Vinöppnare & Korkskruvar

Visste du att den tidigaste referensen till korkskruven noterades på 1680-talet? Eller att den fickmodellen av en korkskruv, känd som hovmästar-, kypar- eller Sommelierkniv, fick sitt patent år 1883 av en tysk uppfinnare vid namn Carl FA Wienke. Dessa tidlösa verktyg har utvecklats och förfinats över århundraden, men deras grundläggande funktion - att öppna vinflaskor - förblir densamma. Men det är inte bara historien och funktionaliteten som gör vinöppnare och korkskruvar så fascinerande. Så oavsett om du är en vinälskare, en samlare, eller bara letar efter den perfekta företagsgåvan, kommer du att upptäcka att vinöppnare och korkskruvar erbjuder många möjligheter.

Nyckelpunkter för Vinöppnare & Korkskruvar

Design / Kvalitet / Material

När det kommer till vinöppnare och korkskruvar, är design, kvalitet och material av största vikt. En väl utformad vinöppnare bör vara både estetiskt tilltalande och funktionell. Kvaliteten på vinöppnaren är avgörande för dess hållbarhet och effektivitet. Materialval, som aluminium eller rostfritt stål, kan påverka både hållbarheten och utseendet på vinöppnaren.

Elektriska / Automatiska

Elektriska eller automatiska vinöppnare är ett utmärkt alternativ för dem som vill ha en snabb och ansträngningsfri upplevelse. Dessa vinöppnare drivs vanligtvis av batterier och kan öppna en flaska vin på bara några sekunder. De är särskilt användbara för personer med nedsatt handstyrka.

Hävarm / Bordsmodeller

Hävarms- eller bordsmodeller av vinöppnare är både praktiska och eleganta. De är lätta att använda och kräver minimal ansträngning för att öppna en flaska vin. Dessa modeller är ofta tillverkade av högkvalitativa material och har en robust konstruktion för att säkerställa långvarig användning.

Klassiska Kyparkorkskruvar

Klassiska kyparkorkskruvar är tidlösa och effektiva. De är ofta tillverkade av rostfritt stål och har en enkel, men effektiv design. Dessa korkskruvar är lätta att använda och kan enkelt förvaras i en kökslåda eller vinlåda.

Set med tillbehör

Vinöppnare och korkskruvar finns ofta i set med tillbehör, som inkluderar verktyg som folieskärare, vinluftare och vakuum vinbevarare. Dessa set är utmärkta gåvor för vinälskare och kan också vara ett praktiskt tillägg till din egen vinsamling.

Vinöppnare och Korkskruvar med Tryck eller Gravyr

Att njuta av ett gott vin är en upplevelse som förhöjs av rätt tillbehör. En vinöppnare eller korkskruv av hög kvalitet är inte bara ett praktiskt verktyg, utan också en del av ritualen att öppna en flaska vin. Men dessa tillbehör kan vara så mycket mer än bara funktionella objekt. Med rätt design och personlig touch kan de bli en del av din företagsidentitet och marknadsföringsstrategi.

En vinöppnare eller korkskruv med tryck eller gravyr kan bli en elegant och uppskattad gåva till dina kunder eller anställda. Det är en produkt som kan användas länge, vilket gör den till en bra investering för ditt företag. Dessutom kan den bli en påminnelse om ditt företag varje gång den används, vilket gör den till en effektiv marknadsföringsverktyg.

Det finns många olika typer av vinöppnare och korkskruvar att välja mellan. Vissa är tillverkade av mässing, andra av rostfritt stål eller trä. Vissa är enkla och traditionella, medan andra har en mer modern design. Oavsett vilken stil du föredrar, kan du hitta en vinöppnare eller korkskruv som passar ditt företags image och behov.

En korkskruvöppnare med tryck kan vara ett utmärkt sätt att visa upp ditt företags logotyp eller slogan. Det kan också vara ett sätt att visa upp ditt företags färger eller andra designelement. En gravyr kan ge en mer sofistikerad och exklusiv känsla, vilket kan vara perfekt för företag som vill förmedla en känsla av lyx och kvalitet.

