Sidenslips 8 cm. bred

Sidenslips 8 cm. bred

En modern och elegant enfärgad slips i siden. Den är 8cm bred och passar både till vardags och till fest. Finns även i matchande ficknäsduk & scarf.

Finns även som:

Pris 235,00 kr

Antal


Produktfärg

lila

Märkning

Vävd etikett


Totalt pris kr

Prisspecifikation

Fri skiss / offert


Välj ALLTID produktfärg först genom att trycka på bilderna.

Privatpersoner och UF Företag. Förskottsbetalning mot faktura

Sidenslips 8 cm. bred
st

   031-761 92 00
   skiss@profilexpress.seArtikelnummer 11-2675-05
Material Siden
Storlek 8cm bred
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.

Portia

Inga maskiner i världen kan ersätta Portias kunskap och Portias känsla för råvaran - tyget. Kombinationen av moderna maskiner och Portias stora hantverkskunnande är däremot den bästa garantin för förstklassiga produkter.

Portia är lyckligt lottade. På vilket sätt? Jo, Portia är en av få aktörer som finns kvar som vet hur man arbetar enligt den gamla skolan. Det betyder alltså att Portia är en av få som kan låta det gamla möta det nya. I Portias materialval, i Portias design, i allt Portia gör. Portia har kvar sitt 90-åriga hantverkskunnande, många produkter tillverkar Portia fortfarande själva. Slutresultatet är aldrig en tillfällighet, för Portia övervakar hela processen. Portia skiljer bra från dåligt med ögon, hjärta och framför allt med en fingertopp känsla.

Portia är välkänt för sina slipsar, hängslen, bälten och accessoarer för män sedan mer än 90 år. Idag är Portia starkare än någonsin och jobbar ständigt för att utvecklas och anpassa oss till den nya tidens marknader.