Klockor & Ur

Välkommen till en värld där tiden inte bara är ett abstrakt koncept, utan en fysisk närvaro som kan kännas, ses och till och med höras. Klockor, dessa fantastiska skapelser som har hjälpt oss att organisera våra liv i århundraden. Från väggklockor till pulsklockor som mäter och registrerar pulsen, till väckarklockor som väcker oss från vår skönhetssömn, och till sist armbandsur som är lika mycket en modeaccessoar som en tidsindikator. Så oavsett om ni är en tidshållningsnörd, en modeentusiast, eller bara någon som uppskattar bra design, så finns här garanterat klockor som passar Er företags verksamhet och grafiska profil.

Kategorier och specifika nyckelpunkter för våra modeller klockor

Väggklockor

 • Finns i olika storlekar, stilar och material
 • Kan fungera som en inredningsdetalj och stilsättare i rummet
 • Används i hemmet, kontoret och offentliga miljöer

Väckarklockor

 • Designade för att väcka oss vid en specifik tid
 • Olika modeller med inbyggda ringklockor, summer eller andra väckningsanordningar
 • Snooze-funktion för att skjuta upp väckningstiden

Pulsklockor / Aktivitetsklockor / Träningsklockor

 • Mäter och registrerar pulsen, kroppens hjärtslag per minut
 • Består av en klocka som sitter på armen
 • Används för att övervaka träning och hälsa

Armbandsur

 • Visar tiden och fungerar som en modeaccessoar
 • Finns i olika former, storlekar och prisklasser
 • Kan ha olika funktioner och specifikationer, såsom datumvisning, alarm och vattentäthet

Reseur

 • Anpassade för resande och visar tiden i olika tidszoner
 • Kan ha funktioner som världstid, GPS och höjdmätare

Klockor med Väderstation

 • Visar tiden samt väderinformation, såsom temperatur och luftfuktighet
 • Kan ha funktioner som termometer, hygrometer och barometer

Dessa nyckelpunkter fokuserar på design, funktioner och användningsområden för våra olika typer av klockor.

Klockor med Gravyr och Reklamklockor med Tryck

I en värld där tiden är av yttersta vikt, är en klocka mer än bara ett verktyg för att hålla koll på timmarna. Den är en förlängning av din personlighet, en symbol för din stil och en påminnelse om vikten av varje ögonblick. Oavsett om du är en herr, dam eller barn, finns det en klocka som passar just dig.

En klocka kan vara digital och smart, med alla de senaste tekniska funktionerna, men de mer klassisk och analoga modellerna finns också, med en mer tidlös charm som aldrig går ur tiden. Den kan vara dyr, en lyxartikel som signalerar status och rikedom, eller billig, ett prisvärt alternativ som kombinerar stil och funktionalitet. Oavsett vilken typ av klocka du föredrar, är det viktigt att du känner dig bekväm och stolt över att bära den.

En klocka kan också vara ett kraftfullt verktyg för profilering och promotion. En reklamklocka med ditt företags logotyp eller slogan kan vara en effektiv marknadsföringsstrategi. Den kan vara en äggklocka i köket, en timer på kontoret, eller en vintage väggklocka i vardagsrummet. Oavsett var den placeras, kommer den att dra uppmärksamhet och skapa varaktiga intryck.

En klocka kan vara liten eller stor, med eller utan urtavla eller utan visare. Den kan vara modern eller vintage, fin eller robust. Den kan vara en merch-produkt för en musikgrupp, en sportklubb eller ett varumärke. Oavsett design eller stil, kommer en klocka alltid att vara ett uttryck för den som bär den.

Att köpa en klocka är inte bara en transaktion, det är en investering i tid. Det är ett sätt att uppskatta värdet av varje sekund, minut och timme. Det är ett sätt att uttrycka din personliga stil, din smak och dina värderingar. Oavsett om du är en man eller en kvinna, en ungdom eller en vuxen, en kille eller en tjej, finns det en klocka som speglar vem du är.

