Spargrisar

Visste du att spargrisar inte bara är en grön och god grönsak utan även kan vara en rolig och praktisk produkt för företag? Hos oss på Profilexpress hittar du ett brett sortiment av sparbössor och grisar med tryck som kan användas som en effektiv och kreativ marknadsföringsprodukt för ditt företag.

Sparbössor och grisar med tryck

Vi erbjuder ett stort utbud av sparbössor och grisar med tryck som passar både barn och vuxna. Våra sparbössor finns i olika material som porslin, metall och plast samt i olika storlekar. För de allra minsta har vi även söta spargrisar med tryck som kommer att göra spara-pengar-upplevelsen roligare än någonsin.

En spargris med namn är också en populär produkt, särskilt som present till barn eller vid födelsedagar. För företag kan det vara ett smart sätt att visa uppskattning gentemot kunder eller anställda genom att skriva deras namn på en sparbössa. Det kan också vara en kul tävling att utmana dina kunder att spara så mycket de kan under en viss period med hjälp av en personlig sparbössa.

För de som vill ha extra säkerhet erbjuder vi också sparbössor med lås som passar utmärkt för att spara större summor pengar. Våra sparbössor med lås finns i olika storlekar och material, så att du kan hitta den som passar just dina behov.

Vårt sortiment av sparbössor och grisar med tryck är en av våra mest populära produkter för företag som vill ha en unik och kreativ reklamprodukt. Sparbössor med tryck är en rolig och praktisk produkt som kan hjälpa till att öka varumärkesmedvetenheten, samtidigt som den kan användas som en effektiv profilprodukt för att marknadsföra ditt företag.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


11 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midocean
Softco - Spargris
Flera Färger
Softco - Spargris

Spargris i PVC med ABS öppning på undersidan.

fr. 19,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Oink liten spargris
Flera Färger
Oink liten spargris

Oink liten spargris. Plånboksvänlig spargris en praktisk reklampresent. GPPS-plas...

fr. 28,50 kr

MER INFORMATION
Midocean
Mybank - Husformad sparbössa
Mybank - Husformad sparbössa

Husformad sparbössa. Plastmaterial.

fr. 29,50 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Spargris i plast
Flera Färger
Spargris i plast

Spargris i plast med öppning i bottten.

fr. 21,50 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Spargris i gips att måla
Spargris i gips att måla

Smycka din egen spargris. Målarsetet består av pensel och 5 olika vattenbaserade f...

fr. 35,50 kr

MER INFORMATION
MACMA
Pig - Spargris/sparbössa
Flera Färger
Pig - Spargris/sparbössa

Spargris i plast (Polystyren PS) i transparenta färger.

fr. 31,90 kr

MER INFORMATION
MACMA
Money - Sparbössa
Money - Sparbössa

Sparbössa (Jordglob). Loggan placeras på foten, etikett.

fr. 77,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Spargris Liten
Flera Färger
Spargris Liten

Liten spargris i klara färger. Perfekt giveaway för t.ex. banker.

fr. 22,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
DONAX Spargris
Flera Färger
DONAX Spargris

Spargris av plast med avtagbar nos som öppning.

fr. 24,50 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
DARFIL Spargris
DARFIL Spargris

Spargris i ekologisk bambufiberplast. Ingår i Go Green sortimentet.

fr. 27,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Oink spargris av återvunnen plast
Flera Färger
Oink spargris av återvunnen plast

Spargrisen Oink är en symbolisk gåva för att spara alla mynt. Den är tillverkad av...

fr. 28,50 kr

MER INFORMATION

Vilken är historien bakom vår spargis?

Historien bakom spargrisen går tillbaka till 1300-talet i Europa, där de första sparbössorna gjordes av lera och formades som grisar. Dessa sparbössor var vanliga bland bönder och tjänstemän som använde dem för att spara sina små pengar.

I slutet av 1800-talet började sparbössor tillverkas i större skala och blev populära även i städerna. Spargrisen har sedan dess blivit en symbol för att spara pengar och har setts som en viktig del av barnens uppväxt.

Idag är sparbössor och grisar med tryck en populär produkt för både barn och vuxna. Det är en rolig och praktisk produkt som kan användas för att spara pengar samtidigt som den kan används som en effektiv marknadsföringsprodukt för företag. Det är också ett sätt att visa kunder och anställda uppskattning genom att erbjuda en personlig spargris med namn.

Vi på Profilexpress erbjuder även sparbössor och grisar med tryck i olika material, såsom metall och porslin. För företag som vill ha en mer robust och hållbar sparbössa kan en metallspargris vara det perfekta valet. För företag som vill ha en mer klassisk sparbössa kan en porslinsspargris med tryck vara ett alternativ.

Våra sparbössor med lås är också en populär produkt bland företag som vill ha extra säkerhet för sina sparpengar. Våra sparbössor med lås finns i olika storlekar och material, så att du kan hitta den som passar dina behov.

Förutom spargrisar och sparbössor erbjuder vi på Profilexpress ett brett sortiment av merch, promotion- och profilprodukter som kan hjälpa ditt företag att sticka ut. Vi har lång erfarenhet av att erbjuda reklamprodukter till företag och kan hjälpa dig att välja rätt produkter för att uppnå dina marknadsföringsmål.

Att använda spargrisar och sparbössor med tryck som en reklamprodukt är ett effektivt sätt att öka varumärkesmedvetenheten för ditt företag. Vårt sortiment av sparbössor och grisar med tryck finns i olika material och storlekar för att passa alla behov. Vi erbjuder också sparbössor med namn och lås för extra personlighet och säkerhet. Kontakta oss på ProfileXpress för att ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att nå ut med våra profilprodukter.