Resegarderober

Med rätt resegarderob kan ni förvandla Er affärsresa till en bekvämare och smidigare upplevelse. Tänk Er att ha allt ni behöver, snyggt och prydligt organiserat, redo att användas när ni behöver det. Resegarderober har till syfte att hålla kläder fria från veck och rynkor främst kostymer, skjortor, blusar och klänningar. Upptäck hur resegarderober kan bli en oväntad marknadsföringsmöjlighet genom att förse dem med tryck. Låt dessa praktiska och eleganta förvaringslösningar förvandlas till kreativa reklamverktyg till medarbetare och kunder.

Nyckelpunkter för resegarderober

När det gäller resegarderober är det viktigt att tänka på följande nyckelpunkter för att säkerställa att du väljer den bästa produkten för dina behov:

  1. Storlek och kapacitet: Välj en resegarderob som passar dina kläder och tillbehör utan att ta upp för mycket utrymme i ditt bagage.
  2. Material och hållbarhet: Välj en resegarderob som är tillverkad av högkvalitativa material som är slitstarka och lätta att rengöra.
  3. Design och funktionalitet: En bra resegarderob bör ha en väl genomtänkt design som gör det enkelt att organisera och hitta dina kläder och tillbehör.
  4. Portabilitet och vikt: En lätt resegarderob är enkel att bära och tar inte upp för mycket vikt i ditt bagage.
  5. Pris och värde: Jämför priser och funktioner för att hitta en resegarderob som ger bästa värde för pengarna.

Genom att ta hänsyn till dessa nyckelpunkter kan du välja en resegarderob som passar dina behov och gör din resa mer organiserad och bekväm.

Resegarderob för Kostym och Klänning med eget Tryck

Att resa i stil har aldrig varit enklare. Med resegarderober kan du säkerställa att dina kläder, oavsett om det är en kostym eller en klänning, förblir veckfria och skyddade under resans gång. Oavsett om du är en herr eller dam, finns det en resegarderob som passar dina behov.

En gigantisk väska kanske inte alltid är det mest praktiska alternativet, särskilt när du reser för affärer. Därför är en resegarderob ett utmärkt alternativ. Den kan enkelt hängas på din resväska eller bäras som en axelremsväska, vilket gör den till en flexibel och praktisk lösning för alla dina resor.

Resegarderober finns i en mängd olika material, inklusive läder och skinn, vilket ger dem en lyxig och sofistikerad känsla. Men om du letar efter något mer prisvärt, finns det också alternativ i canvas som är både hållbara och stiliga.

En av de stora fördelarna med resegarderober är att de ofta har flera fack för att organisera dina kläder och tillbehör. Detta innebär att du kan hålla dina skjortor och blusar separerade och skyddade, vilket minimerar risken för skrynklor och skador.

Men det bästa med resegarderober är kanske att de kan anpassas med tryck. Detta gör dem till ett utmärkt verktyg för företag som vill marknadsföra sitt varumärke på ett subtilt och elegant sätt. Genom att trycka företagets logotyp eller slogan på resegarderoben, kan du skapa en kraftfull och varaktig påminnelse om ditt varumärke varje gång resegarderoben används.

Så oavsett om du letar efter en billig lösning för att skydda dina kläder under resan, eller om du vill marknadsföra ditt företag på ett unikt och effektivt sätt, är resegarderober med tryck det perfekta valet. De är praktiska, stiliga och kan anpassas för att passa dina specifika behov och önskemål.

Förutom att resegarderober tjänar ett praktiskt syfte att behålla strykta kläder fria från rynkor och veck under transport på resor är de också utmärkta budbärare för reklam. I regel utsätts resegarderober för en hel del exponering på affärs och företagsresor och det är klokt att förse dem med företagets logo eller varumärke.

Med dessa bärandes över axeln blir de vandrande reklampelare hos Era medarbetare och kunder och uppskattad merch och promotion. Resegarderober med tryck är inte bara praktiska researtiklar, de är också kraftfulla verktyg för profilering och företagsreklam.

Genom att använda dem som presentreklam eller profilreklam, kan du skapa en stark koppling mellan ditt varumärke och dina kunder, samtidigt som du ger dem en användbar och högkvalitativ produkt. Så varför inte överväga resegarderober med tryck som en del av dina presentartiklar. Det är ett smart och effektivt sätt att marknadsföra ditt företag och stärka ditt varumärke och som låter sig väl betalas.

Vi har också ett stort utbud av olika reklamväskor och andra roliga reseprylar med tryck i respektive kategori under presentreklam som passar bra på företagsresan.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


9 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MEC Profil
Resegarderob i PEVA med dragkedja
Resegarderob i PEVA med dragkedja

Resegarderob i PEVA med dragkedja (ca 72 cm) och ett transparent fönster på högra ...

fr. 34,50 kr

MER INFORMATION
MACMA
Rezo - Resegarderob
Rezo - Resegarderob

Resegarderob.

fr. 26,50 kr

MER INFORMATION
Quadra
Suit Cover
Suit Cover

Vikbar resegarderob med fullängds-dragkedja och ID-fönster. Rymmer en kostym och s...

fr. 141,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Travel - Resegarderob
Travel - Resegarderob

Resegarderob i slitstark polyester med axelrem, handtag, samt extra förvaringsfack...

fr. 437,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Rollor® resegarderob för slips
Flera Färger
Rollor® resegarderob för slips

Rollor® resegarderob för slipsen med anti-skrynkel rollology® funktion; gör det m...

fr. 223,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Rollor® resegarderob
Rollor® resegarderob

Rollor® resegarderob med anti-skrynkel rollology® funktion; gör det möjligt att pa...

fr. 700,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
KIBIX Resegarderob
KIBIX Resegarderob

PEVA väska för klädförvaring.

fr. 42,40 kr

MER INFORMATION
Carlobolaget
Florens resegarderob
Flera Färger
Florens resegarderob

Tidlös design och smarta förvarinslösningar kännetecknar denna skinn serie. Resega...

fr. 2400,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
SuitSave Klädesplaggväska
Flera Färger
SuitSave Klädesplaggväska

Plaggväska med dragkedja i 190T RPET polyester. Priset inkluderar sublimeringstry...

fr. 236,00 kr

MER INFORMATION