö.

För kaffeälskare, erbjuder Smeg en rad produkter som kaffebryggare, espressomaskin och kaffekvarn. Dessa produkter kombinerar modern teknik med retro design, vilket skapar en unik upplevelse för användaren. Smegs kaffebryggare är känd för sin högkvalitativa prestanda och hållbarhet, vilket gör dem till ett pålitligt val för företag som vill erbjuda sina anställda och kunder en exceptionell kaffeupplevelse.

Dessutom erbjuder Smeg blender och smoothie maskin för de som föredrar kalla drycker. Dessa apparater är perfekta för att skapa allt från friska smoothies till iskalla drycker, vilket gör dem till en mångsidig tillgång i alla kök. Smegs mjölkskummare och stavmixer är ytterligare exempel på deras engagemang för att möta konsumenternas behov genom innovativ design och funktionalitet.

Smeg förstår även värdet av en bra juicepress och citruspress. Deras juicer är utformade för att maximera juiceutvinningen, samtidigt som de bevarar näringsämnena och smakerna i färsk frukt och grönsaker. Denna uppmärksamhet på detaljer och kvalitet gör Smegs juicers till ett utmärkt val för företag som vill främja en hälsosam livsstil.

För företag som fokuserar på varumärkesbyggande och marknadsföring, erbjuder Smeg även merch-produkter som kompletterar deras köksutrustning. Dessa produkter är inte bara funktionella utan även designade för att förstärka och främja företagets varumärkesidentitet.

Smegs unika kaffe- och dryckesmaskiner är mer än bara köksapparater; de är en symbol för kvalitet, design och innovation. Genom att välja Smegs produkter för företaget, investerar man inte bara i högkvalitativa apparater utan också i en estetik och känsla som speglar företagets värderingar och stil.

Smegs fantastiska Stekpannor och Kastruller

När det kommer till köksutrustning, är Smeg ett märke som står för innovation, kvalitet och stil. Deras sortiment av stekpannor och kastruller är inget undantag. Dessa köksredskap är inte bara funktionella, men också utformade för att tillföra en touch av elegans till varje kök.

Smegs stekpanna är en favorit bland kockar och matentusiaster. Tillverkad med omsorg och precision, erbjuder denna panna överlägsen värmefördelning och hållbarhet, vilket gör den idealisk för allt från att steka kött till att sautera grönsaker. Dess eleganta design kompletterar också Smegs övriga sortiment, vilket gör den till ett stilfullt tillskott i varje kök.

För de som föredrar att laga mat med en kastrull, erbjuder Smeg ett sortiment som kombinerar funktionalitet med estetisk skönhet. Oavsett om det är för att koka pasta, soppa eller sås, säkerställer Smegs kastruller jämn värme och hållbarhet, vilket gör dem till en pålitlig partner i köket.

Dessutom inkluderar Smegs köksutrustning en traktörpanna. Denna mångsidiga panna är perfekt för en mängd olika matlagningsmetoder, inklusive långkok och stekning. Med sin robusta konstruktion och snygga utseende, är traktörpannan ett måste i alla kök som värderar både funktion och form.

För de som älskar asiatisk mat eller stora portioner, är Smegs wokpanna ett utmärkt val. Denna panna är idealisk för snabba, högtemperaturstekningar och erbjuder tillräckligt med utrymme för att enkelt laga mat för en stor grupp. Smegs wokpanna är både praktisk och elegant, vilket gör den till en favorit hos professionella och hemmakockar.

Slutligen, för de större matlagningsprojekten, är Smegs gryta en pålitlig allierad. Denna gryta är perfekt för att laga grytor, soppor och andra maträtter som kräver långsam kokning. Tillverkad med Smegs karakteristiska kvalitet och design, garanterar denna gryta utmärkta matlagningsresultat varje gång.

Sammanfattningsvis är Smegs sortiment av stekpannor och kastruller en kombination av praktisk funktionalitet och modern design. Deras köksredskap är inte bara tillverkade för att vara effektiva och hållbara, men också för att ge en känsla av lyx och stil i varje kök. För företag som söker köksutrustning av högsta kvalitet, är Smeg det självklara valet.

Smeg - Fakta, Historia & Dolce Gabbana

När det gäller köksutrustning och hushållsapparater, är Smeg ett namn som symboliserar både kvalitet och stil. Detta italienska varumärke har sitt ursprung i ett land känt för sin design och kreativitet, och Smeg har sedan länge etablerat sig som en pionjär inom hushållsapparater. Smegs produkter är inte bara bra; de är en perfekt blandning av funktionalitet och estetik.

