Fällknivar / Fickknivar / Multiknivar

Fällknivar, fickknivar och multiknivar är ofta pålitliga följeslagare i såväl arbete som under fritidens äventyr. Dessa knivar är lika mångsidiga som de är praktiska. Komihåg att det finns fällknivar som också är multiknivar med verktyg, perfekt för den som planerar ett äventyr i vildmarken och vill ha allt i ett

Fördelar och skillnader mellan Fällknivar / Fickknivar / Multiknivar

När det gäller fällknivar, fickknivar och multiknivar finns det flera viktiga punkter och fördelar att tänka på. Dessa verktyg är inte bara praktiska, de är också en viktig del av många företags produktlinjer. Här är några nyckelpunkter och fördelar för varje typ av kniv:

Fällknivar

  1. Kompakt design: Fällknivar är små och kompakta, vilket gör dem enkla att bära i en ficka, packning eller väst utan att ta mycket plats.
  2. Säkerhet: Fällknivar har ofta säkerhetsspärrar som förhindrar olyckor och gör dem säkra att bära.
  3. Användningsområden: Fällknivar är lämpliga för en mängd olika uppgifter, både i vardagen och på fritiden, som till EDC (Every Day Carry), jakt, fiske och täljning.

Fickknivar

  1. Lättvikt: Fickknivar är lätta och enkla att bära med sig, vilket gör dem idealiska för vardagsbruk.
  2. Mångsidighet: Fickknivar kan användas för en mängd olika uppgifter, från att öppna paket till att skära grönsaker och frukt.
  3. Design: Fickknivar finns i en mängd olika stilar och designer, vilket gör det enkelt att hitta en som passar din personliga stil och behov.

Multiknivar

  1. Flera verktyg: Multiknivar har flera integrerade verktyg, såsom knivar, tänger och skruvmejslar, vilket gör dem mycket mångsidiga och praktiska.
  2. Användningsområden: Multiknivar är lämpliga för en mängd olika uppgifter, både inomhus och utomhus, och är särskilt användbara för camping, vandring och andra friluftsaktiviteter.
  3. Kvalitet: Multiknivar är ofta tillverkade av högkvalitativa material, vilket gör dem hållbara och långvariga.

Genom att överväga dessa nyckelpunkter och fördelar kan du göra ett informerat val när du väljer en fällkniv, fickkniv eller multikniv för dina behov.

Fällknivar med Tryck eller Gravyr för Arbete och Fritid

För den som söker en fällkniv som är både liten och exklusiv, eller kanske en stor kniv med handtag i trä, finns det många alternativ att välja mellan. Oavsett om du föredrar en kniv i rostfritt stål eller en mer billig variant, finns det en fällkniv för varje behov och budget.

En populär funktion hos många fällknivar är en med knapp funktion, vilket gör det enkelt att fälla ut och in bladet. Detta är en bra funktion för dem som behöver använda sin kniv ofta och snabbt. Om du funderar på att köpa en fällkniv, kanske du vill överväga en mini-version. Dessa mindre knivar är lätta att bära med sig och tar upp minimalt med utrymme, vilket gör dem perfekta för resor eller för att ha i fickan för dagligt bruk.

En annan populär funktion hos fällknivar är möjligheten att anpassa dem med tryck eller med gravyr. Detta kan vara ett utmärkt sätt att göra din kniv unik och personlig, eller att marknadsföra ditt företag eller varumärke. Oavsett om du använder din fällkniv för arbete eller fritid, kan en anpassad kniv vara ett utmärkt sätt att visa upp din stil och personlighet.

För dem som ofta är ute i naturen, kan en fällkniv med ett fodral vara ett bra val. Ett fodral skyddar kniven och gör den lättare att bära med sig. Detta kan vara särskilt användbart för aktiviteter som fiske, jakt och friluftsliv.

För den som söker en mer mångsidig kniv, kan en fällkniv multiverktyg vara ett utmärkt val. Dessa knivar har flera olika verktyg inbyggda, vilket gör dem till ett praktiskt verktyg för en mängd olika uppgifter.

