PresentBoxar -Askar -Lådor -Kartonger -Förpackningar

Har du någonsin tänkt på hur mycket en snygg förpackning kan förhöja upplevelsen av en företagspresent? Det är inte bara innehållet som räknas, utan även presentationen. En kreativt och omsorgsfullt inslagen företagsgåva kan skapa en känsla av förväntan och spänning, och förstärka upplevelsen av att både ge och få en företagspresent. Presentförpackningar är ett effektivt marknadsföringsverktyg, genom att marknadsföra ett urval av kompletterande produkter som en enhet, kan företag skapa attraktiva presentförpackningar som lockar kundernas uppmärksamhet och ökar försäljningen. Så nästa gång ni är ute efter att ge en företagspresent, tänk på förpackningen, det är mer än bara ett skydd för innehållet - det är en del av själva presenten. Vem vet, kanske kommer din kreativa presentförpackning att bli lika mycket uppskattad som själva gåvan!

Våra olika kategorier för Presentförpackningar

PresentBoxar -Askar -Lådor -Kartonger

Presentboxar finns i en mängd olika storlekar och material. En populär variant är presentkartonger i lite tunnare material. Det finns också rejälare presentboxar tillverkade av kraftpapper, perfekta för hantverk eller lyxiga företagsgåvor. Storleken på dessa förpackningar varierar mycket, användningsområdena för olika boxar, askar, lådor och kartonger är många, de kan användas för att förpacka presenter, men också som praktiska förvaringslådor.

Present Påsar Papper

Papperspresentpåsar är ett miljövänligt och mångsidigt alternativ till traditionella presentförpackningar. De finns i olika storlekar och kan användas för en mängd olika ändamål, som smörgåspåsar och brödpåsar eller för att packa små gåvor i för att sedan dela ut som goodiebag på mässor och olika event.

Present Påsar med Dragsko

Presentpåsar med dragsko är ett elegant och praktiskt alternativ för presentförpackning. De är lätta att öppna och stänga, vilket gör dem idealiska för återanvändning. Fungerar utmärkt för lite lyxigare gåvor som smycken, parfym och hudvård.

Present Påsar Tyg / Jute

Tyg- och jutepåsar är hållbara och återanvändbara alternativ till traditionella presentförpackningar. De är ofta tillverkade av organiska material och kan användas för en mängd olika ändamål, från förvaringspåsar till att förpacka företagspresenter som te och kaffe samt mat delikatesser.

Present Förpackningar Vin

Vinpresentförpackningar är ett elegant sätt att presentera en flaska vin som en gåva. De finns i olika storlekar och kan vara tillverkade av olika material, som kraftpapper eller lyxigare alternativ. De kan också användas för att förpacka andra typer av flaskor, som sprit eller olivolja.

Present Påsar med Motiv

Presentpåsar med färdiga motiv kan lägga till en extra touch till din företagsgåva. De finns i en mängd olika storlekar och material, och motivet kan variera från enkla geometriska mönster till mer detaljerade och konstnärliga illustrationer.

Designa och skapa Egna Presentförpackningar med Tryck som tilltalar både Kvinna, Man och Barn

Att ge bort presenter är en konstform i sig, men att presentera dem på ett attraktivt sätt kan ta din gåva till nästa nivå. Oavsett om det är en födelsedag, ett bröllop, en babyshower eller bara för att, kan du designa och skapa dina egna presentförpackningar för att göra din gåva ännu mer speciell.

En av de mest populära typerna av presentförpackningar är presentboxar. Dessa kan vara enkla och stilrena, eller dekorerade med färgglada mönster och design. Du kan även lägga till ett personligt med tryck för att göra din presentbox ännu mer unik. Oavsett om du ger en gåva till en kvinna, man eller ett barn, finns det en presentbox som passar alla.

Presentaskar och presentlådor är andra populära alternativ för presentförpackningar. Dessa kan vara mer robusta än presentboxar, vilket gör dem perfekta för tyngre eller mer ömtåliga gåvor. Du kan även designa dina egna presentaskar och presentlådor för att matcha temat för din gåva eller mottagarens personliga stil.

