Multiverktyg & Multitool

Multiverktyg eller multitool som de också kallas, står alltid redo att lösa alla utmaningar på ett ögonblick. De kan snabbt fixa små problem som kan uppstå under en hektisk arbetsdag eller under fritiden. Med ett multiverktyg i fickan kan ni snabbt och effektivt hantera alla dessa uppgifter utan att behöva leta efter andra verktyg. De erbjuder en kreativ lösning på vardagliga problem, vilket gör dem till en ovärderlig resurs för alla marknadsförare. Så varför inte ta en närmare titt på dessa fantastiska verktyg och upptäcka hur de kan underlätta Ert arbete och göra Er dag lite lättare. Visste ni att världens mest kompletta multiverktyg innehåller hela 37 st. olika verktyg.

Nyckelpunkter för Multiverktyg & Multitool

  1. Mångsidighet i Arbete & Fritid: Multiverktyg och multitool är kända för sin mångsidighet. De kan användas i en mängd olika situationer, från arbete till fritid, vilket gör dem till en oumbärlig del av din verktygslåda.

  2. Portabilitet & Användningsområden: Tack vare sin kompakta design är multiverktyg och multitool lätta att bära med sig. Oavsett om du är på jobbet eller på en campingtur, kommer dessa verktyg alltid att vara till hands när du behöver dem.

  3. Användarvänlighet: Multiverktyg och multitool är designade för att vara enkla att använda. De har ofta en intuitiv design som gör det lätt att hitta rätt verktyg för jobbet.

  4. Mängder med olika verktyg och olika Storlekar: Multiverktyg och multitool kommer i en mängd olika storlekar och med en mängd olika verktyg. Oavsett om du behöver en skruvmejsel, en kniv, en såg eller en konservöppnare, finns det ett multiverktyg som passar dina behov.

  5. Olika funktioner och verktyg beroende på syfte: Multiverktyg och multitool är inte bara mångsidiga, de är också anpassningsbara. Du kan välja ett verktyg som passar dina specifika behov, oavsett om det är för att fixa en trasig apparat eller för att överleva i vildmarken.

  6. Utmärkt Profilreklam för Profilering: Multiverktyg och multitool är inte bara praktiska verktyg, de är också utmärkta för profilering. Med ditt företags logotyp på ett multiverktyg kan du göra en varaktig intryck på dina kunder och potentiella kunder.

Multitverktyg med Tryck eller Gravyr för såväl Arbete som Fritid

Multiverktyg och multitool har blivit alltmer populära inom både arbetslivet och fritidsaktiviteter. Dessa mångsidiga verktyg, såsom multitång och multikniv, erbjuder en rad olika funktioner som kan användas i en mängd olika situationer. Oavsett om du är ute på en cykeltur, på vandring, camping eller fiske, kommer ett multiverktyg att vara din bästa vän i alla lägen.

För företag som vill marknadsföra sig på ett effektivt sätt är multiverktyg med tryck eller gravyr ett utmärkt val. Dessa verktyg kan anpassas med företagets logotyp och användas som Merch, Presentreklam eller Presentartiklar. Genom att erbjuda multiverktyg med tryck eller gravyr kan du skapa en varaktig intryck på dina kunder och potentiella kunder, samtidigt som du förmedlar en känsla av kvalitet och professionalism.

Multiverktyg och multitool finns i en mängd olika material, från metall till trä, vilket gör det möjligt att välja det material som bäst passar ditt företags image och behov. Oavsett om du väljer att använda multiverktyg med tryck eller gravyr kommer dessa verktyg att bli en uppskattad och användbar gåva för både dina anställda och kunder.

Så om du letar efter ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag och samtidigt erbjuda en praktisk och användbar produkt, är multiverktyg med tryck eller gravyr det perfekta valet. Investera i dessa mångsidiga verktyg och se hur de kan förbättra ditt företags image och kundnöjdhet.

Vilka storlekar finns och vad kan ett multitool innehålla?

När det kommer till multiverktyg och multitool, är det en värld av mångsidighet och praktisk funktionalitet som öppnas upp. Dessa kompakta verktyg är designade för att vara så användbara som möjligt, och packar in allt från en kniv till en såg, tång, bits, penna, flasköppnare, skruvmejsel, fil, konservöppnare, yxa, spikklo, hammare, avbitare, korkskruv och till och med en nyckelring i ett litet, lättanvänt paket.

