Nike RZN, One & 20XI med tryck

Här beställer ni enkelt Era Nike 20XI, One, Vapor & RZN med tryck online, perfekt som reklambollar till golftävlingar och företagsgolfen.
Kommande golfbollar i Nike familjen är är RZN Tour konstruerad för en mjukare känsla utan att ge avkall på avstånd och bollen kommer att finnas i två versioner:
black för lägre spinn och avstånd samt platina för medel spinn kontroll. Även RZN Speed kommer att lanseras en ny tre dels konstruerad boll utformad för maximal
tillgift och mjukare känsla, bollen kommer att finnas i två versioner: red för längre luftfärd och white för mjukare känsla.

Se alla våra olika varumärken av reklam golfbollar med tryck i kategorin golf under profilprodukter, under samma kategori hittar ni ett jätte utbud av många
andra bra golfprodukter till företagsgolfen som golfparaplyer, golfbagar, golfkläder, bagbrickor m.m.

Använd våran gratistjänst: fri skiss och få Nike 20XI, One, Vapor & RZN med eget tryck exponerad med Er logo.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


2 produkter

Nike
Nike 20XI Distance
Nike 20XI Distance

Revolutionerande ända in till kärna. Första bollen på Touren att använda ny RZN k...

fr. 37,10 kr

MER INFORMATION
Nike
Nike 20XI Control
Nike 20XI Control

Nike 20XI är konstruerad med fyra lager kärna för "Tour spelare" Med bättre presta...

fr. 37,10 kr

MER INFORMATION