För de som vill ge bort något lite annorlunda, kan presentkartonger vara ett utmärkt alternativ. Dessa kan vara större än traditionella presentboxar eller presentaskar, vilket gör dem perfekta för större gåvor. Du kan även designa dina egna presentkartonger för att skapa en unik och minnesvärd presentförpackning.

Att skicka presenter är också enkelt och bekvämt, oavsett om det är till en nyfödd, herr, dam eller någon annan. Många företag erbjuder hemleverans av presentförpackningar, vilket gör det enkelt att skicka en gåva till någon, oavsett var de bor.

Oavsett om du letar efter billiga eller lyxiga presentförpackningar, finns det något för alla budgetar. Du kan hitta allt från enkla och prisvärda presentförpackningar till mer extravaganta och lyxiga alternativ. Oavsett vad du väljer, kommer din gåva att se fantastisk ut och vara väl mottagen.

Att designa och skapa dina egna presentförpackningar kan vara ett roligt och kreativt sätt att skapa bra företagsreklam med passande gåvor i att ge till medarbetare och kunder. Oavsett om du ger en gåva till en kille, tjej, män eller kvinnor, kan du skapa en presentförpackning som är lika unik som mottagaren. Så varför inte prova att göra egna presentförpackningar nästa gång du ger bort en gåva?

För företag kan presentförpackningar också användas som en form av merch eller profilreklam. Genom att designa och skapa egna presentförpackningar med ditt företags logotyp eller varumärke, kan du marknadsföra ditt företag på ett subtilt och effektivt sätt. Detta kan vara ett utmärkt sätt att öka varumärkesmedvetenheten och stärka ditt företags image.

Oavsett om du ger bort en gåva till en vän, familjemedlem, kollega eller kund, kan du designa och skapa dina egna presentförpackningar för att göra din gåva ännu mer speciell. Så varför inte börja designa dina egna presentförpackningar idag?

Presentförpackningar för mängder av olika ändamål

När det kommer till att ge presenter, spelar presentförpackningar en avgörande roll. De är inte bara ett sätt att skydda innehållet, utan också ett sätt att förhöja upplevelsen av att ge och ta emot en gåva. En väl utformad presentförpackning kan förbättra kundens övergripande upplevelse av ditt varumärke och dina produkter.

Presentboxar, presentaskar, presentlådor och presentkartonger kommer i alla former och storlekar, och kan anpassas för att passa alla typer av gåvor. Populära ändamål för olika presentförpackningar är olika smycken som halsband, klockor, ringar och örhängen. De används även flitigt för parfym, hudvård och spa produkter samt kläder av alla de slag förstås. Men mest används de nog för olika mat delikatesser och godis som kryddor, te, kaffe,choklad och lakrits, men inte att förglömma alla olika drycker på flaska som vin och öl.

Men presentförpackningar är inte bara för gåvor. De kan också användas på kreativa sätt för att organisera och förvara hushållsartiklar, skapa iögonfallande heminredning, eller till och med som en duk för konstprojekt. Med lite fantasi och kreativitet kan dessa till synes vanliga förpackningsmaterial förvandlas till konstnärliga och praktiska föremål.

För företag kan Presentreklam och Presentartiklar vara ett effektivt sätt att marknadsföra sina produkter och tjänster. Genom att ge bort produkter i attraktiva presentförpackningar kan företag lämna ett bestående intryck på sina kunder och potentiella kunder. Detta kan bidra till att stärka varumärkeskännedomen och skapa en positiv association med företaget.

Oavsett om du är en individ som letar efter det perfekta sättet att förpacka en gåva, eller ett företag som vill använda presentförpackningar som en del av din marknadsföringsstrategi, finns det en mängd olika alternativ att välja mellan. Med rätt presentförpackning kan du inte bara skydda ditt innehåll, utan också skapa en minnesvärd upplevelse för mottagaren.

Presentförpackningar i olika utföranden och storlekar

Att ge en gåva är en handling av omtanke och uppskattning. Men det är inte bara själva gåvan som räknas, utan även hur den presenteras. En vacker och genomtänkt presentförpackning kan förhöja upplevelsen och göra mottagaren ännu mer exalterad.

