USB Fläktar

Vem har inte känt sig varm och svettig på jobbet? Kanske är luftkonditioneringen trasig eller så sitter man bara i ett varmt kontor. Lösningen på detta problem är en liten och praktisk USB fläkt. Dessa minifläktar är en perfekt merch att ge bort som presentreklam eller profilering till företag.

Minifläktar med tryck

USB-fläktar är små, bärbara och användbara prylar. De finns i olika storlekar och former och kan anslutas till en dator, en mobiltelefon, en powerbank eller en annan enhet med en USB-port. De flesta modeller är också tysta och energisnåla, vilket gör dem idealiska för arbetsplatser, hemmakontor eller när man är på resande fot.

Både USB modeller och handmodeller med batteri

Det finns olika typer av USB-fläktar som passar olika behov och preferenser. En populär variant är den lilla, bärbara minifläkten som kan fästas på skärmen eller på bordet med hjälp av en klämma. Dessa fläktar är också tysta och har en justerbar vinkel för att rikta luftflödet åt det håll man vill ha det.

En annan typ är den handhållna minifläkten med batteri. Dessa fläktar är perfekta för att ha med sig på varma sommardagar, och de är också lätta att använda när man tränar eller är på utflykt.

USB-fläktar med klämma eller sugpropp är också mycket praktiska eftersom de kan fästas på olika platser och ytor. Det finns till och med fläktar med LED-lampor som kan lysa upp i mörkret.

En annan fördel med USB-fläktar är att de kan anpassas med olika typer av tryck eller gravyrer. Detta gör dem till en utmärkt presentartikel eller profilreklam för företag som vill marknadsföra sig på ett praktiskt och användbart sätt.

USB-fläktar är också ett utmärkt sätt att visa att man bryr sig om sina anställda eller kunder. Genom att ge bort en liten, men värdefull pryl som en fläkt, visar man att man tänker på deras välbefinnande och komfort.

Så nästa gång du eller någon du känner behöver en liten svalka på jobbet eller på fritiden, tänk på en praktisk och användbar USB-fläkt. De är små, billiga och kan anpassas efter dina behov och önskemål.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


7 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midocean
Tatsumaki - Portabel USB-fläkt
Tatsumaki - Portabel USB-fläkt

Mini fläkt i PVC som drivs, via usb-porten, av batteriet i din dator eller media e...

fr. 18,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Airy - USB fläkt
Flera Färger
Airy - USB fläkt

Minifläkt för skrivbordet med usb kabel i ABS. På/avstängnings knapp.

fr. 53,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Dini - USB bordsfläkt med stativ
Dini - USB bordsfläkt med stativ

Liten bärbar fläkt med extra stativ som kan användas som bordsfläkt. 3 hastighetsn...

fr. 105,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Fläkt med USB kontakt
Flera Färger
Fläkt med USB kontakt

Fläkt av plast som drivs med USB kontakt.

fr. 72,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
HENDRY Vatten Spray Fläkt
Flera Färger
HENDRY Vatten Spray Fläkt

Vatten spray fläkt i plast med avtagbar vattenbehållare. Drivs av 2 AA batterier. ...

fr. 60,00 kr

MER INFORMATION
C TWO
2in1 Phone Fan Lightning and Type C
2in1 Phone Fan Lightning and Type C

Kul och svalkande fläkt som ansluts via laddningsporten på din telefon. Perfekt gi...

fr. 45,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Standfan - Bärbar hopfällbar fläkt
Standfan - Bärbar hopfällbar fläkt

Bärbar hopfällbar fläkt med justerbar halsrem. 3 hastighetsinställningar. Kan även...

fr. 164,00 kr

MER INFORMATION