Necessärer

Necessärer är en symbol för ordning och effektivitet, två egenskaper som alla framgångsrika företag strävar efter. Med en necessär kan Era medarbetare och kunder hålla sina personliga tillhörigheter organiserade, oavsett om de är på väg till gymmet, kontoret eller en internationell konferens. Låt oss guida Er till rätt necessär, vi har modeller för varje företags smak och stil. Ni väljer om ni önskar förse dem med ett budskap, en minnesvärd slogan eller Er logotyp för att göra intryck på omvärlden. Gör necessärer till en del av Er marknadsföringsstrategi, de är praktiska och stiliga samt kommer garanterat att bli omtyckta av både kunder och medarbetare.

Nyckelpunkter för necessärer

  • Gravyr och Tryck: Genom att anpassa necessärer med företagets logotyp eller ett personligt budskap skapar du en unik och minnesvärd produkt. Detta kan stärka ditt varumärkes synlighet och skapa en stark koppling till dina kunder.

  • Stora Toalettväskor: Dessa är perfekta för att förvara alla nödvändiga toalettartiklar under resor eller för att hålla ordning på badrummet. De erbjuder gott om utrymme och hjälper till att hålla allt organiserat.

  • Små Necessärer för Smink: Dessa är lätta att bära med sig och hjälper till att hålla smink och andra skönhetsprodukter organiserade. De är perfekta för snabba touch-ups under dagen.

  • Olika Design och Färger: Necessärer finns i en mängd olika design och färger, vilket gör det möjligt för ditt företag att välja en stil som bäst representerar ditt varumärke.

  • Olika Material: Necessärer kan tillverkas av en mängd olika material, inklusive läder, nylon, canvas och mer. Valet av material kan påverka både utseendet och hållbarheten på necessären.

  • Reseförpackningar och Resekit: Dessa är perfekta för resande kunder med flyg. De är anpassade för Transportstyrelsens regler för medförande av vätskor på flyg.

Necessärer med Gravyr och Tryck för Dam, Herr och Barn

När det kommer till att organisera dina personliga tillhörigheter för resor, vandringar eller bara för dagligt bruk, är necessärer en oumbärlig följeslagare. Oavsett om du är en dam, herr, barn, kille, tjej, ungdom eller vuxen, finns det en necessär som passar dina behov och stil.

En necessär är inte bara en praktisk behållare för dina toalettartiklar, den är också en förlängning av din personliga stil. Med gravyr och tryck kan du skapa en necessär som är unik för dig. Gravyr ger en lyxig känsla och gör din necessär personlig, medan tryck kan vara allt från en rolig bild till en sofistikerad logotyp.

Necessärer är också perfekta för promotion och profilering. Genom att ge bort necessärer med ditt företags logotyp eller slogan, kan du sprida ditt varumärke på ett effektivt och elegant sätt. Detta är särskilt effektivt om du är inom Merch-branschen, där varje produkt du säljer är en reklampelare för ditt varumärke.

Necessärer är också utmärkta för resor. Oavsett om du är på en affärsresa eller en vandringstur, kommer en necessär att hålla dina toalettartiklar organiserade och lättillgängliga. Dessutom kan en necessär med tryck eller gravyr göra din resa mer personlig och minnesvärd.

Så oavsett om du letar efter en necessär för dig själv eller för att marknadsföra ditt företag, kom ihåg att en necessär är mer än bara en behållare för dina toalettartiklar. Det är en förlängning av din stil, en effektiv marknadsföringsverktyg och en oumbärlig följeslagare på alla dina äventyr.

Stora Hängande Toalettväskor och Necessärer med Krok

När det gäller att hålla ordning på dina toalettartiklar, är stora hängande toalettväskor och necessärer med krok det ultimata valet. Dessa lyxiga och xxl storleksväskor erbjuder gott om utrymme för alla dina toalettartiklar, samtidigt som de håller allt organiserat och lättillgängligt.

En av de stora fördelarna med dessa väskor är att de är upphängningsbara. Detta innebär att du kan hänga upp dem på en krok i badrummet, vilket sparar utrymme på bänken och gör det lättare att hitta vad du behöver. Dessutom har många av dessa väskor två våningar, vilket ger ännu mer utrymme för att organisera dina saker.

Men dessa toalettväskor och necessärer är inte bara praktiska, de är också stiliga. Med en mängd olika design och material att välja mellan, kan du hitta en väska som passar din personliga stil och smak.

