Parasoller

Har man caféer, bryggerier, pubar, restauranger och vingårdar som målgrupp eller kunder är reklam parasoller ett utmärkt sätt att synliggöra och exponera sitt varumärke. Eller kanske är man ägare själv till någon av ovan nämnda och vill marknadsföra det egna varumärket genom parasoller med tryck, oavsett så är det utmärkta reklam och profilprodukter.

Reklam parasoller med tryck

Parasoller är mycket populära på sommaren när solen skiner i sin fulla prakt och se till att ditt varumärke eller logo finns på dem för besökare, gäster och kunder. Vi har de olika märk tekniker som finns för att applicera Ert varumärke eller design på reklam parasollen. Våra reklam parasoller garanterar att Era gäster får skydd mot solen och tillgång till skugga på Er uteservering men även mot regn under varma regniga sommardagar. Med hjälp av parasoller med tryck bygger man positiva varumärkes associationer på populära platser och gator genom att synas på restaurangers, uteplatsers, stränders parasoller där mycket människor vistas, umgås och strövar. Se till att förse Er med rikligt av parasoller så Era utomhus kunder inte sviker under soliga eller regniga sommardagar. Utomhus parasoller är bra för alla pubar och bryggerier, caféer och restauranger men även semesterorter, hotell, evenemang och mycket mer. Parasoller fungerar också i inomhus miljöer för caféägare och restauranger som vill skapa lite sommar känsla samtidigt som man får möjlighet till reklam på sina parasoller.

På följande länk hittar ni fler bra sommarprodukter med tryck som garanterat passar Ert företags marknadsföring.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


2 produkter

MACMA
Sol - Parasoll
Flera Färger
Sol - Parasoll

Strandparasoll i polyester. Loggan kan även placeras på volangen. Diameter stång 2...

fr. 95,00 kr

MER INFORMATION
Parasoll
Parasoll

Parasoll med vit stomme av stål. Polyesterväv 140g polyester som är vattenavvisand...

fr. 734,00 kr

MER INFORMATION