Tändare

Hur kom denna oerhört populära lilla uppfinning kom till världen? Det är en historia som sträcker sig tillbaka till 1823, då den tyske kemisten Johann Döbereiner skapade den första praktiskt användbara tändaren. Denna lilla enhet, som fungerade genom en kemisk process, revolutionerade hur vi skapar eld. Tändaren har genomgått en otrolig utveckling sedan dess, från att vara en ombyggd flintlåspistol till dagens moderna, fickvänliga design. Så nästa gång du tänder en grill, tänk på den fantastiska resa som tändaren har gjort för att hamna i din hand.

Nyckelpunkter för Tändare

Material och Färger

Tändare finns i en mängd olika material och färger, från plast till metall och rostfritt stål. Det finns även transparenta och frostade modeller som ger en unik och modern look.

Engångsmodeller med Flinta

Engångständare är billiga och praktiska alternativ som ofta används som reklamprodukter. De fungerar med hjälp av en flinta som skapar gnistor för att antända bränslet.

Elektroniska och Påfyllningsbara

Elektroniska tändare, även kallade piezo-tändare, fungerar genom en kemisk process som skapar en elektrisk gnista för att antända bränslet. Dessa tändare är påfyllningsbara och kan användas om och om igen, vilket gör dem mer miljövänliga och kostnadseffektiva än engångsmodeller.

Elektriska och Uppladdningsbara

Elektriska tändare drivs av uppladdningsbara batterier och skapar en elektrisk ljusbåge för att antända bränslet. De är miljövänliga och praktiska, eftersom de inte kräver något bränsle och kan laddas upp via USB.

Stomtändare

Stomtändare är specialiserade tändare som används för att tända gas- eller vedeldade spisar, grillar och brasor. De är ofta längre och mer robusta än vanliga tändare för att nå svåråtkomliga områden och tåla höga temperaturer.

Tändare för Grill och Brasa

Tändare för grill och brasa är utformade för att tända kol, ved eller gasol på ett säkert och effektivt sätt. De kan vara elektriska, uppladdningsbara eller påfyllningsbara och finns i olika storlekar och utföranden för att passa olika användningsområden.

Egen Design för Marknadsföring

Tändare med egen design är ett effektivt och prisvärt sätt att marknadsföra ditt företag eller varumärke. Genom att trycka din logotyp eller design på tändare kan du skapa en unik och minnesvärd reklamgåva som sprider ditt budskap och stärker ditt varumärke. Tändare med egen design kan användas som giveaways på mässor, i goodiebags eller som en del av en större marknadsföringskampanj.

Reklamtändare med Tryck

Fånga dina kunders uppmärksamhet genom att erbjuda dem en praktisk och minnesvärd gåva: reklamtändare med tryck. Dessa små men effektiva marknadsföringsverktyg är perfekta för att sprida ditt företags budskap och stärka ditt varumärke. Oavsett om du vill köpa en enkel engångständare eller en exklusiv tändare med gravyr, kan du enkelt designa och beställa dem online till ett konkurrenskraftigt pris. Anpassa dem med din egen bild och logotyp för att skapa en unik och personlig gåva som dina kunder kommer att uppskatta och använda i vardagen.

Reklamtändare finns i en mängd olika material och utföranden, vilket gör dem till ett mångsidigt och anpassningsbart alternativ för företagsreklam. Oavsett om du vill ha en tändare för att tända grillen, brasan eller bara för att lysa upp mörkret, kan du hitta den perfekta modellen för dina behov och budget. Så tveka inte att investera i reklamtändare med tryck för att öka din företags synlighet och stärka ditt varumärke.

Tändare i en mängd olika Modeller, Material och Färger

När det kommer till tändare, är det ingen hemlighet att variationen är enorm. Från mini till standard, från lång till kort, det finns en tändare för varje behov och smak. Och det är inte bara storleken som varierar. Tändare kommer i en mängd olika material, från robust metall till lättviktig plast.

För de som söker en touch av lyx, finns det tändare i ädla metaller som guld, silver och mässing. Dessa tändare är inte bara funktionella, de är också vackra tillbehör som tillför en känsla av elegans och sofistikering till varje tillfälle.

Men det är inte bara material och storlek som gör tändare unika. De kommer också i en mängd olika färger, vilket gör det möjligt att matcha din tändare med din personliga stil eller till och med med ditt företags varumärkesfärger. Oavsett om du föredrar klassiska färger eller något mer iögonfallande, finns det en tändare för dig.