Så nästa gång du tittar på din klocka, tänk på mer än bara tiden. Tänk på dess skönhet, dess hantverk, dess betydelse. Tänk på hur den representerar dig, ditt företag, din stil. Och mest av allt, tänk på hur varje tickande sekund är en påminnelse om att tiden är det mest värdefulla vi har.

Designa Egna Väggklockor

Att ha en väggklockaväggen är inte bara praktiskt, det är också ett utmärkt sätt att lägga till en personlig touch till ditt hem, kontor eller som en gåva. Oavsett om du är ute efter en stor eller liten klocka, en digital eller analog modell, finns det en mängd olika alternativ att välja mellan.

En väggklocka kan vara mycket mer än bara ett sätt att hålla koll på tiden. Den kan vara ett konstverk, en konversationsstartare, eller till och med en del av din företagsreklam. Med möjligheten att designa egna väggklockor kan du skapa en klocka som är unik för ditt företag, och som hjälper till att stärka ditt varumärke varje gång någon tittar på den.

Det finns en mängd olika material att välja mellan när du designar din egen väggklocka. Du kan välja mellan allt från klassiskt trä till modern plast, och du kan välja mellan olika stilar, från retro till modern. Du kan till och med välja att ha en radiokontrollerad klocka, en radiostyrd klocka som kan säkerställa att du alltid har rätt tid.

En väggklocka kan vara ett roligt och lärorikt verktyg för barn. Genom att designa en egen klocka kan du hjälpa ditt barn att lära sig att läsa klockan, samtidigt som du skapar något som de kommer att älska att ha på sin vägg. Du kan välja att inkludera deras favoritfärger, tecknade figurer, eller till och med ett foto av familjen för att göra klockan extra speciell.

För vuxna kan en väggklocka vara ett elegant och funktionellt tillägg till hemmet eller på företaget. Fungerar såväl i kök som industriell miljö, en snygg klocka på väggen blir snart en utmärkt konversationsstartare när ni har gäster. Skapa en cool klocka för att visa Ert Företags grafiska profil.

Du kan välja att designa en klocka med romerska siffror för en klassisk look, eller välja moderna siffror för en mer samtida stil. Du kan även välja att ha en ljudlös klocka om du föredrar en tyst miljö.

Oavsett om du letar efter en väggklocka för ditt hem, ditt kontor, eller som en del av din profilreklam, är möjligheterna nästan oändliga. Med möjligheten att designa din egen klocka kan du skapa något som inte bara är praktiskt, utan också vackert och unikt. Så varför inte ta steget och designa din egen väggklocka idag?

Så oavsett om du letar efter en väggklocka för ditt hem, ditt kontor, eller som en del av din profilreklam, är möjligheterna nästan oändliga. Med möjligheten att designa din egen klocka kan du skapa något som inte bara är praktiskt, utan också vackert och unikt. Så varför inte ta steget och designa din egen väggklocka idag?

Pulsklockor, Aktivitetsklockor och Träningsklockor för Sport och Aktivitet

Att hålla koll på sin puls, aktivitet och träning är enklare än någonsin med hjälp av pulsklockor, aktivitetsklockor och träningsklockor. Dessa klockor är utformade för att hjälpa dig att övervaka och förbättra din träning, oavsett om du är en professionell idrottare eller en hängiven motionär.

En pulsklocka är ett viktigt verktyg för att mäta din hjärtfrekvens under träning, vilket hjälper dig att övervaka din ansträngningsnivå och säkerställa att du tränar inom dina målzoner. Många pulsklockor har även inbyggda stegräknare, gps och kompass för att hjälpa dig att hålla koll på din rörelse och riktning under träningen.

Aktivitetsklockor är utformade för att övervaka din dagliga aktivitet och uppmuntra dig att leva en mer aktiv livsstil. De kan spåra allt från antalet steg du tar till hur många kalorier du förbränner under dagen. Vissa aktivitetsklockor kan även synkroniseras med en app på din smartphone för att ge dig en mer detaljerad översikt över din aktivitet och framsteg.

