Matterhorn®

Matterhorn är inte bara ett ikoniskt berg i Alperna, det är också namnet på ett klädmärke som tar din företagsprofil till nya höjder. Med en kollektion av ytterkläder som är lika robusta och imponerande som berget de är uppkallade efter, erbjuder Matterhorn kläder som kombinerar stil, funktion och hållbarhet. Från vinterparkas till fleecevästar, Matterhorn erbjuder en rad kläder som kan anpassas med ditt företags logotyp eller budskap. Deras kläder är inte bara praktiska och bekväma, de är också designade med kvalitet och hållbarhet i åtanke.

Nyckelpunkter för Matterhorns klädkollektion

  • Robust Design: Inspirerade av det ikoniska berget, Matterhorn kläder står för styrka och hållbarhet, redo att möta alla väderutmaningar.
  • Anpassningsbara Lösningar: Med möjligheten att lägga till ditt företags logotyp eller budskap, erbjuder Matterhorn en personlig touch som höjer ditt varumärkesprofil.
  • Miljömedvetenhet: Genom att använda återvunna material i deras klädkollektion, visar Matterhorn sitt engagemang för hållbarhet och miljövänliga affärspraktiker.
  • Stil Möter Funktion: Matterhorn kläder kombinerar praktisk funktionalitet med modern design, vilket säkerställer att ditt team ser bra ut samtidigt som de är skyddade mot elementen.
  • Bred Produktlinje: Från vinterparkas till fleecevästar, Matterhorn har ett brett utbud av kläder som passar olika klimat och situationer.
  • Förstklassig Kvalitet: Varje plagg är tillverkat med omsorg och precision, vilket garanterar långvarig användning och maximal komfort.
  • Affärsfördelar: Att klä ditt team i Matterhorn kläder kan öka teamkänslan och stärka ditt företags image utåt.

Matterhorn Kläder med Brodyr till Företaget

När det kommer till att skapa en enhetlig och professionell image för ditt företag, är Matterhorn kläder med brodyr det självklara valet. Med en kombination av högkvalitativa material och tidlös design, erbjuder dessa klädesplagg en perfekt grund för promotion och profilering av ditt varumärke.

Oavsett om du söker efter eleganta alternativ för dam eller herr, har Matterhorn ett brett sortiment som tillgodoser alla behov. Varje plagg är noggrant utformat för att representera ditt företag på bästa sätt, med möjligheten att lägga till med tryck eller brodyr för att ytterligare anpassa och förstärka ditt budskap.

Att investera i kläder från Matterhorn är inte bara en fråga om stil; det är en strategisk affärsbeslut. Genom att klä dina anställda i dessa kvalitetsplagg, skapar du en känsla av samhörighet och stolthet inom teamet, samtidigt som ditt företag får en ökad synlighet i alla sammanhang.

För företag som vill ta sin merch till nästa nivå, är Matterhorn det självklara valet. Deras kläder är inte bara en representation av kvalitet och hållbarhet, utan också av ditt företags engagemang för professionalism och varumärkesmedvetenhet.

Utforska hela vårt utbud och upptäck hur Matterhorn kläder kan lyfta ditt företags image. Låt ditt varumärke sticka ut och tala för sig självt med kläder som gör intryck.

Matterhorn Jackor, Västar och Byxor för kyliga förhållanden

När temperaturen sjunker och vädret blir tuffare, är det dags att klä sig för framgången. Matterhorn erbjuder en rad kläder som är perfekt anpassade för kyliga förhållanden. Från robusta jackor till värmande västar och bekväma byxor, Matterhorn har allt du behöver för att hålla ditt team varmt och stiligt.

Varje Matterhorn jacka är designad med både stil och funktion i åtanke. De är tillverkade av högkvalitativa material som står emot kyla och vind, samtidigt som de erbjuder en modern och professionell look. Oavsett om du väljer en vinterjacka för de kallaste dagarna eller en lättare jacka för mildare väder, kan du lita på att Matterhorn levererar både komfort och kvalitet.