Och låt oss inte glömma de snygga, roliga och fina designerna. Från eleganta och minimalistiska till färgstarka och lekfulla, det finns en tändare som passar varje företag och stil.

Slutligen, för företag som letar efter ett effektivt sätt att marknadsföra sitt varumärke, är tändare med merch ett utmärkt val. Med ditt företags logotyp eller slogan på en tändare, kan du sprida ditt budskap varje gång någon använder den. Och med så många olika modeller, material och färger att välja mellan, kan du skapa en tändare som verkligen representerar ditt varumärke.

Billiga Klassiska Engångs Cigarettändare med Flinta

Cigarettändare har länge varit en oumbärlig del av rökarens vardag, och klassiska engångständare med flinta är fortfarande ett populärt val för många. Dessa praktiska och prisvärda tändare är perfekta för företag som vill erbjuda sina kunder en enkel och effektiv lösning för att tända cigaretter, ljus och andra små eldar. Med en engångständare slipper man oroa sig för att tändaren tar slut på bränsle eller går sönder, eftersom den är designad för att användas ett begränsat antal gånger och sedan kasseras.

För företag som vill marknadsföra sitt varumärke och nå ut till en bredare publik är engångständare med tryck ett utmärkt val. Dessa reklamtändare kan anpassas med företagets logotyp, slogan eller annan design, vilket gör dem till en effektiv och minnesvärd Promotion-produkt. Genom att erbjuda kunderna en användbar och praktisk gåva som en engångständare med tryck, kan företag öka sin synlighet och stärka sitt varumärke på marknaden.

Elektroniska och Påfyllningsbara Gas Tändare

I en värld där hållbarhet och effektivitet är nyckelord, är elektroniska och påfyllningsbara gas tändare det självklara valet för den medvetna konsumenten och företaget. Dessa tändare kombinerar modern teknik med klassisk design för att erbjuda en lösning som är både praktisk och miljövänlig.

Elektroniska tändare fungerar genom att skapa en elektrisk gnista som antänder gasen, vilket gör dem säkra och pålitliga att använda. De behöver inga tändstickor eller flintor, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för dem som söker en mer modern och effektiv lösning.

Men det är inte bara deras elektroniska funktion som gör dem till ett attraktivt val. Dessa tändare är också påfyllningsbara, vilket innebär att de kan användas om och om igen. Detta gör dem till ett mer hållbart och kostnadseffektivt alternativ än engångständare. Allt du behöver göra är att fylla på dem med gas när de tar slut, och de är redo att användas igen.

För företag som vill marknadsföra sitt varumärke på ett effektivt och hållbart sätt, är elektroniska och påfyllningsbara gas tändare ett utmärkt val. Dessa tändare kan anpassas med företagets logotyp eller design, vilket gör dem till en effektiv Profilering-produkt. Genom att erbjuda kunderna en användbar och miljövänlig gåva som en påfyllningsbar gas tändare, kan företag öka sin synlighet och stärka sitt varumärke på marknaden.

Uppladdningsbara Elektriska USB Eltändare

I en värld där tekniken ständigt utvecklas, är det ingen överraskning att även de mest grundläggande verktygen får en modern twist. Ta till exempel den traditionella tändaren. Den har nu utvecklats till en elektrisk eltändare som är uppladdningsbar via USB. Dessa eltändare är inte bara praktiska, utan också unika och coola.

En elektrisk eltändare är ett utmärkt alternativ till traditionella tändare. De är säkra, pålitliga och miljövänliga. Dessutom är de lätta att använda och kan laddas upp via USB, vilket gör dem till ett praktiskt verktyg att ha till hands.

Dessa eltändare är inte bara funktionella, de är också stiliga. Med sin moderna design och högkvalitativa utförande, är de ett unikt och coolt tillbehör som passar perfekt i varje hem eller kontor. De är också ett utmärkt val för dem som vill ha en eltändare som är lika snygg som den är praktisk.

Men det är inte bara deras funktionalitet och design som gör dessa eltändare till ett utmärkt val. De är också ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag. Genom att skräddarsy eltändarna med ditt företags logotyp eller slogan, kan du skapa en kraftfull profilreklam som hjälper till att öka medvetenheten om ditt varumärke.

Så, om du letar efter ett unikt och coolt sätt att marknadsföra ditt företag, varför inte överväga uppladdningsbara elektriska USB eltändare? De är inte bara praktiska och snygga, de är också ett effektivt sätt att sprida ordet om ditt företag. Och med deras hjälp kan du tända en gnista som hjälper ditt företag att lysa ljusare än någonsin.