När det gäller storlek, finns det en mängd olika alternativ att välja mellan. Allt från litet och mini till stort, beroende på dina specifika behov. En vanlig storlek för multiverktyg är dock kompakt nog att passa i fickan, vilket gör dem till en idealisk följeslagare för alla typer av äventyr.

En annan populär typ av multiverktyg är card-stil verktyg. Dessa är designade för att vara så tunna och lätta som ett kreditkort, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för dem som vill ha ett verktyg som är lätt att bära med sig överallt.

Oavsett vilken storlek eller stil du väljer, kommer ett multiverktyg att vara en ovärderlig tillgång för alla typer av uppgifter. Och med rätt fodral kan du enkelt bära med dig ditt multiverktyg vart du än går, alltid redo att ta itu med vad som helst som kommer i din väg.

Men multiverktyg är inte bara praktiska - de är också ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag. Genom att inkludera ditt företags logotyp eller slogan på ett multiverktyg, kan du skapa en kraftfull Promotion och Företagsreklam som kommer att hålla ditt varumärke i kundernas sinnen varje gång de använder sitt verktyg. Oavsett om det är för att öppna en flaska, skruva fast en skruv eller skära något, kommer ditt varumärke alltid att vara där, redo att hjälpa till.

Så oavsett om du är en hantverkare, en äventyrare, eller bara någon som uppskattar bekvämligheten av att ha alla dina verktyg i ett, är ett multiverktyg ett måste. Med så många funktioner packade i ett så litet paket, är det ingen överraskning att multiverktyg har blivit en sådan populär produkt.

Vad säger Knivlagen om Multiverktyg?

I en värld där effektivitet och mångsidighet är nyckeln, har multiverktyg blivit en oumbärlig del av vår vardag. Men vad säger knivlagen om dessa praktiska verktyg? Låt oss dyka ner i ämnet och få ett omdöme från experterna.

Knivlagen i Sverige är tydlig med att det generellt sett inte är tillåtet att bära knivar och andra skär- och stickvapen på allmän plats. Men det finns undantag. Enligt rättspraxis brukar bärande av multikniv accepteras på allmän plats, om det inte finns en uppenbar risk att fickkniven används som vapen eller om det inte finns någon naturlig anledning att bära med sig den. Detta kan tolkas som att multiverktyg, som ofta inkluderar en kniv, kan vara lagliga att bära med sig under vissa omständigheter.

Ett exempel på ett sådant undantag är för yrkesverksamma som behöver använda en multikniv i sitt arbete. Detta kan inkludera hantverkare, militär personal i uniform, och även svampplockare som bär med sig en ändamålsenlig multikniv under vandring. Detta kan tolkas som att om du har ett legitimt skäl att bära ett multiverktyg, till exempel för arbete eller fritidsaktiviteter, kan det vara lagligt.

Men vad säger polisen om detta? Enligt polisen är det förbjudet att ha knivar, stickvapen, skärvapen och andra farliga föremål på allmän plats, inom skolområde eller i fordon på allmän plats om inte innehavet är befogat. Detta innebär att om du kan övertyga en polis om att du har ett bra skäl att bära ditt multiverktyg, så har du rätt att göra så.

Men kom ihåg, även om det kan vara lagligt att bära ett multiverktyg under vissa omständigheter, är det alltid bäst att vara försiktig och medveten om din omgivning. Om du är osäker, är det bäst att konsultera med en expert eller direkt med polisen.

Så, nästa gång du packar din väska för en dag ute, tänk på knivlagen och hur den kan påverka ditt val av multiverktyg. Och kom ihåg, säkerhet kommer alltid först!

Världens mest kompletta multiverktyg

Visste ni att världens mest kompletta multiverktyg är utrustad med hela 37 olika verktyg. Dessa inkluderar vanligtvis en kombination av knivar, saxar, skruvmejslar, filer, tänger, och andra användbara funktioner.