Träningsklockor är speciellt utformade för att hjälpa dig att övervaka och förbättra din träning. De kan erbjuda allt från avancerade träningsfunktioner som pulsmätning och GPS-spårning, till enklare funktioner som en timer och stoppur. Oavsett om du är en dam, herr eller barn, finns det en träningsklocka som passar dina behov och mål.

När det gäller att välja rätt klocka för dig är det viktigt att överväga vilka funktioner som är viktigast för dig. Vill du ha en snygg och enkel klocka som bara mäter din puls, eller är du ute efter en mer avancerad modell med GPS och andra funktioner? Kanske är du ute efter en vattentät klocka för simning, eller en klocka med inbyggd blodtrycksmätare för att övervaka din hälsa?

Priset på en pulsklocka, aktivitetsklocka eller träningsklocka kan variera kraftigt, från billiga basmodeller till mer dyra och avancerade alternativ. Det är viktigt att hitta en klocka som passar din budget och dina behov, oavsett om du är ute efter en prisvärd klocka för vardaglig användning eller en mer exklusiv modell för att förbättra din träning.

Oavsett om du är intresserad av löpning, cykling, längdskidor, gym-träning eller golf, finns det en pulsklocka, aktivitetsklocka eller träningsklocka som passar dina behov. Så varför inte köpa en klocka idag och börja övervaka din träning och aktivitet på ett mer effektivt och motiverande sätt?

Väckarklockor för Svårväckta

Att vakna upp på morgonen kan vara en utmaning, särskilt för de som är svårväckta. Men tack vare teknologins framsteg finns det nu en mängd olika väckarklockor som kan göra uppvaknandet lite lättare. Oavsett om du är en barn eller vuxna, finns det en väckarklocka som passar dina behov.

En av de mest populära typerna av väckarklockor är bordsklocka eller bordsur. Dessa klockor är inte bara praktiska, men de kan också vara en snygg inredningsdetalj. Många bordsklockor kommer med en alarm funktion, vilket gör dem till en utmärkt väckning lösning. Vissa modeller har även en klocka med datum och veckodag funktion, vilket kan vara mycket praktiskt.

För de som föredrar en mer modern lösning, finns det digitala väckarklockor. Dessa klockor har ofta en rad olika funktioner, inklusive ljus, projektor, och vibration. Vissa modeller har även en smart funktion, vilket innebär att de kan synkroniseras med din smartphone eller annan enhet.

Om du är en person som har svårt att vakna upp, kanske du vill överväga en väckarklocka med högt ljud. Dessa klockor är utformade för att vara extra högljudda, vilket gör dem perfekta för de som är svåra att väcka. Vissa modeller kommer även med en radio funktion, vilket kan vara ett trevligt sätt att starta dagen.

För de som föredrar en mer traditionell stil, finns det retro och gammaldags väckarklockor. Dessa klockor har ofta en klassisk design och kan vara ett charmigt tillskott till ditt sovrum. Många av dessa klockor drivs av en laddare, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att byta batterier.

Oavsett vilken typ av väckarklocka du väljer, är det viktigt att välja en som är tyst. Detta kommer att säkerställa att du inte störs av oönskade ljud under natten. Dessutom bör du överväga att välja en väckarklocka som är snygg och passar in i din inredning.

När det gäller material, finns det väckarklockor tillverkade av allt från trä till plast. Valet av material kan ha en stor inverkan på klockans utseende och känsla, så det är värt att tänka på detta när du gör ditt val.

Storleken på din väckarklocka kan också vara en viktig faktor att överväga. Vissa människor föredrar en liten klocka, medan andra föredrar en stor. Valet beror helt på dina personliga preferenser och utrymmet du har tillgängligt.