Stormtändare för Överlevnad och Friluftsliv

När du är ute i naturen, oavsett om det är för en vandring, campingtur eller överlevnadsträning, är det viktigt att ha rätt utrustning. En av de mest grundläggande och viktiga verktygen du kan ha är en stormtändare. Dessa tändare är designade för att fungera i alla väderförhållanden, vilket gör dem till en oumbärlig del av din överlevnads- och friluftsliv-utrustning.

En stormtändare är inte bara en tändare. Den kan komma med öppnare, vilket gör den till ett multifunktionellt verktyg. Tänk dig att du är ute på en vandring och vill ta en paus för att njuta av en kall dryck. Med en stormtändare med inbyggd öppnare kan du enkelt öppna din dryck utan att behöva bära med dig extra verktyg.

En annan fördel med dessa tändare är att de ofta kommer med en nyckelring. Detta gör det enkelt att fästa tändaren på din ryggsäck eller bälte, så att du alltid har den till hands när du behöver den. Vissa modeller kommer även med en LED-lampa, vilket kan vara mycket användbart när du behöver tända en eld i mörker.

När det gäller kvalitets-stormtändare, finns det många alternativ att välja mellan. Du kan hitta allt från enkla, prisvärda modeller till mer lyxiga och exklusiva alternativ. Oavsett vilken typ du väljer, kan du vara säker på att en stormtändare av hög kvalitet kommer att vara tillförlitlig och hållbar.

För de som söker efter något extra speciellt, finns det häftiga stormtändare som kommer med unika funktioner. Till exempel kan vissa modeller ha en inbyggd kapsylöppnare, vilket kan vara mycket praktiskt när du vill njuta av en kall dryck vid lägerelden.

Stormtändare är inte bara praktiska verktyg, de kan också vara bra presentartiklar. Om du känner någon som älskar friluftsliv och äventyr, kan en högkvalitativ stormtändare vara den perfekta gåvan. Med dess mångsidighet och användbarhet, är det en gåva som säkert kommer att uppskattas och användas flitigt.

Tändare för Grill, Gasol, Kol, Eld, Brasa, Kamin och Ljus

När det gäller att tända upp grillen, kaminen eller ljusen är det viktigt att ha rätt verktyg för jobbet. Med en rad olika tändare att välja mellan, kan du enkelt hitta den perfekta lösningen för dina behov. Från gasolgrill och kolgrill till eld, brasa, kamin och ljus, finns det en tändare som passar varje situation.

För den som söker en pålitlig och effektiv tändare för grillning, är det svårt att slå en gasol- eller kol-driven tändare. Dessa tändare är utformade för att ge en jämn och kraftfull låga som snabbt och enkelt tänder upp grillen, så att du kan komma igång med matlagningen på nolltid.

För de som föredrar att använda en mer miljövänlig och hållbar lösning, finns det också elektriska och uppladdningsbara tändare som drivs av USB. Dessa tändare är inte bara praktiska och enkla att använda, de är också skonsamma mot miljön och hjälper till att minska avfallet från engångständare.

Oavsett vilken typ av tändare du väljer, är det viktigt att komma ihåg att säkerhet alltid kommer först. Se till att följa alla säkerhetsanvisningar och använda tändaren på rätt sätt för att undvika olyckor och skador.

För företag som vill marknadsföra sitt varumärke och nå ut till en bredare publik, är tändare med tryck ett utmärkt val. Dessa presentreklam-produkter kan anpassas med företagets logotyp eller design, vilket gör dem till en effektiv och minnesvärd marknadsföringsprodukt. Genom att erbjuda kunderna en användbar och praktisk gåva som en tändare med tryck, kan företag öka sin synlighet och stärka sitt varumärke på marknaden.

Vart slänger man sina gamla tändare?

När det kommer till återvinning av tändare, finns det några olika alternativ beroende på tändarens tillstånd och typ. Det är viktigt att sortera och kasta dessa föremål på rätt sätt för att minimera miljöpåverkan och säkerställa att de hanteras på ett säkert sätt.

För tändare som innehåller gas, bör de sorteras som farligt avfall. Dessa tändare kan innehålla ämnen som är giftiga, brandfarliga, frätande, cancerframkallande eller fosterskadande. Därför är det viktigt att de inte blandas med annat avfall eller hälls ut i avloppet, eftersom de farliga ämnena på så vis sprids i kretsloppet och riskerar att skada människor, djur och natur. Dessa tändare bör lämnas till en återvinningscentral för en säker hantering.

