Första Hjälpen Kit -väska -låda -tavla -kudde -skåp

I affärsvärlden kan olyckor hända när som helst, var som helst. Våra Första Hjälpen Kit är fyllda med allt du behöver för att hantera små till stora olyckor. Från plåster till tryckförband, från sårtvätt till kylbalsam, vi har allt du behöver för att hålla dig och ditt team säkert och redo för vad som helst. Med våra Första Hjälpen Kit kan du visa att du bryr dig om ditt teams välbefinnande.

Nyckelvarianter av Första Hjälpen

När det kommer till första hjälpen, är det viktigt att vara väl förberedd. Oavsett om du är på kontoret, hemma eller på resande fot, kan en välutrustad första hjälpen-kit, väska, låda, skåp, kudde eller tavla vara skillnaden mellan en mindre incident och en större katastrof. Här är några nyckelpunkter att tänka på när du sätter ihop din första hjälpen-utrustning.

Första Hjälpen-Kit

Ett första hjälpen-kit är en nödvändighet i varje hem, bil och arbetsplats. Det innehåller allt du behöver för att hantera mindre skador och akuta situationer. Ett bra kit innehåller bland annat plåster, antiseptiska servetter, tejp, kompresser och handskar. Det är också bra att ha ett första hjälpen-kit nära till hands, så att du snabbt kan komma åt det vid behov.

Första Hjälpen-Väska

En första hjälpen-väska är perfekt för resor och utflykter. Den är lätt att bära med sig och kan innehålla allt från plåster och bandage till mediciner och nödutrustning. En bra första hjälpen-väska bör innehålla sårtvätt, plåster, kompresser, tryckförband, suturtejp, en sax, en elastisk binda, en pincett, en termometer, värktabletter, bedövningssalva, kylbalsam, medicinskt kol, vätskeersättning, mildison/hydrokortisonsalva, myggspray, bepanthen, alsollösning eller alsolgel, koksalt-pipetter och en vattenflaska.

Första Hjälpen-Låda

En första hjälpen-låda är ett utmärkt alternativ för arbetsplatser och större hushåll. Den kan innehålla samma utrustning som ett första hjälpen-kit, men i större mängder. Dessutom kan den innehålla extra utrustning som kan behövas i en arbetsmiljö, som ögonskölj, brännskadebehandling och nödutrustning.

Första Hjälpen-Tavla

En första hjälpen-tavla kan vara ett utmärkt pedagogiskt verktyg. Den kan visa grundläggande första hjälpen-tekniker och information, vilket kan vara till stor hjälp i en nödsituation.

Första Hjälpen-Kudde

En första hjälpen-kudde kan vara ett bra alternativ för mindre utrymmen eller för personer som reser mycket. Den kan innehålla grundläggande första hjälpen-utrustning och är lätt att bära med sig.

Första Hjälpen-Skåp

Ett första hjälpen-skåp är idealiskt för större arbetsplatser och institutioner. Det kan innehålla allt som finns i en första hjälpen-låda, plus extra utrustning som kan behövas i en större miljö. Det kan också vara låsbart för att säkerställa att utrustningen endast används vid behov.

Oavsett vilken typ av första hjälpen-utrustning du väljer, är det viktigaste att du är förberedd. Genom att ha rätt utrustning till hands kan du snabbt och effektivt hantera mindre skador och akuta situationer.

Första Hjälpen Kit med Tryck som Hjälper till att Rädda Liv!

När olyckan är framme är det viktigt att ha rätt verktyg till hands. Ett första hjälpen kit är en oumbärlig del av varje hem, bil eller arbetsplats. Men det är inte bara en praktisk nödvändighet - det är också en fantastisk möjlighet för profilering och företagsreklam.

Tänk dig en väska eller låda fylld med livräddande verktyg, alla märkta med ditt företags logotyp. Varje gång någon öppnar den, kommer de att se ditt varumärke och associera det med säkerhet och omtanke. Det är en kraftfull form av profilreklam som verkligen kan göra skillnad.

Dessa första hjälpen produkter kan anpassas för att passa alla behov. För familjer med barn, kan du inkludera saker som plåster med roliga mönster och en mjuk kudde för tröst. För vuxna, kanske en mer omfattande uppsättning verktyg, inklusive bandage, gasbindor och en sax. Och för de äventyrliga, varför inte skapa ett vandring kit, komplett med en vattentät väska och en räddningsfilt?