Slutligen, när det gäller att välja den bästa väckarklocka, är det viktigt att tänka på vilken typ av design du föredrar. Vissa människor föredrar en modern look, medan andra föredrar en mer klassisk stil. Oavsett vad du väljer, kommer en väl utformad väckarklocka att vara en värdefull tillgång för att hjälpa dig att vakna upp på morgonen.

Så, oavsett om du är en svårväckt person som behöver en högljudd väckarklocka, eller om du bara letar efter en rolig, bra och snygg väckarklocka för att komplettera ditt sovrum, finns det en perfekt väckarklocka där ute för dig. Och med så många fantastiska alternativ att välja mellan, har det aldrig varit enklare att hitta den perfekta väckarklocka för dina behov.

Snygga Armbandsur för Herr, Dam och Barn

När det kommer till armbandsur och armbandsklockor, är det en värld av valmöjligheter som öppnar sig. Oavsett om du är ute efter en automatisk eller mekanisk klocka, för herr, dam eller barn, finns det något för alla.

För den moderna individen som ständigt är på språng, är ett digitalt armbandsur ett utmärkt val. Med en x länk kan du enkelt synkronisera din klocka med din smartphone för att hålla koll på allt från steg till sömn. Om du föredrar en mer traditionell stil, är analogt armbandsur det perfekta valet.

Oavsett om du letar efter billiga eller exklusiva klockor, finns det något för varje budget. Du kan välja mellan litet eller stort, trä, metall, plast, silver eller guld. För den modeintresserade finns det även vintage klockor som ger en unik touch på armen.

Ett armband kan vara allt från en enkel läderrem till en intrikat kedja i guld eller silver. För den som gillar att sticka ut finns det även retro klockor med färgglada armband och ovanliga urtavlor.

När du bestämt dig för att köpa ett armbandsur, är det viktigt att tänka på material. Ett läder armband är klassiskt och tidlöst, medan ett armband i rostfritt stål är hållbart och lätt att underhålla. För den äventyrliga finns det vattentäta klockor som kan stå emot allt från en snabb dusch till ett dyk i havet.

För den teknikintresserade finns det klockor med belysning, perfekt för de mörka vintermånaderna. Eller varför inte en klocka med solcell som drivs av ljus? Det finns till och med klockor som fungerar utan batteri, för den miljömedvetna.

Oavsett vilken typ av boett du föredrar, rund, fyrkantig eller oval, finns det en klocka för dig. Och glöm inte att ett armbandsur kan vara den perfekta presentreklamen eller presentartikeln för att visa uppskattning till anställda, kunder eller nära och kära.

Så oavsett om du är ute efter en klocka för att hålla koll på tiden, för att komplettera din outfit, eller för att ge bort som en gåva, finns det en klocka för dig. Med så många valmöjligheter är det bara att börja leta efter din perfekta klocka idag!

Byta Batteri Klocka - Byta själv eller Urmakaren?

Att byta batteri i en klocka kan vara en enkel uppgift för vissa, medan andra kanske föredrar att lämna in klockan till en professionell urmakare. Oavsett om du har en väggklocka, väckarklocka, pulsklocka eller armbandsur, är det viktigt att veta hur man byter batteriet på rätt sätt för att undvika skador på klockan och förlänga dess livslängd.

När det är dags att byta batteri på din klocka, finns det några saker att tänka på. För det första, se till att du har rätt typ av batteri för din klocka. Olika klockor kräver olika batterityper, så det är viktigt att kontrollera klockans bruksanvisning eller söka på nätet för att hitta rätt batteri för just din modell. För att byta batteriet behöver du vissa verktyg, som en skruvmejsel, pincett och eventuellt en boettkniv eller boettnyckel beroende på klockans konstruktion.

Innan du börjar byta batteriet, se till att klockan och dina händer är rena för att undvika att smuts eller damm hamnar inuti klockan. När du öppnar klockan, var försiktig så att du inte skadar några av klockans interna komponenter. Ta bort det gamla batteriet och sätt i det nya, se till att de positiva och negativa ändarna på batteriet pekar åt rätt håll.

