Trafiksäkerhet

Visionen med trafiksäkerhetsprodukter är att ingen ska dödas eller skadas allvarligt i trafiken, oavsett om man kör bil, cyklar eller går. Våra produkter är funktionella och vi är stolta över att kunna erbjuda en unik kombination av säkerhet och design.

Nyckelprodukter för Trafiksäkerhet

När det gäller trafiksäkerhetsprodukter finns det flera nyckelpunkter att tänka på. Dessa produkter är avgörande för att säkerställa säkerheten för både förare och passagerare under nödsituationer. Här är några av de viktigaste produkterna att ha i åtanke:

Nödljus / Dynamo-ficklampa

En dynamo-ficklampa är ett oumbärligt verktyg i nödsituationer. Dessa ficklampor ger kraftfullt ljus på ett behändigt sätt och kan laddas upp igen med hjälp av smarta lösningar som solladdare. En innovativ ficklampa som håller hög kvalitet är något som varje bilägare bör ha i sitt fordon.

Nödsituationsfilt

En nödsituationsfilt är en livräddande produkt som kan ge kompakt nödskydd under alla väderförhållanden. Dessa filtar är vindtäta, soltäta, regntäta och frostfria, vilket minskar värmeförlusten och håller dig varm och säker i nödsituationer.

Nödhammare / Säkerhetshammare

En nödhammare eller säkerhetshammare är ett viktigt verktyg för alla fordonsägare. Dessa hammare är utrustade med två härdade stålspetsar för att möjliggöra och underlätta att bilrutorna bryts i nödsituationer. Dessutom är en bälteskniv integrerad i den nedre änden av handtaget på bilens skivhammare. Om säkerhetsbältet inte längre kan öppnas kan det enkelt klippas av med kniven.

Däckmönstermätare

En däckmönstermätare är ett lättanvänt digitalt mätinstrument som snabbt ger svar på frågan om vilket mönsterdjup däcken har. Att ha koll på däckdjupet är en viktig detalj, inte minst när du byter till vinterdäcken eller när det är dags för besiktning.

Bälteskniv

En bälteskniv är ett viktigt verktyg som kan rädda liv i nödsituationer. Om säkerhetsbältet inte längre kan öppnas kan det enkelt klippas av med kniven.

Första hjälpen kit

Ett första hjälpen kit är en nödvändighet i varje fordon. Dessa kit innehåller allt du behöver för att ge första hjälpen i en nödsituation, inklusive bandage, antiseptiska kompresser, rengöringsservetter, tejp, plåster, nålar och sax.

Genom att ha dessa produkter till hands kan du vara förberedd på alla typer av nödsituationer och säkerställa att du och dina passagerare är säkra på vägen.

Produkter med Tryck som bidrar till Trafiksäkerhet och Räddar Liv

I en värld där säkerhet blir allt viktigare, är det avgörande att ha rätt verktyg till hands. Det är här våra trafiksäkerhetsprodukter kommer in. Från reflexväst till dynamo-ficklampa, nödsituationsfilt till nödhammare, vi har allt du behöver för att hålla dig och dina nära och kära säkra på vägen.

En reflexväst är en oumbärlig del av varje bilistens säkerhetsutrustning. Den gör dig synlig för andra trafikanter, vilket är särskilt viktigt i mörker eller dålig sikt. Våra reflexvästar är tillverkade av högkvalitativa material och kan enkelt anpassas med ditt företags logotyp eller budskap, vilket gör dem till en utmärkt profilreklam och presentreklam.

En annan viktig säkerhetsprodukt är dynamo-ficklampa. Dessa ficklampor drivs av en ordning som omvandlar rörelseenergi till elektrisk ström, vilket innebär att de alltid är redo att användas när du behöver dem mest. De är också miljövänliga, eftersom de inte kräver batteribyte.

För de oväntade nödsituationerna har vi nödsituationsfilt och nödhammare. En nödsituationsfilt kan ge värme och skydd i kalla och våta förhållanden, medan en nödhammare kan användas för att krossa fönster och skära säkerhetsbälten i en nödsituation.