Storleken på ditt kit kan också variera. Du kan ha ett mini kit för bilen, perfekt för mindre olyckor på vägen. Eller ett stor kit för hemma, redo att hantera allt från mindre skärsår till mer allvarliga skador. Och naturligtvis, det finns alltid plats för en liten låda eller tavla i varje arbetsplats, redo att hjälpa till när det behövs.

Men det som verkligen gör dessa kits speciella är att de kommer med tryck. Det betyder att varje gång någon använder dem, kommer de att se ditt varumärke. Det är en kraftfull påminnelse om att ditt företag bryr sig - inte bara om att göra affärer, utan också om att rädda liv.

Så varför inte överväga att investera i första hjälpen kits som en del av din promotion strategi? Det är inte bara en smart affärsdrag - det är också ett sätt att visa att ditt företag bryr sig om sina kunder, anställda och samhället i stort. Och i slutändan, det är den typen av profilering som verkligen räknas.

Vad bör ett Första Hjälpen Kit Innehålla?

När det kommer till säkerhet och beredskap är det viktigt att ha rätt verktyg till hands. Ett första hjälpen kit är en sådan nödvändighet, oavsett om det är på arbetsplatsen, hemma eller på resande fot. Men vad bör ett första hjälpen kit innehålla?

Först och främst bör ett första hjälpen kit innehålla grundläggande medicinska förnödenheter. Detta inkluderar plåster i olika storlekar, sterila kompresser, bandage, medicinsk tejp, sax, pincett och engångshandskar. Dessutom bör det innehålla antiseptiska rengöringsmedel för att rengöra sår, samt smärtstillande och febernedsättande läkemedel.

Men ett första hjälpen kit kan också vara mer än bara en samling medicinska förnödenheter. Det kan vara en utmärkt möjlighet att visa upp ditt företags engagemang för säkerhet och välbefinnande. Genom att inkludera presentartiklar med Ert företags logo på i form av reflexer eller ficklampor, kan du förvandla ditt första hjälpen kit till en kraftfull presentreklam.

Dessutom kan du anpassa innehållet i ditt första hjälpen kit för att passa ditt företags specifika behov. Till exempel, om ditt företag är inom byggbranschen, kan du inkludera skyddsglasögon och hörselskydd. Om ditt företag är inom matindustrin, kan du inkludera allergimediciner och brännskadeplåster.

Oavsett vilket, är det viktigt att ditt första hjälpen kit är lätt att hitta och använda i en nödsituation. Det bör vara tydligt märkt, välorganiserat och innehålla enkla instruktioner för hur man använder de olika komponenterna.

Så, när du tänker på vad ditt första hjälpen kit bör innehålla, tänk inte bara på de medicinska förnödenheterna. Tänk på hur du kan använda det som en möjlighet att visa ditt företags engagemang för säkerhet, och som en kraftfull marknadsföringsverktyg.

Hur utför man Första Hjälpen?

Att kunna utföra förstahjälpen kan vara skillnaden mellan liv och död i en nödsituation. Det är en ovärderlig färdighet som alla bör ha, oavsett om du är på arbetsplatsen, hemma eller ute i naturen.

Förstahjälpen är den hjälp man ger en sjuk eller skadad person innan professionell personal anländer. Den innefattar de snabba åtgärder som måste göras för att upprätthålla livsviktiga kroppsfunktioner och hindra eller förvärra vidare skadeutveckling. Genom att ingripa och göra rätt första hjälpen kan man hindra livshotande tillstånd och rädda liv, dessutom minskar man många gånger lidandet för den skadade personen.

För att komma ihåg vad som är viktigast kan du använda minnesregeln L-ABC.

  • L står för Livsfarligt läge. Innan du börjar hjälpa, tänk på Livsfarligt läge. Se dig omkring och kolla att platsen är säker. Försök ta reda på vad som har hänt. Överblicka situationen och kontrollera om det finns några potentiella faror. Varna, så att ytterligare skador kan förhindras. Försök sedan, om möjligt, att undanröja faror för den skadade och andra. Närma dig endast olycksplatsen om du kan göra det utan risk. Om situationen inte är säker och du inte kan hjälpa utan att utsätta dig själv för fara, larma 112. Invänta sedan räddningspersonal på säkert avstånd från platsen.

  • A står för Andning. Skapa en öppen luftväg och kontrollera om den skadade andas. Om personen är medvetslös men andas normalt, placera dem i stabilt sidoläge. Om personen är medvetslös och inte andas normalt, larma 112 och starta hjärt- och lungräddning, HLR.

  • B står för Blödning. Stoppa yttre blödning genom att hålla tryck på såret.

  • C står för Cirkulationssvikt. Förebygg cirkulationssvikt genom att låta personen ligga ned och förhindra avkylning.

