Reflexkläder

Reflexkläder av alla slag har tidigare setts som rena arbetskläder, men med snyggare design för både män och kvinnor har plaggen börja att bli riktiga modeplagg. Särskilt bra kläder den mörka årstiden både på arbetsplatsen och under fritiden.

Snygga reflexkläder med tryck

Alla möjliga bra reflexkläder hittar ni under denna kategori och alla lämpas för tryck till det egna företaget eller organisationen. Reflexkläder särskilt attraktiva kläder för tryck till företag då de så starkt har en association till säkerhet och trygghet. Alla företag vill idag vill göra den kopplingen till sin logo eller varumärke. Dessutom bidrar Ert företag till att faktiskt rädda liv med dessa kläder som lyser upp i vintermörkret.

Reflexjackor för dam, herr och barn

Reflexjackor är bra vid både löpning och ridning den mörka och kalla årstiden, men självklar har vi reflexjackor för såväl vinter och sommar. Det största användningsområdet för reflexjackor är som arbetskläder till den egna personalen på arbetsplatsen. Reflexkläder som företagsprodukter är bra och användbara reklamprodukter med tryck.

Reflexbyxor, reflextröjor och reflex T-shirt

Även dessa plagg är åtråvärda kläder ur säkerhetshänseende och passar utmärkt för att synas när mörkret faller på. Kan passa i alla möjliga sammanhang men främst används dom som arbetskläder anställda och personal.

Våra reflexkepsar med tryck och reflexmössor med tryck hittar ni på respektive länk, finns i kategorierna kepsar respektive mössor under profilkläder.

Billiga reflexvästar med tryck har vi också, finns i kategorin reflexer under profilprodukter, bra och billiga promotionprodukter.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


7 produkter

Headwear
Varselmössa med uppvik
Flera Färger
Varselmössa med uppvik

Varselmössa med uppvik och 4 st sömmar. 100% akryl

fr. 31,10 kr

MER INFORMATION
MerxTeam
Reflex ryggsäckskydd
Reflex ryggsäckskydd

Ryggsäcks skydd i reflexmaterial med resår som gör att den passar mångo olika stl.

fr. 79,00 kr

MER INFORMATION
MerxTeam
Sportmössa, one size
Sportmössa, one size

Sportmössa i one size, fluorescerande med reflex detaljer.

fr. 79,00 kr

MER INFORMATION
Jobman
Mössa
Mössa

Fleecefodrad mössa i varselgult. Instickad reflex för ökad synbarhet.

fr. 216,00 kr

MER INFORMATION
Projob
ProJob - Varselkeps
Flera Färger
ProJob - Varselkeps

Keps med förböjd skärm. Reglerbar baktill med reflexförsett kardborreband.

fr. 69,00 kr

MER INFORMATION
Jobman
Mössa
Flera Färger
Mössa

Lätt och skön mössa i single jersey med mjukt fleecefoder.

fr. 68,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion COOL
Reflex ryggsäckskydd
Reflex ryggsäckskydd

Reflexregnskydd till ryggsäck med reflektiva ränder. 190T nylon.

fr. 36,00 kr

MER INFORMATION

Reflexkepsar och reflexmössor

Ett bättre sätt att synas finns förmodligen inte, kepsar och mössor med insydda reflexer för att ha på huvudet. Då syns man garanterat från alla tänkbara vinklar och håll.

Billiga reflexvästar

De allra populäraste reflexkläderna är utan tvekan reflexvästar och är de mest användbara och mest praktiska plaggen när mörkret faller på. De är lätta att bara dra över sin befintliga jacka eller träningströja och man syns hur bra som helst i mörkret.