Det finns en mängd olika typer av presentförpackningar att välja mellan. Allt från eleganta presentboxar och praktiska presentaskar till robusta presentlådor och mångsidiga presentkartonger. Oavsett om du letar efter en färdig förpackning att använda direkt, eller en tombox som du kan fylla med dina egna överraskningar, finns det något för alla smaker och behov.

En av de mest populära typerna av presentförpackningar är de med lock. Dessa erbjuder en extra nivå av överraskning, eftersom mottagaren måste lyfta på locket för att upptäcka vad som döljer sig inuti. Och om du letar efter något lite mer unikt, varför inte överväga en ask, låda eller kartong gjord av trä? Dessa ger en rustik och charmig känsla som verkligen kan förhöja din gåva.

Oavsett om du behöver stora förpackningar för att rymma större gåvor, eller små förpackningar för mer diskreta presenter, finns det en mängd olika storlekar att välja mellan. Och formen spelar också en stor roll. Du kan välja mellan allt från rund och rektangulär till fyrkantig och till och med hjärta-formade förpackningar för att verkligen göra ett intryck.

Men presentförpackningar handlar inte bara om att vara praktiska. De är också ett kraftfullt verktyg för promotion och profilering. Genom att välja rätt typ av förpackning kan du förmedla ditt varumärkes personlighet och värderingar, och skapa en starkare koppling till mottagaren. Och med rätt vika-teknik kan du skapa en förpackning som inte bara ser bra ut, utan också är lätt att öppna och stänga.

Så oavsett om du letar efter den perfekta presentförpackningen för att ge bort en gåva, eller om du vill använda dem som en del av din marknadsföringsstrategi, finns det en mängd olika alternativ att välja mellan. Och med rätt val kan du verkligen göra ditt märke minnesvärt.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.

Boxar /
Askar /
Kartonger /
Lådor
Present Påsar
Papper
Present Påsar
Med Dragsko
Present Påsar
Tyg / Jute
Present Förpackningar
Vin
Present Påsar
Med Motiv

451 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Profile Production
Papperspåse med tvinnade handtag
Papperspåse med tvinnade handtag

Papperspåse i hög kvalitet och med ett tydligt budskap. Screentryck med upp till 3...

fr. 6,30 kr

MER INFORMATION
Profile Production
Papperspåse med tvinnade handtag
Papperspåse med tvinnade handtag

Papperspåse i hög kvalitet och med ett tydligt budskap. Screentryck med upp till 3...

fr. 6,30 kr

MER INFORMATION
Profile Production
Papperspåse med platta handtag
Papperspåse med platta handtag

Papperspåse i hög kvalitet och med ett tydligt budskap. Screentryck med upp till 3...

fr. 5,45 kr

MER INFORMATION
Profile Production
Papperspåse med platta handtag
Papperspåse med platta handtag

Papperspåse i hög kvalitet och med ett tydligt budskap. Screentryck med upp till 3...

fr. 5,45 kr

MER INFORMATION
Profile Production
Papperspåsar - fullfärgstryck med 100% tryckyta
Papperspåsar - fullfärgstryck med 100% tryckyta

Papperspåsar i hög kvalitet med fullfärgstryck på 100% av ytan! Påsarna tillverkas...

fr. 5,35 kr

MER INFORMATION
Profile Production
Papperspåsar - DELUXE 18+09x23cm
Papperspåsar - DELUXE 18+09x23cm

En exklusiv handgjord papperspåse av högsta kvalitet, med fullfärgstryck på hela p...

fr. 12,70 kr

MER INFORMATION
Westford Mill®
Jute Mini Gift Bag
Flera Färger
Jute Mini Gift Bag

Kasse i jute med handtag i bomullscanvas. Handtagens längd: 35 cm.

fr. 35,20 kr

MER INFORMATION
Midocean
Paper Tone S - Papperskasse Liten 90 gr/m²
Flera Färger
Paper Tone S - Papperskasse Liten 90 gr/m²

