Måttband

Måttband - En användbar Hjälpreda på varenda företag och hem. Måttbandet har en fascinerande historia och teknologisk utveckling. Från skräddarens ateljé till byggplatsen, från hemmafixarens verktygslåda till den moderna appvärlden - måttbandet är en oumbärlig hjälpreda som förtjänar en närmare titt. Visste ni att det första måttbandet introducerades i Frankrike 1847 av skräddaren Alexis Lavin? Han var inte bara en framstående skräddare, utan också grundaren av den första modeskolan, Esmod. Sedan dess har måttbandet utvecklats och anpassats till en mängd olika användningsområden, från skrädderi och bygg till medicin och till och med digitala applikationer. Idag kan du hitta måttband i alla former och storlekar, från traditionella rullande måttband till digitala AR-måttband som du kan använda direkt på din smartphone. Men trots all teknologisk utveckling, visar tester att det traditionella måttbandet fortfarande är det mest exakta verktyget för mätning. Så nästa gång du behöver mäta något, varför inte ta en stund att uppskatta detta fantastiska verktyg. Oavsett om du är en professionell hantverkare, en hemmafixare eller bara någon som behöver mäta en soffa innan du köper den, kommer måttbandet alltid att vara där för att hjälpa Er.

Måttband och nyckelpunkter

Mjukt eller Hårt

Måttband kommer i både mjuka och hårda varianter. Mjuka måttband, ofta tillverkade av armerad plast, är flexibla och lätta att rulla upp, vilket gör dem idealiska för att mäta oregelbundna eller rundade former. Hårda måttband, å andra sidan, är robusta och hållbara, vilket gör dem lämpliga för mer krävande uppgifter som att mäta raka linjer eller stora avstånd.

Långt eller Kort

Längden på ett måttband kan variera kraftigt, från en meter upp till 100 meter. Valet av längd beror på vad du behöver mäta. För mindre uppgifter, som att mäta möbler eller rum, kan ett kortare måttband vara tillräckligt. För större projekt, som att mäta avstånd på en byggarbetsplats, kan ett längre måttband vara nödvändigt.

Material

Måttband tillverkas i en mängd olika material, inklusive stål, rostfritt stål och glasfiber. Stål är starkt och robust, medan rostfritt stål är mer beständigt mot rost och slitage. Glasfiber är lätt, flexibelt och tål kontakt med de flesta kemikalier, fukt och vatten.

Funktioner

Måttband kommer med en mängd olika funktioner, inklusive olika typer av låsmekanismer, mätmarkeringar och skal. Vissa måttband har en automatisk låsfunktion, medan andra kräver manuell låsning. Mätmarkeringarna kan vara i metriska eller imperiala enheter, och skalet kan vara öppet eller stängt.

Kropp och Fitness

Måttband används ofta inom fitness och hälsa för att mäta kroppsmått. Dessa specialdesignade måttband är idealiska för att mäta midja, höft, bröst och andra kroppsmått, vilket kan vara användbart för att spåra framsteg i viktminskning eller muskelbyggande.

Marknadsföringssyfte

Måttband kan också användas för marknadsföringsändamål. Företag kan beställa anpassade måttband med deras logotyp eller företagsnamn tryckt på dem. Dessa anpassade måttband kan sedan ges bort som reklamartiklar på mässor, konferenser eller andra evenemang.

Måttband med Tryck

Att köpa måttband med tryck är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag och nå ut till både barn och vuxna. Dessa måttband finns i en mängd olika storlekar och material, från tum till meter, och från millimeter till decimeter. Oavsett om du behöver mäta små detaljer eller stora avstånd, finns det ett måttband som passar dina behov.

Måttband med tryck kan användas för att marknadsföra Ert företag och effektivt användas som Presentreklam, Företagsreklam och Presentartiklar. Genom att erbjuda måttband med ditt företags logotyp eller budskap kan du skapa en användbar och minnesvärd gåva som dina kunder och anställda kommer att uppskatta.

