Scarf i Polyester 40 x 160 cm.

Scarf i Polyester 40 x 160 cm.

En elegant enfärgad scarf i polyester chiffon. Den är 40x160cm i storlek & passar utmärkt både till vardags och till fest.


Pris 108,00 kr

Antal


Produktfärg

röd

Märkning

Vävd etikett


Totalt pris kr

Prisspecifikation

Fri skiss / offert


Välj ALLTID produktfärg först genom att trycka på bilderna.

Privatpersoner och UF Företag. Förskottsbetalning mot faktura

Scarf i Polyester 40 x 160 cm.
st

   031-761 92 00
   skiss@profilexpress.seArtikelnummer 13-5860-155
Material polyester chiffon
Storlek 40x160cm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.

Portia

Inga maskiner i världen kan ersätta Portias kunskap och Portias känsla för råvaran - tyget. Kombinationen av moderna maskiner och Portias stora hantverkskunnande är däremot den bästa garantin för förstklassiga produkter.

Portia är lyckligt lottade. På vilket sätt? Jo, Portia är en av få aktörer som finns kvar som vet hur man arbetar enligt den gamla skolan. Det betyder alltså att Portia är en av få som kan låta det gamla möta det nya. I Portias materialval, i Portias design, i allt Portia gör. Portia har kvar sitt 90-åriga hantverkskunnande, många produkter tillverkar Portia fortfarande själva. Slutresultatet är aldrig en tillfällighet, för Portia övervakar hela processen. Portia skiljer bra från dåligt med ögon, hjärta och framför allt med en fingertopp känsla.

Portia är välkänt för sina slipsar, hängslen, bälten och accessoarer för män sedan mer än 90 år. Idag är Portia starkare än någonsin och jobbar ständigt för att utvecklas och anpassa oss till den nya tidens marknader.