Om tändaren är tom, det vill säga att all gas har använts upp, kan den sorteras som restavfall. Detta är det avfall som blir kvar när du har sorterat ut ditt matavfall, farliga avfall, elavfall, grovsopor, förpackningar och tidningar. Det förbränns och blir till el och fjärrvärme.

För tändare som är gjorda av plast och metall, bör de sorteras som metallskrot om de är tomma. Metallskrot lämnas till återvinningscentralen. Om det fortfarande finns gas kvar i tändaren, bör den sorteras som farligt avfall.

Det är viktigt att notera att reglerna för källsortering kan variera beroende på var du bor, så det är alltid bäst att kolla med din lokala avfallsanläggning eller kommun för att få den mest exakta informationen. Genom att följa dessa riktlinjer kan vi alla bidra till att minimera miljöpåverkan och säkerställa att vårt avfall hanteras på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Finns det någon åldersgräns för tändare i Sverige?

När det kommer till frågan om hur gammal man måste vara för att köpa en tändare i Sverige, är svaret inte helt klart. Det finns ingen lagstiftning som direkt specificerar en åldersgräns för köp av tändare. Trots detta, har vissa butiker och företag valt att införa en egen åldersgräns på 18 år för köp av tändare. Detta beror främst på att tändare kan innehålla tändgas, vilket kan missbrukas som ett rusmedel.

Det är dock viktigt att notera att denna åldersgräns inte är lagstadgad, utan snarare en policy som vissa butiker har valt att införa. Andra butiker kan ha en lägre åldersgräns, eller ingen åldersgräns alls. Detta innebär att det kan variera från butik till butik hur gammal man måste vara för att köpa en tändare.

Det finns också vissa säkerhetskrav som gäller för tändare. Till exempel måste alla engångständare ha en barnsäkerhetsspärr. Detta är dock inte en åldersgräns för köp, utan snarare en säkerhetsåtgärd för att förhindra att barn oavsiktligt använder tändaren.

Sammanfattningsvis, även om det inte finns någon lagstadgad åldersgräns för köp av tändare i Sverige, har vissa butiker valt att införa en egen åldersgräns. Detta innebär att det kan variera från butik till butik hur gammal man måste vara för att köpa en tändare.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.

Cigarettändare
Braständare Gas
Braständare Eelktriska / USB
BIC®

42 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toppoint®
Tändare Hot fire
Flera Färger
Tändare Hot fire

Braständare i fyra färger. Finns i röd, blå, svart och vit. Barnsäker.

fr. 25,50 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Somrig braständare
Flera Färger
Somrig braständare

Denna braständare finns i ljusa färger och den lyser upp varje fest. Används med f...

fr. 17,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Grilltändare
Flera Färger
Grilltändare

Braständare, plast, elektronisk, påfyllningsbar.

fr. 21,00 kr

MER INFORMATION
Zebro
Easy Lighter
Flera Färger
Easy Lighter

Smart och miljövänlig elektrisk tändare i aluminium. Nu behöver du inte tänka på a...

fr. 99,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Alicante - Tändare
Flera Färger
Alicante - Tändare

Elektronisk tändare, påfyllningsbar.

fr. 6,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Madrid - Tändare
Flera Färger
Madrid - Tändare

Elektronisk tändare, påfyllningsbar.

fr. 6,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Lugo - Tändare
Flera Färger
Lugo - Tändare

Elektronisk tändare. Påfyllningsbar.

fr. 5,10 kr

MER INFORMATION
Midocean
Flasma Plus - Stor USB tändare
Flasma Plus - Stor USB tändare

Liten uppladdningsbar USB-tändare med inbyggt Li-ion 220 mAh batteri. Byt ut dina ...

fr. 200,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Kampo - Tändare
Flera Färger
Kampo - Tändare

Elektronisk tändare, påfyllningsbar.

fr. 8,20 kr

MER INFORMATION
MACMA
Toledo - Tändare
Flera Färger
Toledo - Tändare

Elektronisk tändare i plast, laddas via USB-kabel. Tändaren har en säkerhetsmekani...

fr. 99,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Guldtacka - Tändare
Guldtacka - Tändare

Tändare i form av en guldtacka, påfyllningsbar, levereras i en snygg förpackning.

fr. 53,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Noa - Tändare
Flera Färger
Noa - Tändare

Elektronisk tändare, påfyllningsbar, med justerbar låga.

fr. 6,55 kr

MER INFORMATION
MACMA
Kobi - Tändare
Kobi - Tändare

Vår USB-tändare av högkvalitativ plast är en modern och miljövänlig lösning för at...