Att beställa måttband med tryck online är enkelt och bekvämt. Du kan välja bland ett brett utbud av modeller, material och färger för att skapa det perfekta måttbandet för ditt företag. Oavsett om du vill ha ett traditionellt måttband eller ett mer modernt och tekniskt avancerat alternativ, finns det många möjligheter att välja mellan.

Så om du letar efter ett effektivt och prisvärt sätt att marknadsföra ditt företag, överväg att investera i måttband med tryck. Dessa praktiska och användbara verktyg kommer inte bara att hjälpa dina kunder och anställda att mäta och planera, utan också att sprida ditt företags namn och rykte överallt där de används.

Hårt eller Mjukt Måttnband - när ska man ha vad?

Att välja rätt måttband för dina behov kan vara avgörande för att få exakta och tillförlitliga mätningar. Här är några nyckelpunkter att tänka på när du väljer mellan hårda och mjuka måttband:

Mjukt måttband

  • Flexibla och lätta att rulla upp, vilket gör dem idealiska för att mäta oregelbundna eller rundade former.
  • Vanligtvis används inom sy, tyg och kroppsmätningar.
  • Perfekt för att mäta kroppsmått inom fitness och hälsa, samt för skrädderi och sybehör.

Hårt måttband

  • Robusta och hållbara, vilket gör dem lämpliga för mer krävande uppgifter som att mäta raka linjer eller stora avstånd.
  • Används ofta inom bygg, skog och fiske.
  • Lämpliga för användning som profilreklam med tryck i marknadsföringssyfte.

När du ska köpa ett måttband, tänk på vilka typer av mätningar du kommer att utföra och vilka material och arbetsförhållanden du kommer att använda måttbandet i. Oavsett om du arbetar med barn eller vuxna, inomhus eller utomhus, och oavsett om du behöver mäta i tum, millimeter, centimeter, decimeter eller meter, finns det ett måttband som passar dina behov. Och med dagens teknik kan du enkelt köpa måttband online för att hitta det perfekta verktyget för ditt arbete.

Långa och korta Måttband - från 1 - 10 meter

Måttband kommer i en mängd olika längder för att passa alla typer av mätbehov. För mindre projekt, som att mäta möbler eller rum i hemmet, är ett kort måttband på 100 - 150 cm ofta tillräckligt. För större projekt, som att mäta avstånd på en byggarbetsplats, kan ett långt måttband på 8 -10 meters vara mer lämpligt. Det finns även måttband på 2 och 3 meters längd, vilket är en bra mellanlängd för många olika typer av projekt. Och för de som behöver mäta riktigt långa sträckor finns det även 5 meters måttband tillgängliga.

Måttband är inte bara användbara för att mäta längder och avstånd. De kan också användas för att mäta omkrets, vilket kan vara användbart i en mängd olika sammanhang, från att mäta midjemått till att mäta omkretsen på ett träd. Dessutom är måttband flexibla och lätta att bära med sig, vilket gör dem till ett utmärkt verktyg att ha till hands i alla möjliga situationer.

Måttband är inte bara praktiska verktyg, de är också utmärkta merch. Genom att trycka ditt företags logotyp eller budskap på ett måttband kan du skapa en merch-produkt som inte bara är användbar, utan också hjälper till att sprida ditt varumärke. Oavsett om du ger bort dem som gåvor till kunder eller använder dem som en del av din företagsutrustning, är måttband med tryck ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag.

Måttband i olika Material och extra Funktioner

När det kommer till att välja rätt måttband för ditt projekt, är det viktigt att tänka på både material och extra funktioner. Måttband kommer i en mängd olika material, inklusive stål, plast och trä. Varje material har sina egna fördelar. Till exempel är stål starkt och robust, vilket gör det till ett utmärkt val för krävande jobb. Plast är lätt och flexibelt, vilket gör det lätt att transportera och använda. Trä är ett hållbart och miljövänligt alternativ som ger en klassisk känsla.

