Pannlampor

Skapa en ljusare framtid för ditt företag! För marknadsansvariga inom reklambranschen, är pannlampor mer än bara en produkt - de är en möjlighet. En möjlighet att skapa engagerande kampanjer, att bygga starka varumärken och att skapa långsiktiga relationer med kunder. Mångsidigheten hos pannlampor kan användas i allt från äventyrslopp och campingresor till vardagliga aktiviteter som att läsa en bok eller att fixa något i garaget. Pannlampor besitter en mängd användningsområden både på fritiden och på arbetsplatsen.

Nyckelpunkter för Pannlampor

När det kommer till pannlampor finns det flera viktiga aspekter att tänka på. Här är några nyckelpunkter som kan hjälpa dig att förstå varför pannlampor är en så viktig del av din marknadsföringsstrategi:

  1. Ljusstyrka: Pannlampor kan ha en ljusstyrka på upp till 800 lumen, vilket gör dem till en kraftfull ljuskälla i mörka miljöer.

  2. Mångsidighet: Pannlampor kan användas i en mängd olika situationer, från äventyrslopp och campingresor till vardagliga aktiviteter som att läsa en bok eller fixa något i garaget.

  3. Användarvänlighet: Pannlampor är lätta att använda och kan justeras för att passa användarens behov. De har ofta justerbart pannband och justerbar vinkel, vilket gör dem bekväma att bära under långa perioder.

  4. Hållbarhet: Pannlampor är ofta tillverkade av robusta material som flygplansaluminium, vilket gör dem hållbara och långvariga.

  5. Innovation: Pannlampor är ständigt under utveckling, med nya modeller som erbjuder ännu mer ljusstyrka, bättre batterilivslängd och mer innovativa funktioner.

  6. Marknadsföringspotential: Pannlampor erbjuder en unik möjlighet för marknadsföring. De kan anpassas med företagets logotyp eller varumärke, vilket gör dem till ett effektivt verktyg för att öka varumärkesmedvetenheten och engagera kunder.

Genom att förstå dessa nyckelpunkter kan du utnyttja pannlampornas potential till fullo och skapa effektiva och engagerande marknadsföringskampanjer.

Pannlampor med Tryck

Uppladdningsbara pannlampor är ett utmärkt val för både barn och vuxna som behöver en bra ljuskälla i mörkret. Med både rött ljus och vitt ljus kan dessa lampor anpassas efter olika situationer och behov. De flesta modeller är utrustade med USB-laddning, vilket gör det enkelt att ladda dem var som helst. Dessutom finns det billiga alternativ som inte kompromissar med kvaliteten, och många pannlampor är vattentäta för att klara av utomhusaktiviteter i alla väderförhållanden.

När det gäller profilering och marknadsföring är pannlampor med tryck ett utmärkt val. De kan anpassas med företagets logotyp eller varumärke, vilket gör dem till ett effektivt verktyg för att öka varumärkesmedvetenheten och engagera kunder. Pannlampor med tryck kan användas som presentreklam eller profilreklam, vilket gör dem till en uppskattad gåva för kunder och anställda.

Så oavsett om du letar efter en pannlampa för äventyrslopp, campingresor eller vardagliga aktiviteter, är pannlampor med tryck ett smart och effektivt sätt att marknadsföra ditt företag samtidigt som du erbjuder en praktisk och användbar produkt.

Pannlampor för Arbete och Fritidsaktiviteter

Letar du efter den perfekta belysningen för dina fritidsaktiviteter eller arbetsuppgifter? Då har du kommit till rätt ställe. Våra pannlampor är den idealiska lösningen för att lysa upp din väg, oavsett om du ägnar dig åt löpning, orientering, jakt, skidåkning, eftersök, vandring eller arbetar i företagsmiljöer. Våra pannlampor är också en utmärkt idé för merch och företagsreklam.

Löpning blir enklare och säkrare med våra pannlampor, som ger dig friheten att utforska även när mörkret faller. Med ljuset precis där du behöver det kan du njuta av din löprunda utan att oroa dig för hinder i vägen.

Orientering är en spännande utmaning, och våra pannlampor kommer att vara din pålitliga följeslagare när du tar dig igenom tät skog och okänd terräng.

Jakt kräver precision och fokus, och med vår belysning kommer du aldrig att missa ett viktigt ögonblick i naturen. Håll jaktområdet upplyst och säkert.

Skidåkning är en härlig vintersport, och med våra pannlampor kan du njuta av backarna även när solen gått ned. Håll dig trygg och synlig när du utforskar snötäckta berg.

Eftersök av förlorade föremål eller människor kräver ljus som kan nå avlägsna platser. Våra pannlampor ger dig den räckvidd du behöver för att utföra ditt arbete effektivt.

Vandring är ett fantastiskt sätt att utforska naturen, och med vårt ljus kan du våga dig längre in i vildmarken och upptäcka nya äventyr.

arbetet är belysning av hög kvalitet avgörande. Våra pannlampor är utformade med tanke på hållbarhet och prestanda, vilket gör dem till den perfekta lösningen för dina arbetsuppgifter.

När det kommer till promotion och presentartiklar, är våra pannlampor det idealiska sättet att sprida ditt företags budskap. Ge bort dem som gåvor och presenter till dina medarbetare och kunder, och låt ditt varumärke lysa starkt.