Dessutom är dessa väskor perfekta för Presentreklam och Presentartiklar. Genom att ge bort en lyxig toalettväska eller necessär med ditt företags logotyp eller slogan, kan du sprida ditt varumärke på ett effektivt och elegant sätt. Detta är särskilt effektivt om du är inom presentbranschen, där varje produkt du säljer är en reklampelare för ditt varumärke.

Så oavsett om du letar efter en praktisk och stilfull väska för dig själv, eller om du vill marknadsföra ditt företag på ett effektivt sätt, är stora hängande toalettväskor och necessärer med krok det perfekta valet. De är praktiska, stiliga och kommer garanterat att göra ett intryck.

Små Billiga Necessärer för Smink

Att organisera och förvara smink kan vara en utmaning, särskilt för marknadsansvariga som ständigt är på språng. Men oroa dig inte, vi har lösningen för dig - små, billiga necessärer för smink. Dessa sminkväskor är inte bara praktiska, utan också stilfulla och prisvärda, vilket gör dem till det perfekta valet för profilreklam.

Dessa necessärer är designade för att vara liten och kompakt, vilket gör dem perfekta för att förvara allt ditt smink på ett ställe. De är tillverkade av hållbara material som kan stå emot dagligt slitage, vilket garanterar att de kommer att hålla länge. Dessutom är de tillgängliga i en mängd olika färger och stilar, vilket gör det enkelt att hitta en som passar din personliga stil och varumärkesidentitet.

Men det är inte allt. Dessa necessärer är inte bara praktiska och stilfulla, de är också otroligt prisvärda. Vi tror att kvalitet inte behöver kosta skjortan, och det är därför vi erbjuder dessa sminkväskor till sådana konkurrenskraftiga priser. Oavsett om du köper en eller hundra, kan du vara säker på att du får valuta för pengarna.

Så varför vänta? Ta din marknadsföring till nästa nivå med våra små, billiga necessärer för smink. De är det perfekta sättet att visa upp ditt varumärke och hålla ditt smink organiserat och skyddat. Och med våra konkurrenskraftiga priser, har du råd att köpa en för varje medlem i ditt team. Så varför inte göra det idag?

Necessärer i en mängd Utföranden och Material

När det kommer till att organisera och förvara dina personliga tillhörigheter, är necessärer ett oumbärligt verktyg. Oavsett om du är på resande fot eller bara vill hålla ordning på dina saker hemma, erbjuder dessa praktiska förvaringslösningar en mängd olika utföranden och material för att passa alla behov och stilar.

För de som föredrar en minimalistisk estetik, erbjuder vi genomskinliga necessärer som låter dig se exakt vad som finns inuti utan att behöva gräva igenom hela innehållet. För de som älskar att uttrycka sin personliga stil, har vi fina blommiga och mönster necessärer som kommer att tillföra en pop av färg och design till ditt företag.

För de som värdesätter hållbarhet och kvalitet, erbjuder vi snygga necessärer tillverkade av skinn och läder. Dessa material är inte bara slitstarka och långvariga, men de blir också vackrare med tiden, vilket ger din necessär en unik patina som bara blir bättre med åren.

För de som föredrar en mjukare känsla, har vi tyg necessärer som är lätta att packa och perfekta för att förvara allt från smink till hygienartiklar. Och för de som letar efter en budgetvänlig och lätt att rengöra lösning, erbjuder vi plast necessärer som är både vattentäta och tvättbara.

Men det är inte bara om utseendet och funktionaliteten. Vi tror också på att göra bra för vår planet. Därför erbjuder vi ekologiska necessärer som är tillverkade av miljövänliga material och processer. Så du kan känna dig bra om ditt köp, vetande att du gör en positiv inverkan på vår jord.

Och för företag som letar efter ett effektivt sätt att marknadsföra sitt varumärke, erbjuder vi necessärer som kan anpassas med ditt företags logotyp eller budskap. Detta gör dem till en utmärkt företagsreklam lösning, eftersom de inte bara är praktiska och användbara, men de ger också ditt varumärke en konstant synlighet varje gång de används.

Så oavsett om du letar efter lyxiga eller normala necessärer, har vi något för alla. Utforska vårt breda sortiment av necessärer idag och hitta den perfekta förvaringslösningen för dig.

Reseförpackningar och Resekit för Flygresor

Att resa kan vara en spännande upplevelse, men det kan också vara stressande när det kommer till att packa. Det är här reseförpackningar och resekit kommer in i bilden. Dessa små, praktiska förpackningar och kit gör det enkelt att ta med sig alla nödvändiga produkter utan att behöva oroa sig för att överstiga flygbolagens begränsningar för vätskor.

