Linnen Herr

Bortsett från att ett linnen oftast används som undertröja som lager på lager under andra plagg kan de användas på offentliga platser. Men här finns regler och under träningssammanhang är det helt OK att använda linne både inne och ute, men som fritidslinne utomhus gäller: solen ute är det OK med linne ute.

Herr linnen med tryck

Coola herrlinnen används kanske först och främst som träningslinne till gym eller andra inomhus aktiviteter. Men även som underkläder till skjortor och tröjor används dem eller bara som ett sommarlinne varma sommardagar. Många företag väljer att förse dem med sin logo eller sitt varumärke för att synas i olika träningssammanhang. Hos oss köper ni Era snygga linnen för herr billigt online med fri frakt till önskad adress.

Vi har också ett stort utbud av olika T-shirt med tryck och andra bra träningskläder för reklam, ni hittar dem på respektive länk.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


3 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Clique®
Classic Tanktop
Flera Färger
Classic Tanktop

Herrlinne i förkrymt, kammad bomullskvalitet och ringspunnet garn.

fr. 82,00 kr

MER INFORMATION
Men
Flera Färger
Men"s Muscle Vest

Racer-back linne i bomull/polyesterblandning. Längre modell med tear-away label. R...

fr. 118,00 kr

MER INFORMATION
B & C
B&C Inspire Tank T men
Flera Färger
B&C Inspire Tank T men

Linne i 100% ekologisk bomull. Modern passform medrundad hals och sidsöm. Tillverk...

fr. 108,00 kr

MER INFORMATION