Förstoringskort

En smart liten profil och reklamprodukt som verkligen passar allas fickor, plånböcker och väskor som enkelt och billigt kan distribueras utan några stora extra kostnader. Så förstora effekten av Er nästa reklamkampanj med hjälp av dessa billiga förstoringskort och glas för att främja ert varumärke och logo. En utmärkt till profilprodukt som hjälper människor att tyda det finstilta och liten text i dokument och brev.

Förstoringsglas och kort med tryck

Förstoringskort används flitigt av människor som kämpar med långsynthet och blir en bra liten reklamprodukt för alla dem att ständigt ha till hands. De används i huvudsak för att tyda liten text och gör sig särskilt bra hos alla bokmalar som älskar att läsa och gärna det finstilta. En företagsprodukt som passar alla bokhandlare och bibliotek i sin marknadsföring för att exponera sin logotyp och verksamhet lite extra. Men även inom grafisk verksamhet, forskning och kriminologin är man i behov av att kunna förstora saker och då kan dessa förstoringsglas fungera som roliga reklamprodukter för att främja verksamheten. De är utmärkta att bifoga med större reklamutskick, då de väger obefintligt och inte medför några extra portkostnader och dessutom inte kostar många kronor i inköp.

Här hittar ni andra förslag på giveaways och roliga reklamartiklar med tryck till Er företagsprofilering.

Förstoringsglas och kort som giveaways

Förstora effekten av din nästa marknadsföringskampanj med hjälp av billiga förstoringsglas. En perfekt giveaways och kampanjartikel som passar i allas fickor, väskor och plånböcker och som dessutom enkelt kan bifogas med brevutskick utan att medföra några extra portokostnader. Mottagarna kommer att vara tacksamma över denna lilla reklamartikel som kommer att hjälpa dem att tyda liten och finstilt text i brev och dokument.

Förstoringsglas är mycket användbara reklamartiklar och används ofta av flitiga läsare, framförallt de av oss som kämpar med långsynthet. Förstoringsglas passar utmärkt som bokmalar eller att dela ut tillsammans med företagets broschyrer med Ert företags logo eller varumärke på som giveaways för företagsprofilering. Även som kampanjartiklar att bifoga med i större utskick är de mycket populära, de har ett lågt pris, de tar minimalt med plats och väger obefintligt.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


7 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MEC Profil
Förstoringsglas kreditkort
Förstoringsglas kreditkort

Förstoringsglas av plast i samma storlek som ett kreditkort. Bra tryckyta.

fr. 2,80 kr

MER INFORMATION
Midocean
Ovale - Brevpress
Ovale - Brevpress

Brevpress och förstoringsglas i ett som levereras i en exklusiv presentförpackning...

fr. 78,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Linjal med gradskiva och förstoringsglas
Linjal med gradskiva och förstoringsglas

Linjal i transparent plast med 150 mm måttskala, liten gradskiva och förstoringsgl...

fr. 4,65 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Förstoringsglas i PVC
Förstoringsglas i PVC

Förstoringsglas av plast som ligger i en förvaringsficka av vinyl.

fr. 3,15 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Förstoringsglas av plast
Förstoringsglas av plast

Förstoringsglas av plast.

fr. 3,45 kr

MER INFORMATION
MACMA
Jenna - Förstoringsglas
Jenna - Förstoringsglas

Förstoringsglas med inbyggd LED-belysning. Loggan trycks på handtaget.

fr. 38,60 kr

MER INFORMATION
MACMA
Visa - Förstoringsglas
Visa - Förstoringsglas

Praktiskt förstoringsglas i plast med en fiberglaskant, förstoring 2,5x och 7x.

fr. 8,75 kr

MER INFORMATION