Men vinöppnare och korkskruvar är inte bara för vinälskare. De kan också vara en del av ditt företags merch sortiment. Med rätt design och branding kan de bli populära samlarobjekt som dina kunder kommer att uppskatta och visa upp.

Oavsett om du är en vinälskare eller bara letar efter ett unikt och effektivt sätt att marknadsföra ditt företag, kan en vinöppnare eller korkskruv med tryck eller gravyr vara den perfekta lösningen. Så varför inte ge dina kunder och anställda något de kommer att uppskatta och använda om och om igen, samtidigt som du marknadsför ditt företag på ett elegant och effektivt sätt?

Elektriska Vinöppnare för dom bekväma

För den moderna vinälskaren som värdesätter bekvämlighet och effektivitet, är en elektrisk vinöppnare ett måste. Dessa innovativa verktyg tar bort besväret med att öppna en flaska vin, vilket gör det till en enkel och smidig process. Med bara ett knapptryck kan du njuta av ditt favoritvin utan krångel.

En automatisk vinöppnare är inte bara praktisk, utan också en elegant tillägg till varje kök eller bar. De är ofta designade med en modern och sofistikerad estetik, vilket gör dem till en utmärkt present till vinälskare. Dessutom är de ofta tillverkade av högkvalitativa material som rostfritt stål och plast, vilket garanterar deras hållbarhet och långvarig prestanda.

En annan fördel med elektriska vinöppnare är att de är batteridrivna, vilket innebär att de är portabla och kan användas var som helst. Oavsett om du är på en picknick, en fest eller bara njuter av en lugn kväll hemma, kan du alltid lita på din elektriska vinöppnare för att göra vinöppningen till en bris.

Men det är inte bara bekvämligheten som gör elektriska vinöppnare till ett utmärkt val. De är också ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Genom att inkludera din logotyp eller företagsnamn på vinöppnaren, kan du skapa en kraftfull profilreklam. Varje gång någon använder vinöppnaren, kommer de att bli påminda om ditt varumärke, vilket ökar dess synlighet och igenkänning.

Elektriska vinöppnare är också ett utmärkt val för promotion. De är en kostnadseffektiv och praktisk gåva som kan användas för att belöna lojala kunder, uppmuntra potentiella kunder eller bara för att visa uppskattning till dina anställda. Med deras eleganta design och praktiska funktioner, kommer de säkert att bli uppskattade av alla som mottar dem.

Så om du letar efter ett sätt att kombinera bekvämlighet, stil och effektiv marknadsföring, är en elektrisk vinöppnare det perfekta valet. Inte bara kommer det att förbättra din vinupplevelse, men det kommer också att hjälpa till att stärka ditt varumärke och främja ditt företag på ett effektivt sätt.

Vinöppnare med hävarm för Proffs

När det kommer till att öppna en flaska vin, är det viktigt att ha rätt verktyg för jobbet. För proffs inom restaurang- och cateringbranschen, är en vinöppnare med hävarm ett oumbärligt verktyg. Dessa vinöppnare är inte bara praktiska, de är också en exklusiv del av serveringsupplevelsen, och kan bidra till att skapa en minnesvärd upplevelse för gästerna.

En vinöppnare med hävarm fungerar genom att använda en hävstång eller ett handtag för att trycka spiralen ner genom korken, vilket gör det enkelt att öppna flaskan. Det finns olika modeller av dessa vinöppnare, inklusive vägghängda modeller som kan monteras direkt på väggen. Dessa är perfekta för platser där det ofta behövs att öppna många flaskor på kort tid, som till exempel på restauranger, eventbyråer, församlingshus och cateringfirmor.

En annan populär modell är vinöppnaren med vingar, som är utformad för att vara enkel att använda och kräver minimal ansträngning. Dessa vinöppnare är också ett utmärkt val för personer med nedsatt styrka i händerna.

