Kavajer Herr

Visste ni att en kavaj generellt förbättrar ditt utseende när det gäller människors uppfattning om dig och din uppfattning om dig själv. En kavaj är kulturellt erkänd som skarp och flott och skapar ett värde av observatören som förändrar deras kognitiva referensram. En kavaj gör en drastisk skillnad på hur du behandlas, värderas och bidrar till att säkerställa ett bra första intryck. Med detta sagt är det varken hårda ord eller regel, utan snarare allmänna goda råd och du gör klokt i att lyssna på dem.

Herr kavaj och blazer till företag

Mot bakgrund av ovanstående, förbättrar kavajen människors uppfattning om dig. Detta beror delvis på att det ger dig mer förtroende för dig själv och en del eftersom det ger andra mer förtroende för dig. Att dessutom förse kavajerna med Ert företags logo i form av brodyr eller vävt märke höjer värdet både på kavajen och det egna varumärket. hos ProfileXpress beställer både billigt och enkelt Er blazer eller kavaj med eget tryck express till önskad adress.

Självklart har vi både matchande herr byxor, skjortor med brodyr och ett brett sortiment av herr accessoarer till Era kavajer, se dem på respektive länk.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


4 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

J.Harvest & Frost - Classic Blazer 20
Flera Färger
J.Harvest & Frost - Classic Blazer 20

Klassisk kavaj med två knappar och avslappnad axellinje. Materialet är noggrant ut...

fr. 2887,00 kr

MER INFORMATION
J.Harvest & Frost - Club Blazer 30 Man
Flera Färger
J.Harvest & Frost - Club Blazer 30 Man

Vår moderna Clubblazer i stretch är tillverkad med supermjuka axlar, en skräddarsy...

fr. 2979,00 kr

MER INFORMATION
Dahlens
Herrkavaj Anders
Flera Färger
Herrkavaj Anders

Klassisk designad herrkavaj slimfit i Newlife tyg, Öko-tex certifierad. Innehåll 4...

fr. 2197,00 kr

MER INFORMATION
Dahlens
Herrkavaj David
Flera Färger
Herrkavaj David

David är en klassisk kavaj med smal passform med två knappar,  flera fickor, två s...

fr. 2197,00 kr

MER INFORMATION