Brytbladsknivar / Tapetknivar / Kartongknivar

När det kommer till brytbladsknivar handlar allt om precision, oavsett du är hantverkare, byggföretag, kontorsleverantör eller marknadsansvarig. Brytbladsknivar, tapetknivar och kartongknivar är verktyg som inte bara är skarpa och effektiva, de är också en symbol för skicklighet och precision.

Nyckelpunkter för olika modeller brytbladsknivar

Brytbladsknivar, tapetknivar och kartongknivar är oumbärliga verktyg i många branscher. Här är några viktiga punkter att tänka på:

 • Användningsområden: Dessa knivar används för en mängd olika uppgifter, från att öppna kartonger till att skära tapeter och andra material. De är oumbärliga för hantverkare, byggföretag och kontorsleverantörer.

 • Säkerhet: Många av dessa knivar har säkerhetsfunktioner, som låsmekanismer och återfjädrande mekanismer, som hjälper till att förhindra olyckor.

 • Utbytbara blad: De flesta brytbladsknivar och kartongknivar har utbytbara blad, vilket gör dem mycket kostnadseffektiva. När bladet blir slött kan du enkelt byta ut det istället för att köpa en helt ny kniv.

 • Material och konstruktion: Dessa knivar är gjorda av en mängd olika material, inklusive plast, aluminium och rostfritt stål. Vissa modeller har robusta handtag och andra har mjuka gummidetaljer för extra komfort.

 • Storlek och form: Brytbladsknivar, tapetknivar och kartongknivar kommer i en mängd olika storlekar och former för att passa olika uppgifter och användare. Vissa är små och kompakta, perfekta för detaljerat arbete, medan andra är större och mer robusta, idealiska för tunga uppgifter.

 • Pris: Priserna varierar beroende på knivens kvalitet, material och funktioner. Det finns alternativ för alla budgetar, från billiga engångsknivar till mer dyra, högkvalitativa modeller.

Brytbladsknivar med Tryck

När det kommer till brytbladsknivar är det viktigt att välja rätt verktyg för jobbet. Dessa brytknivar är utrustade med brytblad som kan skjutas fram och tillbaka och låsas i önskat läge, vilket gör det enkelt att byta blad när det blir slött. Brytbladsknivar är perfekta för att göra snitt i olika material, och de är särskilt användbara eftersom du enkelt kan ha ett vasst knivblad genom att bryta knivblad segmenten.

Men brytbladsknivar är inte bara praktiska verktyg, de kan också vara effektiva presentreklam och profilreklam artiklar. Genom att lägga till ditt företags logotyp eller slogan på knivens handtag, kan du skapa en anpassad gåva som inte bara är användbar, men också hjälper till att öka ditt företags synlighet och varumärkesmedvetenhet.

Brytbladsknivar med tryck är också utmärkta företagsreklam artiklar. De kan användas som giveaways på företagsevenemang, mässor eller konferenser, eller som en del av en kunduppskattning eller anställd uppskattning paket. Oavsett hur du väljer att använda dem, kommer mottagarna att uppskatta deras funktionalitet och tänka på ditt företag varje gång de använder sin kniv.

Förutom att vara effektiva reklamartiklar, är brytbladsknivar med tryck också utmärkta presentartiklar. De är en unik och tankeväckande gåva som mottagarna kommer att använda och uppskatta i många år framöver. Oavsett om du ger dem till kunder, anställda, eller affärspartners, kommer de att uppskatta den tanke och omtanke som gick in i att välja en sådan praktisk och personlig gåva.

Så oavsett om du letar efter ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag, eller bara vill ge en gåva som är både praktisk och personlig, överväga att investera i brytbladsknivar med tryck. De är inte bara användbara verktyg, men också kraftfulla marknadsföringsverktyg som kan hjälpa till att öka ditt företags synlighet och stärka ditt varumärke.

Tapetknivar - Användning och Instruktioner

Att tapetsera kan vara en utmaning, men med rätt verktyg blir det betydligt enklare. Ett av de viktigaste verktygen är tapetknivar. De är specifikt framtagen för att göra tapetseringen lite lättare. Med en tapetkniv får du skarpa kanter när du skär tapet längs lister och dörrar vid tapetsering. Knivens handtag är perfekt format för att skära längs kanter och har ett ställbart blad så att du får rätt skärlängd.

Användning av tapetknivar är enkel. När du tapetserar, stryk ut lim på väggen, fäst den första tapetvåden löst, längs med lodlinjen på väggen. Stryk fast tapeten med tapetverktyget. Börja på mitten och stryk ut mot kanterna. Se till att tapeten sitter rejält och att det inte finns några blåsor. Skär av tapeten längs med golv- och taklisten med en tapetkniv. Se till att knivbladen är riktigt vassa ? annars kan du riva sönder tapeten.

Instruktion för att skära raka linjer/kanter vid uppsättning av tapet är att använda tapetkniven tillsammans med en tapetlinjal, som är ställbar.

För att maximera promotion av ditt företag, kan du överväga att använda tapetknivar som reklamprodukter. Brytbladsknivar är perfekt plats för din logo. Detta kan vara ett effektivt sätt att öka företagets synlighet och stärka ditt varumärke.

