BIC®

BIC är varumärket som bokstavligen skriver framtidens historia! Men BIC är mer än bara pennor, det är ett globalt varumärke som har skrivit sin egen framgångssaga genom att leverera högkvalitativa, prisvärda produkter till konsumenter över hela världen. Från deras ikoniska kulspetspennor till deras innovativa tändare, har BIC alltid varit i framkant när det gäller att skapa enkelhet och glädje i vardagen. BIC är ett mycket populärt val för företag som vill marknadsföra sitt varumärke på ett effektivt sätt. Med deras breda sortiment av skrivprodukter och tändare, kan företag lätt synliggöra sin logo och budskap ut till massorna.

Nyckelpunkter för varumärket Bic

Bic är ett globalt varumärke som är känt för sina tillförlitliga och prisvärda produkter. Här är några av de viktigaste punkterna som definierar varumärket Bic:

  1. Brett produktsortiment: Bic erbjuder ett brett sortiment av produkter, inklusive kulspetspennor, tändare, engångsrakhyvlar och whiteboardtillbehör. Deras produkter är designade för att vara enkla, pålitliga och effektiva, vilket gör dem till en favorit bland konsumenter över hela världen.

  2. Hållbarhet: Bic är engagerade i att förbättra miljö- och sociala påverkan av sina produkter. De strävar efter att minska energiförbrukningen, vattenförbrukningen och luftfrakten i sin produktion. Dessutom har de förbundit sig att göra all sin plastförpackning återanvändbar, återvinningsbar eller komposterbar till 2025.

  3. Innovation: Bic är ständigt på jakt efter att förbättra sina produkter och tjänster. De har en stark forsknings- och utvecklingsavdelning som ständigt strävar efter att optimera prestanda och skapa intelligenta, praktiska lösningar.

  4. Utbildning: Bic tror starkt på kraften i utbildning. De har förbundit sig att förbättra inlärningsförhållandena för 250 miljoner barn globalt till 2025.

  5. Global närvaro: Bic är ett globalt varumärke med en stark närvaro i många länder runt om i världen. De har fabriker och kontor i flera länder, vilket gör dem till en verklig global aktör.

  6. Historia och arv: Bic har en rik historia och ett starkt arv. Företaget grundades 1945 och har sedan dess vuxit till att bli en av världens ledande tillverkare av kulspetspennor, tändare och engångsrakhyvlar.

  7. Kvalitet och prisvärdhet: Bic är känt för att erbjuda högkvalitativa produkter till överkomliga priser. Deras produkter är designade för att vara hållbara och tillförlitliga, vilket ger konsumenterna ett utmärkt värde för pengarna.

  8. Ansvarsfulla inköp: Bic arbetar aktivt för att involvera sina leverantörer i deras hållbarhetsprogram. De har som mål att integrera 100% av sina strategiska leverantörer i sitt ansvarsfulla inköpsprogram till 2025.

Genom att fokusera på dessa nyckelpunkter fortsätter Bic att stärka sitt varumärke och skapa värde för sina kunder.

Förse klassiska Bic produkter med Er Egen Logo

När det kommer till promotion och profilering, är det få varumärken som står ut lika mycket som Bic. Kända för sina pålitliga och högkvalitativa produkter, erbjuder Bic en fantastisk plattform för att visa upp Er logotyp och stärka Ert varumärke.

En av de mest populära produkterna i Bic?s sortiment är deras tändare. Dessa tändare är inte bara praktiska och användbara, de erbjuder också en stor yta för med tryck logo. Oavsett om det är för att tända en grill på sommaren, eller skapa en mysig atmosfär med ljus på kvällen, kommer en Bic tändare med Er logotyp alltid att vara till hands. Dessutom, med varje användning, kommer Er logotyp att bli synlig, vilket ger en kontinuerlig påminnelse om Ert företag och vad ni erbjuder.

