Gem

Det är inte alltid de stora och dyra profilprodukterna som blir de bästa, ibland kan det vara minst lika effektivt att förse sig med tusentals små billiga reklamprodukter i sin marknadsföring. Med gem får ni mycket för pengarna som ni kan bifoga med i reklamutskick utan att medföra några extra portkostnader. De kan också hjälpa till att hålla ihop Ert visitkort tillsammans med broschyrer och kataloger på ett elegant och snyggt sätt när de delas ut på mässor.

Gem med tryck

Överallt där möjlighet ges är det effektivt att exponera sin logo eller varumärke och gem är inget undantag. En jätte bra liten budbärare som alla företag kan ha nytta av när de marknadsför sitt företag och verksamhet. Jätte bra att ta till vid olika reklamutskick för att skaffa nya kunder, ger ett proffsigt och seriöst intryck tillsammans med utskicket i händerna på mottagarna. Gemet blir också någonting för mottagarna att spara och återanvända som skapar en påminnelse om Er verksamhet efter det att papperna så småningom slängs. Många använder gemen till att fästa sitt visitkort på kataloger och broschyrer för att tydligt markera vem som är deras kontaktperson för verksamheten. Detta skapar ett elegant och snyggt intryck åt Er verksamhet om gemen dessutom är försedda med Ert företags varumärke eller logo.

På kommande länk hittar ni fler billiga giveaways som passar till Ert företags marknadsföring

Gem som giveaways

Håll ihop Er nästa marknadsföringskampanj med hjälp av billiga gem försedda med Er logo på som giveaways. En perfekt reklamartikel att bifoga med Ert nästa reklamutskick, En billigare profilartikel som tar så minimalt med plats och dessutom knappt väger någonting är svårt att hitta. Gem försedda med Ert företags logotyp är oerhört användbart för att hålla ihop dokument och bidrar med ett proffsigt intryck till det egna varumärket. Snyggt att fästa sitt visitkort med hjälp av ett logogem i samband med utdelning av broschyrer eller företagsbrev som postas ut som brev. Gem med Ert företags logo på är exempel på riktigt bra företagsprofilering och bidrar till att exponera och synliggöra Ert företag genom mängder av olika användare i många år framöver.

I kategorin kontor under profilprodukter hittar ni massa passande kontorsprodukter med tryck till Era gem.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


2 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prident
Gem 40x20 mm
Flera Färger
Gem 40x20 mm

Färggladare på jobbet och på hemmakontoret! Rejäla gem håller ordning på alla papp...

fr. 0,45 kr

MER INFORMATION
Prident
Gem Ghost 73x35 mm
Gem Ghost 73x35 mm

Den lilla nyttoprylen med de stora möjligheterna, både gem, brevsprätt och bokmärk...

fr. 0,45 kr

MER INFORMATION