Fällknivar kan också vara ett utmärkt val för Merch och Promotion. Med en anpassad fällkniv kan du marknadsföra ditt företag eller varumärke på ett unikt och minnesvärt sätt. Oavsett om du ger bort dem som gåvor till kunder eller anställda, eller säljer dem som en del av din produktlinje, kan anpassade fällknivar vara ett effektivt sätt att öka medvetenheten om ditt varumärke och stärka dina relationer med dina kunder.

Fickknivar och Multiknivar, vad kan de innehålla?

När det kommer till fickknivar och multiknivar, är det en värld av mångsidighet och funktionalitet som öppnar sig. Dessa verktyg är inte bara en kniv, utan en hel verktygslåda i fickformat.

En typisk fickkniv kan innehålla allt från en såg till en mejsel, en fil, en korkskruv och till och med en flasköppnare. Vissa modeller inkluderar även en sax, vilket gör dem till ett ännu mer mångsidigt verktyg.

Men det är inte bara funktionaliteten som gör dessa verktyg så attraktiva. De är också perfekta för profilering och profilreklam. Med rätt design och anpassning kan en fickkniv eller multikniv bli en kraftfull förlängning av ditt varumärke.

Tänk dig att ge bort en snygg fickkniv med ditt företags logotyp på en nyckelring. Varje gång mottagaren använder sin burköppnare eller multiverktyg kniv, kommer de att tänka på ditt företag. Det är en subtil men effektiv form av företagsreklam som kan göra stor skillnad.

Så nästa gång du funderar på att investera i profilprodukter, tänk på fördelarna med fickknivar och multiknivar. De är praktiska, mångsidiga och kan anpassas för att passa ditt varumärke perfekt. Och bäst av allt, de är ett verktyg som mottagaren faktiskt kommer att använda - vilket innebär att ditt varumärke kommer att vara i deras tankar varje gång de gör det.

Vad säger Knivlagen om Fällknivar, Fickknivar och Multiknivar?

När det gäller knivlagen och användningen av fällknivar, fickknivar och multiknivar, är det viktigt att förstå de regler och begränsningar som gäller för att bära och använda dessa verktyg. Knivlagen reglerar användningen av knivar och andra farliga föremål på allmän plats, inom skolområden och i fordon på allmän plats.

Generellt sett är det inte tillåtet att bära knivar och andra skär- och stickvapen på allmän plats, men det finns undantag från förbudet. Till exempel kan hantverkare som behöver använda en kniv i sitt arbete, militär personal i uniform och svampplockare som bär en ändamålsenlig kniv under vandring vara undantagna från förbudet.

När det gäller fickknivar, nämner knivlagen inte dem specifikt, men enligt rättspraxis brukar bärande av fickkniv accepteras på allmän plats. Det är dock viktigt att notera att det kan vara olagligt att bära en fickkniv om det finns en uppenbar risk att den används som vapen eller om det inte finns någon naturlig anledning att bära den.

Multiknivar, som är mångsidiga verktyg med flera funktioner, kan också omfattas av knivlagen beroende på deras storlek, utformning och användning. Det är viktigt att vara medveten om de specifika regler och begränsningar som gäller för multiknivar och att använda dem på ett ansvarsfullt sätt.

För företag som vill använda fällknivar, fickknivar och multiknivar för profilering och profilreklam, är det viktigt att följa knivlagen och att välja produkter som är lämpliga för användning på allmän plats. Genom att göra detta kan företag erbjuda sina kunder och anställda praktiska och säkra verktyg som också fungerar som effektiva marknadsföringsprodukter för företagsreklam.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


55 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MACMA
Ker - Fickkniv
Ker - Fickkniv

Fickkniv i rostfritt stål.

fr. 23,00 kr

MER INFORMATION
Ricardo by Richartz Fällkniv
Ricardo by Richartz Fällkniv

Fällkniv med aluminiumhandtag. Kniv, kapsylöppnare och korkskruv i rostfritt stål....

