Skrivbordsunderlägg

När det gäller kontorsprodukter är skrivbordsunderlägg en oumbärlig del av arbetsmiljön. Ett bra skrivbordsunderlägg skyddar skrivbordet mot repor och spill samtidigt som det ger en bekväm yta att skriva och arbeta på. Men visste du att skrivbordsunderlägg också kan vara en merchendise-produkt som kan profilera ditt företag? Läs vidare för att upptäcka fördelarna med skrivbordsunderlägg med tryck och hur de kan hjälpa till att marknadsföra ditt företag på ett sätt som känns rätt för dig.

Skrivbordsunderlägg med tryck

Ett skrivbordsunderlägg med tryck är en perfekt företagsprodukt för att marknadsföra ditt företag på ett professionellt sätt. Det kan vara ett subtilt sätt att visa upp din logotyp eller ditt budskap utan att det känns för påträngande. Det finns flera olika märkningsmetoder att välja mellan, inklusive screentryck, transfertryck, digitaltryck och lasergravyr. Du kan välja vilken metod som passar bäst för din logotyp eller ditt budskap.

Skrivbordsunderlägg med tryck finns i en mängd olika material och storlekar för att passa alla behov. En skrivbordsmatta av filt ger en mjuk och behaglig yta att arbeta på, medan en skrivbordsmatta i plast ger en lätt att rengöra yta som skyddar ditt skrivbord mot spill och fläckar. Det finns också skrivbordsunderlägg av läder, konstläder och kork för den som söker en mer exklusiv känsla.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


7 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PF Concept
Q-Mat® skrivbordsunderlägg i A2-format
Q-Mat® skrivbordsunderlägg i A2-format

Q-Mat® skrivbordsunderlägg i A2-format. Musmatta med stor profileringsyta och utm...

fr. 108,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Q-Mat® skrivbordsunderlägg i A3-format
Q-Mat® skrivbordsunderlägg i A3-format

Q-Mat® skrivbordsunderlägg i A3-format. Musmatta med stor profileringsyta och utm...

fr. 95,00 kr

MER INFORMATION
Hybrid skrivbordsunderlägg
Hybrid skrivbordsunderlägg

Stort skrivbordsunderlägg med yta i PU-läder för en skön känsla och smidig hanteri...

fr. 148,00 kr

MER INFORMATION
Swiss Peak®
Swiss Peak Skrivbordsunderlägg i GRS återvunnen PU
Swiss Peak Skrivbordsunderlägg i GRS återvunnen PU

Stort skrivbordsunderlägg tillverkad av GRS (global recycle standard) certifierade...

fr. 235,00 kr

MER INFORMATION
C TWO
Deskpad Plastic
Deskpad Plastic

Uppmärksammad budbärare med stor reklamyta. Mattan ar av slitstark plast med ergon...

fr. 43,40 kr

MER INFORMATION
Midocean
Pad - Skrivbordsunderlägg
Pad - Skrivbordsunderlägg

Stort skrivbordsunderlägg i återvunnet papper med halkskyddad gummibas.

fr. 46,20 kr

MER INFORMATION
Vinga
Albon GRS återvunnen filt underlägg
Flera Färger
Albon GRS återvunnen filt underlägg

Rymligt skrivbordsunderlägg anpassat för det moderna kontoret. Designat med en sti...

fr. 72,00 kr

MER INFORMATION

Skrivbordsmattor i mängd olika material och storlekar

När man tänker på skrivbordsunderlägg är det lätt att tänka på det klassiska underlägget i plast eller papper. Men skrivbordsunderlägg finns i en mängd olika material och storlekar för att passa olika behov och stilar. En skrivbordsunderlägg i filt ger en mjukare känsla, medan en i läder ger en lyxigare touch. För de som vill ha en mer transparent lösning finns skrivbordsunderlägg i plast och genomskinligt material att välja på.

Skrivbordsunderlägg i kork är ett miljövänligt alternativ för den som vill minska sin påverkan på miljön. Skrivbordsunderlägg med plastficka är perfekt för att hålla papper och dokument på plats. Skrivbordsunderlägg med kantskydd ger extra stöd till handleden, vilket kan minska belastningsskador vid långvarigt arbete vid skrivbordet.

Skrivbordsunderlägg med eget tryck är ett utmärkt sätt att marknadsföra företaget. Genom att lägga till företagets logotyp eller slogan på skrivbordsunderlägget, skapar man en merchendise produkt som kan användas av anställda eller skickas ut som en gåva till kunder. Skrivbordsunderlägg med tryck är en av de mest populära profilprodukterna inom kontorsartiklar.

Skrivbordsunderlägg för barn är en annan kategori som finns tillgänglig. Dessa skrivbordsunderlägg är ofta mindre i storlek och finns med olika motiv och färger som passar för barnrummet. Skrivbordsmatta i filt är ett mjukt och tyst alternativ som passar perfekt för barn som vill måla eller pyssla på skrivbordet.

Skrivbordsunderlägg kan vara en enkel men viktig del av arbetsplatsen. Förutom att ge en mjukare yta att skriva på, kan skrivbordsunderlägg också bidra till en renare och mer organiserad arbetsplats. Genom att välja rätt material och storlek kan man också ge skrivbordet en personlig touch som passar ens egen stil och behov.

Sammanfattningsvis är skrivbordsunderlägg en mångsidig produkt som finns i en mängd olika material och storlekar. Det är också en populär profilprodukt inom företagsprodukter och kan vara en viktig del av arbetsplatsen. Oavsett om man vill ha en mjukare yta att skriva på eller en mer miljövänlig lösning, finns det ett skrivbordsunderlägg som passar ens behov och stil.