Sagaform®

Välkommen till Sagaform - där design möter funktion och hållbarhet! Sagaform är mer än bara ett varumärke, det är en värld av kreativitet, innovation och svensk design. Med över 25 års erfarenhet av att skapa stilfulla och funktionella produkter, har Sagaform blivit en favorit bland både företag och konsumenter. Från eleganta vinkaraffer till praktiska picknicktillbehör, erbjuder Sagaform en mängd olika produkter som är lika roliga att ge bort som att få. Men det är inte bara designen som gör Sagaform unikt. Företaget lägger stor vikt vid hållbarhet och ansvarsfull produktion, med fokus på sociala, miljömässiga och ekonomiska aspekter. Så nästa gång du letar efter den perfekta gåvan eller vill förbättra din egen samling av köks- och serveringsartiklar, prova Sagaform.

Nyckelpunkter för varumärket Sagaform

Sagaform är ett företag som har gjort en betydande inverkan på den svenska designbranschen sedan det startade sin verksamhet 1993. Företaget har en stark historia av innovation och kreativitet, och har alltid strävat efter att skapa produkter som är både funktionella och estetiskt tilltalande, nedan följer några viktiga punkter att notera om Sagaform:

 1. Svensk originalitet: Sagaform grundades för över 25 år sedan på Saga Street i Borås, Sverige. Företaget har sedan dess strävat efter att skapa goda, kärleksfulla relationer genom att erbjuda noggrant utvalda, prisvärda och välutformade produkter för hem och kök.

 2. Fokus på design: Sagaform lägger stor vikt vid design och funktionalitet. De arbetar med framstående designers för att skapa produkter som är älskade och kompletterar saker du redan har hemma. Deras TASTE-kollektion, till exempel, är designad för att främja delning och underhållning, med serveringsbrickor, skålar och tallrikar i triangelformer gjorda av bambu och stengods.

 3. Hållbarhet: Sagaform har en stark inriktning på hållbarhet. De har sin egen CSR-personal på plats i de länder där produkterna tillverkas, och de lägger stor vikt vid att hålla sig uppdaterade om den senaste forskningen om kemikalier för att säkerställa att deras produkter är säkra och hållbara.

 4. Innovation: Sagaform har en stark historia av innovation och kreativitet. De har alltid strävat efter att skapa produkter som är både funktionella och estetiskt tilltalande.

 5. Produkter: Sagaform erbjuder en rad olika produkter, från vaser till termosmuggar. Deras produkter är kända för sin skandinaviska design och tydliga funktion, och de är enkla att tycka om och enkla att ge bort.

 6. Varumärkesnylansering: Företaget har nyligen genomgått en varumärkesnylansering, med målet att hitta tillbaka till den identitet som Sagaform startade med, men med en modernare touch.

 7. Global närvaro: Sagaform har en stark global närvaro, med produkter som säljs över hela världen. Företaget är nu en del av New Wave Group och har genomgått stora förändringar under de senaste åren, inklusive förvärv av andra varumärken.

 8. B2B-fokus: Sagaform har en stark närvaro i B2B-sektorn och erbjuder särskilda tjänster och support för återförsäljare och nya B2B-kunder.

Dessa nyckelpunkter visar att Sagaform är mer än bara ett varumärke - det är en livsstil. Med sin starka historia, sitt engagemang för hållbarhet och sin passion för design, är Sagaform ett utmärkt val för alla som letar efter kvalitetsprodukter för sitt hem eller som en gåva.

Sagaform Gåvor och Presenter med Er Logo - B2B Återförsäljare

Sagaform är inte bara ett varumärke, det är en symbol för svensk design och kvalitet. Som B2B återförsäljare av Sagaform produkter, erbjuder vi ett brett sortiment av gåvor och presenter som kan anpassas med tryck av er logo. Vårt utbud sträcker sig från modernt till retro, vilket gör att vi kan tillgodose alla typer av företagsstilar och varumärkesidentiteter.

Våra Sagaform produkter är perfekta för profilering och promotion. Oavsett om du vill belöna dina anställda, tacka dina kunder eller marknadsföra ditt varumärke, har vi något för alla tillfällen. Våra produkter är inte bara vackra att se på, de är också praktiska och hållbara, vilket gör dem till en uppskattad gåva som kommer att användas och uppskattas under lång tid.

Vi erbjuder också en rad olika merch produkter, från köksartiklar till heminredning, alla med möjlighet att anpassas med er logo. Dessa produkter är ett utmärkt sätt att öka varumärkesmedvetenheten och skapa en stark koppling mellan ditt företag och dina kunder eller anställda.

Så oavsett om du letar efter en unik företagsgåva, vill marknadsföra ditt varumärke eller bara vill visa uppskattning till dina anställda, har vi något för dig. Utforska vårt utbud av Sagaform gåvor och presenter och hitta den perfekta produkten för ditt företag.

På följande länk hittar ni hela vårt utbud av olika företagsgåvor till anställda och kunder.

Sagaforms Gåvokort - Den ultimata Företagsgåvan till Anställda och Kunder

Att uppskatta och belöna sina anställda och kunder är en viktig del av varje framgångsrikt företag. Och vad kan vara bättre än att ge dem en gåva som låter dem välja precis vad de vill? Med Sagaforms gåvokort kan du göra just det.

Sagaform, känt för sin skandinaviska design och högkvalitativa produkter, erbjuder gåvokort som ger mottagaren tillgång till ett brett utbud av produkter. Oavsett om de är intresserade av köksredskap, heminredning eller utomhusprodukter, kommer de att hitta något de älskar.

För de som är intresserade av inredning, erbjuder Sagaform produkter från Byon, ett varumärke känt för sina trendiga och stilrena inredningsprodukter. Med ett gåvokort från Sagaform kan mottagaren välja mellan allt från vaser och ljusstakar till kuddar och plädar.

Ett gåvokort från Sagaform är inte bara en gåva, det är en upplevelse. Mottagaren får möjlighet att utforska Sagaforms sortiment och välja precis de produkter som passar deras smak och behov. Det är den ultimata företagsgåvan som visar att du bryr dig om din personal och dina kunder.