När det gäller design, finns det många olika stilar att välja mellan. Vissa vinöppnare har en klassisk, tidlös design, medan andra har en mer modern och trendig look. Oavsett vilken stil du föredrar, kommer en välutformad vinöppnare att vara en attraktiv tillägg till din bar eller kök.

Vinöppnare med hävarm är inte bara praktiska, de är också utmärkta som presentreklam. De kan anpassas med företagets logotyp eller varumärke, vilket gör dem till en effektiv metod för profilering. Oavsett om de ges bort som gåvor till kunder, anställda eller affärspartners, kommer mottagaren säkert att uppskatta den tanke och omtanke som har lagts ner på att välja en sådan högkvalitativ och användbar present.

Så, oavsett om du är ett proffs som behöver en pålitlig vinöppnare för ditt arbete, eller om du bara är en vinälskare som vill ha en högkvalitativ vinöppnare för ditt hem, är en vinöppnare med hävarm ett utmärkt val. Med sin kombination av funktionalitet, design och potential för profilering, är det ett verktyg som ingen vinälskare bör vara utan.

Klassiska Kyparkorksruvar för Kypare och Servitörer

När det kommer till att servera vin på ett professionellt sätt, är en kyparkorkskruv ett oumbärligt verktyg för varje kypare och servitör. Dessa korkskruvar, ofta kallade kyparmodeller, är designade för att vara både effektiva och eleganta, vilket gör dem till ett perfekt komplement till varje restaurang eller bar.

En kyparkorkskruv är mer än bara ett verktyg - det är en symbol för professionalism och expertis. När en kypare eller servitör använder en sådan korkskruv, visar de att de tar sitt arbete på allvar och att de har den kunskap och skicklighet som krävs för att ge sina gäster en förstklassig upplevelse.

Men dessa korkskruvar är inte bara för professionella. De är också utmärkta gåvor för vinälskare, och de kan även användas som effektiva verktyg för företagsreklam. Genom att lägga till din logotyp eller ditt företagsnamn på en kyparkorkskruv, kan du skapa en unik och minnesvärd gåva som inte bara är praktisk, utan också hjälper till att marknadsföra ditt varumärke.

Det finns många olika typer av kyparkorksruvar att välja mellan, från klassiska modeller till mer moderna och innovativa design. Oavsett vilken stil du föredrar, kan du vara säker på att en kyparkorkskruv kommer att ge en touch av klass och professionalism till varje vinupplevelse.

Så oavsett om du är en erfaren kypare, en passionerad vinälskare, eller bara letar efter ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag, är en kyparkorkskruv ett utmärkt val. Med sin kombination av funktionalitet, elegans och marknadsföringspotential, är det ett verktyg som ingen vinälskare bör vara utan.

Vinöppnare i Set med praktiska tillbehör

Att njuta av en flaska vin är en konst i sig, och varje detalj spelar roll. Från valet av vin till öppnandet och serveringen, varje steg bidrar till den totala upplevelsen. Därför är det viktigt att ha rätt verktyg till hands, och det är här vårt vinset kommer in i bilden.

Vårt vinset är inte bara en vinöppnare, det är en komplett uppsättning av praktiska tillbehör som förhöjer din vinupplevelse. Varje set innehåller en kvalitetsvinöppnare, perfekt för att smidigt och enkelt öppna din favoritflaska vin. Men det slutar inte där. För att säkerställa att varje droppe vin är perfekt serverad och njuten, inkluderar vårt set också andra viktiga tillbehör.

Men vad gör vårt vinset till en utmärkt presentartikel? För det första, dess eleganta design. Varje set är snyggt förpackat, vilket gör det till en attraktiv gåva för alla vinälskare. För det andra, dess praktiska användning. Oavsett om du är en erfaren sommelier eller bara en vinälskare, kommer du att uppskatta de olika verktygen i vårt set. Slutligen, dess kvalitet. Varje verktyg i vårt set är tillverkat med högsta kvalitet, vilket garanterar att de kommer att hålla i många år framöver.