Lite Papperskasse i 90 gr/m². (50% återvunnet) Tillverkad i EU.

fr. 3,50 kr

MER INFORMATION
Midocean
Paper Medium - Papperspåse mellan 150 gr/m²
Flera Färger
Paper Medium - Papperspåse mellan 150 gr/m²

Mellan Presentpåse/Papperspåse. 150 gr/m².

fr. 7,60 kr

MER INFORMATION
Midocean
Paper Small - Papperspåse liten 150 gr/m²
Flera Färger
Paper Small - Papperspåse liten 150 gr/m²

Liten Presentpåse/Papperspåse. 150 gr/m².

fr. 5,55 kr

MER INFORMATION
Midocean
Paper Large - Papperspåse stor 150 gr/m²
Flera Färger
Paper Large - Papperspåse stor 150 gr/m²

Stor Presentpåse/Papperspåse. 150 gr/m².

fr. 8,40 kr

MER INFORMATION
Westford Mill®
Cotton Stuff Bag
Flera Färger
Cotton Stuff Bag

Gymnastikpåse i 6 olika storlekar. XXS: 10 x 15 cm, 0,25 liter. XS: 14 x 20 cm, 1 ...

fr. 10,40 kr

MER INFORMATION
Midocean
Veggie - Frukt- & grönsakspåse bomull
Veggie - Frukt- & grönsakspåse bomull

Frukt/grönsakspåse. Ena sidan i slätbomull 140gsm - andra sidan i 110gr/m² bomulls...

fr. 17,00 kr

MER INFORMATION
Westford Mill®
Jute Petite Gift Bag
Jute Petite Gift Bag

Kasse i jute med handtag i bomullscanvas. Handtagens längd: 30 cm.

fr. 32,00 kr

MER INFORMATION
Neutral®
Neutral - Bomullskasse med dragsko (5-pack)
Neutral - Bomullskasse med dragsko (5-pack)

Kanvas vävning - 5-pack - Neutral och Fairtrade-etikett på sidan. 100% hållbart pr...

fr. 106,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Veggie Set Rpet - 3 delars set fruktpåsar
Veggie Set Rpet - 3 delars set fruktpåsar

Set med 3 fruktpåsar i RPET. Dragsko

fr. 28,50 kr

MER INFORMATION
Midocean
Taske Small - Presentpåse bomull - Liten
Taske Small - Presentpåse bomull - Liten

Liten presentpåse i bomull med dragsko. Storlek 14 x 22 cm. Gramvikt: 105 gr/m². (...

fr. 11,05 kr

MER INFORMATION
Linnepåse
Linnepåse

Vackra linnepåsar men snörning i flera olika storlekar. Utmärkta att ge bort en g...

fr. 51,00 kr

MER INFORMATION
Westford Mill®
Organic Premium Cotton Stuff Bag
Organic Premium Cotton Stuff Bag

Bomullspåse med dragsko i 4 olika storlekar. Tillverkad av kontrollerad organisk k...

fr. 19,50 kr

MER INFORMATION
Midocean
Taske Large - Presentpåse bomull - Large
Taske Large - Presentpåse bomull - Large

Stor presentpåse i bomull med dragsko. Storlek 30 x 47 cm. Gramvikt: 105 gr/m². (s...

fr. 17,50 kr

MER INFORMATION
Midocean
Veggie Rpet - Frukpåse i RPET med ficka
Veggie Rpet - Frukpåse i RPET med ficka

Frukt/ grönsakspåse i mesh nyslon av RPET. Dragsko

fr. 17,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Taske Medium - Presentpåse bomull - Meduim
Flera Färger
Taske Medium - Presentpåse bomull - Meduim

Medium presentpåse i bomull med dragsko. Storlek 25 x 32 cm. Gramvikt: 105 gr/m². ...

fr. 7,35 kr

MER INFORMATION
Westford Mill®
Premium Cotton Stuff Bag
Flera Färger
Premium Cotton Stuff Bag

Gymnastikpåse i 5 olika storlekar. XS: 14 x 20.5 cm, 1 liter S: 23 x 34 cm, 3 lite...