När det gäller extra funktioner, finns det många att välja mellan. Ett digitalt måttband ger snabba och exakta mätningar, medan ett automatiskt måttband sparar tid genom att automatiskt rulla upp bandet. Ett elektriskt måttband är ett praktiskt verktyg för större projekt, medan ett måttband med laser ger exakta mätningar på långa avstånd. Ett självhäftande måttband är perfekt för att mäta ytor utan att behöva hålla fast bandet, och ett måttband med nyckelring är alltid till hands när du behöver det. Ett måttband med flärp gör det enkelt att mäta från en kant eller ett hörn.

Oavsett vilket material eller vilka extra funktioner du väljer, kommer ett kvalitetsmåttband att vara ett ovärderligt verktyg för ditt projekt. Så oavsett om du är en professionell hantverkare eller en hemmafixare, kom ihåg att välja rätt måttband för jobbet.

Men det slutar inte där. För att verkligen skilja sig från mängden, varför inte överväga att använda ditt måttband som en promotion produkt? Genom att lägga till din logotyp eller ditt företagsnamn på måttbandet, kan du skapa en unik och minnesvärd gåva som dina kunder kommer att uppskatta och använda om och om igen. Det är ett smart och kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt företag och visa dina kunder att du bryr dig om kvalitet och precision.

Så oavsett om du behöver ett måttband för att mäta ett rum, planera ett byggprojekt eller bara för att ha i verktygslådan, kom ihåg att tänka på både material och extra funktioner. Och glöm inte möjligheten att använda ditt måttband som en promotion produkt. Det är ett smart sätt att marknadsföra ditt företag och visa dina kunder att du bryr dig om kvalitet och precision.

Måttband för Kropp och Fitness

Att hålla koll på sin kropp och dess utveckling är en viktig del av varje fitnessresa. Ett fitnessmåttband är ett oumbärligt verktyg för att mäta framsteg och hålla koll på din finess. Det är ett verktyg för kroppen som hjälper dig att mäta allt från din midja till dina muskler.

Ett fitnessmåttband är inte bara ett vanligt måttband. Det är specialdesignat för att mäta kroppen, vilket gör det enklare att mäta midjemått, lår, biceps och andra delar av kroppen. Detta måttband visar upp till 150 cm och är specialgjort för att kunna fästa änden i basen, så att du enklare kan läsa av det på egen hand, utan hjälp.

Förutom att mäta kroppens omkrets kan ett fitnessmåttband också hjälpa dig att hålla koll på ditt BMI (Body Mass Index). BMI är ett mått som används för att bedöma om en person har en hälsosam kroppsvikt i förhållande till sin längd. Genom att regelbundet mäta ditt BMI kan du hålla koll på din vikt och se hur din kropp förändras över tid.

Att använda ett fitnessmåttband är en form av kroppsmätning som kan ge dig en mer detaljerad bild av din kropp och dess utveckling. Det kan hjälpa dig att identifiera områden där du gör framsteg och områden där du kanske behöver lägga mer fokus. Det kan också hjälpa dig att sätta upp realistiska mål och följa din framgång på vägen mot att nå dem.

Men ett fitnessmåttband är mer än bara ett verktyg för att mäta kroppen. Det är också ett sätt att profilera din fitnessresa. Genom att regelbundet mäta och dokumentera dina framsteg kan du skapa en personlig profil av din fitnessresa. Denna profil kan hjälpa dig att förstå din kropp bättre, sätta upp realistiska mål och hålla dig motiverad.