Men Bic är inte bara kända för sina tändare. De är också berömda för sina pennor. Bic pennor är kända för sin kvalitet och hållbarhet, vilket gör dem till ett utmärkt val för merch och promotion. Med en Bic penna med Er logotyp, kommer ni inte bara att ge en användbar produkt, utan också en som kommer att hålla länge och fortsätta att marknadsföra Ert varumärke.

Oavsett om ni väljer att sätta Er logotyp på en Bic tändare eller penna, kan ni vara säkra på att ni väljer en produkt som kommer att vara till nytta och glädje för mottagaren, samtidigt som den effektivt marknadsför Ert företag.

På följande länkar kan ni utforska hela vårt utbud av olika modeller tändare med tryck och pennor med tryck.

Bics tändare- Förmodligen världens mest pålitliga

När det kommer till pålitlighet och kvalitet, är det svårt att slå Bic. Detta varumärke har länge varit synonymt med tillförlitlighet, och deras tändare är inget undantag. Från mini till standard storlek, erbjuder Bic en rad tändare som är designade för att hålla och leverera varje gång.

Bic tändare är kända för sin robusta konstruktion och långvariga prestanda. Varje Bic lighter genomgår mer än 50 separata kvalitetskontroller, vilket garanterar att varje tändare du köper kommer att fungera som den ska, varje gång. Detta gör dem till ett utmärkt val för alla som behöver en pålitlig tändare, oavsett om det är för att tända ett ljus, starta en grill, eller bara ha en till hands för dagligt bruk.

En av de mest populära produkterna i Bics tändare sortiment är deras påfyllning tändare. Dessa tändare är designade för att vara lätta att fylla på, vilket innebär att du kan fortsätta använda samma tändare om och om igen, snarare än att behöva slänga den och köpa en ny när den tar slut. Detta är inte bara bra för din plånbok, men det är också bra för miljön.

Men Bic är mer än bara pålitlighet och hållbarhet. De är också kända för sin kreativitet och innovation. Bic tändare finns i en mängd olika stilar och färger, vilket gör dem till ett roligt och personligt tillbehör att ha. Oavsett om du föredrar något klassiskt och diskret, eller något ljusare och mer iögonfallande, finns det en Bic tändare som passar din stil.

Så nästa gång du behöver en tändare, tänk på Bic. Med deras kombination av pålitlighet, hållbarhet, och stil, är de förmodligen världens mest pålitliga tändare. Och med deras engagemang för kvalitet och innovation, kan du vara säker på att de kommer att fortsätta vara det i många år framöver.

Bic - En av världens största tillverkare av Pennor

När det kommer till tillverkning av pennor, är Bic ett namn som står ut. Från stiftpennor till bläckpennor och blyertspennor, har Bic alltid varit i framkant när det gäller att leverera kvalitetsprodukter som uppfyller alla skrivbehov.

Bic har en lång historia av innovation och kvalitet. Sedan starten 1944 har företaget vuxit till att bli en global ledare inom skrivverktyg. Bic har alltid strävat efter att skapa pålitliga produkter för alla, överallt.

En av Bics mest kända produkter är deras 4 färger flerfärgade penna. Denna multipenna har blivit en favorit bland studenter och yrkesverksamma tack vare dess mångsidighet och hållbarhet. Med bara ett klick kan du växla mellan fyra olika bläckfärger, vilket gör det enkelt att organisera anteckningar och dokument.

Bic har också gjort betydande framsteg inom miljövänlig tillverkning. Företaget har lanserat en rad produkter tillverkade av återvunnet material, inklusive deras bamboo serie och deras revolutionerande Bic ReVolution sortiment. Dessa produkter är tillverkade av minst 50% återvunnen plast, vilket visar Bics engagemang för hållbarhet och miljöskydd.

För de som behöver markera viktig information, erbjuder Bic en rad överstrykningspennor. Dessa pennor har ljusa, levande färger och är perfekta för att framhäva viktig text. Oavsett om du är en student som studerar för ett prov, eller en yrkesverksam som granskar ett dokument, kommer Bics överstrykningspennor att göra det enkelt att hitta den information du behöver.