Vi erbjuder också en rad andra trafiksäkerhetsprodukter, inklusive däckmönstermätare, bälteskniv, säkerhetshammare, nödljus och första hjälpen kit. Alla dessa produkter kan anpassas med ditt företags logotyp eller budskap, vilket gör dem till perfekta presentartiklar för dina kunder eller anställda.

Men våra produkter är inte bara praktiska - de är också en effektiv form av företagsreklam. Genom att anpassa dem med ditt företags logotyp eller budskap, kan du öka ditt varumärkes synlighet och skapa en positiv association mellan ditt företag och säkerhet. Oavsett om du använder dem som merch, promotion eller profilering kommer våra produkter att hjälpa dig att marknadsföra ditt företag samtidigt som du bidrar till trafiksäkerhet och räddar liv.

Så varför vänta? Utforska vårt sortiment av trafiksäkerhetsprodukter med tryck idag och upptäck hur de kan hjälpa dig att hålla dig säker på vägen och marknadsföra ditt företag på samma gång.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


14 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PF Concept
Pitlane nödhammare
Pitlane nödhammare

Nödhammare med handledsrem och inbyggd bältesskärare i handtaget. Glaskrossen i h...

fr. 41,90 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Bilsäkerhet
Bilsäkerhet

Innehåller bl.a. reflexväst, dynamo-ficklampa, nödsituationsfilt, bandage, antisep...

fr. 294,00 kr

MER INFORMATION
Zebro
Däckmönstermätare
Flera Färger
Däckmönstermätare

Bra för säkerheten. Nu märkt med både sommar och vinter-markeringar i enlighet med...

fr. 4,70 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Nödhammare med nödljus
Nödhammare med nödljus

Hölje i ABS 1 vit LED och 9 röda blinkande ljus, bältesskärare, nödhammare och mag...

fr. 136,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Resq - 3 i 1 nödhammare
Flera Färger
Resq - 3 i 1 nödhammare

3 i 1 nödhammaren med inbyggd bältesskärare i handtaget. Glaskross i härdat stål m...

fr. 37,40 kr

MER INFORMATION
Midocean
5lights - Nödsituation billampa
5lights - Nödsituation billampa

Multilampa med 5 olika ljuslägen: Fast ljus, ljus bara på toppen, roterande, flimr...

fr. 67,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Blinkande handledsband i ABS med LED-lampa Renza
Blinkande handledsband i ABS med LED-lampa Renza

För ökad synlighet i trafiken. Band för handleden i ABS och silikon. Med en vit LE...

fr. 26,50 kr

MER INFORMATION
Stilo
Knackar´n
Knackar´n

Om nu olyckan i bilen skulle vara framme (vilket vi innerligen hoppas att den int...

fr. 13,30 kr

MER INFORMATION
MerxTeam
Midje fodral
Midje fodral

Tunnt smidigt midje fodral i fluorescerande material med reflex för mobil, nycklar...

fr. 39,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Bälteskniv i ABS
Bälteskniv i ABS

Bälteskniv i ABS, att fästas i bältet.

fr. 11,50 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Säkerhetshammare
Flera Färger
Säkerhetshammare

Denna nödhammare är utrustad med en hård ände för att krossa ett bilfönster, en sk...

fr. 48,00 kr

MER INFORMATION
Zebro
Krozzy säkerhetshammare
Krozzy säkerhetshammare

Säkerhetshammare med bälteskapare. Denna produkt bör finnas i alla bilar. Vid en o...

fr. 14,20 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
SELETER Hammare Nödläge
SELETER Hammare Nödläge

Multifuktionell hammare för nödlägen. Med bilbältesskärare och 1 LED ficklampa. Me...

fr. 44,30 kr

MER INFORMATION
Midocean
Lustre - 3 i 1 nödhammar
Lustre - 3 i 1 nödhammar

3 i 1 bambubficklampa med säkerhetshammare och bältesklippare. Den har en magnetis...

fr. 115,00 kr

MER INFORMATION