Så oavsett om du är en fitnessentusiast eller bara någon som vill hålla koll på din kropp och dess utveckling, är ett fitnessmåttband ett oumbärligt verktyg. Det är ett enkelt och effektivt sätt att mäta din kropp, följa dina framsteg och skapa en personlig profil av din fitnessresa.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


80 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toppoint®
Måttband 3m
Måttband 3m

Måttband, tre meter. Bältesklips på baksidan.

fr. 27,50 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Måttband 2m
Måttband 2m

Måttband, två meter. Bältesklip på baksidan.

fr. 26,50 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Tool Pro måttband 8m/25mm
Tool Pro måttband 8m/25mm

Ett rejält måttband med magnet i toppen. Hölje av ABS, detaljer i gummi och bältes...

fr. 111,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Tool Pro måttband 5m/19mm
Tool Pro måttband 5m/19mm

Ett rejält måttband med magnet i toppen. Hölje av ABS, detaljer i gummi och bältes...

fr. 78,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Måttband Economic
Måttband Economic

Snyggt designat måttband med hölje av ABS-krom, ECII, bältesclip i stainless steel...

fr. 49,20 kr

MER INFORMATION
GearX
Gear X 5M måttband med långsam/snabb returfunktion
Gear X 5M måttband med långsam/snabb returfunktion

Måttband i hög kvalitet med 5M/19mm band. Måttbandets hölje är stöttåligt och har ...

fr. 111,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Måttband Auto
Måttband Auto

5m / 19mm ABS måttband i krom. Mjukt gummigrepp och gult måttband. Inklusive bälte...

fr. 95,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Watford - Måttband med nyckelring 1m
Watford - Måttband med nyckelring 1m

Nyckelring i plast med måttband i stål som mäter 1 meter.

fr. 6,75 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Måttband Rostfritt 5m/25mm
Måttband Rostfritt 5m/25mm

Stilren modell med bältesclip. Längd 5m/25mm.

fr. 111,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Måttband Economic
Måttband Economic

Snyggt designat måttband med hölje av ABS-krom, ECII, bältesclip i stainless steel...

fr. 69,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Måttband Karbinhake
Måttband Karbinhake

Hölje av ABS med detaljer i TPR, med karbinhake och bältesclip, magnetisk tip. Reg...

fr. 74,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Måttband- 5 m/19 mm
Måttband- 5 m/19 mm

Kompakt måttband i ABS med bältesclip och handledsrem. 5 meter/19 mm band med krok...

fr. 47,30 kr

MER INFORMATION
Midocean
Mia - Måttband 5m
Flera Färger
Mia - Måttband 5m

Måttband, 5 meter i ABS plast. Handledsband och praktiskt clips.

fr. 34,90 kr

MER INFORMATION
Midocean
Jen - Skräddar-måttband 1m
Jen - Skräddar-måttband 1m

Måttband, 1m i ABS. Tryckknapp med fjädermekanism. Mäter cm och tum.

fr. 6,35 kr

MER INFORMATION
GearX
Gear X 5M måttband med 30M laser
Gear X 5M måttband med 30M laser

Kombinera funktion, hållbarhet och prestanda med detta premium lasermåttband. Det ...

fr. 867,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Metrica - Måttband
Metrica - Måttband

Måttband med karbinhake. 1,78 m lång.

fr. 14,90 kr

MER INFORMATION
Midocean
David - Måttband 3m
David - Måttband 3m

Måttband, 3 meter i silver/svart case i ABS plast. Handledsband och praktiskt clip...

fr. 29,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Colindales - 2 m måttband
Colindales - 2 m måttband

Måttband med memoblock, kulspetspenna och vattenpass. Längd 2 meter.

fr. 20,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Melo - Måttband 2m
Melo - Måttband 2m

Måttband, 2 meter i silverfärgat case i ABS plast. Handledsband och praktiskt clip...

fr. 20,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Mjukt måttband, 1.5m
Mjukt måttband, 1.5m

Mjukt måttband med nyckelring och hus av plast, 1,5 m. Dra ut måttbandet för att m...

fr. 8,70 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Måttband (3 m) Ramos
Måttband (3 m) Ramos

