OBH Nordica

OBH Nordica, ett varumärke som har blivit synonymt med kvalitet och pålitlighet, erbjuder ett brett sortiment av hushållsapparater och personvårdsprodukter som gör livet enklare och roligare. Från köksmaskiner till hår- och kroppsvårdsprodukter, varje produkt är utformad med tanke på användaren, och kombinerar smarta funktioner med en modern estetik. Men det är inte bara produkterna som gör OBH Nordica till ett unikt varumärke. Det är också deras engagemang för hållbarhet och socialt ansvar. Med en vision om att 90% av deras sortiment ska vara reparerbart, strävar de efter att minimera sin påverkan på miljön och bidra till en mer hållbar framtid. Så om ni strävar efter ett varumärke som inte bara erbjuder högkvalitativa produkter, utan också värderar hållbarhet och innovation, då är OBH Nordica varumärket för Er.

Nyckelpunkter för OBH Nordica

OBH Nordica är ett företag som har gjort sig känt för att leverera högkvalitativa hushållsapparater och köksredskap. Här är några av de viktigaste punkterna som gör OBH Nordica till ett föredömligt företag i branschen.

Brett sortiment av produkter

OBH Nordica erbjuder ett brett sortiment av produkter, inklusive personvårdsprodukter, köksredskap och små hushållsapparater. Deras produkter sträcker sig från vakuumförseglare och kaffekvarnar till äggkokare och blenders. Deras produkter är kända för att vara innovativa, pålitliga och effektiva.

Nordisk design och innovation

OBH Nordica är stolt över sin nordiska design och innovation. Företaget strävar efter att hitta eller utveckla innovativa produkter med smarta lösningar och stilren design. Deras produkter är inte bara funktionella, utan också estetiskt tilltalande, vilket gör dem till ett utmärkt tillskott i alla hem.

Marknadsledande position

OBH Nordica har en ledande position på marknaden för små hushållsapparater i Norden. Företaget har en stark konsumentkännedom och en bred produktportfölj, vilket gör dem till ett föredraget val för många konsumenter.

Högkvalitativa produkter

OBH Nordica är kända för att leverera högkvalitativa produkter. Oavsett om det är en vakuumförseglare för att förlänga livslängden på matvaror, eller en kaffekvarn för att mala kaffebönor till perfektion, kan kunderna lita på att OBH Nordica levererar produkter av högsta kvalitet.

Starkt engagemang för kundtillfredsställelse

OBH Nordica har ett starkt engagemang för kundtillfredsställelse. Företaget erbjuder detaljerade användarmanualer för sina produkter och strävar efter att ge sina kunder en problemfri användarupplevelse. Dessutom erbjuder de kampanjer och rabatter för att ge kunderna ännu mer värde.

Lång historia och erfarenhet

OBH Nordica har en lång historia och riklig erfarenhet inom branschen. Företaget grundades 2002 genom en fusion mellan det danska varumärket OBH och det svenska varumärket Nordica. Sedan dess har de fortsatt att växa och utvecklas, och har blivit en betrodd aktör på marknaden.

Köksredskap och Köksmaskiner från OBH Nordica för bästa Matlagning och Bakning

När det kommer till att utrusta ett företagskök med högkvalitativa köksredskap och köksmaskiner, står OBH Nordica i en klass för sig. Deras produktsortiment erbjuder allt från en effektiv airfryer till en robust blender, vilket garanterar att varje matlagnings- och bakningsprocess blir en ren njutning.

För de som älskar att starta dagen med en krispig smörgås, erbjuder smörgåsgrillen och brödrosten från OBH Nordica en oumbärlig kombination av effektivitet och användarvänlighet. Och för att komplettera frukostupplevelsen ytterligare, är vattenkokaren från OBH Nordica ett måste i varje kök.

Bakningsentusiaster kommer att uppskatta den mångsidighet som en bakmaskin kan erbjuda, medan en matberedare är oumbärlig för att effektivisera förberedelserna inför matlagning. Den innovativa optigrillen är perfekt för dem som vill ha kontroll över grillningen till perfektion, och för risälskare är en riskokare en ovärderlig tillgång.

Inte nog med det, mixern och stavmixern är suveräna hjälpmedel för att skapa allt från släta soppor till perfekta såser. För de som föredrar utomhusmatlagning, erbjuder OBH Nordica även en högkvalitativ elgrill.

Varje produkt är inte bara en hjälp i köket, utan också en möjlighet för profilering och promotion. En köksmaskin från OBH Nordica, märkt med ditt företags logotyp, är inte bara en tillgång i köket, utan också ett utmärkt sätt att stärka ditt varumärke.