Ett reseset kan innehålla allt från flaskor och burkar till små behållare för krämer och lotioner. Dessa tomma behållare är perfekta för att fylla med dina favoritprodukter, så att du kan hålla dig fräsch och välvårdad under hela resan.

Ett populärt alternativ är ett travel kit som innehåller små behållare som är perfekta för att ta med på flyg. Dessa behållare är ofta designade för att rymma 100 ml eller mindre, vilket är den mängd vätska som de flesta flygbolag tillåter i handbagaget.

En sprayflaska kan vara ett utmärkt tillägg till ditt resekit. Den kan fyllas med allt från parfym till ansiktsspray, och dess lätta design gör den enkel att ta med sig överallt.

En necessär är ett måste för alla resenärer. Den håller dina produkter organiserade och skyddade, och många har även speciella fack för saker som tandborstar och rakhyvlar.

En pumpflaska kan vara ett bra alternativ för produkter som lotioner och schampo. Den gör det enkelt att dosera rätt mängd produkt utan att spilla.

När det gäller att köpa reseförpackningar och resekit, finns det många alternativ att välja mellan. Du kan hitta allt från påfyllningsbara behållare till hygien-produkter i resestorlek.

För de som föredrar mindre behållare, finns det alternativ som rymmer 50ml. Dessa är perfekta för kortare resor eller för produkter som du inte använder så ofta.

Oavsett vilka produkter du väljer att ta med dig på resan, är det viktigt att de är av bästa kvalitet. Detta garanterar att de kommer att hålla under hela resan och att de inte kommer att läcka eller gå sönder.

Så nästa gång du planerar en resa, glöm inte att packa dina reseförpackningar och resekit. De kommer att göra din resa mycket enklare och mer bekväm. Och vem vet, de kan till och med bli dina nya bästa reskamrater!

Transportstyrelsens regler för vätskor vid Flygresor

Är du redo för en smidig flygresa? Transportstyrelsens regler för vätskor vid flygresor är avgörande för en problemfri upplevelse. Vi förstår vikten av att du tar med dig de nödvändiga produkterna för ditt företags behov, oavsett om du är på en kort affärsresa eller en längre affärsresa. Därför är det viktigt att känna till de specifika reglerna för vätskor när du reser med flyg inom EU och Sverige.

Flyg och Flygresor: Först och främst, oavsett om du reser nationellt eller internationellt, måste du följa Transportstyrelsens regler för vätskor när du packar för din flygresa. Detta innebär att du måste begränsa mängden vätskor i ditt handbagage till behållare som rymmer högst 100 milliliter var. Detta gäller för produkter som schampo, balsam, parfym, hudvård, tandkräm, raklödder, tvättmedel, solkräm, hårspray, hårvård, ansiktsrengöring och deodorant (deo).

Förpackning och Inspektion: För att göra säkerhetskontrollen smidigare måste du placera dina vätskor i en transparent och återförslutbar plastpåse med en maxvolym på 1 liter. Varje passagerare har rätt att ta med sig en sådan påse. När du passerar säkerhetskontrollen måste du ta ut plastpåsen med vätskor och placera den separat på säkerhetskontrollbandet för inspektion. Detta gör att säkerhetspersonalen snabbt kan kontrollera dina vätskor och se till att de följer reglerna.

Undantag: Det finns undantag från reglerna för vätskor för vissa produkter som är nödvändiga för din resa. Om du har mediciner, specialkost, spädbarns mat eller andra produkter som du behöver ha med dig, finns det särskilda regler och dokumentationskrav som kan gälla. Det är viktigt att vara medveten om dessa undantag och se till att du följer de krav som ställs på dem.

Vår målsättning är att du ska kunna njuta av en smidig och effektiv flygresa utan onödiga komplikationer. Genom att följa Transportstyrelsens regler för vätskor vid flygresor kan du vara säker på att du reser i enlighet med de lagar och regler som gäller för flygsäkerheten. Så packa smart, följ reglerna och ge dig själv möjligheten att fokusera på det som är viktigt under din flygresa.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.