Så nästa gång du letar efter den perfekta företagsgåvan, tänk på Sagaforms gåvokort. Det är en gåva som uppskattas av alla, oavsett ålder eller intressen.

Spana gärna in hela vårt enorma sortiment av olika gåvokort till företag för att matcha just Er bransch kunder och anställdas förväntningar.

Sagaform Glas i mängder av olika Modeller och Design

Sagaform är känt för sin unika och innovativa design, och detta gäller särskilt för deras sortiment av glas. Från whiskeyglas till vinglas, plastglas till snapsglas, champagneglas till dricksglas, och glas med färgad fot till ölglas, erbjuder Sagaform ett brett utbud av glas i olika modeller och design.

För de som älskar att njuta av en god whisky, erbjuder Sagaform eleganta whiskeyglas som är perfekt formade för att framhäva dryckens aromer och smaker. För vinälskare, erbjuder Sagaform både traditionella vinglas och praktiska vinglas i plast som är perfekta för utomhusbruk.

För de som föredrar starkare drycker, erbjuder Sagaform både snapsglas och shotglas. Dessa glas är inte bara funktionella, de är också vackert utformade och blir en snygg detalj på bordet.

För de som älskar att fira, erbjuder Sagaform eleganta champagneglas som är perfekta för att skåla i. Och för de som föredrar öl, erbjuder Sagaform robusta ölglas som är designade för att framhäva ölets smaker.

För de som älskar att njuta av en drink utomhus, erbjuder Sagaform praktiska picknickglas. Dessa glas är tillverkade av hållbar plast och är perfekta för att ta med på picknick eller till stranden.

Och för de som älskar att blanda och servera cocktails, erbjuder Sagaform stiliga cocktailglas som kommer att imponera på dina gäster.

Oavsett vilken typ av glas du letar efter, kan du vara säker på att hitta det i Sagaforms sortiment. Med deras fokus på design och kvalitet, är Sagaforms glas inte bara praktiska, de är också vackra att se på och kommer att bli en uppskattad del av din samling.

Sagaforms populära Väskor och Ryggsäckar för såväl business som picknick

Sagaform är känt för sina högkvalitativa produkter som kombinerar funktionalitet och stil. Bland dessa finns en rad populära väskor och ryggsäckar som passar lika bra för affärsresan som för picknicken i parken.

En av de mest populära produkterna är deras kylväska. Denna rymliga och stilrena väska är praktisk med både bärhandtag och justerbart axelband. Den är tillverkad i polyester och har en volym på 20 liter, vilket gör den perfekt för att hålla mat och dryck kall under en dag ute i solen.

För de som föredrar en mer bärbar lösning erbjuder Sagaform en kylryggsäck. Denna ryggsäck är tillverkad i grått material med svarta detaljer och har två ytterfack, två nätfack på sidorna och justerbara axelband. Den är en del av Sagaforms City-serie, som är designad för att ta med maten ut, för att äta i naturen eller frakta från plats till plats.

Sagaform erbjuder också en rad andra väskor och ryggsäckar i olika storlekar och material. Deras liten och smidig ryggsäck i stilrent svart och grått är perfekt för den som söker en minimalistisk och funktionell design. För de som behöver mer utrymme finns det stor kylväska i blå rPET, som är både snygg och praktisk.

För de som föredrar en mer traditionell look erbjuder Sagaform väskor och ryggsäckar i canvas. Dessa väskor är både hållbara och stiliga, och passar perfekt för både affärsresor och fritidsaktiviteter.

Sagaform har också en rad andra väskor som passar för olika ändamål. Deras axelväska i snygg, modern design har plats för en laptop och skyddas av ett vadderat fack. De erbjuder också en necessär i deras Spirit-serie, som är tillverkad i återvunna PET-flaskor och har ett fokus på funktion och kvalitet.

Oavsett om du letar efter en väska för affärsresan, en ryggsäck för picknicken eller något däremellan, har Sagaform en lösning som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet.

Picknick och Outdoor produkter för Grill och Friluftsliv

När det kommer till picknick och outdoor produkter, är Sagaform ett namn som står ut. Med en rad produkter som är både funktionella och estetiskt tilltalande, är Sagaform det självklara valet för alla som älskar grill och friluftsliv.

En av de mest populära produkterna i Sagaforms sortiment är deras svampväska. Denna praktiska och hopfällbara väska kommer med en inbyggd svampkniv, vilket gör den till en oumbärlig följeslagare för alla svampälskare. Väskan är tillverkad i jute med en vaxad insida, vilket gör den enkel att rengöra. Dessutom har den en liten ficka där den medföljande hopfällbara svampkniven kan förvaras.

För de som älskar att grilla, erbjuder Sagaform ett sortiment av robusta grillbestick. Dessa bestick har svartbetsade handtag och är designade för att underlätta grillningen. De är tillverkade i stål och trä, vilket ger dem en rustik och robust känsla. Dessutom kan du köpa grillbestick i 3-pack, vilket innebär att du alltid har rätt verktyg till hands när du grillar.

Sagaform har också ett brett utbud av picknickprodukter. Deras picknickserie Juni är tillverkad i akrylplast och är både slitstark och snygg. Denna serie är perfekt att ta med på picknick, i båten, eller varför inte duka upp den finaste sommarmiddagen på altanen. Med denna serie kan du minska användningen av engångsprodukter och göra ett hållbart val.

Oavsett om du planerar en picknick i parken, en grillfest i trädgården, eller en svampplockningstur i skogen, har Sagaform de produkter du behöver för att göra din upplevelse så njutbar som möjligt. Så varför inte utforska Sagaforms sortiment idag och upptäck hur de kan förbättra ditt friluftsliv?

Karaffer och Kannor för alla olika typer av drycker

När det kommer till att servera drycker med stil och elegans, är Sagaform ditt självklara val. Med en omfattande kollektion av karaffer och kannor, är varje måltid och varje tillfälle en möjlighet att imponera på dina gäster eller affärspartners.

