USB Laddare

USB-laddare har blivit en viktig del av vårt dagliga liv, medan teknologin utvecklas i en rasande takt och vi alltid har våra mobiler, datorer och andra enheter med oss. Det är därför viktigt att ha en pålitlig och effektiv USB-laddare som kan hålla våra enheter laddade hela dagen.

USB Laddare med tryck för iPhone och Samsung

En USB-laddare med tryck är en perfekt presentreklam eller profilreklam för ditt företag. Det är ett sätt att synas och samtidigt ge en användbar produkt till dina kunder eller anställda. Vi på Profilexpress erbjuder USB-laddare med tryck för både iPhone och Samsung-enheter.

Våra laddare är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar en säker och snabb laddning av dina enheter. De finns i olika färger och modeller, så att du kan välja den som passar bäst för ditt företag och din målgrupp.

Multi USB Laddstationer med flera uttag

Om du behöver ladda flera enheter samtidigt är en multi USB-laddstation med flera uttag den perfekta lösningen. Med en sådan laddstation kan du ladda upp till fem enheter samtidigt, vilket är perfekt för hemmet eller kontoret.

Våra multi USB-laddstationer är tillverkade av högkvalitativa material och är kompatibla med de flesta enheter, inklusive iPhone, Samsung, iPad och Android-enheter. De är också lätta att använda och har en stilren design som passar bra in på skrivbordet eller i vardagsrummet.

USB strömadapter med laddare för vägguttag

En USB strömadapter med laddare för vägguttag är ett praktiskt tillbehör som gör det enkelt att ladda dina enheter var som helst. Våra strömadaptere är kompatibla med de flesta enheter och har en hög effektivitet, vilket gör att de laddar dina enheter snabbt och säkert.

De är också lätta att använda och har en kompakt design som gör dem enkla att ta med sig på resor eller när du är på språng. Dessutom kan vi trycka ditt företags logotyp eller annan design på adaptern för att ge en profilering som kommer att synas var som helst den används.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


7 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

XD Collection®
Reseadapter med fyra USB-portar
Reseadapter med fyra USB-portar

Reseadapter med fyra USB-portar för laddning utav alla dina enheter samtidigt. Kra...

fr. 273,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
WEEPER USB nav
Flera Färger
WEEPER USB nav

USB nav i aluminium med 4 anslutningar, USB 2.0.

fr. 62,00 kr

MER INFORMATION
C TWO
Wall Adapter Complete
Wall Adapter Complete

En komplett väggadapter som har allt man kan önska sig! Smart lösning med uttag i ...

fr. 182,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
GREGOR USB väggladdare
GREGOR USB väggladdare

USB väggladdare i plast med 4 uttag, maximal effekt: 3100 mA.

fr. 90,00 kr

MER INFORMATION
Philips
Philips 30W ultrasnabb PD väggladdare
Philips 30W ultrasnabb PD väggladdare

Philips supersnabba 30W väggladdare med power delivery. Laddaren har en USB 2A out...

fr. 297,00 kr

MER INFORMATION
C TWO
World USB Travel Adapter
World USB Travel Adapter

Kompakt, säker reseadapter och USB-laddare i ett. Skjut enkelt ut stiften i önskad...

fr. 249,00 kr

MER INFORMATION
C TWO
PD 20W Fast charging Wall Adapter
PD 20W Fast charging Wall Adapter

Framtidens laddare med USB C PD charging och QC 3,0 fast charge är här. Ger en out...

fr. 132,00 kr

MER INFORMATION

USB C eller USB ? vi reder ut begreppen

USB C är den senaste versionen av USB-standarderna och har blivit alltmer populär på senare tid. Den är snabbare och mer effektiv än tidigare versioner och har också en annan anslutningsdesign. USB C använder en mindre kontakt som kan anslutas åt båda hållen, vilket gör det enklare och mer användarvänligt.

Om du har en nyare enhet som har USB C-port, är det viktigt att välja en USB C-laddare för att uppnå en snabb och effektiv laddning. Vi på Profilexpress erbjuder ett brett utbud av USB C-laddare som är kompatibla med de flesta enheter, inklusive datorer, telefoner och surfplattor.

Vi erbjuder också USB-laddare med en vanlig USB-port för att du ska kunna använda dem med äldre enheter som inte har en USB C-port. Det är viktigt att välja rätt laddare för din enhet för att uppnå bästa möjliga resultat.

Förutom USB C-laddare erbjuder vi på Profilexpress också andra typer av USB-laddare, såsom mini USB-laddare, laddare med flera uttag och laddare med inbyggd lampa.

Mini USB-laddare är små och smidiga och passar perfekt för att ladda mindre enheter som hörlurar, fitnessband och smarta klockor. Laddare med flera uttag är idealiska för att ladda flera enheter samtidigt och är perfekta för hemmet eller kontoret.

Laddare med inbyggd lampa är ett praktiskt tillbehör som fungerar som både lampa och laddare. De är perfekta för att ha på nattduksbordet eller skrivbordet och kan ladda din enhet samtidigt som de ger ljus när det behövs.

En USB-laddare med tryck är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag och ge dina kunder eller anställda en användbar produkt samtidigt. Vi på Profilexpress erbjuder USB-laddare med tryck i olika färger och modeller för att passa ditt företags behov och målgrupp.

Vi kan trycka din logotyp, företagsnamn eller annan design på laddaren för att öka synligheten och stärka din profilering. Det är ett enkelt och effektivt sätt att synas och marknadsföra ditt företag på ett positivt sätt.

Hos ProfileXpress erbjuder vi ett brett utbud av USB-laddare av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi strävar efter att erbjuda bästa möjliga service och hjälper dig att hitta den USB-laddare som passar bäst för ditt företag och din målgrupp.

Vi erbjuder också snabb leverans och trygga betalningsalternativ för att göra det så enkelt som möjligt för dig att köpa dina USB-laddare hos oss. Så tveka inte att kontakta oss för att beställa dina USB-laddare med tryck idag och ge ditt företag en synlig profilering.