Necessärer
Smink / Små / Billiga
Necessärer
Standard
Plast / Tyg
Necessärer
Genomskinliga
Transparenta
Necessärer
Stora / Med Krok / Hängbara / Väskor
Necessärer
Skinn / Läder
Necessärer
Resekit / Reseset
Necessärer / Väskor
För Elektonik & Kablar

149 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midocean
Cosmobag - Necessär i PVC
Cosmobag - Necessär i PVC

Sminkväska med dragkedja i PVC.

fr. 9,85 kr

MER INFORMATION
Midocean
Moonlight - Necessär
Flera Färger
Moonlight - Necessär

Necessär i Semitransparent PVC.

fr. 11,85 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Necessär i polyester (600D)
Flera Färger
Necessär i polyester (600D)

Necessär i polyester (600D) med matchande dragkedja.

fr. 10,45 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
IRIAM Necessär
Flera Färger
IRIAM Necessär

Dragkedjad genomskinlig sminknecessär. Material: PVC

fr. 11,90 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
BRITNEY Necessär
Flera Färger
BRITNEY Necessär

Dragkedjad sminknecessär. Material: 600D polyester.

fr. 18,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Transit necessär
Flera Färger
Transit necessär

Toalettväskan Transit har en enkel konstruktion och är därför idealisk för resor. ...

fr. 40,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Munich flygplansgodkänt flaskset för resan
Flera Färger
Munich flygplansgodkänt flaskset för resan

Flygplansnecessär som du kan ta med dig ombord. Innehåller 2 flaskor på 50 ml, 1 f...

fr. 35,50 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Frankfurt flygplansgodkänt flaskset i aluminium för resan
Frankfurt flygplansgodkänt flaskset i aluminium för resan

Innehåller 2 aluminiumflaskor på 80 ml, 1 sprejflaska på 30 ml, 2 burkar på 15 gra...

fr. 144,00 kr

MER INFORMATION
Clique®
2.0 Toilet Bag
2.0 Toilet Bag

En modern necessär fullspäckad med små fickor och fack i såväl vanligt material so...

fr. 158,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson
Necessär Kanvas
Flera Färger
Necessär Kanvas

Resenecessär av kraftig canvas, upphängningsbar och med många praktiska fack. Stor...

fr. 112,00 kr

MER INFORMATION
Westford Mill®
Canvas Accessory Pouch
Flera Färger
Canvas Accessory Pouch

Neccessär i borstad bomullscanvas. Stängning med blixtlås. Tillgänglig i fyra stor...

fr. 28,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
New & Smart - Necessär
Flera Färger
New & Smart - Necessär

Necessär med frontficka och ""hangerloop"". 600D polyester med PPE-baksida.

fr. 22,50 kr

MER INFORMATION
Clique®
Prestige Toilet Case
Prestige Toilet Case

Det perfekta komplementet till ditt bagage är denna snyggt designade necessär. Den...

fr. 63,00 kr

MER INFORMATION
Westford Mill®
Canvas Accessory Bag
Flera Färger
Canvas Accessory Bag

Neccessär med bälg i borstad bomullscanvas. Stängning med blixtlås. Tillgänglig i ...

fr. 35,20 kr

MER INFORMATION
Midocean
Naima Cosmetic - Necessär i Hampa 200 gr/m²
Flera Färger
Naima Cosmetic - Necessär i Hampa 200 gr/m²

Slitstark necessär i 100% industri hampa med dubbla dragkedjor. Hampa påminner om ...

fr. 61,00 kr

MER INFORMATION
Swiss Peak®
Swiss Peak necessär
Swiss Peak necessär

Exklusiv necessär tillverkad i 1680D polyester med ett stort huvudfack och flertal...

fr. 161,00 kr

MER INFORMATION
Westford Mill®
EarthAware Organic Accessory Pouch
Flera Färger
EarthAware Organic Accessory Pouch

Neccessär i 3 storlekar. Tillverkad i kontrollerad, organisk kvalitetsbomull. Mate...

fr. 37,60 kr

MER INFORMATION
Westford Mill®
EarthAware Organic Accessory Bag
Flera Färger
EarthAware Organic Accessory Bag

Neccessär med bälg i 3 storlekar. Tillverkad i kontrollerad, organisk kvalitetsbom...

fr. 37,60 kr

MER INFORMATION
Westford Mill®
Dipped Base Canvas Accessory Bag
Flera Färger
Dipped Base Canvas Accessory Bag

Neccessär med bälg i borstad bomullscanvas. Kontrastfärgad nertillmed dipeffekt. S...

fr. 47,20 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Canvas necessär, PVC-fri
Flera Färger
Canvas necessär, PVC-fri

