Bagbrickor Golf

Bagbrickan är den perfekta reklamprodukten för alla golfklubbar som vill exponera sitt klubbmärkes logotype. Samtidigt ger den alla medlemmar möjligheten att visa sin klubbtillhörighet.

Bag brickor med tryck

Bagbrickor golf med tryck är utmärkta som promotionprodukter för alla golfklubbar. Bagbrickan är dessutom en utmärkt sponsorplats till företagsgolfen, där varje deltagare får var sin bricka med företagets eller tävlingens logga på ena sidan. Andra sidan kan man använda för budskap eller varför inte "byt brickan mot en öl i baren efter tävlingen".

Förutom olika bagbrickor med tryck att hänga på golfbagen har vi också olika golfhanddukar med tryck, utmärkta som reklamprodukter. Se hela vårt utbud av olika golfprodukter med tryck i kategorin golf under profilprodukter, uppskattade företagsprodukter till företagsgolfen.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


3 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prident
Namnbricka hård 85x54 mm
Namnbricka hård 85x54 mm

Om bagaget kommer på villovägar underlättar det om det är ordentligt märkt med nam...

fr. 3,30 kr

MER INFORMATION
Prident
Bagbricka rund Ø 100 mm
Flera Färger
Bagbricka rund Ø 100 mm

Stor rund bricka i kraftig plast med hål för rem (ingår ej). Hela Ø 100 mm ger got...

fr. 3,40 kr

MER INFORMATION
Prident
Namnbricka mjuk 83x54 mm
Namnbricka mjuk 83x54 mm

Märk din bag eller väska med namn och adress. Rektangulär bricka med inbyggd rem. ...

fr. 4,35 kr

MER INFORMATION