Sovmasker / Ögonmasker / Ögonbindlar

Förbättra din sömnkvalitet och vakna upp utvilad och redo att erövra dagen. Sovmasker hjälpa till att förbättra din sömn genom att skapa en lugn och ljusfri miljö, oavsett om du är på resande fot eller bara vill ha en ostörd natts sömn hemma. Med en mängd olika stilar och material att välja mellan, finns det en sovmask för alla, så nästa gång ni förbereder Er för en god natts sömn, varför inte prova en sovmask.

Nyckelpunkter för Sovmasker

Sovmasker har blivit en oumbärlig del av många människors sömnrutin. De erbjuder en rad fördelar som kan förbättra din sömnkvalitet och övergripande välbefinnande. Här är några viktiga punkter att tänka på när det gäller sovmasker:

  1. Material och kvalitet: En bra sovmask bör vara tillverkad av mjukt, bekvämt och andningsbart material. Det är viktigt att den inte irriterar huden eller orsakar obehag när den används under en längre tid. En högkvalitativ sovmask ska också vara tålig och hålla länge, även efter många tvättar.

  2. Blockerar ljus och ljud: En av de viktigaste faktorerna när det gäller sovmasker är deras förmåga att blockera ut ljud och ljus. En bra sovmask ska effektivt blockera ut alla störningar från omgivningen, vilket bidrar till en bättre sömnupplevelse.

  3. Storlek och passform: Sovmasker finns i olika storlekar och det är viktigt att välja en som passar din huvudform och storlek. De flesta sovmasker är justerbara och kan anpassas efter olika huvudstorlekar.

  4. Hygien: Sovmasker kan samla på sig smuts, bakterier och annan smuts under användning. Det är viktigt att välja en mask som är enkel att rengöra och tvätta regelbundet för att undvika bakterieuppbyggnad och irritation.

  5. Användningsområden: Sovmasker är inte bara för hemmabruk. De är perfekta att ta med på resor, särskilt för långflygningar där ljusförhållandena kan vara störande. De kan också vara till hjälp för personer som arbetar skift och behöver sova under dagen.

  6. Hälsobenefits: Sovmasker kan förbättra din sömnkvalitet genom att skapa en mörk och lugnande miljö som främjar djup sömn. De kan också vara till hjälp för personer som lider av sömnlöshet, migrän eller andra liknande tillstånd.

Genom att tänka på dessa nyckelpunkter kan du hitta den perfekta sovmasken som passar dina behov och förbättrar din sömnkvalitet.

Sovmasker med Tryck

För att skapa en bästa upplevelse för dina kunder, överväg att köpa sovmasker med tryck. Dessa masker är inte bara billiga och roliga, men de erbjuder också en lyxig och bekväm upplevelse för användaren.

Sovmasker med tryck är perfekta för resa med flyg, bil, båt, tåg eller buss. De hjälper till att skapa en mörkläggning miljö, vilket gör det möjligt för användaren att få en god natts sömn oavsett omgivande ljusförhållanden.

Dessa masker finns i en mängd olika material, inklusive siden, silke, bomull och satin. För dem som föredrar en mer naturlig känsla, finns det även ekologiska alternativ tillgängliga.

Förutom att vara mjuka och svala, är dessa masker också mycket roliga. De finns i en mängd olika färger, inklusive svart, rosa och många fler. Dessutom finns det masker som är speciellt designade för barn, herr och dam.

För att förbättra upplevelsen ytterligare, överväg att inkludera ett kit med öronproppar och en nackkudde. Dessa tillbehör kan hjälpa till att skapa en ännu mer avkopplande och bekväm miljö för användaren.

Sovmasker med tryck är inte bara praktiska, de är också ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag. Genom att inkludera din logotyp eller ditt företagsnamn på masken, kan du skapa en kraftfull profilering och promotion verktyg.

Dessa masker är perfekta för företagsreklam och kan användas som presentreklam eller profilreklam. De är ett utmärkt sätt att visa uppskattning till dina kunder och kan hjälpa till att stärka ditt företags varumärke.

Så oavsett om du letar efter ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag, eller bara vill ge dina kunder en bättre upplevelse, är sovmasker med tryck ett utmärkt val. De är inte bara praktiska och bekväma, men de är också ett roligt och kreativt sätt att visa ditt företags personlighet.

Så varför vänta? Börja köpa dina sovmasker med tryck idag och se hur de kan förbättra din kundupplevelse och stärka ditt företags varumärke.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


10 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MEC Profil
Ögonmask i nylon (190T)
Flera Färger
Ögonmask i nylon (190T)

Ögonmask i nylon (190T) med dubbla elastiska band.

fr. 5,25 kr

MER INFORMATION
Headwear
Sovmask
Sovmask

Digitalt högupplöst sublimeringstryck. 150D Vävd polyester. 2 st lager för mjuk k...

fr. 18,50 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Miami reseset
Miami reseset

Mjukt reseset innehåller uppblåsbar nackkudde med klarblått blixtlås, sovmask med ...

fr. 79,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
YORDER Reskit
Flera Färger
YORDER Reskit

Reskit med mikrofiber ögonbindel / sovmask och EVA öronproppar.

fr. 10,30 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
PLONET Reskit
Flera Färger
PLONET Reskit

Reskit med uppblåsbar reskudde, ögonbindel / sovmask och öronproppar. Levereras i ...

fr. 31,60 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
ASLEEP Sovmask Resa
Flera Färger
ASLEEP Sovmask Resa

Mikrofiber ögonbindel till sömn, med gummirem.

fr. 6,95 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
CREADREAM Designad ögonmask
CREADREAM Designad ögonmask

Specialtillverkat reseögamask i polyester (140 g/m²), med skumvaddering, svarta r...

fr. 66,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
Rpet rese ögonmask
Flera Färger
Rpet rese ögonmask

RPET polyester rovmask för resor med gummiband. Med distinkt RPET-etikett.

fr. 19,00 kr

MER INFORMATION
Korntex®
Sovmask
Sovmask "Almada"

Ergonomisk sovmask för en bekväm sömn • Bekvämt tyg för en behaglig känsla ...

fr. 55,00 kr

MER INFORMATION