Slutligen, för de som föredrar det klassiska, erbjuder Bic en rad blyertspennor. Dessa pencil är perfekta för allt från skissning till skrivning, och erbjuder en mjuk, bekväm skrivupplevelse.

Oavsett vilken typ av penna du behöver, kan du lita på att Bic har en produkt som passar dina behov. Med en lång historia av innovation och kvalitet, är Bic ett namn du kan lita på när det gäller skrivverktyg.

Bic Company - Historia och Fakta

Bic Company är ett globalt erkänt varumärke som har varit en världsledare inom skrivmaterial, tändare och rakhyvlar i över 75 år. Företaget grundades 1945 av Marcel Bich och hans partner Édouard Buffard i en fabrik i Parisförorten Clichy. Där började de producera pennhållare och pennfodral, vilket lade grunden för företagets framgångsrika resa.

Bic Company har en rik historia som sträcker sig över flera decennier. Marcel Bich köpte patentet för kulspetspennan från uppfinnaren László Bíró 1945, vilket snabbt blev företagets huvudprodukt. Sedan dess har Bic sålt mer än 100 miljarder kulspetspennor över hela världen. Företaget har också expanderat till andra produktkategorier, inklusive tändare och rakhyvlar, och har blivit en av världens mest igenkända varumärken.

När det gäller fakta om Bic Company, är det värt att notera att företaget tillverkar cirka 3,0 miljoner kulspetspennor, 2,5 miljoner rakhyvlar och 1,0 miljoner tändare varje dag. Företaget har också en stark närvaro i Sverige, där det erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive populära pennor som Bic 4 Color & Media Clic.

Bic Company har alltid varit engagerade i att skapa produkter som uppfyller grundläggande konsumentbehov. Företagets mål har alltid varit att skapa en produkt som ger en smidig och ansträngningslös skrivupplevelse. Detta engagemang för kvalitet och innovation har hjälpt Bic att bli en ledande aktör på den globala marknaden.

Så, om du letar efter pålitliga, högkvalitativa produkter som kan hjälpa dig att uttrycka dina idéer, tända dina ljus eller ge dig en slät rakning, är Bic Company det självklara valet. Med en lång historia av innovation och en stark förpliktelse att uppfylla konsumenternas behov, kan du lita på att Bic levererar produkter som är designade för att göra ditt liv enklare.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.

BIC Pennor
BIC Rakhyvlar
BIC Tändare
BIC Block
BIC Övrigt

104 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BIC®
BIC GRIP ROLLER
Flera Färger
BIC GRIP ROLLER

BIC Grip Roller är en rollerpenna i modern design. Det lättflytande, snabbtorkande...

fr. 14,10 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC MEDIA CLIC BIO
Flera Färger
BIC MEDIA CLIC BIO

BIC Media Clic Bio är en populär bläckpenna i modern design. Ett miljöanpassat alt...

fr. 5,65 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC VELLEDA GRIP WHITEBOARD MARKER
BIC VELLEDA GRIP WHITEBOARD MARKER

BIC Velleda Grip Whiteboard Marker är en populär whiteboard-penna med vit pennkrop...

fr. 12,05 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® J23 tändare
Flera Färger
BIC® J23 tändare

Tunn och elegant. Bekväm användning. Stabil låga tack vare att rent isobutan använ...

fr. 13,25 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® Matic® stiftpenna
Flera Färger
BIC® Matic® stiftpenna

Stay sharp with this first-class mechanical pencil! It is solid and resistant, wri...

fr. 6,20 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® Mark-it Permanent Marker
Flera Färger
BIC® Mark-it Permanent Marker

Ljuståligt, klart och snabbtorkande bläck för ren och exakt utskrift. Texturerat g...

fr. 11,90 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC 4 COLOURS
BIC 4 COLOURS

BIC 4 Colours är BIC"s ikoniska multifunktionspenna med 4 olika bläckfärger; blått...

fr. 28,00 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® J25 Standard tändare
Flera Färger
BIC® J25 Standard tändare