Profilering av ditt företag kan också förbättras genom att använda tapetknivar som reklamprodukter. Tapetknivar tillverkade av tålig zinklegering är designade för att vara både praktiska och hållbara, vilket gör dem till utmärkta reklamprodukter.

Så, oavsett om du är en professionell hantverkare eller en DIY-entusiast, kommer en bra tapetkniv att göra ditt tapetseringsprojekt mycket enklare. Och om du letar efter ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag, överväg att använda tapetknivar som reklamprodukter. De är praktiska, hållbara och erbjuder utmärkt exponering för ditt varumärke.

Kartongknivar i en mängd utföranden och för olika användningsområden

Kartongknivar är oumbärliga verktyg för att öppna och hantera kartonger och förpackningar på ett effektivt och säkert sätt. De finns i en mängd olika utföranden och material för att passa olika användningsområden och behov. Här är några av de mest populära typerna av kartongknivar och deras användningsområden:

 • Kartongöppnare: Dessa knivar är speciellt utformade för att snabbt och enkelt öppna kartonger och förpackningar. De har ofta en smal och vass klinga som enkelt skär genom tejp och kartong[6].

 • Nyckelring: Vissa kartongknivar är små och kompakta nog att fästas på en nyckelring, vilket gör dem lätta att bära med sig och alltid ha till hands när de behövs.

 • Med hölster: Kartongknivar med hölster är utformade för att bäras på bältet eller fästas på arbetskläder, vilket gör dem lättillgängliga och säkra att bära.

 • Metall: Metallkartongknivar är ofta mer robusta och hållbara än plastknivar. De är vanligtvis tillverkade av material som aluminium eller rostfritt stål, vilket ger dem en längre livslängd och bättre skärprestanda.

 • Plast: Plastkartongknivar är lätta och kostnadseffektiva alternativ till metallknivar. De är ofta tillverkade av slitstarka plastmaterial som ABS och kan vara lika effektiva som metallknivar för vissa uppgifter.

Kartongknivar är inte bara praktiska verktyg, de kan också användas som effektiva merch för att marknadsföra ditt företag. Genom att lägga till ditt företags logotyp eller slogan på knivens handtag kan du skapa en anpassad gåva som inte bara är användbar, men också hjälper till att öka ditt företags synlighet och varumärkesmedvetenhet. Oavsett vilken typ av kartongkniv du väljer, kommer den att göra ditt arbete med att hantera kartonger och förpackningar mycket enklare och effektivare.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


41 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zebro
Brytkniv
Brytkniv

En stabil kartongkniv i vitt eller orange

fr. 3,40 kr

MER INFORMATION
Zebro
Quicknife
Quicknife

Nyckelring med fjäderbelastad kniv

fr. 4,30 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Hobbykniv med nyckelkedja
Hobbykniv med nyckelkedja

Liten hobbykniv med kulkedja. Bladets längd är 4 cm och bredd 1,1 cm.

fr. 3,05 kr

MER INFORMATION
Midocean
Highcut - Kartongkniv
Flera Färger
Highcut - Kartongkniv

Praktisk infällbar kartongkniv i transparent finish och färgad stomme.

fr. 5,15 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Kartongkniv
Kartongkniv

Öppna dina paket på ett säkert och praktiskt sätt med denna hopvikbara och kompakt...

fr. 36,90 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Tapetkniv i zinklegering
Tapetkniv i zinklegering

Rejäl tapetkniv i zinklegering. Med skjutknapp för att säkerställa att bladet allt...

fr. 58,00 kr

MER INFORMATION
GearX
Gear X kraftig tapetkniv
Gear X kraftig tapetkniv

Kraftig tapetkniv tillverkad av tålig zinklegering. Tapetkniven är designad för at...

fr. 153,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Kartongkniv, återfjädrande
Flera Färger
Kartongkniv, återfjädrande

Kartongkniv med återfjädrande mekanism. Smart då bladet endast är framme när regla...

fr. 6,60 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Brytbladskniv
Flera Färger
Brytbladskniv

Brytbladskniv som gör det lätt att t.ex. öppna eller skär ner kartonger. Knivkropp...

fr. 5,80 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Brytbladskniv, mindre
Brytbladskniv, mindre

Mindre brytkniv med stort användningsområde.

fr. 3,60 kr

MER INFORMATION
Midocean
Bowie - Brytkniv
Bowie - Brytkniv

Brytkniv/packkniv i aluminium med 8st extra blad i kolstål.

fr. 38,40 kr

MER INFORMATION
MACMA
Labana - Brytbladskniv
Flera Färger
Labana - Brytbladskniv

Brytbladskniv av mindre modell.

fr. 3,85 kr

MER INFORMATION
CrisMa®
Nuga - Brytbladskniv
Nuga - Brytbladskniv

Brytbladskniv CrisMa med fyra extra blad. Loggan trycks på den grå plattan.

fr. 59,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Hobbykniv
Hobbykniv

Brytbladskniv i plast med säkerhetsmekanism.