För vinälskaren finns det inget som slår en välformad vinkaraff. Sagaforms vinkaraffer är inte bara en fröjd för ögat, de är designade för att maximera din vins arom och smak. Varje karaff är ett konstverk som förhöjer upplevelsen av varje sipp.

Teentusiaster kommer att uppskatta Sagaforms tekanna-sortiment. Dessa tekannor kombinerar funktionalitet med skandinavisk design, vilket gör te-tiden till en modern och avkopplande ritual.

För den som söker en mångsidig lösning är en kanna från Sagaform ett måste. Perfekt för allt från morgonjuicen till kvällens svalkande lemonad, dessa kannor är lika praktiska som de är estetiskt tilltalande.

Och för den som vill hålla sig hydrerad med stil, är en vattenkaraff från Sagaform det självklara valet. Dessa karaffer är inte bara en vacker detalj på kontoret eller konferensrummet, de uppmuntrar också till en hälsosam vattenkonsumtion genom hela dagen.

Sagaform står för kvalitet och design som håller över tid, och deras karaffer och kannor är inget undantag. Välj Sagaform för att ge dina drycker den presentation de förtjänar.

Muggar och Koppar i mängder av olika Färger och Storlekar

När det kommer till att njuta av din favoritdryck, är det få saker som slår en perfekt matchad mugg eller kopp. Sagaform erbjuder en mångsidig kollektion som tillgodoser alla smaker och behov, oavsett om det är för en uppiggande morgonkaffe eller en avslappnande kvällste.

För kaffeentusiasten finns det inget bättre än en välformad kaffemugg. Sagaforms kaffemuggar är designade för att förhöja din kaffestund, med en form som är lika behaglig att hålla i som den är vacker att se på. Och för de som föredrar en mindre dos av koffein, är espressokoppen det självklara valet. Dessa små men eleganta koppar är perfekta för den snabba energikicken.

Teälskare kommer att uppskatta Sagaforms temuggar, som är skapade för att maximera njutningen av varje slurk. Med en design som är både modern och tidlös, blir dessa muggar snabbt en del av din dagliga ritual.

För de som söker något unikt, erbjuder Sagaform muggar 4 pack, vilket ger dig möjligheten att mixa och matcha eller skapa en enhetlig look för ditt företag eller evenemang. Sagaforms absoluta storsäljare av muggar är brazil, finns i ett enormt utbud av olika färger för att kunna matcha Ert företags grafiska profil.

Avslutningsvis, för de som föredrar en mjukare dryck, är lattemuggen från Sagaform en dröm. Dessa muggar är perfekta för den som vill njuta av en krämig latte och de erbjuder gott om plats för både dryck och skum.

Sagaform står för kvalitet och design, och deras muggar och koppar är inget undantag. Välj Sagaform för att ge dina drycker den presentation de förtjänar och för att skapa en minnesvärd upplevelse för dina kunder och anställda.

Vackra Vaser och Skålar för alla årets årstider

Sagaform är känt för sina vackra och funktionella produkter, och deras vaser och skålar är inget undantag. Dessa vackra föremål är designade för att passa alla årets årstider och alla typer av inredningsstilar.

En av de mest populära produkterna i deras sortiment är deras vas. Dessa vaser är tillverkade med stor omsorg och precision, vilket gör dem till perfekta föremål för att visa upp dina favoritblommor eller bara som en vacker inredningsdetalj.

Sagaform erbjuder också ett brett utbud av skålar för olika ändamål. Deras salladsskål är perfekt för att servera allt från fräscha grönsaker till fruktiga sommarsallader. För de som föredrar något sötare, är deras dessertskål det perfekta valet för att servera allt från glass till frukt.

För de som älskar att laga mat, erbjuder Sagaform en fiskskål som är perfekt för att servera allt från fiskgrytor till sushi. Denna skål är inte bara praktisk, den är också en vacker inredningsdetalj som kommer att imponera på dina gäster.

Och för de som älskar att fira högtider, erbjuder Sagaform julskålar som är perfekta för att skapa en festlig atmosfär. Dessa skålar är designade med traditionella julmotiv och kommer garanterat att bli en hit på ditt julbord.

Oavsett om du letar efter en vacker vas för att visa upp dina blommor, en praktisk skål för att servera dina favoriträtter, eller en festlig julskål för att skapa en festlig atmosfär, har Sagaform det du behöver. Välj Sagaform för att skapa en vacker och funktionell inredning som passar alla årets årstider.

Ljuslyktor och Ljusstakar för ljus och värme

När mörkret faller och kylan kryper på, finns det inget som skapar en mysig atmosfär lika effektivt som levande ljus. Med ljuslyktor och ljusstakar från Sagaform kan du skapa en varm och inbjudande atmosfär i ditt hem eller på din arbetsplats.

Sagaform är känt för sina högkvalitativa produkter, och deras ljuslyktor och ljusstakar är inget undantag. Tillverkade i material som glas och porslin, dessa produkter är inte bara funktionella, men också estetiskt tilltalande. De kan lätt integreras i alla inredningsstilar, från modern till traditionell.

En ljuslykta från Sagaform är mer än bara en behållare för ditt ljus. Den är utformad för att förstärka ljusets skönhet och skapa en stämningsfull atmosfär. Vare sig du väljer en ljuslykta i glas eller porslin, kan du vara säker på att den kommer att tillföra en touch av elegans till ditt rum.

Sagaforms ljusstakar är lika imponerande. De är tillverkade med samma omsorg och uppmärksamhet på detaljer som alla deras produkter. Oavsett om du föredrar en modern design i glas eller en mer traditionell stil i porslin, kommer du att hitta en ljusstake som passar dina behov och smak.

Men det är inte bara designen som gör Sagaforms ljuslyktor och ljusstakar så speciella. Det är också det sätt på vilket de förstärker ljusets skönhet. När du tänder ett ljus i en Sagaform ljuslykta eller ljusstake, skapas en varm och inbjudande atmosfär som är perfekt för avkoppling efter en lång dag.

Så när du letar efter ett sätt att skapa värme och mysighet i ditt hem eller på din arbetsplats, tänk på Sagaform. Med deras ljuslyktor och ljusstakar kan du skapa den perfekta atmosfären för avkoppling och njutning.

