Bagagevågar

Har ni någonsin stått där på flygplatsen, svettig och stressad, med en överviktig resväska med en lång kö av otåliga resenärer bakom dig? Den portabla bagagevågen är lösningen på detta problem, dessa små, men kraftfulla enheter är Er biljett till en smidigare resa. Med en bagagevåg i handen kan du säga adjö till överviktiga väskor och oväntade avgifter och gör Ert företags resor enklare och mer kostnadseffektiva.

Nyckelpunkter för Bagagevågar

När det kommer till bagagevågar, finns det flera viktiga punkter att tänka på. Dessa punkter kan hjälpa företag att göra ett informerat val när de köper bagagevågar för sina behov.

  1. Viktgräns: Bagagevågar har olika viktgränser. Vissa modeller kan väga bagage upp till 32 kg, medan andra kan hantera upp till 40 kg eller 50 kg. Det är viktigt att välja en våg som kan hantera den maximala vikten av bagaget som ska vägas.

  2. Precision: Precisionen hos en bagagevåg är också viktig. Vissa modeller har en precision på 10 gram, vilket innebär att de kan mäta vikten med en noggrannhet på 10 gram. Detta kan vara särskilt användbart för företag som behöver exakta viktuppgifter.

  3. Användarvänlighet: En bagagevåg bör vara lätt att använda. Vissa modeller har en enkel rem som fästs runt bagagehandtaget och lyfts upp tills bagaget är utanför golvet. Andra har en digital display som gör det lätt att läsa av vikten.

  4. Portabilitet: Bagagevågar bör vara lätta och bärbara, så att de kan tas med på resor eller flyttas runt i en affärslokal. Vissa modeller är särskilt designade för att vara små och lätta, vilket gör dem idealiska för resor.

  5. Extra funktioner: Vissa bagagevågar har extra funktioner, som ett inbyggt måttband för att mäta bagaget eller paketet. Andra har en överbelastningsindikator som varnar när vikten överstiger den maximala kapaciteten.

  6. Pris: Priset på en bagagevåg kan variera beroende på dess funktioner och kvalitet. Det är viktigt att jämföra priser och funktioner för att hitta den bästa bagagevågen för ditt företags behov.

Genom att tänka på dessa nyckelpunkter kan företag hitta den bästa bagagevågen för sina behov. Oavsett om du behöver en bagagevåg för att väga bagage på en flygplats, i en butik eller på ett kontor, finns det en modell som passar dina behov.

Bagagevågar och Resevågar med Tryck

Att resa för affärsmöten kan vara stressande, särskilt när det gäller att packa och hålla koll på bagagets vikt. En bagagevåg kan vara en räddare i nöden. Dessa praktiska verktyg, som finns både i digital och analog form, hjälper till att undvika övervikt på flyg och gör det enklare att packa effektivt.

En resevåg är inte bara en praktisk reseaccessoar, utan också en utmärkt möjlighet för företag att stärka sitt varumärke. Genom att trycka företagets logotyp eller slogan på en våg väska, kan företaget synas varje gång kunden packar för en resa. Detta är en form av profilering som kan hjälpa till att bygga varumärkeskännedom och lojalitet.

Företag kan använda dessa bagagevågar som en del av sin Merch och Promotion strategi. Genom att ge bort en bagagevikt som en presentreklam eller profilreklam, kan företaget visa uppskattning till sina kunder och samtidigt marknadsföra sitt varumärke. Detta är en effektiv form av företagsreklam som kan hjälpa till att stärka kundrelationer och öka försäljningen.

Dessa bagagevågar kan också användas som presentartiklar vid företagsevenemang eller konferenser. Genom att ge bort en användbar och högkvalitativ produkt, kan företaget skapa ett positivt intryck och stärka sitt varumärke. Dessutom kan dessa gåvor hjälpa till att skapa en långvarig relation med kunderna, vilket kan leda till ökad lojalitet och försäljning.

Oavsett om du är på väg till en affärsresa eller planerar din nästa marknadsföringskampanj, kan en bagagevåg med tryck vara en utmärkt investering. Med dess praktiska funktioner och marknadsföringspotential, kan det vara den perfekta lösningen för dina resande och marknadsföringsbehov.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


7 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midocean
Weighit - Bagagevåg
Flera Färger
Weighit - Bagagevåg

Bagagevåg i ABS-plast material. Maximal kapacitet: 40kg. Väger i kilogram eller po...

fr. 53,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Ferie - Bagagevåg
Ferie - Bagagevåg

Digital våg med överviktsfunktion och maxvikt på 40 kg.

fr. 59,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Digital bagagevåg
Digital bagagevåg

Digital bagagevåg med avstängningsknapp och rem. Batterier medföljer.

fr. 65,00 kr

MER INFORMATION
MerxTeam
Bagagevåg Power Bank
Bagagevåg Power Bank

Elektrisk bagagevåg med 2500 mAh power bank, vilket gör att du enkelt kan ladda di...

fr. 199,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
BLANAX Bagagevåg
Flera Färger
BLANAX Bagagevåg

Digital bagagevåg med knappcellsbatteri. Maxvikt: 40kg.

fr. 62,00 kr

MER INFORMATION
C TWO
Travel Luggage Scale
Travel Luggage Scale

En perfekt produkt att ha med när du är ute på resande fot. En resevåg som är enke...

fr. 180,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Rese-set
Flera Färger
Rese-set

Du är väl förberedd för din resa. Med bagagevågen är överskott för bagage historia...

fr. 97,00 kr

MER INFORMATION