fr. 28,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Sevilla - Braständare
Sevilla - Braständare

Braständare, påfyllningsbar.

fr. 38,80 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Schwarzwolf SANFORD elektrisk uppladdningsbar tändare
Schwarzwolf SANFORD elektrisk uppladdningsbar tändare

Denna praktiska och ekologiska uppladdningsbara Schwarzwolf-tändare kommer att var...

fr. 279,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Låga - Braständare
Flera Färger
Låga - Braständare

Elektronisk braständare, påfyllningsbar.

fr. 12,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Lighter Burn
Flera Färger
Lighter Burn

Engångständare. Barnsäker.

fr. 3,40 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Tändare Heat
Flera Färger
Tändare Heat

Frostad tändare med matt silverfärgad överdel. Elektronisk, påfyllningsbar.

fr. 6,20 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Tändare
Flera Färger
Tändare

Elektronisk tändare med kapsylöppnare.

fr. 7,80 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Tändare Polo
Flera Färger
Tändare Polo

Tändare med silver överdel, påfyllningsbar.

fr. 6,60 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Elektronisk tändare
Flera Färger
Elektronisk tändare

Tändare, elektronisk, påfyllningsbar.

fr. 5,60 kr

MER INFORMATION
C TWO
Electro Fire
Electro Fire

The electric igniter powered by rechargeable lithium battery. A smart and environm...

fr. 179,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Tändare Torpedo
Flera Färger
Tändare Torpedo

Tändare, elektronisk, påfyllningsbar.

fr. 5,60 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Tändare kapsylöppnare
Flera Färger
Tändare kapsylöppnare

Engångständare med kapsylöppnare.

fr. 5,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Tändare Special
Flera Färger
Tändare Special

Elektronisk tändare med fullfärgstryck. Påfyllningsbar. Minimum 5000 stycken.

fr. 9,60 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Turbotändare
Flera Färger
Turbotändare

Denna elektriska återfyllbara tändare har en turbo-låga. Som ett resultat kan inte...

fr. 7,60 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Tändare
Flera Färger
Tändare

Långsmal stilig tändare i aluminium. Tryckknapp på sidan.

fr. 29,50 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Tändare Cricket 90
Flera Färger
Tändare Cricket 90

Engångständare, nickel överdel.

fr. 10,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Tändare Torpedo transparent
Flera Färger
Tändare Torpedo transparent

Elektroniskt påfyllningsbar tändare. Barnsäker.

fr. 5,80 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
USB-tändare
Flera Färger
USB-tändare

USB-tändaren är en elektrisk tändare som är vindtät, brandfri och lätt att använda...

fr. 176,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Braständare metallic
Flera Färger
Braständare metallic

Har du planerat en romantisk middag? Vill du tända några ljus? Eller vill du tända...

fr. 24,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Turbotändare Adventure
Flera Färger
Turbotändare Adventure

Denna tändare har kraften att tända allt, till exempel eldstäder eller facklor. Tu...

fr. 44,40 kr

MER INFORMATION
Dorre Home®
Fire Brylebrännare
Fire Brylebrännare

Imponera på alla dina vänner med en riktigt god crème brûlée. Setet innehåller en ...

fr. 415,00 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® J23 tändare
Flera Färger
BIC® J23 tändare

Tunn och elegant. Bekväm användning. Stabil låga tack vare att rent isobutan använ...

fr. 14,50 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® J25 Standard tändare
Flera Färger
BIC® J25 Standard tändare

Behändig storlek. Barnsäker: säkerhetsskydd förhindrar barn att antända tändaren e...

fr. 13,45 kr

MER INFORMATION
BIC®
BIC® J26 tändare
Flera Färger
BIC® J26 tändare

Extra lång livslängd: upp till 3000 tändningar! Ger upp till dubbelt så mycket lju...

fr. 17,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Tändare Torpedo metall
Flera Färger
Tändare Torpedo metall

Tändare, elektronisk, påfyllningsbar.

fr. 6,00 kr

MER INFORMATION
Skander by Laserpro®
Flexlighter - Uppladdningsbar tändare
Flexlighter - Uppladdningsbar tändare

Tändare - Laddningsbar Usb tändare med böjbar kromad hals. Tändaren har 5 dioder s...

fr. 132,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Tändare Polo de luxe
Tändare Polo de luxe

Tändare, elektronisk, påfyllningsbar.

fr. 7,00 kr

MER INFORMATION