Köksredskap och Kökstillbehör i Skandinavisk Design

När det kommer till köksredskap och kökstillbehör, är Sagaform ett namn som står ut. Med en stark koppling till skandinavisk design och svensk formgivning, erbjuder Sagaform en rad produkter som kombinerar funktionalitet med stil.

En av de mest populära produkterna i deras sortiment är deras ostkupa. Denna ostkupa är inte bara praktisk för att förvara ost, utan också en vacker inredningsdetalj i köket. Den är tillverkad av stengods och plast, med en ek-kula som gör den lätt att använda.

Sagaform erbjuder också en rad olika knivar. Deras knivar är kända för sin kvalitet och hållbarhet, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla som spenderar mycket tid i köket.

För de som älskar att laga sallad, erbjuder Sagaform salladsbestick i tidlös design. Dessa bestick är tillverkade i massiv ek, vilket ger dem en hög kvalitet och en vacker estetik.

För de som älskar att baka, erbjuder Sagaform en ugnsform som är perfekt för att baka allt från bröd till kakor. Denna ugnsform är både funktionell och snygg, vilket gör den till ett utmärkt tillskott i alla kök.

Sagaform erbjuder också en rad olika örtkrukor och krukor. Dessa krukor är inte bara praktiska för att odla örter och andra växter, utan också vackra inredningsdetaljer som kan förbättra utseendet på ditt kök.

För ostälskare erbjuder Sagaform en osthyvel som är både praktisk och snygg. Denna osthyvel är perfekt för att skära perfekta skivor av ost varje gång.

För de som älskar att grilla, erbjuder Sagaform en hamburgerpress. Denna hamburgerpress är perfekt för att skapa perfekt runda och underbara hemmagjorda burgare.

Sagaform erbjuder också en ostkniv som är perfekt för att skära ost. Denna ostkniv är både praktisk och snygg, vilket gör den till ett utmärkt tillskott i alla kök.

För de som älskar att baka pajer, erbjuder Sagaform en pajform. Denna pajform är både funktionell och snygg, vilket gör den till ett utmärkt tillskott i alla kök.

Slutligen erbjuder Sagaform en vinöppnare som är både praktisk och snygg. Denna vinöppnare är perfekt för att öppna alla typer av vinflaskor.

Sammanfattningsvis erbjuder Sagaform en rad köksredskap och kökstillbehör som kombinerar funktionalitet med skandinavisk design. Dessa produkter är inte bara praktiska, utan också vackra inredningsdetaljer som kan förbättra utseendet på ditt kök.

Tallrikar, Fat och annat för Dukning och Servering

När det kommer till dukning och servering, är Sagaform ett namn som står ut. Med en stark koppling till skandinavisk design och svensk formgivning, erbjuder Sagaform en rad produkter som kombinerar funktionalitet med stil.

En av de mest populära produkterna i deras sortiment är deras tallrikar. Dessa tallrikar är tillverkade av högkvalitativt porslin, vilket ger dem en hög kvalitet och en vacker estetik. De är tillgängliga i en rad olika storlekar och färger, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla typer av måltider.

Sagaform erbjuder också ett brett utbud av fat och assietter. Dessa produkter är perfekta för att servera allt från aptitretare till huvudrätter. De är tillverkade i samma högkvalitativa porslin som deras tallrikar, vilket ger dem en lika hög kvalitet och vacker estetik.

För de som vill lägga till en extra touch av elegans till sin dukning, erbjuder Sagaform servettringar. Dessa servettringar är tillverkade i rostfritt stål och har en modern och stilren design som passar perfekt till alla typer av dukningar.

Sagaform erbjuder också en rad olika produkter för servering av kryddor och såser. Deras salt och peppar-set och olja och vinäger-set är både praktiska och snygga, vilket gör dem till ett utmärkt tillskott i alla kök.

För de som älskar tacos, erbjuder Sagaform ett tacoset. Detta set innehåller allt du behöver för att servera tacos, inklusive tallrikar, skålar och bestick.

För äggälskare erbjuder Sagaform äggkoppar. Dessa äggkoppar är både praktiska och snygga, vilket gör dem till ett utmärkt tillskott i alla kök.

Slutligen erbjuder Sagaform en rad olika brickor och bestick. Dessa produkter är perfekta för servering av allt från aptitretare till huvudrätter. De är tillverkade i samma högkvalitativa material som alla deras produkter, vilket ger dem en lika hög kvalitet och vacker estetik.

Sammanfattningsvis erbjuder Sagaform en rad produkter för dukning och servering som kombinerar funktionalitet med skandinavisk design. Dessa produkter är inte bara praktiska, utan också vackra inredningsdetaljer som kan förbättra utseendet på ditt kök och din matupplevelse.

Flaskor, Termosar och Take-Away Muggar för alla tänkbara tillfällen

När det gäller att hålla drycker vid rätt temperatur, oavsett om det är varmt eller kallt, är Sagaform det självklara valet för kvalitet och design. Med ett brett sortiment av vattenflaskor, termosmuggar och termosar, är Sagaform expert på att erbjuda lösningar för alla tänkbara tillfällen.

För den som är ständigt på språng är en bilmugg från Sagaform en oumbärlig följeslagare. Med en smart låsfunktion som förhindrar spill, kan du njuta av din dryck utan bekymmer, oavsett hur humpig vägen är. Dessa muggar är perfekta för att hålla din morgonkaffe varmt på väg till jobbet.

Sagaforms stålflaska är en annan favorit, tack vare sin avancerade vakuumkonstruktion med dubbla stålväggar och kopparhölje som ger en extra bra isolering. Detta innebär att din dryck håller sig iskall i upp till 24 timmar eller varm i upp till 12 timmar, vilket gör den idealisk för långa dagar utomhus eller på kontoret.

För de som vill ha en hälsosam twist på sin hydrering, är vattenflaskan med fruktkolv ett innovativt val. Du kan enkelt lägga till dina favoritfrukter för att skapa en uppfriskande och smakrik dryck.

