Brevknivar

Man skulle kunna tro att dessa brevknivar har spelat ut sin rätt i vår digitala värld där våran post blir allt mer digital. Men faktum är att allteftersom enkla brev i form av fakturor och bekräftelser har minska i antal ökar e-handeln lavinartat. Allt fler handlar varor på nätet som distribueras i små lådor och kuvert till både privatpersoner och företag. Så praktiska brevöppnare och knivar är mer praktiska att ha till hands än någonsin tidigare och många förser dem med sitt varumärke eller logo.

Brevkniv och brevöppnare med tryck

Så post i from av små paket och brev kommer aldrig sluta anlända och vi kommer aldrig sluta att ta emot brev och olika brevöppnare kommer att förbli ett bra hjälpmedel i hanteringen. Alla verksamheter tar emot försändelser av olika slag vilket gör dessa små brevöppnare till så bra profil och reklamprodukter att dela ut för att hjälpa medarbetare och kunder att hantera flödet. Olika brevöppnare är ett av de mest mångsidiga produkterna som finns och passar som profil och reklamprodukter hos alla företag oavsett vilken bransch man är verksam i. Alla verksamheter tar emot små paket och brev som behöver öppnas på ett varsamt sätt för att inte skada innehållet och då är en anpassad brevöppnare ett utmärkt hjälpmedel. I sortimentet finns riktigt enkla och billiga brevsprättare i plast till lite exklusivare pappersknivar i metall som går att antingen förse med tryck eller en snygg gravyr.

Papperskniv och brevsprättare

Många väljer att kalla sina brevknivar och öppnare för papperskniv eller brevsprätt men är bara andra namn som beskriver en och samma produkt.

Vi har också kartongknivar med tryck, finns i kategorin verktyg under presentreklam, uppskattade företagsprodukter.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


7 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zebro
Brevöppnare
Brevöppnare

Ett måste i skrivbordslådan Fungerar mycket bättre än pekfingret

fr. 3,40 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Brevöppnare
Flera Färger
Brevöppnare

Enkel brevöppnare med stor tryckyta och skärkniv i metall.

fr. 3,35 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Brevkniv av metall
Brevkniv av metall

Brevkniv i metall. Levereras i presentförpackning.

fr. 42,80 kr

MER INFORMATION
Stilo
Brevöppnare
Brevöppnare

Smidig brevkniv i plast med bra reklamyta. Betydligt enklare än att använda fingr...

fr. 2,55 kr

MER INFORMATION
Pen Outlet
Brev/kartongöppnare
Brev/kartongöppnare

SALE Brev & Kartongöppnare med bra tryckyta Utförsäljningspris, gäller så långt la...

fr. 4,50 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
EXPRESS Brevöppnare
EXPRESS Brevöppnare

Brevöppnare i metall. Svart kartonglåda.

fr. 42,40 kr

MER INFORMATION
MACMA
Letter - Brevöppnare
Letter - Brevöppnare

Brevöppnare.

fr. 3,30 kr

MER INFORMATION