För att utforska hela vårt sortiment av olika köksredskap för hitta den perfekta lösningen för ditt företags behov, besök följande länk: köksmaskiner och köksredskap till företaget.

OBH Nordica Hushållsapparater för Hårvård och Kroppsvård

OBH Nordica är mer än bara ett företag. Det är en vision om att förbättra livskvaliteten genom innovativa och stilfulla hushållsapparater. Med en stark nordisk arv och en passion för design och funktionalitet, har OBH Nordica blivit en ledande aktör inom hushållsapparater och skönhetsprodukter.

När det kommer till hårstyling, är plattång och värmeborste två av de mest populära produkterna från OBH Nordica. Dessa verktyg är utformade för att ge dig salongskvalitet hemma, med högkvalitativa material och avancerade teknologier. Björn Axén Tools, en serie professionella designverktyg, är ett annat framstående exempel på OBH Nordicas engagemang för kvalitet och innovation.

För de som älskar lockar, erbjuder OBH Nordica en rad locktänger och hårfönar som kan hjälpa dig att skapa allt från lösa vågor till strama spiraler. Dessa verktyg är utformade för att vara skonsamma mot håret samtidigt som de ger fantastiska resultat.

Men OBH Nordica handlar inte bara om hårstyling. Företaget erbjuder också en rad kroppsvårdsprodukter, inklusive massagedynor och värmefiltar. Dessa produkter är utformade för att hjälpa dig att slappna av och återhämta dig efter en lång dag, och de gör ett utmärkt komplement till din skönhetsrutin.

För de som vill ha mer volym i sitt hår, erbjuder OBH Nordica varmluftsborstar och vågtänger. Dessa verktyg kan hjälpa dig att skapa volym och rörelse i ditt hår, för en look som är både naturlig och glamorös.

Slutligen, för de som vill visa upp sin kärlek till OBH Nordica, erbjuder företaget en rad merch-produkter. Dessa inkluderar allt från t-shirts och kepsar till muggar och väskor, alla med OBH Nordicas distinkta logotyp och design.

Så oavsett om du är en professionell stylist eller bara någon som älskar att experimentera med din look, har OBH Nordica de verktyg och produkter du behöver för att skapa din perfekta stil. Med OBH Nordica kan du alltid se och känna dig bäst, varje dag.

OBH Nordica Kaffemaskiner för företagets alla Smaker och Behov

Föreställ dig en arbetsplats där varje morgon börjar med doften av nybryggt kaffe. En plats där varje kopp är perfekt anpassad till dina smaklökar, oavsett om du föredrar en stark espresso eller en mild latte. Detta är inte en dröm, det är verkligheten med OBH Nordica kaffemaskiner.

OBH Nordica är mer än bara en tillverkare av kaffemaskiner. De är experter på att skapa den perfekta kaffestunden. Med en kaffebryggare från OBH Nordica kan du förvänta dig en kopp kaffe som är rik på smak, full av arom och precis som du vill ha den.

En av de mest unika funktionerna hos OBH Nordica kaffemaskiner är blooming funktionen. Denna funktion blötlägger det malda kaffet innan bryggningen börjar, vilket frigör koldioxid och förbättrar smaken av kaffet. Resultatet är en kopp kaffe med en rikare arom och en fylligare karaktär.

Men det är inte bara smaken som gör OBH Nordica kaffemaskiner till ett utmärkt val för ditt företag. Dessa maskiner är också otroligt användarvänliga. Med en enkel och elegant estetik passar de perfekt in i alla kök, och den kraftfulla motorn gör att du kan njuta av en kopp kaffe på ett ögonblick.

En annan viktig funktion hos OBH Nordica kaffemaskiner är den inbyggda kaffekvarnen. Denna kvarn maler kaffebönorna precis innan bryggningen, vilket säkerställer att du alltid får det färskaste och mest smakfulla kaffet möjligt.

Slutligen, för de dagar då du behöver brygga kaffe för hela kontoret, kommer en kaffekanna från OBH Nordica att göra jobbet. Dessa kannor är inte bara robusta och värmesäkra, de är också vackra att titta på. Med en OBH Nordica kaffekanna kan du brygga allt från 6 upp till 12 koppar kaffe åt gången, vilket gör dem perfekta för alla företagets behov.

Så oavsett om du driver ett litet start-up företag eller ett stort multinationellt företag, kommer en OBH Nordica kaffemaskin att förbättra din arbetsplats. Med deras hjälp kan du skapa den perfekta kaffestunden för dig och dina anställda, varje dag.

Effektiva Dammsugare från OBH Nordica i Nordisk Design

När det kommer till att hålla ditt företags utrymmen rena och fräscha, är det viktigt att ha rätt verktyg för jobbet. OBH Nordica erbjuder en rad dammsugare och skaftdammsugare som kombinerar effektivitet, design och innovation för att göra städningen till en enkel och smidig upplevelse.