Sagaform har också tänkt på kaffeälskarna med sin kaffemugg take away. Dessa muggar är designade för att passa under de flesta kaffemaskiner, vilket gör dem till ett praktiskt alternativ för den som vill ta med sig sitt kaffe på vägen.

För matälskaren som vill ta med sig en varm lunch, är mattermosen från Sagaform en riktig livräddare. Med en stilren design och en praktisk sked som medföljer, kan du njuta av en varm måltid var du än befinner dig.

Sagaform erbjuder lösningar som kombinerar funktionalitet med skandinavisk design, vilket gör deras produkter till ett utmärkt val för företag som vill erbjuda sina anställda och kunder kvalitativa och stilrena alternativ för dryckesbehållare.

Sagaforms glögg produkter - Ett måste i var hens hem

När vinterkylan kryper på och julstämningen börjar sprida sig i hemmen, är det dags att plocka fram Sagaforms vackra och funktionella glöggset. Med en glöggkanna och matchande glöggmuggar från Sagaform, blir varje glöggstund en njutning för både smaklökar och ögon.

Sagaforms glöggkanna är en modern tolkning av en klassisk design. Kannan är tillverkad av munblåst borosilikatglas och värms av ett värmeljus på ett ställ av bambu. Den runda korken och de mjuka formerna ger kannan en enkel och stilren design som passar i alla hem.

Men vad vore en glöggkanna utan matchande glöggmuggar? Sagaforms glöggmuggar finns i flera olika varianter, alla med samma höga kvalitet och genomtänkta design. Välj mellan glöggmuggar i glas eller porslin, med eller utan mönster. Oavsett vilken stil du föredrar, kommer du att hitta en glöggmugg som passar just dig.

En glöggmugg från Sagaform är inte bara en behållare för din glögg, det är en del av upplevelsen. Den lilla muggen med handtag är perfekt för att hålla i när du njuter av din varma glögg. Och med en volym på 10-20 cl, får du precis lagom mycket glögg att smutta på.

Så när du vill skapa en mysig och inbjudande atmosfär i ditt hem under vintermånaderna, tveka inte att investera i ett glöggset från Sagaform. Med en glöggkanna och glöggmuggar från Sagaform, blir varje glöggstund en stund att minnas.

Värmande Plädar och Filtar när kylan kryper på

När kylan kryper på och du vill skapa en mysig och inbjudande atmosfär i ditt hem, är Sagaforms vackra och funktionella plädar och filtar det självklara valet. Med en stark koppling till skandinavisk design och svensk formgivning, erbjuder Sagaform en rad produkter som kombinerar funktionalitet med stil.

En av de mest populära produkterna i deras sortiment är deras sherpapläd. Denna pläd är tillverkad av högkvalitativt material, vilket ger den en hög kvalitet och en vacker estetik. Den är tillgänglig i en rad olika färger, vilket gör den till ett utmärkt val för alla typer av inredningar.

Sagaform erbjuder också ett brett utbud av fleeceplädar. Dessa plädar är perfekta för att hålla dig varm under de kalla vintermånaderna. De är tillverkade i samma högkvalitativa material som deras sherpapläd, vilket ger dem en lika hög kvalitet och vacker estetik.

För de som älskar att tillbringa tid utomhus, erbjuder Sagaform en picknickfilt. Denna filt är både praktisk och snygg, vilket gör den till ett utmärkt tillskott i alla picknickkorgar.

Sammanfattningsvis erbjuder Sagaform en rad plädar och filtar som kombinerar funktionalitet med skandinavisk design. Dessa produkter är inte bara praktiska, utan också vackra inredningsdetaljer som kan förbättra utseendet på ditt hem och din komfort under de kalla vintermånaderna.

På följande länk kan ni utforska hela vårt utbud av olika filtar med tryck som lämpas för gåva eller present.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.

Sagaform Glas
Sagaform Muggar
Sagaform Termosmuggar
Sagaform Termosar
Sagaform Glöggprodukter
Sagaform Yoghurt / ToGo / TakeAway / Smoothi
Sagaform Hamburgerpressar
Sagaform Ostkupa & Ostbricka
Sagaform Ljuslyktor & Ljusstakar
Sagaform Oval Oak Produkter
Sagaform Kannor & Karaffer
Sagaform Örtkrukor
Sagaform Skålar & Formar
Sagaform Knivar
Sagaform Edge Produkter
Sagaform Flaskor
Sagaform Salt/Peppar & Olja/Vinäger
Sagaform Skärbrädor / Brickor / Servering
Sagaform Grillbestick & Grillprodukter
Sagaform Köksredskap
Sagaform Fritids Produkter
Sagaform Barredskap & Barprodukter
Sagaform Väskor
Sagaform Handdukar
Sagaform Vaser
Sagaform Gåvokort
Sagaform Övrigt

308 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sagaform®
Tumblers med rundad botten, 6-pack (8) Klar
Tumblers med rundad botten, 6-pack (8) Klar

Det gungande glaset är ett svenskt original från Sagaform och en av våra största k...

fr. 233,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Nature vinkaraff med ekkork (4) Klar/brun
Nature vinkaraff med ekkork (4) Klar/brun

En av våra klassiker. Formgiven för rödvin, men fungerar för alla typer av dryck. ...

fr. 359,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Nature karaff med ekkork (6) Klar/brun
Nature karaff med ekkork (6) Klar/brun

En av våra klassiker. Formgiven för vitvin eller vatten, men fungerar naturligtvis...

fr. 271,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Nature serverings-/skärbräda ek (6) Brun
Nature serverings-/skärbräda ek (6) Brun

Serveringsbräda eller skärbräda, den passar lika bra som både och. Tillverkad i ma...

fr. 271,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Nature ostknivar, 3-set (6) Silver/brun
Nature ostknivar, 3-set (6) Silver/brun

Ostdesserter är alltid populärt och då passar detta ostknivset designat av Anton B...

fr. 166,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Nature lanterna med handtag (4) Klar/brun/silver
Nature lanterna med handtag (4) Klar/brun/silver

Elegant lanterna designad av Anton Björsing. Blandar Natures signaturmaterial, tr...