Matterhorns västar är ett utmärkt val för de dagar när du behöver extra värme utan att begränsa rörligheten. De är tillverkade av varmt och bekvämt fleece material, perfekt för att hålla kärnan varm medan armarna är fria.

Och glöm inte bort Matterhorns byxor. De är designade för att stå emot kyliga förhållanden, med funktioner som vindtäta och vattenavvisande material. De är också bekväma att bära, vilket gör dem till ett utmärkt val för långa arbetsdagar utomhus.

Men Matterhorn handlar inte bara om funktion - de är också engagerade i hållbarhet. Många av deras kläder är tillverkade av återvunna material, vilket gör dem till ett miljövänligt val för ditt företag.

Så om du letar efter kläder som kan stå emot kyliga förhållanden, se bra ut och visa ditt företags engagemang för hållbarhet, leta inte längre än Matterhorn. De erbjuder en rad kläder som är perfekt anpassade för ditt företags behov.

Utforska hela vårt utbud av olika jackor med tryck för att hitta den perfekta lösningen för ditt företag.

Varumärket Matterhorn - Historia och Fakta

När man tänker på robusta och stilrena arbetskläder, är Matterhorn ett namn som omedelbart framträder. Detta varumärke, känt för sin kvalitet och hållbarhet, har en rik historia som sträcker sig över decennier. Från sina blygsamma början till att bli en ledare inom arbetsklädesindustrin, har Matterhorn ständigt visat en förmåga att anpassa sig och innovera.

Med en grund som lades i den tidiga industriella eran, har Matterhorn alltid varit synonymt med pålitlighet och hållbarhet. Företagets historia är en berättelse om ständig utveckling, där tradition möter modern teknik. Detta är en resa som har format varumärket till att bli ett förstahandsval för yrkesverksamma som kräver det allra bästa.

Ett genomgående tema i Matterhorns historia är företagets engagemang för innovation. Från de första designerna till dagens toppmoderna kollektioner, har Matterhorn alltid legat i framkant när det gäller att utveckla nya material och tillverkningstekniker. Denna strävan efter innovation säkerställer att varje plagg inte bara är funktionellt och bekvämt, men också estetiskt tilltalande.

När vi utforskar fakta om Matterhorn, kan vi inte undgå att imponeras av varumärkets förmåga att överträffa kundens förväntningar. Varje klädesplagg är en kombination av högkvalitativt material, expertis och omsorg om detaljer. Detta fokus på kvalitet och prestanda har cementerat Matterhorns position som en betrodd partner för arbetskläder.

Sammanfattningsvis är Matterhorn mer än bara ett varumärke; det är en ikon inom arbetsklädesindustrin. Dess historia och fakta belyser dess engagemang för kvalitet och innovation, vilket gör det till ett självklart val för dem som söker arbetskläder som kombinerar funktionalitet med stil. För dem som värdesätter hållbarhet och prestanda, är Matterhorn den optimala lösningen.

Mountain Matterhorn - Intressant Fakta och Geografi

Matterhorn, en av de mest kända topparna i Alperna, är mer än bara en bergstopp. Den är en symbol för styrka, uthållighet och tidlös skönhet. Med sin höjd på 4,478 meter över havet, är Matterhorn en av de högsta topparna i Alperna och Europa. Dess nästan symmetriska pyramidform gör den omisskännlig och har inspirerat allt från chokladtillverkare till kläddesigners.

Matterhorn ligger på gränsen mellan Italien och Schweiz, och dess topp pekar mot fyra olika väderstreck. Varje sida av berget har sin egen unika karaktär och charm. Den norra sidan vetter mot Zermatt dalen, en populär destination för vintersport och vandring.

Matterhorn har också en intressant koppling till den berömda schweiziska chokladbaren Toblerone. Formen på Toblerone-chokladbitarna är inspirerade av Matterhorns distinkta pyramidform. Även om Toblerone nyligen har beslutat att ta bort bilden av Matterhorn från sin förpackning, kommer bergets ikoniska form alltid att förknippas med denna älskade choklad.

När det gäller fakta om Matterhorn, finns det mycket att lära. Berget bildades för miljontals år sedan när flera landmassor kolliderade med varandra, vilket tvingade marken uppåt. Geologer har fastställt att den hårda gnejsstenen på toppen av berget kom från den afrikanska eller europeiska plattan. Därför kan berget tekniskt sett betraktas som afrikanskt.