Så om du letar efter den perfekta gåvan till vinälskaren i ditt liv, eller om du bara vill förbättra din egen vinupplevelse, är vårt vinset det perfekta valet. Med dess fina design och praktiska tillbehör, är det mer än bara en vinöppnare - det är en hel vinupplevelse i ett set.

Är det ens möjligt att öppna en vinflaska utan korkskruv på ett bra sätt?

Vi har alla varit där. Du har en flaska utsökt vin, men ingen korkskruv i sikte. Men oroa dig inte, det finns faktiskt flera kreativa och effektiva sätt att öppna en vinflaska utan en traditionell korkskruv.

En av de mest populära metoderna är att använda en skruv och en tång. Skruva in skruven i korken tills ungefär en centimeter av skruven sticker ut. Använd sedan tången för att försiktigt dra ut skruven, och korken kommer att följa med. Detta kräver lite styrka och tålamod, men det är ett effektivt sätt att få upp korken utan att skada flaskan eller spilla vinet.

En annan metod är att använda en sko med en tjock sula. Placera flaskan i skon, håll skon mot en vägg så att flaskan står lodrätt, och slå sulan mot väggen. Trycket kommer att få korken att åka ut, men var försiktig så att den inte flyger ut! Detta kräver lite mer tålamod och biceps, men det är ett roligt och oväntat sätt att öppna en vinflaska.

För de mer äventyrliga finns det även alternativ som att använda en fickkniv eller en bit ståltråd och en tång. Dessa metoder kräver lite mer skicklighet och försiktighet, men de kan vara effektiva i en nypa.

Men vad händer om du inte har något av dessa verktyg till hands? Oroa dig inte, det finns fortfarande lösningar. Det finns flera små, bärbara vinöppnare som kan fästas på en nyckelring. Dessa är perfekta för att ha med sig på resan, och de är tillräckligt små för att passa i fickan eller handväskan.

Oavsett vilken metod du väljer, kom ihåg att det viktigaste är att njuta av vinet. Så nästa gång du står där med en flaska vin och ingen korkskruv, var inte rädd för att tänka utanför boxen och prova något nytt. Du kanske blir förvånad över hur enkelt det kan vara att öppna en vinflaska utan en korkskruv.

Vilken anses vara världens bästa vinöppnare?

När det kommer till vinöppnare finns det en myriad av alternativ på marknaden, alla med sina unika fördelar och nackdelar. Men det finns en vinöppnare som ständigt återkommer i diskussionen om vilken som är den bästa - servitörkorkskruven.

Servitörkorkskruven, även känd som kyparmodellen, är en favorit bland vinproffs över hela världen. Den är liten, smidig och enkel att använda, vilket gör den till ett oumbärligt verktyg för alla som älskar vin. Dessutom tar den inte mycket plats, vilket gör den lätt att förvara och ta med sig.

En av de mest populära servitörkorkskruvarna på marknaden är Le Creuset WT-110. Denna korkskruv är känd för sin kvalitet och hållbarhet, och den har ett tvåstegssystem som gör det enkelt att dra ut korken utan att skada den. Den har även en utfällbar flasköppnare och en utfällbar kniv för att ta bort folien från flaskhalsen.

Ett annat populärt val är Pulltex Pulltaps Classic. Denna korkskruv är liten och smidig, och den är utrustad med en tvåstegshävarm som gör det lätt att dra ut korken utan att skada den. Pulltaps Classic finns i flera olika färger, vilket gör att det finns något för alla smaker.

För de som föredrar en mer högteknologisk lösning finns Peugeot Elis, en elektrisk korkskruv som gör vinöppnandet lättare än någonsin. Denna korkskruv drar ut alla korkar med hjälp av en automatisk start- och stoppknapp, vilket gör den till ett utmärkt val för de som vill ha en smidig och enkel vinupplevelse.

Oavsett vilken vinöppnare du väljer, är det viktigt att komma ihåg att den bästa vinöppnaren är den som passar dina behov och preferenser bäst. Så oavsett om du är en vinproffs eller bara en vinälskare, finns det en vinöppnare där ute som är perfekt för dig.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.