Första hjälpen kan innefatta både fysiska och psykiska skador på en olycksplats. Det är lika viktigt att lära sig att förebygga sjukdom eller skada så att första hjälpen-insatsen kan undvikas.

Att investera i första hjälpen-utbildning är inte bara en livräddande åtgärd, det är också en kostnadseffektiv investering. För varje investerad krona i kris och katastrofberedskap så sparas fyra kronor i räddningsinsatser.

Kom ihåg, att kunna utföra första hjälpen är en ovärderlig färdighet som kan rädda liv. Så varför inte investera i en första hjälpen-utbildning idag? Det kan vara den bästa investeringen du någonsin gör.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


56 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zebro
Plåster Plus
Flera Färger
Plåster Plus

Smidig plastask innehållande 10 kvalitetsplåster. Asken är vit transparent och har...

fr. 4,70 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Valdemar 16-delars första hjälpen-set i påse med nyckelring
Flera Färger
Valdemar 16-delars första hjälpen-set i påse med nyckelring

Valdemar 16-delars första hjälpen-set i påse med nyckelring. Praktisk polyesterpås...

fr. 29,50 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Alexander 30-delars första hjälpen-set i vattentät påse
Flera Färger
Alexander 30-delars första hjälpen-set i vattentät påse

Alexander 30-delars första hjälpen-set i vattentät påse. Vattentät påse i stark oc...

fr. 144,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Save-me 19-delars första hjälpen kit
Save-me 19-delars första hjälpen kit

5 plåster, 4 våtservetter, bandage, triangelbandage, 2 säkerhetsnålar, 5 gasbindor...

fr. 57,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Healer 16-delars första hjälpen kitt
Healer 16-delars första hjälpen kitt

EVA-fodral med 4 spritkompresser, 1 non woven-svamp, 5 plåster, 1 kirurgtejp, 1 f...

fr. 77,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Frederik räddningsfilt med 2 funktioner
Frederik räddningsfilt med 2 funktioner

Frederik räddningsfilt med 2 funktioner. Räddningsfilt som ger skydd mot värme, ky...

fr. 22,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Minidoc - Första hjälpen kit
Flera Färger
Minidoc - Första hjälpen kit

Förstaförband kit innehållande sax, en våtservett, en gasbinda, 3 bomullpads och 5...

fr. 29,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Första hjälpen
Flera Färger
Första hjälpen

Två fack, ögla för att fästa ex på bälte på baksidan. Innehåller bl a bandage, sår...

fr. 48,30 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Nyckelring mun mot mun-mask
Flera Färger
Nyckelring mun mot mun-mask

Nyckelring med mun mot mun-mask (EN 13485:2003).

fr. 24,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Eva - Första hjälpen kit
Flera Färger
Eva - Första hjälpen kit

Första hjälpen kit i EVA material. Innehållandes sax, 3 bandage, 1 triangel bandag...

fr. 62,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Förstahjälpen kudde
Flera Färger
Förstahjälpen kudde

24 delar, innehållande bandage, undersökningshandskar, sax och tejp i nylonfodral,...

fr. 136,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Succor - Första hjälpen kit i plåtask
Succor - Första hjälpen kit i plåtask

Första hjälpen kit i plåtask. Inkluderar 1 sax, 1 tejp, 1 uppsättning rengöringsdu...

fr. 31,70 kr

MER INFORMATION
Midocean
Gil - Första hjälpen kit
Gil - Första hjälpen kit

Första hjälpen kit. 1 sax, 3 bandage med vadd, 1 triangulärt bandage, 1 rulle med ...

fr. 43,30 kr

MER INFORMATION
AD Company
Plåstertub
Flera Färger
Plåstertub

Liten plåsterask i transparent frostad hårdplast innehållande 10 st plåster.

fr. 5,45 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Kampanj! Första hjälpen kit vattentät (30) Svart
REA
Kampanj! Första hjälpen kit vattentät (30) Svart

Litet och praktiskt första hjälpen kit i vattentät väska. Topplocket rullas ihop o...

