GPS tracker

Visste du att GPS tracker inte bara används för att spåra förlorade föremål, utan också för att övervaka och skydda värdefulla saker som konstverk och diamanter? Det är som en high-tech version av en livvakt!

Keyfinder med tryck

Ibland kan det vara en riktig utmaning att hitta nycklarna när du behöver dem som mest. Men med en keyfinder med tryck behöver du inte längre oroa dig. Denna lilla enhet ansluter till din smartphone via bluetooth och hjälper dig att hitta dina förlorade nycklar med bara några få klick på din mobil.

Smarta gps bluetooth tracker utan abonnemang

GPS tracker utan abonnemang kan vara en utmärkt lösning för små och medelstora företag som behöver övervaka sina fordon eller utrustning. Detta är en spårsändare som använder GPS-teknik för att visa enhetens position i realtid. Du kan även ställa in varningar för att få meddelanden när enheten rör sig utanför ett visst område.

Utmärkt lösning som nyckelhittare

Nyckelhittare är en fantastisk uppfinning för alla som någonsin har tappat bort sina nycklar. Men med en GPS tracker nyckelhittare kan du hitta dina nycklar även om de är borttappade på ett okänt ställe. Detta är en av de mest användbara presentreklam som du kan ge till dina kunder.

Mini GPS Tracker användbara till katt och hund

Om du någonsin har tappat bort ditt husdjur, vet du hur stressande det kan vara. Men med en mini GPS tracker kan du alltid hålla koll på ditt husdjurs position. Dessa enheter är utformade för att passa på katt- och hundhalsband och ger dig information om deras position i realtid. På så sätt kan du enkelt hitta ditt husdjur om det skulle försvinna.

Så fungerar en GPS tracker

En GPS tracker fungerar genom att använda satellitpositionering för att bestämma enhetens position. Genom att ansluta till GPS-satelliter i omloppsbana kan enheten beräkna sin position i förhållande till jordens yta. Denna information kan sedan skickas till en smartphone eller dator för att visa enhetens position i realtid.

Som du kan se är GPS tracker en användbar lösning för många olika situationer. Oavsett om du behöver hitta dina nycklar, övervaka ditt fordon eller hålla koll på ditt husdjur, kan en GPS tracker vara den perfekta lösningen för dig.

På Profilexpress kan du hitta ett brett utbud av GPS tracker med olika funktioner och prisklasser. Vi erbjud er även möjligheten att anpassa din GPS tracker med ditt företagsnamn och logo för att skapa en unik presentartikel eller profilreklam.

En GPS tracker kan vara en ovärderlig investering för ditt företag eller din personliga användning. Det ger dig en extra trygghet och kan hjälpa dig att spara tid och pengar genom att undvika förlust eller stöld av värdefulla föremål.

När du väljer en GPS tracker är det viktigt att ta hänsyn till dina behov och användningsområden. Om du till exempel behöver en GPS tracker för att övervaka dina anställda eller fordon, bör du välja en enhet med hög precision och realtidspositionering. Om du däremot bara behöver en GPS tracker för att hitta dina nycklar eller ditt husdjur, kan en enklare enhet med bluetooth-anslutning fungera bra.

Våra experter på Profilexpress kan hjälpa dig att välja rätt GPS tracker för dina behov och önskemål. Vi erbjuder även rådgivning och support för att säkerställa att du får den bästa möjliga användarupplevelsen.

Sammanfattningsvis är en GPS tracker en användbar och praktisk enhet som kan hjälpa dig att spåra och övervaka värdefulla föremål eller personer. Det är också en utmärkt presentreklam eller profilreklam som kan anpassas med ditt företagsnamn och logo. På Profilexpress hittar du ett brett utbud av GPS tracker med olika funktioner och prisklasser. Kontakta oss idag för mer information och rådgivning om våra GPS tracker och andra presentreklam- eller profilreklamprodukter.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


8 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Only Promotion
Krosly bluetooth nyckelsökare
Flera Färger
Krosly bluetooth nyckelsökare

Bluetooth anti-förlorad nyckelsökare med kameraslutare, i plasthölje. Med knappcel...

fr. 52,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Square keyfinder 2.0
Square keyfinder 2.0

Hitta borttappade föremål på några sekunder med hjälp av denna trådlösa BT 4.0 key...

fr. 136,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Find Me - Nyckel sökare
Flera Färger
Find Me - Nyckel sökare

Nyckelfinnare med Trådlös 4.2 tillverkad i slitstarkt ABS-material. Kräver en grat...

fr. 39,40 kr

MER INFORMATION
Midocean
Finder - Hitta anordning
Flera Färger
Finder - Hitta anordning

Hitta prylen enhet gjord i ABS plast. Den fungerar med en gratis app tillgänglig a...

fr. 77,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Tracker i ABS (trådlös teknik) Gerard
Flera Färger
Tracker i ABS (trådlös teknik) Gerard

ABS tracker med trådlös trådlös teknik teknik för att hitta försvunna ägodelar. Ka...

fr. 76,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Finit - Nyckelfinnare i bambu
Finit - Nyckelfinnare i bambu

4.2 Trådlös anordning mot förlust/nyckelsökare tillverkad i bambuhölje. Kräver en ...

fr. 88,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
Smart klocka
Flera Färger
Smart klocka

Bluetooth Anti-Lost Key Finder-enhet i rundformade plastskal. Med nyckelring och ...

fr. 55,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
Bluetooth Nyckelsökare
Bluetooth Nyckelsökare

Rund ABS-plastmobilhållare med självhäftande bas och bambu "varuvagnsmynt".

fr. 10,95 kr

MER INFORMATION