Måttband (3 meter) med måttskalor för cm och tum. Med bältesclip och handledsband.

fr. 40,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Måttband, 3 m
Måttband, 3 m

Måttband med skala i cm/tum, 3 m. Huset är beklätt med gummiyta och har bältesklip...

fr. 48,30 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Måttband, 5m
Måttband, 5m

Måttband, 5m, med skala i cm/tum, bältesklips och stoppknapp. Huset är i elegant s...

fr. 58,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Måttband (2m) med vattenpass
Måttband (2m) med vattenpass

Måttband, 2 m, med vattenpass, anteckningsblock, penna och bältesklips i metall. H...

fr. 26,50 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Måttband (5 m)
Måttband (5 m)

Måttband (3 meter) med måttskalor för cm och tum. Med bältesclip och handledsband.

fr. 75,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Måttband med nyckelring, 2m
Måttband med nyckelring, 2m

Måttband med nyckelring i form av ett hus av plast. 2 m.

fr. 11,35 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Måttband, 5 m
Måttband, 5 m

Måttband med skala i cm/tum, 5 m. Huset är beklätt med gummiyta och har bältesklip...

fr. 56,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Måttband (3 m)
Måttband (3 m)

Måttband, 3 m, med lättläst skala och har både handledsrem samt bältesklips av met...

fr. 38,20 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Måttband, 3m
Måttband, 3m

Måttband, 3m, med skala i cm/tum, bältesklips och stoppknapp. Huset är i elegant s...

fr. 39,20 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Måttband (2 m)
Måttband (2 m)

Måttband, 2 m, med lättläst skala och har både handledsrem samt bältesklips av met...

fr. 32,80 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Måttband (5 m)
Måttband (5 m)

Måttband, 5 m, med lättläst skala och har både handledsrem samt bältesklips av met...

fr. 53,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Måttband (5 m) Iris
Måttband (5 m) Iris

Måttband (5 meter) med måttskalor för cm och tum. Med bältesclip och handledsband.

fr. 54,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
RCS återvunnen plast och bambu måttband 5M/19mm
Flera Färger
RCS återvunnen plast och bambu måttband 5M/19mm

5M måttband tillverkat av RCS (Recycled Claim Standard) certifierad återvunnen ABS...

fr. 87,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
RCS återvunnen plast Grip 3M/16mm måttband
RCS återvunnen plast Grip 3M/16mm måttband

3M måttband tillverkat av RCS (Recycled Claim Standard) certifierad återvunnen ABS...

fr. 49,20 kr

MER INFORMATION
Midocean
Mespro - Rullmåttband 5 m
Mespro - Rullmåttband 5 m

Rullmåttband på 5 meter med stöttåligt gummihölje och AutoStop-funktion. Inkludera...

fr. 69,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Sokutei - Måttband i bambu 1m
Sokutei - Måttband i bambu 1m

1meters måttband i fyrkantigt bambuhölje med handledsrem.

fr. 30,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Tape - Måttband 1m
Flera Färger
Tape - Måttband 1m

Måttband i metall, 1 meter med nyckelring. Bästsäljare!

fr. 8,20 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
RCS återvunnen plast Auto stopp 8M/25mm måttband
RCS återvunnen plast Auto stopp 8M/25mm måttband

Rejält 8M auto stopp måttband tillverkat av RCS (Recycled Claim Standard) certifie...

fr. 111,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Sokutai - Måttband i bambu 2 m
Sokutai - Måttband i bambu 2 m

2meters bambu-måttband med handledsrem.

fr. 36,80 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
RCS återvunnen plast 5M/19mm måttband med stoppknapp
Flera Färger
RCS återvunnen plast 5M/19mm måttband med stoppknapp

5M måttband tillverkat av RCS (Recycled Claim Standard) certifierad återvunnen ABS...

fr. 68,00 kr

MER INFORMATION