OBH Nordica är känt för sin nordiska design och högkvalitativa produkter. Deras dammsugare är inget undantag. Med en stark sugkraft och smarta funktioner, som justerbara munstycken och ljudreducerande teknologi, kan du snabbt och enkelt rengöra alla ytor i ditt företags utrymmen.

En av de mest populära produkterna i OBH Nordicas sortiment är deras skaftdammsugare. Dessa dammsugare är både kraftfulla och smidiga, vilket gör dem perfekta för att snabbt och effektivt städa upp i alla typer av utrymmen. De är också utrustade med en Turbo-läge som ger extra sugkraft för att säkerställa att inga damm- eller smutspartiklar lämnas kvar.

OBH Nordicas skaftdammsugare är också kända för sin flexibilitet. Med en enkel gest kan du dammsuga alla områden i ditt företags utrymmen utan komplikationer. Dessutom har dessa dammsugare alltmer avancerad teknik för att göra rengöringen enklare för dig. Många av dem har 2-1 funktion för anpassad dammsugning, från handhållen dammsugare till skaftdammsugare eller till och med en funktion för att rengöra i taket.

För att göra städningen ännu enklare, erbjuder OBH Nordica också en rad tillbehör som kan hjälpa dig att rengöra allt från möbler och ytor till gardiner. Oavsett vilka städuppgifter du står inför, kan du lita på att OBH Nordicas dammsugare kommer att göra jobbet effektivt och grundligt.

Så om du letar efter en pålitlig och effektiv lösning för att hålla ditt företags utrymmen rena och fräscha, överväg att investera i en dammsugare från OBH Nordica. Med deras kombination av effektivitet, design och innovation, kommer du inte att bli besviken.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


49 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OBH Nordica
Big Popper | Popcornmaskin
Big Popper | Popcornmaskin

Popcornmaskin som ger perfekt resultat! Ett nyttigare alternativ att ha som snacks...

fr. 645,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Crispy Smörgåsgrill
Crispy Smörgåsgrill

En smörgåsgrill är det enklaste sättet att få frasiga och jämnt grillade varma sm...

fr. 329,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Select Våffeljärn
Select Våffeljärn

Få saker är så goda som nygräddade våfflor med sylt och grädde! Grädda en perfekt ...

fr. 398,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Mini Quick
Mini Quick

Liten och smidig hjälpreda i köket. Utför enkelt och snabbt hackning av mindre por...

fr. 419,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
X-Pert Vacuum Cleaner Sladdlös
X-Pert Vacuum Cleaner Sladdlös

En sladdlös skaftdammsugare i smal och lättviktig design för enkel och bekväm städ...

fr. 1999,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Sandwich Maker
Sandwich Maker

Skapa varma, krispiga smörgåsar med denna läckra smörgåsgrill. Tack vare flytande ...

fr. 449,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Blender Twister Go
Flera Färger
Blender Twister Go

Twister Go är en lättanvänd smoothieblender som mixar din favoritsmoothie snabbt o...

fr. 398,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Coffee prio coffee maker
Coffee prio coffee maker

Klassiskt svart möter rostfritt stål i denna stilrena kaffebryggare. Coffee Prio b...

fr. 459,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Artist easy waves chilli wave maker 68 W
Artist easy waves chilli wave maker 68 W

Vågtång som ger blankt och vågigt hår. Den värms upp snabbt, håller en jämn temper...

fr. 459,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Artist Heatwave hair dryer 2200 W
Artist Heatwave hair dryer 2200 W

Söker du en lätt och prisvärd hårfön? Med Heatwave kan du glömma problemet med för...

fr. 419,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Björn Axén tools straightener mini black
Björn Axén tools straightener mini black

Smidig, liten och lätt. En mindre plattång är perfekt att ta med när du är på spr...

fr. 329,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Artist Optiliss straightener
Artist Optiliss straightener

Plattången Artist Optiliss Straightener är utformad för att användaren ska kunna p...

fr. 449,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Air curler brush
Air curler brush

Snygg varmluftsborste i svart för enkel och rolig styling! Borsten är 20 mm i diam...

fr. 275,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Blendforce black blender 1,25 l. 800 W
Blendforce black blender 1,25 l. 800 W

Klassiskt svart blender som klarar att krossa is och göra dina smoothies på nollti...

fr. 598,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Attraxion nose- and ear trimmer classic
Attraxion nose- and ear trimmer classic

Skäggtrimmer OBH Nordica Attraxion Classic är en sladdlös batteridriven näs-, öron...