Efter att du har bytt batteriet, montera ihop klockan igen och kontrollera att den fungerar som den ska. Om du är osäker på någon del av processen eller känner dig obekväm med att byta batteriet själv, är det alltid en bra idé att söka hjälp hos en professionell urmakare.

Att byta batteri på egen hand kan vara ett kostnadseffektivt alternativ, men det är viktigt att vara noggrann och försiktig för att undvika skador på klockan. Om du inte känner dig bekväm med att göra det själv, kan du alltid vända dig till en urmakare för att få hjälp med batteribytet.

Fröken Ur - Vem är hon och finns hon kvar?

Fröken Ur, en tjänst som har funnits i Sverige sedan 1934, är en ikonisk figur som många av oss känner till. Men vem är hon egentligen, och finns hon kvar idag?

Fröken Ur är mer än bara en röst på telefonen. Hon är en symbol för precision och tillförlitlighet, en röst som alltid ger oss exakt tid. Från början var Fröken Ur en telefontjänst som man kunde ringa till för att få reda på den exakta tiden. Numera kan man även hitta Fröken Ur online, där hon fortsätter att ge oss den exakta tiden just nu.

Men vem är rösten bakom Fröken Ur? Sedan år 2000 är det Johanna Hermann Lundberg som ger röst åt Fröken Ur. Många företag har även köpt hennes röst till sina automatiska telefonsvararsystem. Så även om du kanske inte har tänkt på det, har du förmodligen hört hennes röst flera gånger.

Frågan om Fröken Ur är död är en som dyker upp då och då. Svaret är nej, Fröken Ur lever och mår bra. Hon har anpassat sig till den digitala eran och finns nu tillgänglig online för alla som behöver veta den exakta tiden.

Om du vill ringa till Fröken Ur är telefonnumret 90510. Du kan ringa till Fröken Ur från din mobil eller från en fast telefon. Oavsett vilken metod du väljer, kommer du att få den exakta tiden, varje gång.

Men finns Fröken Ur kvar idag? Ja, hon gör det. Trots att vi nu har klockor på våra mobiltelefoner och datorer, fortsätter Fröken Ur att vara en pålitlig källa för exakt tid. Oavsett om du behöver veta tiden för ett viktigt möte, eller bara vill kontrollera att dina klockor går rätt, kan du alltid lita på Fröken Ur.

Så vem är Fröken Ur? Hon är mer än bara en röst på telefonen. Hon är en symbol för precision och tillförlitlighet, en tjänst som har hjälpt svenskar att hålla tiden i nästan ett sekel. Och ja, Fröken Ur finns fortfarande kvar, redo att ge dig den exakta tiden, när du än behöver den.

Vad gäller kostnaden för att ringa till Fröken Ur, kan det variera beroende på din telefonoperatör. Men med dagens teknik kan du också få tillgång till Fröken Ur online, vilket kan vara ett mer kostnadseffektivt alternativ.

Så nästa gång du behöver veta den rätta tiden, varför inte vända dig till Fröken Ur? Hon har hållit tiden för svenskar i nästan ett sekel, och hon är här för att stanna.

Vad är Klockan?

Att veta vad är klockan är viktigt för att hålla sig uppdaterad och synkroniserad med omvärlden. I dagens globala sammanhang kan det vara särskilt viktigt att veta tiden i olika delar av världen, särskilt när det gäller att göra affärer online. Med en ökning av antalet sökningar på nätet för att hitta den exakta tiden i Sverige och andra länder, är det viktigt att ha tillgång till pålitliga källor för att få den mest aktuella informationen om tiden i olika tidszoner.

En sådan källa är OnlineKlocka som visar den exakta tiden i din region samt en lista med förinställda klockor för stora städer. Du kan göra ändringar i den här listan om du vill och även konfigurera klockans utseende (textfärg, typ och storlek) för att passa dina behov. För att hålla koll på tiden i olika delar av världen kan du använda Europeiska ERV, som ger information om tidszoner och hur de fungerar.

