Pilotväskor

Med riktigt robusta och rymliga pilotväskor kan du vara trygg och säker, de skyddar Ert innehåll under transport med både lås och en stark och stabil konstruktion. En riktig klassiker bland väskor om ni är ute efter det allra bästa till företagets medarbetare och kunder, försedda med Er logo har ni skapat exklusiv profil och presentreklam till företaget.

Pilotväska på hjul i läder eller tyg som reklam

I vårt sortiment finns pilotväskor i både läder och tyg, med eller utan hjul, de är robusta och rymmer allt du behöver samtidigt som de är bekväma att bära. Pilotväskor innehåller en rad olika egenskaper som syftar till att göra den dagliga resan lite enklare.

Självklart har vi en mängd andra väskor med tryck som t.ex. resväskor med tryck och trolleys med tryck, finns i kategorin väskor under presentreklam.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


1 produkter

CrisMa®MACMA
Latac - Pilotväska
Latac - Pilotväska

Pilotväska i klassisk design och med trolleyfunktion. Det extra långa handtaget g...

fr. 1070,00 kr

MER INFORMATION