Det är viktigt att komma ihåg att olika multiverktyg kan ha olika funktioner och verktyg beroende på dess syfte och tillverkare. Innan du köper ett multiverktyg är det därför en bra idé att noggrant granska produktens specifikationer för att säkerställa att det uppfyller dina behov och krav.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


164 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MEC Profil
Multifunktionellt verkgyt
Multifunktionellt verkgyt

Multiverktyg i rostfritt stål med elva funktioner; kniv, konservöppnare, vingmutte...

fr. 10,05 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Kompakt Multiverktyg
Flera Färger
Kompakt Multiverktyg

Kompakt multiverktyg försett med flera händiga verktyg för dig på resande fot. Lev...

fr. 18,00 kr

MER INFORMATION
Ricardo by Richartz Fällkniv
Ricardo by Richartz Fällkniv

Fällkniv med aluminiumhandtag. Kniv, kapsylöppnare och korkskruv i rostfritt stål....

fr. 29,00 kr

MER INFORMATION
Zebro
Extreme Multitool med bits
Extreme Multitool med bits

Ett kraftfullt multiverktyg med massor av funktioner och med ergonomiskt gummigrep...

fr. 77,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Multitool Mini Fix
Flera Färger
Multitool Mini Fix

Verktyg utav stainless steel, 13 funktioner. Levereras inklusive en svart pouch.

fr. 81,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Peni - Fickkniv
Flera Färger
Peni - Fickkniv

Fickkniv i aluminium med fem funktioner.

fr. 31,30 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Saki verktygskort med 15 funktioner
Saki verktygskort med 15 funktioner

15 funktioner i 1 verktygskort med konstläderfodral.

fr. 16,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Casper multiverktyg med 11 funktioner
Flera Färger
Casper multiverktyg med 11 funktioner

Snyggt multiverktyg med 11 funktioner och ett nylonfodral.

fr. 110,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Scout presentförpackning med multikniv och LED-ficklampa
Scout presentförpackning med multikniv och LED-ficklampa

11-funktions minimultiverktyg med LED ficklampa och EVA fodral. Inklusive batterie...

fr. 210,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Fix-it multiverktyg med 16 funktioner
Fix-it multiverktyg med 16 funktioner

Högkvalitativt multiverktyg med gummikanter och 16 funktioner. Innehåller 6 insexn...

fr. 80,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Engineer multiverktyg med 6 funktioner
Engineer multiverktyg med 6 funktioner

Kompakt skruvmejsel med stor och liten stjärnskruvmejselbits, stor och liten spårs...

fr. 26,50 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Richard fickkniv i trä med 7 funktioner
Richard fickkniv i trä med 7 funktioner

Stark, hållbar och kompakt fickkniv av högkvalitativt rostfritt stål med handtag a...

fr. 73,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Fixie multiverktyg i trä med 8 funktioner för cykel
Fixie multiverktyg i trä med 8 funktioner för cykel

Starkt, hållbart och kompakt multiverktyg för cykeln av högkvalitativt rostfritt s...

fr. 148,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Trä fickkniv
Trä fickkniv

Kompakt och stark fickkniv med 9 funktioner. Med hölje i bokträ och verktyg i högk...

fr. 149,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Multitool Fix
Multitool Fix

Verktyg utav svart stainless steel med anodizerade aluminiumhandtag. 14 funktioner...

fr. 186,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Multitool Fix
Flera Färger
Multitool Fix

Multitool i aluminium, 14 funktioner. Svart fodral medföljer.

fr. 122,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Anderson medium multiverktyg i trä med 12 funktioner
Anderson medium multiverktyg i trä med 12 funktioner

Starkt, hållbart och kompakt multiverktyg gjort av högkvalitativt rostfritt stål m...

fr. 95,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Bear 10-funktioner multiverktyg med hammare
Bear 10-funktioner multiverktyg med hammare

Starkt, hållbart och kompakt multiverktyg tillverkat av kvalitativt rostfritt stål...

fr. 319,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Trä multitool
Trä multitool

Starkt och hållbart multitool med 13 funktioner. Med hölje i bokträ och verktyg i ...

fr. 210,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Excalibur kniv
Excalibur kniv

Ultrastark kniv med 4 funktioner. Med aluminiumhölje och verktyg i stainless steel...