Ring Klocka Ring - Kul Fakta och Historia

Ring klocka ring är en välkänd fras från dikten ?Nyårsklockan? av den engelske poeten Alfred Tennyson, skriven 1850. Den svenska översättningen, som innehåller versraden ?Ring, klocka, ring?, är skriven av Edvard Fredin och publicerades i flera dagstidningar i januari 1889. Sedan mitten av 1890-talet är det tradition att dikten reciteras offentligt vid tolvslaget på Skansen i Stockholm, vilket ofta sänds i radio och TV.

Klockringning är en urgammal tradition och har haft många samhällsviktiga funktioner, som att varna för fara eller uppmärksamma något högtidligt. Klockringningen på nyårsnatten gick från att vara en sed i städerna, vidare ut till landsbygden. I Sveriges södra delar samlades byns ungdomar kring klocktornen och skyndade sig upp för att ringa i klockan. Var man först kunde man vänta sig den finaste skörden under nästkommande år.

Nyårsklockan är en dikt som förmedlar fakta och historia om nyårsfirandet och klockringningstraditionen. Dikten innehåller flera kraftfulla budskap om att ringa ut det gamla och ringa in det nya, samt att sprida sanning, försoning och fred över land och vatten. Dessa budskap kan användas för att inspirera och engagera människor i en business to business-kontext, genom att betona vikten av att omfamna förändring, söka sanning och sträva efter samarbete och gemensamma mål.

För att marknadsföra en produkt eller tjänst utan att nämna dess namn kan man använda dikten ?Ring Klocka Ring? som en metafor för att förmedla värden som förnyelse, sanning och samarbete. Man kan betona hur dessa värden är viktiga för att skapa framgångsrika affärsrelationer och hur de kan bidra till att bygga en stark och hållbar framtid för alla inblandade parter. Genom att använda text från dikten och dess historia kan man skapa en engagerande och inspirerande berättelse som lockar läsaren att utforska och omfamna de värden och möjligheter som presenteras.

Vilken anses vara Världens Dyraste Klocka?

När vi talar om världens dyraste klocka, är det omöjligt att inte nämna Graff Diamonds Hallucination. Denna mästerverk av en klocka är inte bara en tidmätare, utan ett konstverk prytt med 110 karat av färgglada diamanter. Med ett pris på 55 miljoner dollar, är det ingen överraskning att denna klocka anses vara den dyraste i världen.

Men vad är det som gör en klocka så dyr? Är det bara diamanterna och det exklusiva materialet? Nej, det är mycket mer än så. En klocka som Graff Diamonds Hallucination är resultatet av otaliga timmar av hantverk och precision. Varje liten detalj är noggrant utformad och placerad för att skapa en klocka som är lika mycket ett konstverk som en tidmätare.

Men det är inte bara diamanter och hantverk som gör en klocka dyr. Historia och varumärke spelar också en stor roll. Klockor från märken som Patek Philippe och Rolex har en lång historia av kvalitet och exklusivitet, vilket gör dem mycket eftertraktade och därmed dyrare.

Så nästa gång du ser en klocka med ett högt pris, kom ihåg att du inte bara betalar för material och hantverk. Du betalar också för historien, varumärket och den status som kommer med att äga en sådan exklusiv klocka. Och vem vet, kanske en dag kommer du att vara ägaren till världens dyraste klocka.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.