fr. 29,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Peni - Fickkniv
Flera Färger
Peni - Fickkniv

Fickkniv i aluminium med fem funktioner.

fr. 31,30 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Dave fickkniv med bälteshållare
Dave fickkniv med bälteshållare

Stark, hållbar och kompakt fickkniv av kvalitativt rostfritt stål med handtag av b...

fr. 146,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Richard fickkniv i trä med 7 funktioner
Richard fickkniv i trä med 7 funktioner

Stark, hållbar och kompakt fickkniv av högkvalitativt rostfritt stål med handtag a...

fr. 73,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Trä fickkniv
Trä fickkniv

Kompakt och stark fickkniv med 9 funktioner. Med hölje i bokträ och verktyg i högk...

fr. 155,00 kr

MER INFORMATION
GearX
Gear X fällkniv
Gear X fällkniv

I denna fällkniv i fickformat möts minimalistisk design och hög prestanda. Den sva...

fr. 112,00 kr

MER INFORMATION
GearX
Gear X multifunktionell kniv
Gear X multifunktionell kniv

Raka tydliga linjer kombinerade med grym funktionalitet, ett multifunktionellt ver...

fr. 148,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Fickkniv i rostfritt stål och trä
Fickkniv i rostfritt stål och trä

Fickkniv i rostfritt stål med träinlägg i kroppen.

fr. 135,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Schwarzwolf Matrix fickkniv
Flera Färger
Schwarzwolf Matrix fickkniv

Fickkniv Schwarzwolf med aluminiumhandtag och bältesklämma. Förpackad i Schwarzwol...

fr. 148,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Lucy Lux - Fickkniv i bambu
Lucy Lux - Fickkniv i bambu

Fickkniv med flera funktioner i rostfritt stål med bambuskåpa. 9 funktioner. Bambu...

fr. 40,90 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Fickkniv i rostfritt stål
Fickkniv i rostfritt stål

Fickkniv i rostfritt stål, med säkerhetsspärr.

fr. 19,50 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Schwarzwolf Jungle fickkniv i trä
Schwarzwolf Jungle fickkniv i trä

Fickkniv Schwarzwolf med trähandtag. Förpackad i Schwarzwolf presentförpackning. ...

fr. 194,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Mansan - Vikbar kniv i bambu
Mansan - Vikbar kniv i bambu

Vikbar kniv i 2CR13 rostfritt stål och bambushandtag med PU-handtagssnöre.

fr. 33,70 kr

MER INFORMATION
Midocean
Mcgregor - Multifunktionell fickkniv
Mcgregor - Multifunktionell fickkniv

Multifunktionell fickkniv i stål med hölje i ABS plast. 13 funktioner.

fr. 30,90 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Schwarzwolf Yerger fickkniv
Schwarzwolf Yerger fickkniv

Fickkniv med bältesklämma. Modern kolfiberlook. Rekommenderad märkning: Lasergrav...

fr. 180,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Nemus kniv med lås i trä
Nemus kniv med lås i trä

Lyxigt designad hopfällbar kniv med ett knivblad i högkvalitativ svart stainless s...

fr. 149,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Fickkniv i rostfritt stål, 11 funktioner
Fickkniv i rostfritt stål, 11 funktioner

Fickkniv i rostfritt stål med gummerat grepp och 11 funktioner.

fr. 33,60 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Schwarzwolf Hunter multifunktionell hopfällbar kniv, 9-i-1
Schwarzwolf Hunter multifunktionell hopfällbar kniv, 9-i-1

9-i-1 multifunktionell fällkniv Schwarzwolf. Levereras i Schwarzwolf presentförpac...

fr. 91,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Fickkniv i rostfritt stål
Fickkniv i rostfritt stål

Elegant fickkniv i rostfritt stål med 7 funktioner. Levereras i presentask.

fr. 26,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Schwarzwolf Styx hopfällbar kniv
Schwarzwolf Styx hopfällbar kniv