När det gäller geografi, har Matterhorn fyra distinkta sidor som riktar sig mot de fyra väderstrecken: norr, söder, öst och väst. Den norra sidan vetter mot Zermatt-dalen och den östra sidan vetter mot Gornergrat-åsen.

Matterhorn är mer än bara en geografisk landmärke. Det är en symbol för uthållighet, skönhet och tidlös elegans. Oavsett om du är en äventyrare som drömmer om att bestiga dess topp, eller bara en beundrare av dess majestätiska skönhet, är Matterhorn ett berg som fortsätter att inspirera och fascinera.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.

Matterhorn Jackor
Matterhorn Västar
Matterhorn Byxor

79 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Matterhorn®
Croz Vest
Flera Färger
Croz Vest

Fleeceväst i melerad singel jersey bondad med fleece. Bröstficka och två sidfickor...

fr. 275,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Garcia Vest
Flera Färger
Garcia Vest

Lättvadderad quiltad väst i återvunnen polyester. Vindtät och vattenavvisande, ytt...

fr. 689,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Russell Jacket
Flera Färger
Russell Jacket

Klassisk skaljacka med löst hängande innerfoder i mesh/nylon. Vind och vattentät m...

fr. 875,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Pasang Fleece
Flera Färger
Pasang Fleece

Sherpafleece jacka i återvunnen polyester. Avvikande material i polyester/bomull p...

fr. 455,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Walker Vest
Flera Färger
Walker Vest

Lättvadderad quiltad väst i nylon. Två sidfickor samt en packpåse för smidig förva...

fr. 479,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Croz Vest w
Flera Färger
Croz Vest w

Damfleeceväst i melerad singel jersey bondad med fleece. Bröstficka och två sidfic...

fr. 275,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Fowler Vest
Flera Färger
Fowler Vest

Lättvadderad qulitad väst med ett stretchtyg i sidopanelerna ger en flexibel passf...

fr. 479,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Norgay Vest
Flera Färger
Norgay Vest

Sherpafleece väst i återvunnen polyester. Avvikande material i polyester/bomull p...

fr. 430,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Russell Jacket w
Flera Färger
Russell Jacket w

Klassisk damskaljacka med löst hängande innerfoder i mesh/nylon. Vind och vattent...

fr. 875,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Cordier Power Jacket
Flera Färger
Cordier Power Jacket

Flexibel fleecejacka i melerad singel jersey bondad med fleece. Bröstficka och ela...

fr. 315,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Messner Parka
Flera Färger
Messner Parka

Vinterparka som klarar riktigt kallt vinterväder. Vindtät och vattenavvisande, jac...

fr. 1290,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Walker Vest w
Flera Färger
Walker Vest w

Lättvadderad quiltad väst i nylon i dammodell. Två sidfickor samt en packpåse för ...

fr. 479,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Frost Jacket
Flera Färger
Frost Jacket

Dunjacka i återvunnen nylon med fast huva. Två sidfickor med elastiska ärmslut.

fr. 1045,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Gayen Jacket w
Flera Färger
Gayen Jacket w

3 i 1 jacka Dam med powerfleece jacka som löstagbart foder. Vind och vattentät med...

fr. 1475,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Whymper Parka
Flera Färger
Whymper Parka

Stilren vinterparkas i återvunnen polyester. Vind och vattentät med tejpade sömmar...

fr. 1585,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Roy Vest
Flera Färger
Roy Vest

Softshellväst som är vindtät och vattenavvisande, ytbehandling Nanotex som ger ett...

fr. 455,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Gayen Jacket
Flera Färger
Gayen Jacket

3 i 1 jacka med powerfleece jacka som löstagbart foder. Vind och vattentät med tej...

fr. 1475,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Smythe Jacket
Flera Färger
Smythe Jacket

3 i 1 jacka med softshell jacka som löstagbart foder. Vind och vattentät med tejpa...

fr. 1625,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Woods Jacket
Flera Färger
Woods Jacket