Väggklockor
Väckarklockor
Pulsklockor / Aktivitetsklockor / Träningsklockor
Armbandsur
Reseur
Klockor med Väderstation
Övriga Klockor

157 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midocean
Bratara - Aktivitetsarmband
Flera Färger
Bratara - Aktivitetsarmband

Aktivitetsklocka. Hälsoarmbandet räknar steg, mäter distans, tid och räknar kalori...

fr. 29,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Inomhustermometer, LCD-display
Inomhustermometer, LCD-display

Termometer i plast med sugkopp. Batterier medföljer.

fr. 34,20 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
BETIME C Väggklocka
BETIME C Väggklocka

Specialgjord, rektangelformad väggklocka i HDF trä med skräddarsydda tryck. Drivs ...

fr. 85,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Rondo - Väggklocka silverbakgrund
Rondo - Väggklocka silverbakgrund

Stor väggklocka med aluminium urtavla och pekare med skyddande glaslins. Drivs av ...

fr. 167,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Cosy - Väggklocka med tic-toc system
Cosy - Väggklocka med tic-toc system

Väggklocka med urverk. Drivs av 1 st AA batteri som inte ingår men kan köpas till,...

fr. 119,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Seconds 5 W trådlös laddningsklocka
Seconds 5 W trådlös laddningsklocka

Seconds trådlös laddningsklocka. Seconds trådlös laddningsklocka med larmfunktion ...

fr. 182,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Sense Fit m. pulsmätare RCS återvunnen TPU
Sense Fit m. pulsmätare RCS återvunnen TPU

Ta hand om din hälsa med detta vattentäta (IPX5) aktivitetsarmband med bekvämt arm...

fr. 247,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Väderstation inne/ute
Väderstation inne/ute

Väderstation för både in-/och utomhusbruk med LCD-skärm. Funktioner: Tid och kalen...

fr. 322,00 kr

MER INFORMATION
XD Xclusive®
Aria digital klocka med 5W trådlös laddning
Aria digital klocka med 5W trådlös laddning

I den trådlösa laddaren Aria möter funktionalitet nordisk design. Den trådlösa lad...

fr. 329,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Brite-Clock® rektangulär väggklocka
Brite-Clock® rektangulär väggklocka

Brite-Clock® rektangulär väggklocka. Väggklocka med livfull ingjuten dekor för ena...

fr. 106,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Minata trådlös bambuladdare med klocka
Minata trådlös bambuladdare med klocka

Minata trådlös laddningsklocka är idealisk att använda på alla slags skrivbord ell...

fr. 364,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Bambu väckarklocka med 5W trådlös laddning
Bambu väckarklocka med 5W trådlös laddning

Väckarklocka med utsida i bambu, 24 timmar tidsindikator och med 5W trådlös laddni...

fr. 334,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Sky Wireless - Väckarklocka med laddstation
Sky Wireless - Väckarklocka med laddstation

Trådlös laddningsstation med touch-sensor väckarklocka med nattlampa. Visar datum ...

fr. 559,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Train Watch - Träning-& aktivitetsarmband
Flera Färger
Train Watch - Träning-& aktivitetsarmband

4.0 trådlös lågenergi sport smart klocka med silikon aarmband. Uppladdningsbart Li...

fr. 307,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Bambu väderstation
Bambu väderstation

Bambu väderstation med 3 funktioner: tid/datum, luftfuktighet inomhus och temperat...

fr. 161,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Sposta Watch - Smart träningsklocka
Sposta Watch - Smart träningsklocka

4.0 trådlöst low-energy hälsoarmband med avtagbart TPU band (för laddning). Upplad...

fr. 162,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Zeta - Läsampa med väderstation
Zeta - Läsampa med väderstation

Väderstation och skrivbordslampa i ABS plast med hela 18 st LED lampor som smidigt...

fr. 248,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Droppy - Vattendriven klocka
Droppy - Vattendriven klocka

LCD klocka med stor display. Inga batterier behövs för att driva klockan, fyll den...

fr. 184,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Buenos Aires Charger - Klockradio och som trådlös ladd
Buenos Aires Charger - Klockradio och som trådlös ladd

Väckarklocka i MDF med LED-visning av klocka och temperaturvisning. Trådlös Qi-lad...

fr. 365,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Ripper - Väderstation
Ripper - Väderstation