105,00 kr

fr. 83,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Karla - Första hjälpen kit
Karla - Första hjälpen kit

Första hjälpen kudde. Innehållande 1 st värmefilt & pincett, handskar, tejp och tr...

fr. 92,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Plåsterask
Flera Färger
Plåsterask

Plåster, 5 st, i plastetui.

fr. 3,95 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Första hjälpen kit (100) Svart
Första hjälpen kit (100) Svart

Ett smidigt och välutrustat Första hjälpen-set som du alltid kan ha med dig. Inneh...

fr. 75,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Första hjälpen set i nylonväska Rosalina
Flera Färger
Första hjälpen set i nylonväska Rosalina

Första hjälpen set i nylonväska med bältesögla. Innehåller 9 delar. Lätt att ta me...

fr. 27,50 kr

MER INFORMATION
MerxTeam
Plåsterkit
Flera Färger
Plåsterkit

Plåsterkit med 8 st plåster.

fr. 7,50 kr

MER INFORMATION
AD Company
First Aid Box
First Aid Box

Omtanke är en fin gåva! Detta fräscht vita första-hjälpen-kit är förpackat i en st...

fr. 106,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Första hjälpen set, 40 delar
Första hjälpen set, 40 delar

Ett kombinerat första hjälpen och säkerhets set för bilen. Väskan av EVA innehålle...

fr. 252,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Första hjälpen set, 16 delar
Första hjälpen set, 16 delar

Första hjälpen set i fodral av konstläderbeklädd plast med dragkedja. Setet inneh...

fr. 79,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Första hjälpen-set i ask av PP
Första hjälpen-set i ask av PP

Första hjälpen-set i transparent fodral av PP-plast. Innehåller: 1 x filmförband, ...

fr. 49,60 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
HLR-mask i plast, i polyester (600D) påse
HLR-mask i plast, i polyester (600D) påse

HLR andningsmask i plast, levereras i liten polyesterpåse (600D) med kardborrestän...

fr. 19,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Första hjälpen-set i polyesterpåse med dragsko.
Första hjälpen-set i polyesterpåse med dragsko.

Första hjälpen-kit i polyesterpåse med dragsko. Innehåller plåster, sterilt plåste...

fr. 24,50 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Första hjälpen set i plastask
Första hjälpen set i plastask

Första hjälpen set i röd solidfärgad plastask. Innehåller 2 plåster, sårtvätt och ...

fr. 16,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Första hjälpen set, 10 delar
Första hjälpen set, 10 delar

Första hjälpen set i röd solidfärgad plastask. Innehåller 5 plåster, 2 sårtvätt, 1...

fr. 22,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Vattentätt första hjälpen set
Vattentätt första hjälpen set

Vattentätt första hjälpen set med halsrem och klips på sidan. Innehåller: 2 kompre...

fr. 40,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Första hjälpen set i nylonfodral
Första hjälpen set i nylonfodral

Första hjälpen set i nylon. 12 delar. En sak alla borde ha i bilen eller varför in...

fr. 49,20 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Första hjälpen-set  Hassim
Första hjälpen-set Hassim

Första hjälpen-set i metallbox, bestående av 15 delar: sax, kompress, tejp, 4 desi...

fr. 56,00 kr

MER INFORMATION
AD Company
First Aid Bag
Flera Färger
First Aid Bag

NYHET! Första hjälpen bag med det nödvändigaste om olyckan är framme. En omtänksam...

fr. 97,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Help - Nödfilt i en påse
Help - Nödfilt i en påse

Värmefilt i aluminium packad i RPET-polyester med dragsko. Storlek filt: Storlek: ...

fr. 14,30 kr

MER INFORMATION
Zebro
Första Hjälpenkudde Mini
Första Hjälpenkudde Mini

Alltid bra att ha till hands om olyckan är framme. Innehåll: 1st skyddsmask för mu...

fr. 42,70 kr

MER INFORMATION
MACMA
Tiko - Plasthandskar/engångshandskar
Tiko - Plasthandskar/engångshandskar

Plasthandskar/engångshandskar (pulveriserade) 100 st/frp, handskarna är tillverkad...

fr. 117,00 kr

MER INFORMATION
Zebro
E-kit
E-kit

Praktisk liten nylonväska med sammanlagt 23 st plåster i 4 olika storlekar samt 6...

fr. 25,00 kr

MER INFORMATION
Zebro
Plåster Minus
Plåster Minus

En snygg ask med stor reklamyta, innehållande 5 kvalitetsplåster. Asken är vit tra...

fr. 4,00 kr

MER INFORMATION
Zebro
Andningsmask/nyckelring
Andningsmask/nyckelring

Nyckelring med andningsmask. Förvaras i praktisk nylonficka. Bra att ha till hands...

fr. 25,00 kr

MER INFORMATION
Zebro
Första Hjälpenkudde
Första Hjälpenkudde

Alltid bra att ha till hands om olyckan är framme. Innehåll: 1st skyddsmask för mu...

fr. 68,00 kr

MER INFORMATION