Kraftig fleecejacka i ullimitation av polyester. Två sidfickor och elastiska armsl...

fr. 445,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Hillary Parka
Flera Färger
Hillary Parka

Vinterparka i återvunnen polyester. Vind och vattentät med tejpade sömmar. Ytterty...

fr. 1590,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Cordier Power Jacket w
Flera Färger
Cordier Power Jacket w

Flexibel dam fleecejacka i melerad singel jersey bondad med fleece. Bröstficka och...

fr. 315,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Renata Jacket w
Flera Färger
Renata Jacket w

Damvinterjacka i polyester. Vindtät och vattenavvisande, yttertyget har en ytbehan...

fr. 1139,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Davis Fleece
Flera Färger
Davis Fleece

Klassisk microfleece med avvikande färg på dragkedjor. Två sidfickor och en bröstf...

fr. 275,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Garcia Vest w
Flera Färger
Garcia Vest w

Lättvadderad quiltad damväst i återvunnen polyester. Vindtät och vattenavvisande, ...

fr. 689,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Paccard Hoodie
Flera Färger
Paccard Hoodie

Scuba hoddie i dubbelsidig bondad polyester. Två sidfickor samt ficka på vänster ...

fr. 639,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Delgado Softshell w
Flera Färger
Delgado Softshell w

Damsoftshellväst som är vindtät och vattenavvisande, ytbehandling Nanotex som ger ...

fr. 549,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Whittaker Jacket
Flera Färger
Whittaker Jacket

Vinterjacka i polyester. Vindtät och vattenavvisande, yttertyget har en ytbehandli...

fr. 1139,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Habeler Jacket
Flera Färger
Habeler Jacket

Skaljacka i återvunnen polyester med ett mjuk och smidigt stretch yttertyg. Vind o...

fr. 1290,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Roy Vest w
Flera Färger
Roy Vest w

Damsoftshellväst som är vindtät och vattenavvisande, ytbehandling Nanotex som ger ...

fr. 455,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Burgener Jacket
Flera Färger
Burgener Jacket

Vinterjacka gjord i mjuk polyester yttertyg som ger en smidig men ändå varm jacka....

fr. 995,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Morrow  Fleece
Flera Färger
Morrow Fleece

Microfleece jacka i återvunnen polyester. Två sidfickor och nylonförstärkningar p...

fr. 398,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Goodwin Jacket
Flera Färger
Goodwin Jacket

Skaljacka gjord i mjuk polyester yttertyg som ger en smidig jacka. Vindtät och vat...

fr. 715,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Delgado Softshell
Flera Färger
Delgado Softshell

Softshelljacka som är vindtät och vattenavvisande, ytbehandling Nanotex som ger et...

fr. 549,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Jackson Jacket
Flera Färger
Jackson Jacket

Modern quiltad lättviktsjacka i matt nylon med syntetisk vaddering. Två sidfickor ...

fr. 560,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Barber Jacket
Flera Färger
Barber Jacket

Klassisk skaljacka med löst hängande innerfoder i mesh/nylon. Vind och vattentät m...

fr. 875,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Scott Hybrid jacket
Flera Färger
Scott Hybrid jacket

Hybrid jacka i återvunnen polyester. PFC-fri Bionic Eco vilket gör jackan vatten- ...

fr. 895,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Almer Fleece
Flera Färger
Almer Fleece

Stickad fleece som är behagligt värmande samtidigt som den är smidig nog att använ...

fr. 269,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Baumgartner Ski Jacket
Flera Färger
Baumgartner Ski Jacket

Baumgartner skidjacka är en robust skid- och snowboardjacka som erbjuder funktione...

fr. 1995,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Morrow Fleece w
Flera Färger
Morrow Fleece w

Microfleece damjacka i återvunnen polyester. Två sidfickor och nylonförstärkningar...

fr. 398,00 kr

MER INFORMATION
Matterhorn®
Parker Jacket
Flera Färger
Parker Jacket

Lång vinterfodrad jacka i återvunnen polyester. Vind och vattenavvisande med PFC f...

fr. 995,00 kr

MER INFORMATION