Blender & Mixer

Visste du att en blender och mixer en gång i tiden var rivaler på dansgolvet och utkämpade häftiga dueller i discosväng? Det kanske inte är helt sant men det får oss att vilja lära oss mer om dessa fascinerande köksapparater!

Blender- och mixermaskiner blir alltid en uppskattad present

Att ge bort en blender eller mixer är ett säkert kort för att fånga mottagarens hjärta. Dessa mångsidiga köksprylar som gåvor öppnar upp en värld av möjligheter för att skapa läckra juicer, smoothies och mycket mer. Med en kvalitetsmaskin i hemmet kan man enkelt skapa smakfulla drycker som både är nyttiga och utsökta.

Juicer, citruspress och juicepress maskiner ger bättre hälsa

En juicemaskin, citruspress eller juicepress är verktyg som hjälper oss att dra nytta av de hälsosamma egenskaperna hos frukt och grönsaker. Dessa apparater hjälper till att extrahera vitaminer och antioxidanter från råvaror och skapar energigivande och näringsrika drycker. Det är som att dricka ett glas koncentrerad hälsa!

Smoothiemakers för ett sundare liv

En smoothiemaker är en fantastisk investering för den som vill leva ett hälsosammare liv. Med en smoothieblender i köket kan man snabbt och enkelt skapa näringsrika och smakrika smoothies fulla av frukt, grönsaker och andra ingredienser. En mixer smoothie blir snabbt en favorit hos både barn och vuxna och kan vara ett steg mot ett sundare och gladare liv.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


6 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MEC Profil
Elektrisk mixer i ABS Santosh
Elektrisk mixer i ABS Santosh

Godkänd mixer i ABS och PC. Behållaren rymmer 320 ml med 6 stycken knivblad i bott...

fr. 360,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors Jernverk
Juicepress
Juicepress

Många av oss uppdaterar våra nyårslöften flera gånger om året för att kickstarta i...

fr. 1125,00 kr

MER INFORMATION
Champion
Smoothiemaker Chargeable
Smoothiemaker Chargeable

Med Champions uppladdningsbara Smoothie Maker gör du enkelt smakrika och nyttiga s...

fr. 449,00 kr

MER INFORMATION
Dorre Home®
Cyra Citruspress
Cyra Citruspress

Ska du pressa färsk apelsinjuice till söndagsbrunchen eller behöver du citrussaft ...

fr. 165,00 kr

MER INFORMATION
Dorre Home®
Ciana Citruspress
Ciana Citruspress

Pressa din egen juice till frukosten eller direkt till matlagning. En smart hällp...

fr. 89,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Blender Twister Go
Flera Färger
Blender Twister Go

Twister Go är en lättanvänd smoothieblender som mixar din favoritsmoothie snabbt o...

fr. 398,00 kr

MER INFORMATION

Mixer eller blender - är där någon större skillnad?

Blender och mixer, två ord som ofta används om varandra, men är de verkligen samma sak? En blender för juice och mixer för juice kan båda skapa läckra drycker, men de skiljer sig något i funktion. En blender är bäst för att mixa och pulverisera ingredienser, medan en handmixer eller annan mixer oftast används för att blanda och vispa. Men oavsett vilken man väljer är det en värdefull kökspryl att ha i hemmet.

Varför inte skapa en unik och uppskattad present för dina anställda eller kunder genom att erbjuda en kökspryl som gåva? En portabel blender, blender kit eller annan merchendise kan bli en ovärderlig del av deras kök och hjälpa till att sprida glädje och hälsa. Genom att profilera dessa presentartiklar med ditt företagsnamn eller logotyp kan du samtidigt skapa en stark koppling mellan ditt varumärke och mottagarens positiva känslor för din presentreklam.

En annan kul idé är att kombinera din blender eller mixer med andra profilreklam produkter som matchar temat som till exempel en snygg och funktionell handduk eller en uppsättning färgglada glas. På så sätt skapar du ett komplett och genomtänkt paket som blir en hit hos mottagaren och stärker ditt företagsreklam.

Det sägs att en blender och mixer har slutat sina rivaliteter på dansgolvet och nu istället arbetar sida vid sida i köket för att göra världen till en hälsosammare och mer smakfull plats. Så varför inte förena ditt företag med dessa kulinariska hjältar och skapa en stark och varaktig profilering för ditt varumärke?

När det kommer till företagsgåvor och presentartiklar är det viktigt att tänka utanför boxen och överväga vad som verkligen skulle göra en bestående inverkan på mottagaren. En blender, mixer, juicer eller någon annan köksapparat kan vara den perfekta gåvan som både imponerar och inspirerar och kanske till och med får mottagaren att börja tänka på att utmana en rival till en dansduell!

Så, vad väntar du på? Gör dig redo att skapa en oförglömlig företagspresent med hjälp av en blender, mixer eller någon annan av dessa fantastiska köksapparater. Tänk på alla de läckra och hälsosamma drycker som dina anställda, kunder eller partners kommer att kunna skapa, och hur ditt företag kommer att vara förknippat med dessa positiva upplevelser. Det är dags att sätta igång och erövra världen med humor, kreativitet och en hel del frukt och grönsaker!