fr. 259,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Dry & go hair dryer foldable 1100 W black
Dry & go hair dryer foldable 1100 W black

Söker du en smidig, liten och lätt hårfön? Dry & Go är perfekt att ha nära till ha...

fr. 289,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Björn Axén tools | travel hair dryer foldable
Björn Axén tools | travel hair dryer foldable

En högpresterande och kompakt resehårtork med vikbart handtag samt en sladd på uni...

fr. 389,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Reflection personal scale 150 kg
Reflection personal scale 150 kg

OBH Nordica Personvåg Reflection Glasvåg är en elektronisk personvåg i stilren des...

fr. 339,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Attraction kitchen scale
Attraction kitchen scale

Din perfekta hjälp vid bakning. Den slimmade och smidiga Attraction köksvåg mäter ...

fr. 305,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Classic toaster 2 slices 700 W
Classic toaster 2 slices 700 W

Praktisk brödrost i rostfri design från OBH Nordica med plats till två skivor bröd...

fr. 499,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Infraröd Fotspa
Infraröd Fotspa

OBH Nordica Infrared Foot Spa är ett fotbad med flera lyxiga funktioner. Ge dig sj...

fr. 689,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Attraxion precission facial trimmer
Attraxion precission facial trimmer

Sladdlös batteridriven näs-, öron- och ögonbrynstrimmer. - Vertikalt skärsystem f...

fr. 309,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Nemo coffee maker
Nemo coffee maker

Med kaffebryggaren Nemo från OBH Nordica får du en kaffebryggare i stilren svart d...

fr. 389,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Inox horizon toaster flat
Inox horizon toaster flat

Bagels, bullar eller en vanlig toast - starta en bra dag med perfekt rostat bröd. ...

fr. 499,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Fitness tracker BMI personal scale
Fitness tracker BMI personal scale

Söker du en precis och smart personvåg? Förutom vikt avläser Fitness Tracker BMI S...

fr. 419,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Balance 5000 kitchen scale
Balance 5000 kitchen scale

Elektronisk köksvåg - endast 14mm tunn, med beläggning i rostfritt stål som skydda...

fr. 449,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Relief XL heating pad
Relief XL heating pad

Värm upp dig med en mjuk och skön värmedyna! Värmen kan bidra till att lindra stel...

fr. 429,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Prime Toaster 2 Slices
Prime Toaster 2 Slices

OBH Nordica Prime - rosta 1 till 2 brödskivor åt gången. Enkel brödrost utrustad m...

fr. 589,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Elite Mix Initial Stick Mixer
Elite Mix Initial Stick Mixer

Vill du snabbt och smidigt kunna fixa i ordning ett mellanmål som är både gott och...

fr. 449,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Artist Express Style Straightener
Artist Express Style Straightener

Gör dig redo i expressfart med Artist Express Straightener! Tack vare plattornas k...

fr. 389,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Centric inox kettle
Centric inox kettle

Trendig vattenkokare i rostfritt stål som tillhör våra nyheter för i år. Liten och...

fr. 385,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Fashion steel kettle
Fashion steel kettle

Stilren vattenkokare i rostfritt stål. Vattenkokaren har ett täckt värmeelement so...

fr. 505,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Delight Hand Mixer
Delight Hand Mixer

En kraftfull men kompakt elegant elvisp för alla vispsituationer! Delight är den p...

fr. 449,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Bronx coffee maker
Bronx coffee maker

Söker du en kaffebryggare i rostfritt stål? Låt Bronx förgylla alla fikastunder oc...

fr. 589,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Elite Mix Stick Mixer
Elite Mix Stick Mixer

Vill du snabbt och smidigt kunna fixa i ordning ett mellanmål som är både gott och...

fr. 499,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
OptiGrill+ black 1380-2180 W black with snacking tray
OptiGrill+ black 1380-2180 W black with snacking tray

Optigrill+ med snackbricka ger ännu fler möjligheter för matlagningen och perfekt ...

fr. 3169,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
OptiGrill XL 2000 W
OptiGrill XL 2000 W

OptiGrill+ XL är en unik innovation som genom avancerad teknologi ger ett perfekt ...

fr. 3255,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Classic Light silver scale
Classic Light silver scale

Personvågen mäter i 100 g intervaller och har en kapacitet på upp till 160 kg. Sny...

fr. 219,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Coffee box coffee maker
Coffee box coffee maker

Liten och kompakt kaffebryggare för det lite mindre köket. Har trots sin storlek a...

fr. 398,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Filter coffee maker Timer Aroma
Filter coffee maker Timer Aroma

Vad sägs om att vakna till doften av nybryggt kaffe varje morgon? Kaffe som du sj...

fr. 759,00 kr

MER INFORMATION