fr. 541,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Nature servetthållare (6) Vit/brun
Nature servetthållare (6) Vit/brun

Unik servetthållare i genomtänkt design av Anton Björsing. Självklart med Nature s...

fr. 308,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Picknick Juni assiett, 4-pack (6) Klar
Picknick Juni assiett, 4-pack (6) Klar

Minska på plasten genom att byta engångsprodukter mot hållbart val i akrylplast. N...

fr. 183,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Nature rivjärn (6) Silver/brun
Nature rivjärn (6) Silver/brun

Smart parmesanrivare designad av Anton Björsing. Kombinationen av ek och rostfritt...

fr. 241,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Picknick Juni glas, 4-pack (6) Klar
Picknick Juni glas, 4-pack (6) Klar

Rosévin på klipporna eller saft i lekparken? Oavsett så blir det lite roligare med...

fr. 183,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Nature osthyvel (6) Silver/brun
Nature osthyvel (6) Silver/brun

En stilsäker osthyvel att använda vid mysiga frukostar eller på ostbrickan. Framta...

fr. 121,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Nature serveringsskål (4) Klar/brun
Nature serveringsskål (4) Klar/brun

Serveringsskål i en läcker design med en bottenplatta i massiv ek. Bottenplattan ...

fr. 430,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Nature olja/vinäger ekkork, 2-pack (6) Klar/brun
Nature olja/vinäger ekkork, 2-pack (6) Klar/brun

Ett set som passar till mycket - allt från olja och vinäger, mjölk till kaffet ell...

fr. 209,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Picknick Juni glas hög, 4-pack (6) Klar
Picknick Juni glas hög, 4-pack (6) Klar

Ett glas bubbel på altanen eller saft på picknicken? Oavsett så blir det lite roli...

fr. 183,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Picknick Juni allglas, 4-pack (6) Klar
Picknick Juni allglas, 4-pack (6) Klar

Minska på plasten genom att byta engångsprodukter mot hållbart val i akrylplast. N...

fr. 183,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Nature serveringsset med ekkork, 2-pack (6) Klar
Nature serveringsset med ekkork, 2-pack (6) Klar

Ett serveringsset för salt och peppar. Eller varför inte några andra trevliga kryd...

fr. 196,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Nature salladsbestick kort, 2-pack (6) Brun
Nature salladsbestick kort, 2-pack (6) Brun

Nature sallad set är två gedigna salladsbestick i ek desigande av Anton Björsing. ...

fr. 184,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Nature ostkupa (6) Klar/vit/brun
Nature ostkupa (6) Klar/vit/brun

Äntligen en riktigt snygg och praktisk ostkupa. Med en botten av stengods som går ...

fr. 359,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Nils stålflaska gummifinish 12/24H, 50cl (6) Grön
Nils stålflaska gummifinish 12/24H, 50cl (6) Grön

Sagaforms klassiska och populära vattenflaska i stål. Här i en version med gummera...

fr. 146,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Picknick Juni skål, 4-pack (6) Vit
Picknick Juni skål, 4-pack (6) Vit

En favoritskål i akrylplast, i en lyxig och krispig äggskalsvit färg med stilrent ...

fr. 183,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Picknick Juni tillbringare (6) Klar
Picknick Juni tillbringare (6) Klar

En snygg och väldigt tålig tillbringare tillverkad i akrylplast. Passar lika bra i...

fr. 183,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Picknick Juni skål stor (6) Klar
Picknick Juni skål stor (6) Klar

Fin salladsskål i akrylplast med exklusiv känsla av kristall. Materialet gör att d...

fr. 246,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Picknick Juni skål liten, 4-pack (6) Klar
Picknick Juni skål liten, 4-pack (6) Klar

Minska på plasten genom att byta engångsprodukter mot hållbart val i akrylplast. N...

fr. 183,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Nature ostkniv (12) Silver/brun
Nature ostkniv (12) Silver/brun

Tänker du bjuda på ostdessert? Då behöver du denna ostkniv designad av Anton Björs...

fr. 108,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Picknick Juni salladsbestick (6) Klar
Picknick Juni salladsbestick (6) Klar

Ceasar- räk- eller grekisk sallad? Äntligen kan du servera samtliga både snyggt oc...

fr. 91,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Picknick Juni bestickset, 12-set (6) Klar
Picknick Juni bestickset, 12-set (6) Klar

Ett set med bestick i akrylplast. Fyra stycken vardera av gaffel, kniv och sked. P...

fr. 166,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
City kylväska liten (6) Beige
Flera Färger
City kylväska liten (6) Beige

Liten, smidig och snygg kylväska för till exempel lunchlådan till jobbet eller str...

fr. 150,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Kampanj! Första hjälpen kit vattentät (30) Svart
REA
Kampanj! Första hjälpen kit vattentät (30) Svart

Litet och praktiskt första hjälpen kit i vattentät väska. Topplocket rullas ihop o...

105,00 kr

fr. 83,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Nature serveringsbricka (6) Brun
Nature serveringsbricka (6) Brun

Lång serveringsbricka i bambu formgiven av Anton Björsing. Läckert att servera til...

fr. 225,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Nils stålflaska gummifinish 12/24H, 50cl (6) Gul
Nils stålflaska gummifinish 12/24H, 50cl (6) Gul

Sagaforms klassiska och populära vattenflaska i stål. Här i en version med gummera...

fr. 146,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Picknick Juni tallrik, 2-pack (6) Klar
Picknick Juni tallrik, 2-pack (6) Klar

Minska på plasten genom att byta engångsprodukter mot hållbart val i akrylplast. N...

fr. 183,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Svampkniv med fodral (12) Svart/brun
Svampkniv med fodral (12) Svart/brun

En praktisk svampkniv som har borste i ena änden och linjal på träskaftet. Kniven ...

fr. 116,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Hold vas medium (6) Klar/silver
Hold vas medium (6) Klar/silver

Hold är en unik, prisbelönad, vas designad av Pascal Charmolu. Vasen består av mun...

fr. 300,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Coffee & More tekanna (6) Grå
Coffee & More tekanna (6) Grå