fr. 13,60 kr

MER INFORMATION
Midocean
Taske Small - Presentpåse bomull - Liten
Taske Small - Presentpåse bomull - Liten

Liten presentpåse i naturfärgad bomull med dragsko. Storlek 14 x 22 cm. Gramvikt: ...

fr. 8,40 kr

MER INFORMATION
Midocean
Taske Large - Presentpåse bomull - Large
Taske Large - Presentpåse bomull - Large

Stor presentpåse i naturfärgad bomull med dragsko. Storlek 30 x 47 cm. Gramvikt: 1...

fr. 15,50 kr

MER INFORMATION
Midocean
Taske Medium - Presentpåse bomull - Meduim
Taske Medium - Presentpåse bomull - Meduim

Meduim presentpåse i naturfärgad bomull med dragsko. Storlek 25 x 32 cm. Gramvikt:...

fr. 12,85 kr

MER INFORMATION
Westford Mill®
Jute Stuff Bag
Flera Färger
Jute Stuff Bag

Gymnastikpåse i 6 olika storlekar. XXS: 10 x 15 cm, 0,25 liter. XS: 14 x 20 cm, 1 ...

fr. 12,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Jute Large - Presentpåse jute large 30x47cm
Jute Large - Presentpåse jute large 30x47cm

Present påse jute med dragsko. Mått: 30x47cm.

fr. 22,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Jute Medium - Presentpåse jute medium
Jute Medium - Presentpåse jute medium

Present påse jute med dragsko. Mått: 25x32cm

fr. 14,10 kr

MER INFORMATION
Midocean
Jute Small - Presentpåse jute small
Jute Small - Presentpåse jute small

Present påse jute med dragsko. Mått: 14x22cm

fr. 8,80 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Papperskasse, liten
Papperskasse, liten

Papperskasse (130 g/m2) med tvinnade handtag.

fr. 5,55 kr

MER INFORMATION
MerxTeam
Tygpåse
Flera Färger
Tygpåse

Liten tygpåse med dragsko, perfekt för småartiklar.

fr. 18,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Set med tre återvinningsbara kassar i bomulls-mesh
Set med tre återvinningsbara kassar i bomulls-mesh

Återvinningsbara påsar i bomulls-mesh, i en uppsättning av tre, buntade med kraftp...

fr. 63,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Set med tre återanvändbara påsar av bomullsmesh
Set med tre återanvändbara påsar av bomullsmesh

100% ekologisk bomullspåse för frukt och grönt, med mesh på ena sidan och dragskof...

fr. 19,50 kr

MER INFORMATION
Midocean
Campo Di Vino - Presentpåse 1 flaska i jute
Campo Di Vino - Presentpåse 1 flaska i jute

Vinpåse för en flaska i jute och 320gr/m² canvas. Överraska någon speciell med ett...

fr. 20,50 kr

MER INFORMATION
Midocean
Hako - Presentkortslåda
Flera Färger
Hako - Presentkortslåda

Presentkortslåda med magnetisk stängning i kraftpapper. 120 gr/m².

fr. 23,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Amber Medium - Medium påse i ekologisk bomull
Amber Medium - Medium påse i ekologisk bomull

Medium presentpåse med dragsko i ekologisk bomull. Storlek ca 25 x 32 cm. 105 gr/m...

fr. 19,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Amber Large - Stor påse i ekologisk bomull
Amber Large - Stor påse i ekologisk bomull

Stor presentpåse med dragsko i ekologisk bomull. Storlek ca 30 x 47 cm. 105 gr/m².

fr. 27,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Pheebs presentpåse av 150 g/m² GRS-återvunnen bomull, medium, 1,5 l
Flera Färger
Pheebs presentpåse av 150 g/m² GRS-återvunnen bomull, medium, 1,5 l

Presentpåse tillverkad av GRS-certifierad återvunnen bomull med bomullsdragsko. Id...

fr. 15,50 kr

MER INFORMATION
MACMA
Igo - Presentpåse/kasse
Flera Färger
Igo - Presentpåse/kasse

Presentpåse/kasse för vinflaskor.

fr. 6,95 kr

MER INFORMATION