Våra pannlampor är inte bara belysning; de är verktyg som hjälper dig att utföra dina aktiviteter med lätthet och precision. Lita på oss för att förse dig med den bästa belysningen för arbete och fritid, och låt våra produkter tala för sig själva. Utforska vårt sortiment och upptäck vad rätt belysning kan göra för Er.

Vad är Lumen? Samt Fakta

Lumen är en enhet som mäter ljusflöde och används för att beskriva hur mycket ljus en ljuskälla avger totalt i alla riktningar. Det är en viktig faktor att tänka på när man väljer ljuskällor, särskilt LED-lampor, eftersom de har en högre ljusstyrka per watt jämfört med traditionella glödlampor.

Några viktiga fakta om lumen inkluderar:

  • Starka kraftfulla pannlampor: Pannlampor med hög lumen (över 3000 lumen) rekommenderas för aktiviteter som kräver mycket ljus, såsom skoteråkning och ATV.
  • Ljusstyrka: Ljusstyrkan hos en pannlampa eller annan ljuskälla kan variera beroende på antalet lumen. Ju högre lumen, desto starkare och ljusare är ljuset.
  • Energieffektivitet: LED-lampor är mer energieffektiva än traditionella glödlampor och halogenlampor, vilket innebär att de producerar mer ljus (lumen) med mindre energi (watt).
  • Mångsidighet: Pannlampor med hög lumen kan användas för en mängd olika aktiviteter, från löpning och orientering till jakt och skidåkning.

För att välja rätt pannlampa eller ljuskälla baserat på lumen är det viktigt att förstå hur mycket ljus som krävs för den specifika aktiviteten eller situationen. Det kan vara användbart att jämföra lumen med watt för att få en uppfattning om hur ljusstark en lampa är i förhållande till dess energiförbrukning.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


15 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MEC Profil
Pannlampa med 5 LED-lampor
Flera Färger
Pannlampa med 5 LED-lampor

LED pannlampa med 5 dioder. Förutom fast sken så kan den ställas på blink. Blinkfu...

fr. 49,70 kr

MER INFORMATION
MACMA
Headlight - Pannlampa
Headlight - Pannlampa

Pannlampa COB med justerbart band, 3 ljuslägen - fast, blinkande och dimläge.

fr. 25,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Pannlampa Adventure
Flera Färger
Pannlampa Adventure

Pannlampan ger dig friheten att vara handsfree i mörkret: speciellt under promenad...

fr. 59,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Pannlampa Everest
Pannlampa Everest

En bra pannlampa försedd med tre stycken LED-lampor samt en kryptonlampa. Två tän...

fr. 123,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
COB och LED pannlampa
COB och LED pannlampa

Pannlampa med både COB och LED ljus. COB-lampan (180 lumen) ger ett klart och star...

fr. 111,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Pannlampa med COB LED
Pannlampa med COB LED

Pannlampa av ABS med mycket starkt ljus, COB LED. Inklusive pannband som passar al...

fr. 62,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Schwarzwolf Tronador pannlampa
Schwarzwolf Tronador pannlampa

Pannlampa Schwarzwolf i svart med COB diod. Lampan har tre lägen: svagt ljus, star...

fr. 63,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Pannlampa med 8 LED-lampor
Pannlampa med 8 LED-lampor

LED pannlampa med 8 dioder. 3 olika ljusstyrkor. Kan vinklas horisontellt. Har all...

fr. 67,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
SCHWARZWOLF MINO laddningsbar Pannlampa
SCHWARZWOLF MINO laddningsbar Pannlampa

Schwarzwolf laddningsbar pannlampa med XPE -diod. Tänd eller släck lampan med en e...

fr. 220,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Pannlampa i ABS Mina
Pannlampa i ABS Mina

Pannlampa i ABS med en LED och en COB-lampa. Växla mellan de olika lamporna genom ...

fr. 91,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Pannlampa Azalia
Flera Färger
Pannlampa Azalia

Pannlampa med 3 lägen och justerbar rem i polyester. Batterier ingår inte.

fr. 36,70 kr

MER INFORMATION
Skander by Laserpro®
Qubelight - Laddningsbar pannlampa med olika ljusfunktioner
Qubelight - Laddningsbar pannlampa med olika ljusfunktioner

Qubelight Laddningsbar pannlampa som med ett enkelt tryck även kan användas som Cy...

fr. 158,00 kr

MER INFORMATION
C TWO
LED MegaBeam HeadLight Swipe
LED MegaBeam HeadLight Swipe

Uppladdningsbar högteknologisk pannlampa med 120 lumen/3 watt chip-LED-ljus och 35...

fr. 110,00 kr

MER INFORMATION
GearX
Gear X heavy duty pannlampa RCS återvunnen plast
Gear X heavy duty pannlampa RCS återvunnen plast

Kraftig pannlampa med integrerad högeffekts COB- och LED-lampa. Ficklampan kan lys...

fr. 186,00 kr

MER INFORMATION
C TWO
Worklight ReCharge Multicompact
Worklight ReCharge Multicompact

Uppladdningsbar (1200 mAh) kompakt professionell arbetslampa med dubbla användning...

fr. 99,00 kr

MER INFORMATION