Tekanna med karakteristisk relief. Tekannan är en del i serien Coffee & More, fram...

fr. 300,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Top vas (6) Klar/guld
Top vas (6) Klar/guld

Top vas stor är av munblåst glas och metall. En enkel men dekorativ inredningsdeta...

fr. 271,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Picknick Juni glas hög, 4-pack (6) Vit
Picknick Juni glas hög, 4-pack (6) Vit

Ett högt glas på fot i akrylplast, i en lyxig och krispig äggskalsvit färg med vac...

fr. 183,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
City kylkorg (10) Svart
Flera Färger
City kylkorg (10) Svart

Klassisk kylkorg med smarta funktioner. Locket går att rulla ihop och fästa med ka...

fr. 271,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Picknick Juni glas, 4-pack (6) Vit
Picknick Juni glas, 4-pack (6) Vit

Dessa picknickglas är i akrylplast och tål att hänga med ut på picknicken, till ha...

fr. 183,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Hold vas medium (6) Klar/guld
Hold vas medium (6) Klar/guld

Hold är en unik, prisbelönad, vas designad av Pascal Charmolu. Vasen består av mun...

fr. 300,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Coffee & More mjölkkanna (6) Grå
Coffee & More mjölkkanna (6) Grå

Mjölkkanna med karakteristisk relief. Kannan är en del i serien Coffee & More, fra...

fr. 110,00 kr

MER INFORMATION

Kända Formgivare och Designer som verkat för Sagaform

Sagaform har samarbetat med många talangfulla formgivare och designers för att skapa sina unika och uppskattade produkter. Här är en lista över några av de mest kända formgivarna och deras verk för Sagaform:

 • Åsa Lindberg: Känd för att skapa moderna och funktionella produkter med en distinkt nordisk känsla.
 • Matz Borgström: Har designat flera prisbelönta produkter, bidrar med en unik estetik till Sagaforms kollektioner.
 • Björk Forth: Skapar konstnärliga och kreativa designlösningar, förvandlar vardagsobjekt till konstverk.
 • Lotta Odelius: Har en signaturstil som återspeglar en modern nordisk design, känd för sin unika användning av färger och former.
 • Jon Eliasson: Bidrar med innovativa och funktionella designs som speglar filosofin ?Objecthood?, betonar objektens unika identitet.
 • Ann-Carin Wiktorsson: Fokuserar på användarvänliga och estetiskt tilltalande designlösningar.
 • Margot Barolo: Känd för sitt modiga och experimentella designarbete.
 • Anton Björsing: Bidrar med minimalistisk och funktionell design, lägger tonvikt på användarvänlighet.
 • Lovisa Wattman: Skapar innovativa produkter, känd för sitt arbete med material och former.
 • Pascal Charmolu: Designer bakom ?Transformer? serien, känd för sina multifunktionella och innovativa produkter.
 • Gustav Hallén: Skapare av ?Moritz? serien, känd för sitt nyskapande och tidlöst eleganta designarbete.
 • Ylva Olsson: Fokuserar på hållbar och miljövänlig design, skapar produkter som är både praktiska och estetiskt tilltalande.
 • Roger Persson: Känd för sin unika designstil, skapar funktionella och moderna produkter.
 • Hanna Werning: Skapar lekfulla och färgstarka designlösningar, ofta inspirerade av naturen.
 • Henrik Schultz: Fokuserar på hållbar design, hans arbete speglar ?In nature we trust? filosofin.
 • Helene Tiedemann: Känd för sin fokus på funktionell och hållbar design, skapar produkter som är praktiska och har lång livslängd.
 • WIS Design: Ett designkollektiv som skapar innovativa och användarvänliga produkter, bidrar med en unik syn på design till Sagaform.

Dessa formgivare och designers har bidragit med sin unika stil och kreativitet till Sagaforms produkter, vilket har hjälpt varumärket att bli känt för sin skandinaviska design och högkvalitativa produkter.

Sagaforms mest kända och framstående produktserier

När det gäller att skapa en perfekt balans mellan funktion och form, står Sagaform i en klass för sig. Med en rad produktserier som speglar det bästa av skandinavisk design, erbjuder Sagaform något för varje tillfälle och smak. Här är en titt på några av deras mest kända och framstående produktserier:

 • Accent: Designer köks- och serveringsprodukter. Kännetecknas av modern design med färgstarka detaljer.
 • Agnes: Porslin och serveringsartiklar. Elegant och tidlös design.
 • Ante: Minimalistiska köksredskap och serveringsföremål. Fokus på enkelhet och funktionalitet.
 • Aron: Köksverktyg och matlagningsartiklar. Robust och hållbar design.
 • Astrid: Serverings- och bordsartiklar. Elegant och sofistikerad stil.
 • Carl: Köks- och serveringsprodukter. Traditionell design med en modern twist.
 • City: Köksredskap och serveringsartiklar. Urban och modern design inspirerad av stadsliv.
 • Coffee and More: Kaffetillbehör. Fokus på stil och funktionalitet för kaffeälskare.
 • Dalahäst: Dekorativa artiklar och gåvor. Inspirerad av den svenska Dalahästen, kombinerar tradition med modern design.
 • Dante: Vaser och dekorativa föremål. Elegans och sofistikation i designen.
 • Ditte: Köksredskap och matlagningsartiklar. Praktisk funktionalitet och enkel estetik.
 • Doris: Köks- och serveringsprodukter. Feminin design med mjuka former och mönster.
 • Edge: Köksredskap. Skarp och modern design.
 • Ekorre: Dekorativa föremål och köksartiklar. Naturinspirerad design med lekfulla och organiska former.
 • Elise: Serverings- och köksartiklar. Betonar elegans och enkelhet i designen.
 • Ella hamam: Hamam-handdukar och badtextilier. Kombinerar traditionell stil med modern design.
 • Ellen: Köks- och serveringsartiklar. Mix av klassiska och moderna designelement.
 • Estelle: Lyxiga serveringsartiklar och dekorativa produkter. Raffinerad och elegant design.
 • Esther: Köks- och serveringsartiklar. Diskret och subtil design.
 • Flora: Blomsterinspirerade dekorativa föremål och köksartiklar. Lekfull och färgstark design.
 • Fredde BBQ: Grilltillbehör och utomhusköksprodukter. Fokus på funktionalitet och design för grillentusiaster.
 • Hanna: Serverings- och köksartiklar. Modern och stilren design.
 • Hold: Multifunktionella köks- och serveringsprodukter. Innovativ och användarvänlig design.
 • Inka: Köksartiklar och dekorativa föremål. Geometriska mönster och färgstarka element i designen.
 • Jens: Köksredskap. Kombination av modern design och praktisk användning.
 • Juicy: Köksprodukter för frukt- och juicetillredning. Fokus på funktionalitet och stil.
 • Juni: Sommarinspirerade köks- och serveringsartiklar. Lekfull och färgglad design.
 • Loke: Köksredskap. Modern estetik kombinerat med robusthet.
 • Maja: Köks- och serveringsprodukter. Enkel och ren design.
 • Mark: Köksredskap och serveringsartiklar. Industriell och robust design.
 • Moon: Dekorativa föremål och serveringsartiklar. Design inspirerad av månens faser, drömlik och poetisk.
 • Nils: Köks- och serveringsprodukter. Traditionell design möter moderna influenser.
 • Oval Oak: Köks- och serveringsartiklar i ekträ. Organiska former och naturlig design.
 • Piccadilly: Serveringsartiklar för festliga tillfällen. Lekfull design och färgglad estetik.
 • Saga: Klassisk serie av köks- och serveringsprodukter. Tidlös och symbolisk för Sagaforms designfilosofi.
 • Siri & Signe: Köks- och serveringsartiklar. Traditionella mönster kombinerade med modern design.
 • Sivan: Köks- och serveringsprodukter. Unik design och funktion.
 • Spectra: Glas- och serveringsartiklar. Livfulla färger och moderna former i designen.
 • Stig: Köks- och serveringsprodukter. Maskulin design och funktion.
 • Texmex: Köksartiklar och serveringsprodukter. Design inspirerad av Tex-Mex köket, färgglada och lekfulla element.
 • Timotej: Köks- och serveringsartiklar. Naturinspirerade element och minimalistisk design.
 • Top vase: Vasdesigner. Innovativ och unik design.
 • Viva: Festliga serveringsartiklar och köksprodukter. Färgglad och glädjefylld design.

Dessa serier representerar bara en bråkdel av vad Sagaform har att erbjuda. Varje serie är ett bevis på företagets engagemang för kvalitet, innovation och skandinavisk design. Oavsett om du letar efter den perfekta gåvan eller vill förbättra din egen samling av köks- och serveringsartiklar, har Sagaform något som passar alla behov.

Sagaforms samarbete med Ahlgrens Bilar

När två ikoniska varumärken som Sagaform och Ahlgrens Bilar samarbetar, kan du förvänta dig något speciellt. Deras samarbete har resulterat i en unik kollektion som kombinerar Sagaforms känsla för design och Ahlgrens Bilars populära godis.

En av höjdpunkterna i denna kollektion är de söta små skålar designade i form av Ahlgrens Bilar. Dessa skålar är inte bara perfekta för att servera godis, utan de är också ett roligt och färgstarkt tillskott till varje kök eller vardagsrum. De är lika praktiska som de är charmiga, vilket gör dem till en perfekt gåva för både barn och vuxna.

Men det är inte bara skålarna som gör detta samarbete så speciellt. Det är också det faktum att två varumärken med en så stark historia och tradition har kommit samman för att skapa något nytt och spännande. Detta samarbete visar att både Sagaform och Ahlgrens Bilar är märken som är villiga att tänka utanför boxen och skapa produkter som är både innovativa och roliga.

Så oavsett om du är ett fan av Sagaform, Ahlgrens Bilar, eller båda, är denna kollektion ett måste. Den kombinerar det bästa av två världar och erbjuder produkter som är lika unika som de är praktiska. Och bäst av allt, de är tillgängliga nu för alla som vill lägga till lite extra glädje och färg till deras hem eller kontor.

Sagan om Sagaform - Historia och Fakta

Sagaform är ett företag som har gjort en betydande inverkan på den svenska designbranschen sedan det startade sin verksamhet 1993 på Sagagatan i Borås. Grundarna Kim Vejsholt och Anders Prissberg var tidigt ute med att designa produkter i Sverige och tillverka dem i Kina. De introducerade ett nytt, lekfullt och färgstarkt formspråk som var helt rätt i tiden.

Sagaform har sedan dess vuxit och utvecklats till att bli en ledande aktör inom design för dukade bord i svenska hem. Idag säljs Sagaforms produkter över hela världen. Företaget är nu en del av New Wave Group och har genomgått stora förändringar under de senaste åren, inklusive förvärv av andra varumärken och en ny VD, Christer Hallberg.

När det gäller fakta om Sagaform, är det viktigt att notera att företaget har en stark inriktning på hållbarhet. De har sin egen CSR-personal på plats i de länder där produkterna tillverkas, och de lägger stor vikt vid att hålla sig uppdaterade om den senaste forskningen om kemikalier för att säkerställa att deras produkter är säkra och hållbara.

Sagaform har också en stark historia av innovation och kreativitet. De har alltid strävat efter att skapa produkter som är både funktionella och estetiskt tilltalande. Deras produkter är kända för sin skandinaviska design och tydliga funktion, och de är enkla att tycka om och enkla att ge bort.

Företaget har nyligen genomgått en varumärkesnylansering, med målet att hitta tillbaka till den identitet som Sagaform startade med, men med en modernare touch. Denna nylansering innebär finjusteringar i design- och inköpsprocessen, och målet är att det ska finnas minst en Sagaformprodukt i varje svenskt hem.

Så oavsett om du letar efter kvalitetsprodukter för ditt hem, eller om du vill ge en gåva som kommer att uppskattas och användas i många år framöver, är Sagaform ett utmärkt val. Med sin starka historia, sitt engagemang för hållbarhet och sin passion för design, är Sagaform mer än bara ett varumärke - det är en livsstil.