fr. 161,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Solid multitool med karbinhake
Flera Färger
Solid multitool med karbinhake

Starkt och hållbart multitool med 11 funktioner. Med aluminiumhölje och verktyg i ...

fr. 235,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Excalibur verktyg och tång
Excalibur verktyg och tång

Ultrastarkt verktyg med 13 funktioner. Med aluminiumhölje och verktyg i stainless ...

fr. 247,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Excalibur verktyg med bitsset
Excalibur verktyg med bitsset

Ultrastarkt verktyg med 10 separata funktioner och 9 extra bits. Med aluminiumhölj...

fr. 306,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors Hunting
Kedjesåg
Kedjesåg

En minimalistisk men otroligt effektiv såg att ha med sig ut i skogen. Motorsågske...

fr. 250,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors Hunting
Multiverktyg
Multiverktyg

Vad du än ska fixa med så är detta multiverktyg en bra följeslagare. Här finns; t...

fr. 230,00 kr

MER INFORMATION
GearX
Gear X fällkniv
Gear X fällkniv

I denna fällkniv i fickformat möts minimalistisk design och hög prestanda. Den sva...

fr. 112,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Trä minimultitool
Trä minimultitool

Kompakt och hållbart multitool med 12 funktioner. Med hölje i bokträ och verktyg i...

fr. 87,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
5 i 1 verktygspenna i bambu
5 i 1 verktygspenna i bambu

Multifunktionell penna med linjal (7cm), vattenpass, skruvmejsel, stylus och ballp...

fr. 75,00 kr

MER INFORMATION
GearX
Gear X multifunktionell kniv
Gear X multifunktionell kniv

Raka tydliga linjer kombinerade med grym funktionalitet, ett multifunktionellt ver...

fr. 149,00 kr

MER INFORMATION
GearX
Gear X mutitool med tång
Gear X mutitool med tång

Ett kraftpaket till verktyg! Mångsidigt och hållbart multitool som passar bra att ...

fr. 310,00 kr

MER INFORMATION
GearX
Gear X cykelverktyg
Gear X cykelverktyg

Behöver du fixa till din cykel har du här ett cykelverktyg med det du behöver för ...

fr. 247,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Aloquin - Verktygsset
Flera Färger
Aloquin - Verktygsset

Multiverktyg i rostfritt stål. 9 st olika funktioner/verktyg. Pouch i 600D polyest...

fr. 115,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Toolie - Multiverktygs set
Toolie - Multiverktygs set

Multiverktygs set med 11 funktioner i kreditkortsformat. Robust rostfritt stål med...

fr. 10,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Solid multitool
Flera Färger
Solid multitool

Starkt och hållbart multitool med 12 funktioner. Med aluminiumhölje och verktyg i ...

fr. 186,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Aloquin Mini - Multifunktionskniv i fodral
Aloquin Mini - Multifunktionskniv i fodral

Multiverktyg i rostfritt stål med tång. 9 verktygsfunktioner. 600D polyesterpåse i...

fr. 67,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Strech-torch Set - Set med utdragbar ficklampa
Strech-torch Set - Set med utdragbar ficklampa

Verktygsset med utdragbar aluminium ficklampa med 3 LED-ljus och aluminium multive...

fr. 112,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
5 i 1 verktygspenna i aluminium
Flera Färger
5 i 1 verktygspenna i aluminium

Multifunktionell penna med linjal (7cm), vattenpass, skruvmejsel, stylus och ballp...

fr. 70,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Schwarzwolf Armador multiverktyg 15-i-1
Flera Färger
Schwarzwolf Armador multiverktyg 15-i-1

15-i-1 multifunktionell Schwarzwolf kniv med säkerhetslås i svart neoprenpåse. För...

fr. 201,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Hamlight - Ficklampa med multiverktyg
Hamlight - Ficklampa med multiverktyg

Multiverktyg med ficklampa, säkerhetshammare och kniv. Innehåller 9 funktionsverkt...

fr. 131,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Combitool - 2 delars verktyg
Combitool - 2 delars verktyg

Verktygsset med 9 LED ficklampa och multiverktyg i aluminium, pennformad. Inkluder...

fr. 73,00 kr

MER INFORMATION