Vinöppnare Elektriska / Automatiska
Vinöppnare Hävarm / Bordsmodeller
Vinöppnare Kyparkorkskruvar
Vinöppnare Set

89 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

XD Collection®
Elektrisk vinöppnare, USB-laddning
Elektrisk vinöppnare, USB-laddning

Modern elektrisk korkskruv med 3.6V litiumbatteri. Inbyggt blått ljus. Öppnar vinf...

fr. 434,00 kr

MER INFORMATION
Ricardo by Richartz Fällkniv
Ricardo by Richartz Fällkniv

Fällkniv med aluminiumhandtag. Kniv, kapsylöppnare och korkskruv i rostfritt stål....

fr. 29,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Milo kyparkorkskruv
Milo kyparkorkskruv

Kyparkorkskruv med flasköppnare, korkskruv och kniv.

fr. 15,50 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Nordkapp servitriskniv
Flera Färger
Nordkapp servitriskniv

Servitriskniv i rostfritt stål med en färgad kropp och en folieskärare och flasköp...

fr. 31,90 kr

MER INFORMATION
XD Design®
Korkskruv Eon
Korkskruv Eon

Bli din egen bartender med en snygg, kompakt och smidig tvåstegsöppnare. Integrera...

fr. 99,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Elektrisk vinöppnare, med batterier
Elektrisk vinöppnare, med batterier

Elektrisk korkskruv som med en knapptryckning drar upp korken. Inklusive 4 st AA-b...

fr. 247,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Vinöppnare
Vinöppnare

Stilren vinöppnare med smart mekanism som underlättar öppnandet. Teflonklädd spira...

fr. 310,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Vino kyparkorkskruv
Vino kyparkorkskruv

Denna kyparkorkskruv är en klassisk korkskruv med folieskärare, tvåstegsöppnare oc...

fr. 21,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Foxy korkskruv
Flera Färger
Foxy korkskruv

Korkskruv i rostfritt stål med en färgad kropp med en korkskruv, folieskärare och ...

fr. 20,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Lucy - Servitörs-kniv
Flera Färger
Lucy - Servitörs-kniv

Kyparkorkskruv med teflonbelagd korkskruv med dubbel hävstång, flasköppnare och kn...

fr. 14,90 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Richard fickkniv i trä med 7 funktioner
Richard fickkniv i trä med 7 funktioner

Stark, hållbar och kompakt fickkniv av högkvalitativt rostfritt stål med handtag a...

fr. 73,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Chabli elektrisk vinöppnare
Chabli elektrisk vinöppnare

Elektrisk vinöppnare som har en folieskärare. Den använder 4 AA-batterier (ingår e...

fr. 180,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Carmenier korkskruv
Carmenier korkskruv

Korkskruv i rostfritt stål med en korkskruv och en infällbar foliekniv, med naturl...

fr. 110,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Pino elektrisk vinöppnare med vintillbehör
Pino elektrisk vinöppnare med vintillbehör

Elektrisk vinöppnare i kombination med en folieskärare, en hällare och en propp. D...

fr. 328,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Trifo - Servitörskniv med korkskruv
Flera Färger
Trifo - Servitörskniv med korkskruv

Servitörskniv med korkskruv, folieskärare och kapsylöppnare. Rostfritt stål täckt ...

fr. 15,50 kr

MER INFORMATION
Midocean
Vinbox - Vinlåda i trä
Vinbox - Vinlåda i trä

Vinbox paulownia trä med handtag.

fr. 80,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Nebby vinkorkskruv
Nebby vinkorkskruv

Med denna eleganta vinkorkskruv kan du öppna vilken vinflaska som helst på bara 3 ...

fr. 364,00 kr

MER INFORMATION
GearX
Gear X multifunktionell kniv
Gear X multifunktionell kniv

Raka tydliga linjer kombinerade med grym funktionalitet, ett multifunktionellt ver...

fr. 149,00 kr

MER INFORMATION
MerxTeam
Kyparkniv med 4 funktioner
Kyparkniv med 4 funktioner

Ersätter artikel 66018

fr. 45,00 kr

MER INFORMATION
Exxent
Korkskruv med hävarm
Korkskruv med hävarm

En tidlös klassiker som inte kräver någon vidare presentation.