Väderstation med klocka, kalender, temperatur och luftfuktighet på displayen. Driv...

fr. 82,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Sky - Väderstation med LCD display
Sky - Väderstation med LCD display

Väderstation med blå LCD display. Visar väderprognos, tid, datum, temperatur och l...

fr. 96,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Check Watch - Smartklocka/hälsoarmband
Check Watch - Smartklocka/hälsoarmband

Hälsoarmband/Smartklocka med låg enegiförbrukning med funktioner som bl.a. kroppst...

fr. 238,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Mara Clock - Väckarklocka i Bambu
Mara Clock - Väckarklocka i Bambu

Väckarklocka i bambu med vit LED tid- och temperaturvisning. AC-DC adapter ingår. ...

fr. 208,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Miri Clock - Väckarklocka i Bambu
Miri Clock - Väckarklocka i Bambu

Väckarklocka i bambu med vit LED tid- och temperaturvisning. AC-DC adapter ingår. ...

fr. 288,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Zenframe - Fotoram med väderstation
Zenframe - Fotoram med väderstation

Fotoram i bambu med väderstation. Visar tid, datum och temperatur. Alarmfunktion o...

fr. 143,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Nurwatch - Sjuksköterske-klocka
Nurwatch - Sjuksköterske-klocka

Analog sjuksköterska klocka. Batteri ingår. Mycket omtyckt och användbar bland sju...

fr. 99,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Mueve Watch - Träningsklocka
Mueve Watch - Träningsklocka

Trådlös Low-Energy Low-Energy Smartklocka/aktivitetsarmband med avtagbar TPU-rem (...

fr. 205,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Aktivitetsarmband Keep fit
Aktivitetsarmband Keep fit

Ha koll på hur mycket du rör på dig. Stegräknare, mäter brända kalorier och regist...

fr. 176,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Turku - Väderstatin i bambu
Turku - Väderstatin i bambu

Väderstation med bambufront, multifunktionell termometer. Funktioner: klocka, temp...

fr. 88,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Moro - Trådlös laddare i bambu
Moro - Trådlös laddare i bambu

Trådlös laddstation och kombinerad väckarklocka med blå LED display som visar tid ...

fr. 320,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Pennhållare med klocka Carter
Pennhållare med klocka Carter

Pennhållare med tid, kalender, alarm och termometer. Består av en transparent beh...

fr. 102,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Alarmklocka i kubform
Alarmklocka i kubform

HIPS kubformad alarmklocka som ändrar färg. Visar tid, veckodag, datum och tempera...

fr. 73,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Manila - Pennhållare bambu LCD klocka
Manila - Pennhållare bambu LCD klocka

Bambuhållare med digital kalender, väckarklocka och termometer. Denna naturliga pe...

fr. 112,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Väggklocka
Väggklocka

Väggur i plast med löstagbar urtavla. Perfekt för att skapa snygga tryck på urtavl...

fr. 151,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Digital väderstation
Digital väderstation

Digital väderstation med utomhussensor. Visar temperatur, klocka, månfas och väder...

fr. 351,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Väggur 12
Väggur 12" i plast

Väggklocka i plast, 12" diameter, med två digitala angivare på urtavlan för inomhu...

fr. 347,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Väderstation, digital
Väderstation, digital

Digital väderstation i silverfärgad plast med tid, kalender, alarm, snooze, temper...

fr. 115,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Tidtagarur i plast
Tidtagarur i plast

Digitalt tidtagarur i plast med snöre av nylon. Batterier ingår.

fr. 64,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Smartwatch i ABS Dominic
Smartwatch i ABS Dominic

Smartwatch i ABS och PC med armband i TPU. Trådlös teknologi. Klockan har en 1,54"...

fr. 535,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Väderstation, digital
Väderstation, digital

Digital väderstation med tid, alarm, snooze, veckodisplay, temperatur och fuktighe...

fr. 175,00 kr

MER INFORMATION