Behändig storlek. Barnsäker: säkerhetsskydd förhindrar barn att antända tändaren e...

fr. 12,20 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® J26 tändare
Flera Färger
BIC® J26 tändare

Extra lång livslängd: upp till 3000 tändningar! Ger upp till dubbelt så mycket lju...

fr. 16,00 kr

MER INFORMATION
BIC®
Bic Mark-it (Permanent Marker)
Flera Färger
Bic Mark-it (Permanent Marker)

Mark-it Permanent Marker är en märkpenna från BIC med beständigt, färgstarkt och s...

fr. 11,85 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® Media Clic Grip Ecolutions® stiftpenna
Flera Färger
BIC® Media Clic Grip Ecolutions® stiftpenna

Tillförlitlig indragningsmekanism med mjukt greppområde och tryck i upp till 4 fär...

fr. 7,20 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® Evolution® Classic Ecolutions® blyertspenna
Flera Färger
BIC® Evolution® Classic Ecolutions® blyertspenna

Miljövänlig trä-fri blyertspenna av syntetisk Harts med 52,7% återvunnet material....

fr. 8,10 kr

MER INFORMATION
BIC®
Basic Pen kulpenna
Flera Färger
Basic Pen kulpenna

Kulpenna i bred färgskala med polerad yta.

fr. 3,35 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® Evolution® Classic Cut Ecolutions® blyertspenna
Flera Färger
BIC® Evolution® Classic Cut Ecolutions® blyertspenna

Miljövänlig trä-fri blyertspenna av syntetisk Harts med 60% återvunnet material. S...

fr. 4,80 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® Media Clic BIO Based BGUARD? Antibacterial Ballpen
Flera Färger
BIC® Media Clic BIO Based BGUARD? Antibacterial Ballpen

En av de bästsäljande pennorna på profilmarknaden slår nu samman BIO och Antibakte...

fr. 6,30 kr

MER INFORMATION
BIC®
Sleek Stylus pen kulpenna med stylustopp
Sleek Stylus pen kulpenna med stylustopp

Flerfunktions kulspetspenna i smalt utförande med stylus längst upp för enheter me...

fr. 20,00 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® Brite Liner® Grip Strykningspenna
Flera Färger
BIC® Brite Liner® Grip Strykningspenna

Betona ditt budskap med hög precision och god kontroll tack vare det texturerade g...

fr. 12,55 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® Permanent Marker Ecolutions®
BIC® Permanent Marker Ecolutions®

Miljövänlig markeringspenna som skriver på de flesta underlag. Snabbtorkande luktf...

fr. 14,60 kr

MER INFORMATION
BIC®
Sleek Stylus Executive kulpenna med stylustopp
Flera Färger
Sleek Stylus Executive kulpenna med stylustopp

Flerfunktions kulspetspenna i smalt utförande med stylus längst upp för enheter me...

fr. 21,00 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® Velleda® White Board Marker Grip
BIC® Velleda® White Board Marker Grip

Idealiskt för användning på whiteboard, glas och de flesta icke-porösa ytor. Rader...

fr. 12,10 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® Media Clic Grip Ecolutions® kulpenna
Flera Färger
BIC® Media Clic Grip Ecolutions® kulpenna

Tillförlitlig indragningsmekanism med mjukt greppområde och tryck i upp till 4 fär...

fr. 4,90 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® Super Clip Ecolutions® kulpenna
Flera Färger
BIC® Super Clip Ecolutions® kulpenna

Den recyklade versionen utav vår top kommunikatör!|Gjord utav 50% recyklat materia...

fr. 8,10 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® Velleda® White Board Marker Fine
Flera Färger
BIC® Velleda® White Board Marker Fine

Whiteboardpenna med fin spets, idealiskt för användning på whiteboard, glas och de...

fr. 5,50 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® 4 Colours Shine kulpenna + Lanyard
Flera Färger
BIC® 4 Colours Shine kulpenna + Lanyard