fr. 99,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Syrat vinset i 4 delar
Syrat vinset i 4 delar

Vinset i 4 delar inklusive en servitriskorkskruv, en propp, en hällare och en ring...

fr. 159,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Kyparkniv
Flera Färger
Kyparkniv

Kyparkniv med korkskruv, kapsylöppnare, kniv och färgade inlägg på kroppen.

fr. 47,20 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Malbick vinset i 9 delar
Malbick vinset i 9 delar

Vinset i 9 delar inklusive 1 korkskruv, 2 proppar, 1 hällare, 1 ring, 1 folieskära...

fr. 519,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Merlou vinset i 2 delar
Merlou vinset i 2 delar

Vinset i 2 delar inklusive en servitriskorkskruv och en flaskhällare. Levereras i ...

fr. 131,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Vino Connoisseur set 4 delar
Vino Connoisseur set 4 delar

Detta set om 4 delar har allt du behöver för att öppna, servera och bevara ditt fa...

fr. 161,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Vino Sommelier set 3 delar
Vino Sommelier set 3 delar

Detta set om 3 delar har allt du behöver för att öppna och servera ditt favoritvin...

fr. 87,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Wine&cheese - Ost och vin set
Wine&cheese - Ost och vin set

Ost och vin set i bambu. Ostkniv och Osthyvel i rostfritt stål. , Servitörskniv oc...

fr. 300,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Bota - Vinset i trä
Bota - Vinset i trä

Vinställ i trä med 4 vintillbehör. Innehåller: servitörkniv, vinförslutare, vinhäl...

fr. 149,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Elektrisk korkskruv i ABS
Elektrisk korkskruv i ABS

Elektrisk flasköppnare med matt svart yta, i ABS. Två silverfärgade tryckknappar. ...

fr. 335,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Subete - Multifunktionsbestick
Subete - Multifunktionsbestick

Hopfällbara campingbestickssats i metall med trähölje. 5 funktioner. Innehåller ga...

fr. 65,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Fastop - Elektrisk flasköppnare
Fastop - Elektrisk flasköppnare

Elektrisk flasköppnare i mattsvart ASB. Inkluderar folieskärare och stativ. Drivs ...

fr. 207,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Tardor - Vin-set i bambulåda
Tardor - Vin-set i bambulåda

Bambu presentförpackning för en vinflaska. Servitörskniv, droppstopper, förslutare...

fr. 221,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Premium - Vinset i trälåda
Premium - Vinset i trälåda

Elegant vinset i elegant trälåda. Med vinstopper, korkskruv, droppstoppsring och t...

fr. 149,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Sonoma - Vinset i bambu ask
Sonoma - Vinset i bambu ask

Vin set i bambu lådan innehåller en korkskruv, vin krage och propp i rostfritt st...

fr. 108,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Settie - Vinset
Settie - Vinset

Vinset i flaskformad presentlåda. Med förslutare, korkskruv och flaskkrage/droppst...

fr. 87,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Kyparkniv i rostfritt stål
Kyparkniv i rostfritt stål

Kyparkniv i rostfritt stål, inklusive korköppnare, korkskruv och folieskärare.

fr. 22,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Set med vintillbehör
Set med vintillbehör

Vinset 4 delar, kyparkniv, termometer, vinförslutare och droppring i metall. Lever...

fr. 179,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Vin-set i fyra delar
Vin-set i fyra delar

Vinset av rostfritt stål, i fyra delar bestående av stopper, korkskruv, droppfånga...

fr. 152,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Set med vintillbehör och schackspel
Set med vintillbehör och schackspel

Vinset i trä med schackspel i presentförpackning av trä. Innehåller även kyparkniv...

fr. 184,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Vin-set i två delar
Vin-set i två delar

Vinset av rostfritt stål, i två delar bestående av kyparkniv och stopper med hällp...

fr. 62,00 kr

MER INFORMATION