Packtejp

Reklam och packtejp har många fördelar, dels hjälper de mottagarna att snabbt identifiera varifrån paketet kommer och bidrar till att avskräcka från stöld. Men givetvis är det i marknadsföringssyfte de har allra störst effekt, de exponerar ert varumärke eller logo överallt paketet transporteras och hanteras.

Så förutom profileringssyfte så har packtejpen med tryck en avgörande roll i att säkra transporter av leveranser som er verksamhet skickar ut utifrån kontoret eller ert lager. Se till att säkra och profilera era leveranser med snygg packtejp med tryck.

I kategorin profilprodukter hittar ni fler bra användbara företagsprodukter som fungerar som marknadsföring i Er verksamhet.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


8 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Papex
Tejp PP Hotmelt
Tejp PP Hotmelt

En ekonomisk och mer miljövänlig tejp. Längd: 66m/rulle, bredd: 48mm. Trycks med 1...

fr. 40,00 kr

MER INFORMATION
Papex
Tejp PVC Solvent
Tejp PVC Solvent

För den med högsta krav på tejpen och dess egenskaper passar PVC tejp perfekt. Län...

fr. 54,00 kr

MER INFORMATION
Profile Production
Tejp i kraftpapper
Tejp i kraftpapper

Ekologiskt packtejp i kraftpapper som är 120 mic tjock, 50mm bred och 50m långt. G...

fr. 48,00 kr

MER INFORMATION
Profile Production
Tejp PP Solvent
Tejp PP Solvent

Packtejp i polypropen(PP) Solvent 42mic tjock, 50mm bred och 66m långt. Kraftigt l...

fr. 31,00 kr

MER INFORMATION
Profile Production
Tejp PP Hotmelt
Tejp PP Hotmelt

Packtejp i polypropen(PP) Hotmelt 28mic tjock, 50mm bred och 66m långt. Ett billig...

fr. 29,00 kr

MER INFORMATION
Profile Production
Tejp PVC Solvent
Tejp PVC Solvent

PVC solvent tejp är en tystlåten tejp för som passar för både varma och kalla temp...

fr. 52,00 kr

MER INFORMATION
Paipa Tryckdesign
Packtejp PVC med tryck
Packtejp PVC med tryck

Väldigt stark och populär packtejp i PVC Solvent som kan tryckas med egen logga el...

fr. 49,00 kr

MER INFORMATION
Paipa Tryckdesign
Packtejp PP Hotmelt med tryck
Packtejp PP Hotmelt med tryck

Populär och prisvärd packtejp som kan tryckas med egen logga eller budskap, välj u...

fr. 42,00 kr

MER INFORMATION

Reklamtejp och packtejp med tryck

Låt ert varumärke sticka ut med hjälp av reklamtejp, ett utmärkt sätt att marknadsföra det egna företagets verksamhet om man är ett företag som hanterar många paket dagligen. Det skapar också seriositet till er verksamhet och hjälper era kunder att snabbt identifiera varifrån just deras paket kommer ifrån. De avskräcker också från stöld eftersom de snabbt och enkelt går att känna igen med hjälp av reklamtejpen på kartongen. Packtejp är något i stort sett alla företag är i behov av och det kostar inte många kronor extra att förse packtejpen med tryck som skapar reklam och exponering åt ert varumärke eller logo. Så det är en kostnadseffektiv profil- och reklamprodukt som är väl värd pengarna och nästan dumt att inte förse sig med.

Vi har olika sorters material att välja mellan och vill ni ha en ekonomisk och mer miljövänlig tejp ska ni välja den som är tillverkad i materialet PP. Har ni i stället högra krav på vad er packtejp med tryck ska klara av ska ni välja tejpen tillverkad i materialet PVC.

Vill ni göra ett bättre val för miljön ska ni köpa vår tejp i kraftpapper. Det är en ekologisk packtejp i kraftpapper som är ett miljövänligare alternativ än plasttejpen. Den går att få i en vit eller brun grundfärg som man sen trycker på.

Öka din exponering med packtejp

Att trycka sin logga på packtejp kan vara en smart strategi för företag som vill öka sin synlighet och marknadsföring. Här är några skäl till att du bör överväga att använda logotryck på packtejp:

  • Ökad varumärkessynlighet. Genom att ha din logga tryckt på packtejpen syns ditt företagsnamn och varumärke på paketet som skickas till kunder. Detta kan öka medvetenheten om ditt företag och locka till sig fler potentiella kunder.

  • Professionell image. En logotryckt packtejp ger en professionell touch till företagets förpackningar. Det visar att företaget tar sin marknadsföring på allvar och är villigt att investera i små detaljer som kan göra en stor skillnad.

  • Skilja ut dig från konkurrenterna. Om dina konkurrenter inte använder logotryckt packtejp kan det göra att dina förpackningar sticker ut mer och lämnar ett starkare intryck hos kunderna. Det kan också visa att ditt företag har en högre standard och kvalitet jämfört med konkurrenterna.

  • Öka kundlojaliteten. Att ha en packtejp med tryck kan också öka kundlojaliteten. När kunderna ser ditt företags logga på förpackningen kan det påminna dem om tidigare positiva upplevelser med ditt företag och skapa en positiv association med ditt varumärke.

  • Anpassningsbart alternativ. Att trycka sin logga på packtejp kan också vara en kostnadseffektiv och anpassningsbar alternativ till andra marknadsföringsstrategier som kan vara mer kostsamma och tidskrävande.


  • Packtejp med tryck kan alltså vara en smart marknadsföringsstrategi för företag som vill öka sin synlighet, skapa en professionell image och differentiera sig från konkurrenterna. Det kan också bidra till att öka kundlojaliteten och är ett anpassningsbart och kostnadseffektivt alternativ.

    Fler alternativ för att synas

    Att synas blir en viktig del i företagsstrategi att profilera sig. Därför vill man synas på så många sätt det bara går och i sammanhang som lämpar sig. Packtejp med tryck är bara ett av alla alternativ. Vi har ett brett utbud av profilprodukter som ni kan förse med tryck och ska ännu fler möjligheter. Exempelvis är kontorsvaror ett populärt alternativ och har många valmöjligheter mellan block, pennor och övrigt kontorsmaterial. Saker som många har nytta av och blir tacksamma över att få. Kanske delar ni ut profilprodukter till besökare eller förser era egna anställda med kontorsartiklar. I kategorin profilprodukter hittar ni fler bra användbara företagsprodukter som fungerar som marknadsföring i er verksamhet.