Stegräknare

Visste du att en person i genomsnitt tar cirka 10 000 steg per dag? Det låter kanske mycket men faktum är att det är en siffra som enkelt kan nås med en aktiv livsstil. Och vad kan vara bättre för att hålla koll på dina steg än en stegräknare?

Snygga stegräknare med tryck

På jakt efter en snygg och praktisk stegräknare med tryck? Hos oss hittar du ett stort utbud av olika modeller som kan anpassas efter dina önskemål. Vi erbjuder allt från enkla stegräknare för barn och äldre till avancerade klockor med stegräknare för den träningsintresserade.

Stegräknare med armband och klocka

För den som vill ha en stegräknare som också fungerar som klocka är stegräknare med armband ett utmärkt val. Dessa stegräknare har ett bekvämt armband som enkelt kan justeras efter behov och ger dig inte bara koll på dina steg utan också tid och datum. Perfekt för den som vill hålla koll på sin tid och sina steg samtidigt.

Enkla stegräknare för barn och äldre

För barn och äldre kan en enkel stegräknare vara ett utmärkt sätt att hålla koll på sin aktivitet. Dessa stegräknare är lätta att använda och ger en överblick över antalet steg som tas varje dag. De är också ett utmärkt verktyg för att uppmuntra till en mer aktiv livsstil.

Långa promenader och många steg är hälsa

Att ta många steg varje dag är inte bara bra för hälsan utan det kan också vara roligt och avkopplande. En stegräknare kan vara ett utmärkt verktyg för att motivera dig själv att ta fler steg och utforska nya platser. Varför inte ta en promenad och se hur många steg du kan ta?

Oavsett om du är ute efter en stegräknare för barn, äldre eller för din egen träning, så har vi på ProfileXpress ett stort utbud av snygga stegräknare med tryck att välja mellan. Med våra stegräknare kan du hålla koll på din aktivitet och samtidigt profilera ditt företag. Perfekt som merchendise, promotion eller presentreklam.

Så varför inte investera i en snygg klocka med stegräknare, eller en enkel stegräknare för barn och äldre? Hos oss hittar du allt du behöver för att kickstarta en aktiv och hälsosam livsstil.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


4 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midocean
Bratara - Aktivitetsarmband
Flera Färger
Bratara - Aktivitetsarmband

Aktivitetsklocka. Hälsoarmbandet räknar steg, mäter distans, tid och räknar kalori...

fr. 29,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Onmood - Stegräknare
Onmood - Stegräknare

Stegräknare med klipp i ABS plast. Räknar steg, kaloriförbrukning och distans (mil...

fr. 26,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Stegräknare med armband i silikon
Flera Färger
Stegräknare med armband i silikon

Stegräknare med armband i silikon. Räknar steg (upp till 99 999 steg), kalorier oc...

fr. 54,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Karo - Aktivitets/fitnessarmband/klocka
Karo - Aktivitets/fitnessarmband/klocka

Smart fitnessarmband av silikon med färgad lysande display. Kompatibel med iOS 8.0...

fr. 490,00 kr

MER INFORMATION