En viktig del av Smegs identitet är deras retro-design, som återspeglar varumärkets rika historia och arv. Denna tidlösa design kombinerad med modern teknik har gjort Smeg till en favorit bland konsumenter världen över, inklusive i Sverige. Företagets produktlinje är mångfärgad, med en palett av färger som sträcker sig från klassiskt vit till djärvt röd, vilket gör varje Smeg-produkt till ett uttalande i sig.

Smegs logo är direkt igenkännbar och symboliserar varumärkets engagemang för kvalitet och design. Detta engagemang sträcker sig till deras samarbete med det världsberömda modehuset Dolce Gabbana. Detta partnerskap har resulterat i en serie extraordinära produkter som perfekt kombinerar Smegs ikoniska design med Dolce Gabbanas unika estetiska.

Smeg återförsäljare spelar förstås en viktig roll i att göra varumärket tillgängligt över hela världen. Som återförsäljare erbjuder ProfileXpress ett brett utbud av Smegs produkter, vilket gör det enkelt för Er att hitta precis vad ni behöver för Era kök och hem. Vare sig det är Smegs köksmaskiner, micro, brödrostar eller andra apparater, är kvalitet och design alltid i förgrunden.

Sammanfattningsvis, Smeg står för en kombination av utsökt italiensk design och otvivelaktig kvalitet. Från deras historiska rötter till deras moderna innovationer och samarbeten som med Dolce Gabbana, fortsätter Smeg att inspirera och fascinera. För alla som värderar både stil och funktion i sina köksapparater, är Smeg det självklara valet.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


42 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smeg
Kaffebryggare
Flera Färger
Kaffebryggare

En funktionell och iögonfallande design utrustad med varmhållningsfunktion, automa...

fr. 2229,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Brödrost 1500W 4 skivor
Brödrost 1500W 4 skivor

Brödrost med plats för 4 skivor. Extra breda fack med steglös inställning av rostn...

fr. 2065,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Brödrost 2000W 4 skivor
Brödrost 2000W 4 skivor

Brödrost med plats för 4 skivor med 2 oberoende kontroller vilket gör att du kan r...

fr. 2229,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Stekpanna 28 cm
Flera Färger
Stekpanna 28 cm

Hållbar stekpanna med långt handtag och botten i rostfritt stål. Fungerar på alla ...

fr. 1249,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Kastrull 4,5 L
Flera Färger
Kastrull 4,5 L

24 cm kastrull med handtag på båda sidor i rostfritt stål. Lock i glas med ånghål ...

fr. 1665,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Stekpanna 30 cm
Flera Färger
Stekpanna 30 cm

Hållbar stekpanna med långt handtag och botten i rostfritt stål. Fungerar på alla ...

fr. 1329,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Kastrull 7,2 L
Flera Färger
Kastrull 7,2 L

26 cm kastrull med handtag på båda sidor i rostfritt stål. Lock i glas med ånghål ...

fr. 1919,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Traktörpanna 28 cm
Flera Färger
Traktörpanna 28 cm

Hållbar traktörpanna med handtag på båda sidor i rostfritt stål. Lock i glas med ...

fr. 1495,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Stekpanna 26 cm
Flera Färger
Stekpanna 26 cm

Hållbar stekpanna med långt handtag och botten i rostfritt stål. Fungerar på alla ...

fr. 1159,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Stekpanna 24 cm
Flera Färger
Stekpanna 24 cm

Hållbar stekpanna med långt handtag och botten i rostfritt stål. Fungerar på alla ...

fr. 1085,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Wokpanna 30 cm
Flera Färger
Wokpanna 30 cm

Hållbar wokpanna med långt handtag och botten i rostfritt stål. Fungerar på alla t...

fr. 1329,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Vattenkokare med temperatur
Vattenkokare med temperatur

Vattenkokaren har ett dolt värmeelement 0+100 °C på ca 5 min, avtagbart kalkfilter...

fr. 2065,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Vattenkokare 2400W Special Edition
Flera Färger
Vattenkokare 2400W Special Edition

Vattenkokaren har ett dolt värmeelement, avtagbart kalkfilter av rostfritt stål, l...

fr. 1845,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Elvisp
Flera Färger
Elvisp

Exklusiv elvisp med 250W motor och LED-display. 9 hastigheter och turboläge. 2 s...

fr. 1485,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Brödrost 2 skivor Special Edition
Flera Färger
Brödrost 2 skivor Special Edition

Extra breda fack med steglös inställning av rostningsgrad från 1-6. Brödrosten är...

fr. 1845,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Brödrost 1500W 4 skivor
Flera Färger
Brödrost 1500W 4 skivor

Brödrost med plats för 4 skivor. Extra breda fack med steglös inställning av rostn...

