Reseplånböcker

Oavsett om ni är på jakt efter en RFID-säkra reseplånböcker för att skydda dina kort mot obehörig scanning, multifunktionella reseplånböcker som kan rymma allt från pass till smartphones, eller designade reseplånböcker som kombinerar praktisk användning med estetiskt tilltalande, har vi något för dig. Oavsett om ni har frekventa resenär eller planerar Er första företagsresa, så kom ihåg att en bra reseplånbok kan göra all skillnad. Skydda Era värdesaker, organisera Era tillhörigheter och res med stil med den perfekta reseplånboken och självklart hjälper vi till att förse dem med Er företags logo.

Nyckelpunkter för reseplånböcker

När det kommer till reseplånböcker är det viktigt att tänka på både stil och funktion. Här är några nyckelpunkter att tänka på när du väljer en reseplånbok för ditt företag:

  1. Säkerhet: Reseplånböcker bör ha säkerhetsfunktioner för att skydda dina värdesaker. Det kan vara RFID-blockering för att skydda mot digital stöld, eller säkerhetskedjor för att förhindra fysisk stöld.

  2. Organisation: En bra reseplånbok bör ha flera fack för att organisera dina kort, kontanter och andra viktiga dokument. Detta gör det lättare att hitta vad du behöver snabbt och enkelt.

  3. Stil: Även om funktion är viktig, bör du inte glömma bort stilen. En snygg reseplånbok kan vara en förlängning av din personliga stil och bidra till en positiv reseupplevelse.

  4. Kvalitet: Reseplånböcker bör vara tillverkade av hållbara material som kan stå emot slitage från frekventa resor. Läder är ett populärt val på grund av dess hållbarhet och tidlösa utseende.

  5. Storlek: Storleken på reseplånboken är också viktig. Den bör vara tillräckligt stor för att rymma alla dina värdesaker, men tillräckligt liten för att enkelt kunna förvaras i en handväska eller ficka.

  6. Anpassningsbarhet: Många företag erbjuder anpassade reseplånböcker, vilket kan vara ett bra sätt att visa upp ditt företags varumärke. Du kan välja att ha ditt företags logotyp eller namn tryckt eller ingraverat på plånboken.

Genom att tänka på dessa nyckelpunkter kan du välja en reseplånbok som inte bara är praktisk, utan också representerar ditt företag på ett positivt sätt.

Reseplånböcker med Tryck

Att resa kan vara en utmaning, särskilt när det gäller att hålla reda på alla viktiga dokument och tillhörigheter. Men med rätt reseplånbok kan du hålla allt organiserat och säkert. Oavsett om du är på väg till ett affärsmöte eller på semester med familjen, är en reseplånbok en oumbärlig följeslagare.

En reseplånbok är inte bara en plats för att förvara dina pengar och kort. Den kan också hålla ditt pass säkert och lättillgängligt. Vissa modeller kan till och med bäras runt halsen för extra säkerhet och bekvämlighet. Och med funktioner som RFID-skydd, kan du känna dig trygg i vetskapen om att dina personliga uppgifter är skyddade.

Våra reseplånböcker finns i en mängd olika stilar och material för att passa alla smaker. För den stilmedvetna resenären erbjuder vi eleganta alternativ i skinn och läder. Oavsett om du letar efter en reseplånbok för herr eller dam, har vi något för alla.

Men en reseplånbok är mer än bara en praktisk tillbehör. Den kan också vara ett effektivt verktyg för profilering och företagsreklam. Genom att trycka ditt företags logotyp eller slogan på reseplånböckerna kan du skapa en varaktig påminnelse om ditt varumärke varje gång kunden använder sin plånbok.

Detta gör reseplånböcker till en utmärkt presentreklam eller profilreklam. De är inte bara användbara, utan också en subtil men effektiv form av marknadsföring. Och eftersom de är så kompakta och lätta, är de perfekta att dela ut på mässor, konferenser eller andra företagsevenemang.

Så om du letar efter ett unikt och effektivt sätt att marknadsföra ditt företag, varför inte överväga reseplånböcker med tryck? De är inte bara praktiska och stiliga, utan också ett smart sätt att öka ditt företags synlighet och skapa varaktiga intryck.

Och kom ihåg, när det gäller Merch och Promotion, är det detaljerna som räknas. En väl utformad och högkvalitativ reseplånbok kan säga mycket om ditt företag och dess värderingar. Så se till att du gör ett bra intryck med våra reseplånböcker med tryck.

Oavsett om du vill marknadsföra ditt företag, belöna dina anställda eller bara vill ha en praktisk och säker plats att förvara dina värdesaker på resan, är våra reseplånböcker med tryck det perfekta valet. Så varför vänta? Utforska vårt sortiment av reseplånböcker idag och upptäck hur de kan hjälpa dig att resa smartare och marknadsföra effektivare.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


12 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BagBase®
Travel Wallet
Travel Wallet

Rese-plånbok med plats för Smartphone, kreditkort, pengar och pass. Tv. olika sekt...

fr. 90,00 kr

MER INFORMATION
XD Design®
XD Design passfodral
XD Design passfodral

XD Design-passfodral håller dina värdesaker lättillgängliga och skyddade. Förvara ...

fr. 247,00 kr

MER INFORMATION
BagBase®
Boutique Travel Set
Flera Färger
Boutique Travel Set

Reseset i 2 delar med passfodral och hangtag för resväska i en enkel tidlös design...

fr. 114,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Kork RFID passfodral
Kork RFID passfodral

RFID-skyddat passfodral tillverkat av naturlig kork. Det RFID-blockerande material...

fr. 99,00 kr

MER INFORMATION
Swiss Peak®
Swiss Peak RFID anti-skimming passfodral
Swiss Peak RFID anti-skimming passfodral

Res runt i världen med stil. Detta premium PU-läder passfodral inrymmer ditt pass,...

fr. 186,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Shieldoc - Reseplånbok
Shieldoc - Reseplånbok

RFID-blockerande passfodral i duotons polyester. Plats för pass och kreditkort. An...

fr. 48,20 kr

MER INFORMATION
Swiss Peak®
Swiss Peak Heritage RFID reseplånbok i RCS återvunnen PU
Swiss Peak Heritage RFID reseplånbok i RCS återvunnen PU

Lyxig reseplånbok med RFID-skydd för säker förvaring av resedokument som pass, bil...

fr. 285,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Voj - Reseplånbok
Voj - Reseplånbok

Reseplånbok i konstläder.

fr. 140,00 kr

MER INFORMATION
Swiss Peak®
Swiss Peak gåvoset för resa GRS återvunnen PU
Swiss Peak gåvoset för resa GRS återvunnen PU

Bevara ditt pass säkert men ändå nära till hands i detta stiliga Swiss Peak passfo...

fr. 186,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Lexo - Förvaringsficka i plast
Lexo - Förvaringsficka i plast

Transparent förvaringsficka i PVC, perfekt att förvara te x vaccinationsintyg elle...

fr. 1,85 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
CreaFelt Passfodral
CreaFelt Passfodral

Specialtillverkat passfodral i RPET filt med tryckt omslag i fyrfärg och tryckknap...

fr. 48,70 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
587518 Valenta Cardprotector Aluminium Magsafe with money clip
Flera Färger
587518 Valenta Cardprotector Aluminium Magsafe with money clip

Säkra dina kort med vår aluminium-RFID-skydd för MagSafe, nu med en robust metallp...

fr. 674,00 kr

MER INFORMATION