Fällkniv Schwarzwolf med handtag i plast, bältesclip och säkerhetsspärr. Levereras...

fr. 102,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Schwarzwolf Ray hopfällbar kniv
Schwarzwolf Ray hopfällbar kniv

Fällkniv Schwarzwolf med trähandtag. Levereras i Schwarzwolf presentförpackning. ...

fr. 186,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Schwarzwolf Pelat multifunktionell kniv med 12 verktyg
Schwarzwolf Pelat multifunktionell kniv med 12 verktyg

Multifunktionell kniv Schwarzwolf med 12 verktyg för användning i naturen. Förpack...

fr. 202,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Schwarzwolf Jaguar kniv
Schwarzwolf Jaguar kniv

Fällkniv Schwarzwolf med trähandtag och säkerhetsspärr. Levereras i presentförpac...

fr. 120,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Outdoor-kniv i trä
Outdoor-kniv i trä

Stor outdoor-kniv med ett knivblad i högkvalitativ stainless steel (420). Kniven h...

fr. 136,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Kniv i trä
Kniv i trä

Hopvikbar kniv tillverkad av FSC 100% bokträ och med ett knivblad i högkvalitativ ...

fr. 87,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Vento - Fickkniv
Vento - Fickkniv

Högkvalitativ fickkniv tillverkad i rostfritt stål med säkerhetslås och trähandtag...

fr. 60,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Victorinox fickkniv
Victorinox fickkniv

Victorinox® fickkniv med nio funktioner: ett stort knivblad, korkskruv, nyckelring...

fr. 340,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Knivo - Fickkniv
Knivo - Fickkniv

Fickkniv i 11-delar av rostfritt stål.

fr. 45,10 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Victorinox fickkniv Spartan
Flera Färger
Victorinox fickkniv Spartan

Victorinox fickkniv med tolv funktioner: pincett, litet och stort blad, nyckelring...

fr. 503,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Fickkniv i bambu
Fickkniv i bambu

Fickkniv av bambu i 9 delar, med nyckelring.

fr. 41,70 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
THIAM Fickkniv
Flera Färger
THIAM Fickkniv

Fickkniv i rostfritt stål med säkerhetslås.

fr. 77,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
DERTAM Fickkniv
DERTAM Fickkniv

Fickkniv i rostfritt stål med trähandtag och säkerhetslås.

fr. 79,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Lisen - Multiverktyg/campingbestick
Lisen - Multiverktyg/campingbestick

Multiverktyg/campingbestick, sked, fickkniv och folieskärare på ena sidan, burk-/f...

fr. 59,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
SULTAN Fickkniv
SULTAN Fickkniv

Fickkniv i rostfritt stål med bambuhandtag. Ingår i Go Green sortimentet.

fr. 38,40 kr

MER INFORMATION
Midocean
Monson - Fällkniv
Monson - Fällkniv

Fällbar fickkniv i rostfritt stål med enkelt blad.

fr. 17,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
BAIKAL Fickkniv
Flera Färger
BAIKAL Fickkniv

Fickkniv i rostfritt stål med trähandtag och 9 funktioner. Ingår i Go Green sortim...

fr. 56,00 kr

MER INFORMATION
Skander by Laserpro®
Rescue - ihopfällbar kniv
Rescue - ihopfällbar kniv

Rescue - Outdoor Jaktkniv tillverkad i hårt rostfritt 2Cr13-stål. Handtaget är kl...

fr. 96,00 kr

MER INFORMATION
Skander by Laserpro®
Forrest - ihopfällbar kniv
Forrest - ihopfällbar kniv

Forrest Outdoor- Jaktkniv tillverkad i svartlackerat hårt rostfritt 2Cr13-stål. Ha...

fr. 103,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
WYOMING Fickkniv med 11 funktioner
WYOMING Fickkniv med 11 funktioner

Fickkniv av metall med 11 funktioner och plastinlägg.

fr. 51,00 kr

MER INFORMATION