fr. 1898,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Brödrost 2 skivor
Flera Färger
Brödrost 2 skivor

Extra breda fack med steglös inställning av rostningsgrad från 1-6. Återuppvärmni...

fr. 1649,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Rostfri kaffekvarn
Flera Färger
Rostfri kaffekvarn

Med denna kaffekvarn från Smeg kan du själv bestämma över hur grovt du vill mala d...

fr. 2309,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Brödrost 2000W 4 skivor
Flera Färger
Brödrost 2000W 4 skivor

Brödrost med plats för 4 skivor med 2 oberoende kontroller vilket gör att du kan r...

fr. 2065,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Vattenkokare med temperatur
Flera Färger
Vattenkokare med temperatur

Vattenkokaren har ett dolt värmeelement 0+100 °C på ca 5 min, avtagbart kalkfilter...

fr. 1845,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Mikrovågsugn
Mikrovågsugn

Med Smeg mikrovågsugn kan du snabbt värma och tillaga mat. Dessutom kan du styra d...

fr. 3055,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Vattenkokare 2400W
Flera Färger
Vattenkokare 2400W

Vattenkokaren har ett dolt värmeelement, avtagbart kalkfilter av rostfritt stål, l...

fr. 1649,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Vattenkokare mini
Flera Färger
Vattenkokare mini

Vattenkokare i rostfritt stål med dubbla väggar. Automatisk avstängning vid 100°C ...

fr. 1239,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Mikrovågsugn fristående
Mikrovågsugn fristående

Mikrovågsugn i rostfritt stål med en volym på 34 L, 10 funktioner, LED-skärm och e...

fr. 5265,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Slowjuicer
Flera Färger
Slowjuicer

Slowjuicer som ger en smakfull juice i klara färger beroende på vilka frukter, bär...

fr. 4799,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Citruspress
Flera Färger
Citruspress

Citruspress 70W med presskon och anti-drop-pip i rostfritt stål. Lock och kanna i ...

fr. 1485,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Citruspress
Flera Färger
Citruspress

Citruspress 70W med presskon och anti-drop-pip i rostfritt stål. Lock och kanna i ...

fr. 1649,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Köksmaskin
Flera Färger
Köksmaskin

Med sin kraftfull och direktdrivna motor på 800W och 10 olika hastigheter kan du b...

fr. 5369,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Helautomatisk Espressomaskin
Flera Färger
Helautomatisk Espressomaskin

Kaffe-/espressomaskin för dig som värdesätter kaffe av hög kvalitet. Välj bland an...

fr. 6598,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Köksmaskin
Köksmaskin

Med sin kraftfull och direktdrivna motor på 800W och 10 olika hastigheter kan du b...

fr. 5775,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Mixerstav
Flera Färger
Mixerstav

Mixerstav med en stark motor på 700W som enkelt bearbetar dina ingredienser till p...

fr. 1239,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Helautomatisk Espressomaskin med mjölkskummare
Flera Färger
Helautomatisk Espressomaskin med mjölkskummare

Helautomatisk kaffemaskin som med en knapptryckning ger dig svart kaffe, Espresso,...

fr. 7425,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Sportblender
Flera Färger
Sportblender

Sportblender med 2 olika hastighetsnivåer beroende på dina ingredienser och konsis...

fr. 1405,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Mjölkskummare
Flera Färger
Mjölkskummare

Mjölkskummare tillverkad av hållbar rostfri metall vilket ger dig lång hållbarhet ...

fr. 1649,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Espressomaskin med automatisk mjölkskummare
Flera Färger
Espressomaskin med automatisk mjölkskummare

Helautomatisk kaffemaskin som med en knapptryckning ger dig svart kaffe, Espresso,...

fr. 8249,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Mixerstav kit
Flera Färger
Mixerstav kit

Mixerstav med en stark motor på 700W som enkelt bearbetar dina ingredienser till p...

fr. 1649,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Blender
Flera Färger
Blender

Här är den! Den nya uppdaterade versionen av den klassiska blendern. Blendern har ...

fr. 2475,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Espressomaskin med inbyggd kvarn
Flera Färger
Espressomaskin med inbyggd kvarn

Manuell espressomaskin med inbyggd kvarn: upplev kaffe- och mjölkbaserade tillredn...

fr. 8249,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Mixerset
Flera Färger
Mixerset

Mixerset med tillbehör till mixerstav. Setet består av en bägare, hackare, visp oc...

fr. 825,00 kr

MER INFORMATION
Smeg
Köksmaskin
Flera Färger
Köksmaskin

Kraftfull motor på 800W med 10 olika hastigheter för ett brett användningsområde. ...

fr. 4949,00 kr

MER INFORMATION