Den berömda BIC® 4 Colours utformad med yta i modern blank metallicfärg. Den inneh...

fr. 36,30 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® Wide Body? Ecolutions® kulpenna
Flera Färger
BIC® Wide Body? Ecolutions® kulpenna

Den rätta storleken för att visa ert varumärkes verkliga värde! Bred profil och m...

fr. 7,90 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® Clic Stic kulpenna
Flera Färger
BIC® Clic Stic kulpenna

Modern, flexibel, tillförlitlig. Det stämmer in på BIC® Clic Stic! Ett stort utbud...

fr. 4,55 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® Media Clic Ecolutions® kulpenna
Flera Färger
BIC® Media Clic Ecolutions® kulpenna

Det överlägsna skrivdonet för PR-ändamål, vår produkt nummer 1, originalet. En rad...

fr. 3,60 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® Round Stic® Kulpenna
Flera Färger
BIC® Round Stic® Kulpenna

Den berömda kulspetspennan BIC® Round Stic® ebjuder tidlös stil och hög kvalitet. ...

fr. 3,55 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® J38 Chrome Hood tändare
Flera Färger
BIC® J38 Chrome Hood tändare

Vår bästsäljande elektroniska tändare. Elegant och bekväm tändning tack vare mekan...

fr. 18,50 kr

MER INFORMATION
BIC®
Bic Evolution Ecolution Cut pencil
Bic Evolution Ecolution Cut pencil

Evolution Ecolution Cut Pencil från BIC är en träfri blyertspenna tillverkad i syn...

fr. 3,40 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® 4 Colours Fine kulpenna + Lanyard
BIC® 4 Colours Fine kulpenna + Lanyard

Enkelt, uppfinningsrikt, tillförlitligt och nu i smalt utförande! Produktfamiljen ...

fr. 32,10 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® Clic Stic Stylus Ecolutions® Ballpen
Flera Färger
BIC® Clic Stic Stylus Ecolutions® Ballpen

BIC® Clic Stic Stylus Ecolutions® Ballpen

fr. 7,30 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® Grip Roller
Flera Färger
BIC® Grip Roller

Njut av en mjuk skrivupplevelse. Glider lätt över pappret utan plumpar tack vare d...

fr. 14,15 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® Clic Stic Ecolutions® kulpenna
Flera Färger
BIC® Clic Stic Ecolutions® kulpenna

Modernt, flexibelt, tillförlitligt och med hållbarhetsåtagande. Kombinera färgkomp...

fr. 4,55 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® 4 Colours® kulpenna + Lanyard
Flera Färger
BIC® 4 Colours® kulpenna + Lanyard

Enkel, uppfinningsrik, pålitlig. Fyra olika bläckfärger i en penna: blå, svart, r...

fr. 32,10 kr

MER INFORMATION
BIC®
Bic Evolution Ecolution Eraser pencil
Bic Evolution Ecolution Eraser pencil

Evolution Ecolution Eraser Pencil är en träfri blyertspenna från BIC. Pennan är ti...

fr. 6,65 kr

MER INFORMATION
BIC®
Click pen kulpenna
Flera Färger
Click pen kulpenna

Frostfärgad pennkropp med mjukt gummerat grepp och genomskinlig dekor.

fr. 3,45 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® Media Clic BIO Based ballpen
Flera Färger
BIC® Media Clic BIO Based ballpen

Nu finns en av bästsäljarna på profilmarknaden i en BIO based -version. BIODEGRADA...

fr. 5,60 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® Clic Stic Stylus kulpenna
Flera Färger
BIC® Clic Stic Stylus kulpenna

Nu möter BIC® Clic Stic de coolaste trenderna inom skrivverktyg: Stylus och tillve...

fr. 7,30 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® 4 Colours Glacé with Lanyard
Flera Färger
BIC® 4 Colours Glacé with Lanyard

Upptäck våra nyaste och mest glamorösa BIC® 4 Colours! Nu finns denna ikoniska pen...

fr. 36,10 kr

MER INFORMATION