Detta naturliga och hållbara reseset i canvas passar perfekt för dina toalettartik...

fr. 186,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Executive necessär
Executive necessär

En slitstark necessär som hjälper dig att hålla koll på dina toalettartiklar, till...

fr. 186,00 kr

MER INFORMATION
BagBase®
Felt Accessory Pouch
Flera Färger
Felt Accessory Pouch

Neccessär/Accesoarväska i filt. Blixtlåsstängning. Rebrandable. Material 100% poly...

fr. 29,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Bali Bag - Necessär EVA mesh
Bali Bag - Necessär EVA mesh

Neccesär EVA med svart dragkedja

fr. 24,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Kleuren - Necessär i bomull med kontrast
Flera Färger
Kleuren - Necessär i bomull med kontrast

Necessär i bomull med botten i kontrastfärg och matchande dragkedja. Kvalité 340 g...

fr. 21,50 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Basic necessär
Basic necessär

Necessär i 600D polyester med tillräckligt utrymme för alla dina skönhetsprodukte...

fr. 36,90 kr

MER INFORMATION
BagBase®
Felt Accessory Bag
Flera Färger
Felt Accessory Bag

Neccessär/Accesoarväska i filt med bälg. Blixtlåsstängning. Finns i 2 Storlekar. R...

fr. 25,00 kr

MER INFORMATION
XD Xclusive®
Impact AWARE RPET necessär
Flera Färger
Impact AWARE RPET necessär

Ingen greenwashing, utan fakta om hållbarhet! Produkterna i Impact-kollektionen ha...

fr. 123,00 kr

MER INFORMATION
Swiss Peak®
Swiss Peak AWARE RPET Voyager necessär
Swiss Peak AWARE RPET Voyager necessär

Swiss Peak AWARE RPET Voyager necessär är tillverkad av hållbar 1680D återvunnen p...

fr. 210,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Plas - Neccesär i mikrofiber
Flera Färger
Plas - Neccesär i mikrofiber

Necessär med handledsband i microfiber och PVC 6. Ftalat fri.

fr. 30,20 kr

MER INFORMATION
Westford Mill®
Organic Premium Cotton Stuff Bag
Organic Premium Cotton Stuff Bag

Bomullspåse med dragsko i 4 olika storlekar. Tillverkad av kontrollerad organisk k...

fr. 19,50 kr

MER INFORMATION
Midocean
Porto Bag - Necessär i Bomull & Kork
Flera Färger
Porto Bag - Necessär i Bomull & Kork

Neccesär/ sminkväska i 220gsm bomull med detaljer i kork.

fr. 34,30 kr

MER INFORMATION
MORBERGS by Orrefors Hunting®
Necessär
Necessär

Necessär med yttertyg av 60% polyester och 40% bomull, smidig och lätt att packa n...

fr. 250,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Bagomatic - Sminkväska som går att hänga u
Bagomatic - Sminkväska som går att hänga u

Hängbar toalettväska med multipla fack och nätfickor i hög densitets polyester. En...

fr. 80,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Cote Bag - Rese neccesär
Cote Bag - Rese neccesär

Reseneccesär med 3 fack - rullas ihop - krok för uååhängning

fr. 67,00 kr

MER INFORMATION
Carlobolaget
Necessär Cab Florens
Flera Färger
Necessär Cab Florens

När du ska ut och resa är det viktigt att skydda ditt bagage - även ifrån insidan....

fr. 880,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Necessär i frostad plast
Flera Färger
Necessär i frostad plast

Necessär i frostad plast med integrerat handtag och matchande dragkedja.

fr. 21,00 kr

MER INFORMATION
MORBERGS by Orrefors Hunting®
Necessär Kanvas
Necessär Kanvas

Necessär med yttertyg av vaxad bomullskanvas i 450 g/m² och innerfoder av 280 g/m...

fr. 574,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Impact AWARE basic RPET necessär
Flera Färger
Impact AWARE basic RPET necessär

Ingen greenwashing, utan fakta om hållbarhet! Denna Impact 300D RPET necessär är m...

fr. 62,00 kr

MER INFORMATION
Carlobolaget
Necessär Cab Florens
Flera Färger
Necessär Cab Florens

När du ska ut och resa är det viktigt att skydda ditt bagage - även ifrån insidan....

fr. 560,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Airpro - Resefodral
Airpro - Resefodral

Resefodral med 6 tomma flaskor. Flaskorna är flygplansgodkända som handbagage. Fod...

fr. 22,50 kr

MER INFORMATION