fr. 5,80 kr

MER INFORMATION
MACMA
Polo - Brytbladskniv
Polo - Brytbladskniv

Brytbladskniv med robust handtag.

fr. 13,30 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Brytkniv Fjäder
Flera Färger
Brytkniv Fjäder

Brytkniv med säkerhetsknapp, transparent med färgade detaljer.

fr. 8,40 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Brytkniv Liten
Flera Färger
Brytkniv Liten

Smal brytkniv i flera färger.

fr. 6,20 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
RAPICUT Papperskniv
Flera Färger
RAPICUT Papperskniv

Pappers kniv i plast med blad som fäller in sig själv.

fr. 7,10 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
BIANCO Papperskniv
Flera Färger
BIANCO Papperskniv

Liten genomskinlig papperskniv i plast.

fr. 4,25 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Brytkniv XXL
Brytkniv XXL

Brytkniv. XXL-versionen.

fr. 8,60 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
FAINEL Papperskniv
FAINEL Papperskniv

Papperskniv i rostfritt stål.

fr. 11,90 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Kniv auto indragning RCS certifierad återvunnen plast
Kniv auto indragning RCS certifierad återvunnen plast

Kniv med automatisk indragning tillverkad av RCS-certifierad återvunnen ABS, PC oc...

fr. 43,50 kr

MER INFORMATION
Skander by Laserpro®
Razer - designad bladkniv i metall
Razer - designad bladkniv i metall

Razer - Designad Bladkniv tillverkad i blankpolerat hårt 2Cr13-stål. Anatomiskt ha...

fr. 72,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Påfyllningsbar professionell kniv RCS återvunnen plast
Flera Färger
Påfyllningsbar professionell kniv RCS återvunnen plast

Påfyllningsbar snap-off-kniv i RCS-certifierad återvunnen ABS plast (Recycled Clai...

fr. 29,50 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Påfyllningsbar heavy duty snap-off-kniv RCS återvunnen plast
Flera Färger
Påfyllningsbar heavy duty snap-off-kniv RCS återvunnen plast

Påfyllningsbar heavy duty snap-off-kniv tillverkad av RCS-certifierad (Recycled Cl...

fr. 62,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Påfyllningsbar snap-off-kniv RCS återvunnen plast
Flera Färger
Påfyllningsbar snap-off-kniv RCS återvunnen plast

Påfyllningsbar snap-off-kniv i RCS-certifierad återvunnen ABS plast (Recycled Clai...

fr. 19,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Lester - Brytbladskniv
Lester - Brytbladskniv

Brytbladskniv Allround inklusive 4 blad. Logo placeras på baksidan av kniven.

fr. 38,80 kr

MER INFORMATION
Midocean
Tracta - Bladkniv i aluminium
Tracta - Bladkniv i aluminium

Uttagbar kniv i aluminium med 13 blad i kolstål.

fr. 19,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Moheda - Brytbladskniv
Moheda - Brytbladskniv

Högkvalitativ brytbladskniv, ett viktigt verktyg för precisionsskärning, inkl. tv...

fr. 20,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Mini hobbykniv
Mini hobbykniv

Vi presenterar vår ABS Mini Hobby Knife: ditt kompakta verktyg för precisionshantv...

fr. 6,80 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Hobbykniv Metall & ABS
Hobbykniv Metall & ABS

Möt vår pålitliga hobbykniv i ABS, det perfekta verktyget för precisionstillverkni...

fr. 21,50 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Hobbykniv i metall & ABS XXL
Hobbykniv i metall & ABS XXL

Vi presenterar vår XXL Hobby Knife, det ultimata verktyget för precisionstillverkn...

fr. 38,80 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Hobbykniv i bambu
Hobbykniv i bambu

Vi presenterar hobbykniven i bambu: Ett mer hållbart och mångsidigt verktyg för al...

fr. 34,00 kr

MER INFORMATION
Skander by Laserpro®
Gro Timjan - presentbox med frö, kniv och kryddpinne
Gro Timjan - presentbox med frö, kniv och kryddpinne

Gro Timjan innehåller en ekologisk svensk fröpåse, kryddpinne i trä samt en bladkn...

fr. 118,00 kr

MER INFORMATION
Skander by Laserpro®
Gro Basilika - presentbox med frö, kniv och kryddpinne
Gro Basilika - presentbox med frö, kniv och kryddpinne

Gro Basilika innehåller en ekologisk svensk fröpåse, kryddpinne i trä samt en blad...

fr. 118,00 kr

MER INFORMATION
Skander by Laserpro®
Gro Mynta - presentbox med frö, kniv och kryddpinne
Gro Mynta - presentbox med frö, kniv och kryddpinne

Gro Mynta innehåller en ekologisk svensk fröpåse, kryddpinne i trä samt en bladkni...

fr. 118,00 kr

MER INFORMATION
Skander by Laserpro®
Gro Chili - presentbox med frö, kniv och kryddpinne
Gro Chili - presentbox med frö, kniv och kryddpinne

Gro Chili innehåller en ekologisk svensk fröpåse, kryddpinne i trä samt en bladkni...

fr. 118,00 kr

MER INFORMATION