Vin & Champagnekylare

Visste du att ett glas vin består av saft från ungefär en druvklase som omfattar i genomsnitt 75 druvor och att världens äldsta oöppnade flaska vin är nästan 1700 år gammal. I en flaska champagne ryms det ungefär 49 miljoner bubblor och det sägs att den klassiska champagnekupan ska ha utformats efter Marie Antoinettes bröst. Den längsta uppmätta sträckan som en champagnekork har flugit är 54 meter, det är ungefär en halv fotbollsplan!

Nyckelpunkter för olika dryckeskylare

Vinkylare

Vinkylare är ett oumbärligt verktyg för alla vinälskare. De hjälper till att hålla vinet vid rätt temperatur under hela kvällen, vilket är särskilt viktigt för att upprätthålla vinets smak och kvalitet. Vinkylare finns i olika material och designer, från rostfritt stål till keramik, och kan vara en elegant detalj på restaurangbordet eller på företagseventet.

Champagnekylare

Champagnekylare är större än vinkylare och designade för att rymma större flaskor. De är ofta tillverkade av rostfritt stål eller aluminium och kan rymma allt från en till flera flaskor. Champagnekylare kan vara utrustade med en fot för att ge en lyxig känsla och för att lyfta upp drycken och ge den det fokus den förtjänar.

Champagneskålar

Champagneskålar är inte bara för att servera champagne, de kan också användas som en elegant ishink. De är ofta tillverkade av glas eller rostfritt stål och kan vara en pampig detalj på företagsfesten.

Champagnehinkar

Champagnehinkar är större än champagneskålar och designade för att rymma flera flaskor. De är ofta tillverkade av rostfritt stål eller aluminium och kan vara en pampig detalj på företagseventet.

Ishinkar

Ishinkar är ett måste för alla som gillar att servera kalla drycker. De kan användas för att kyla allt från vin och champagne till öl och läsk. Ishinkar finns i olika storlekar och material, från rostfritt stål till glas, och kan vara en elegant detalj på kickoffen.

Flaskkylare

Flaskkylare är designade för att hålla en flaska kall, utan behov av is. De fungerar som en termos, tack vare den lilla luftspalt som bildas mellan hölje och insats. Flaskkylare finns i olika material och designer, från rostfritt stål till mjukt material, och kan vara en elegant detalj vid olika företagsevent.

Burkkylare

Burkkylare är små och bärbara, perfekta för att hålla burkar kalla. De är ofta tillverkade i neopren eller plast och kan vara en praktisk detalj med tryck på kickoffer och utomhusevenemang.

Vinkylare med Tryck eller Gravyr

Att njuta av ett glas vin vid rätt temperatur är en upplevelse som ingen vinälskare vill missa. Därför är en vinkylare ett oumbärligt verktyg för alla som värdesätter denna dryck. Men en vinkylare kan vara mer än bara ett praktiskt verktyg. Den kan också vara en elegant accessoar som förhöjer atmosfären vid varje tillfälle.

En stor vinkylare kan rymma flera flaskor samtidigt, vilket är perfekt för större sammankomster eller evenemang. För mindre tillfällen eller för att hålla en speciell flaska vid perfekt temperatur, kan en små vinkylare vara det bästa valet. Oavsett storlek, kan en vinkylare vara tillverkad av olika material som plast, keramik, mässing, glas, koppar, marmor, rostfritt stål eller till och med guld. Varje material har sina egna unika egenskaper och fördelar, vilket gör att du kan välja den som bäst passar dina behov och preferenser.

En vinkylare kan vara på fot, vilket ger den en elegant och sofistikerad look. Den kan också vara formad som en påse, vilket gör den lätt att bära och perfekt för picknick eller utomhusevenemang. För de som föredrar en mer traditionell stil, finns det vinkylare formade som en hink. Dessa kan användas utan is, vilket gör dem mycket praktiska och lätta att använda.

En vinkylare kan också vara personlig. Med tryck eller gravyr kan du lägga till ditt företags logotyp, ett speciellt meddelande eller något annat du önskar. Detta gör inte bara vinkylaren unik, utan också till ett effektivt verktyg för profilreklam. Varje gång någon använder vinkylaren, kommer de att påminnas om ditt varumärke eller budskap.

Oavsett vilken typ av vinkylare du väljer, kommer den att bidra till att förbättra din vinupplevelse. Den kommer att hålla ditt vin vid rätt temperatur, samtidigt som den ger en touch av stil och elegans till din omgivning. Så varför inte investera i en vinkylare idag? Det är en investering som du och dina gäster kommer att uppskatta vid varje tillfälle.

Champagnekylare, champagneskålar & champagnehinkar - är det någon skillnad?

När det kommer till att servera champagne, finns det en mängd olika alternativ att välja mellan. Champagnekylare, champagneskålar och champagnehinkar är alla populära val, men vad är egentligen skillnaden mellan dem? Och vilken är bäst för vilket tillfälle?

En champagnekylare är ett elegant tillbehör som håller din champagne perfekt kyld. De finns i en mängd olika material, från plast till mässing, guld, silver och koppar. Vissa modeller är på fot, vilket ger en extra lyxig känsla och lyfter upp drycken så att den får det fokus den förtjänar. Champagnekylare kan vara stora eller små, beroende på hur många flaskor du vill kyla. De kan vara billiga eller dyra, beroende på material och design. Oavsett vilken typ du väljer, kommer en champagnekylare att ge din fest eller tillställning en extra touch av elegans.

En champagneskål är ett annat populärt alternativ för att servera champagne. Dessa skålar är ofta vintage-inspirerade och kan ge din fest en känsla av gammaldags glamour. De är perfekta för att servera champagne vid speciella tillfällen, som bröllop eller jubileum. Precis som champagnekylare, finns champagneskålar i en mängd olika material och stilar, från klassiskt silver till trendigt guld och koppar.

Slutligen har vi champagnehinkar. Dessa är perfekta för att hålla din champagne kyld under hela festen. De är ofta på stativ, vilket gör dem lätta att flytta runt och perfekta för större tillställningar. Champagnehinkar finns i allt från plast till mässing, guld, silver och koppar, och kan vara allt från billiga till mer lyxiga alternativ.

Oavsett om du väljer en champagnekylare, champagneskål eller champagnehink, kommer dessa tillbehör att ge din fest en extra touch av elegans och lyx. De är också perfekta presentartiklar för vinälskare, och kan enkelt profileras med företagslogotyper eller andra designelement för att skapa unika och personliga gåvor. Så nästa gång du planerar en fest, glöm inte att överväga vilken typ av champagne-tillbehör som bäst passar dina behov och din stil.

Ishinkar för Champagne, Vin och Öl

När det kommer till att servera drycker vid speciella tillfällen, är det viktigt att ha rätt verktyg för jobbet. En ishink är ett oumbärligt tillbehör för alla som vill hålla sina drycker kalla och inbjudande. Oavsett om du serverar champagne, vin eller öl, kommer en ishink att hålla din dryck vid perfekt temperatur under hela evenemanget.

En ishink med lock är ett utmärkt val för att hålla isen fräsch och smältfri längre. Dessutom kan ett lock bidra till att förhindra att oönskade föremål faller i isen. För de som behöver en stor ishink, finns det många alternativ tillgängliga som kan rymma flera flaskor samtidigt.

För de som föredrar en touch av lyx, kan en ishink i kristall eller glas vara det perfekta valet. Dessa ishinkar är inte bara funktionella, utan också vackra att titta på, vilket bidrar till den övergripande atmosfären vid din tillställning.

En ishink med tång är ett praktiskt tillbehör som gör det enkelt för gästerna att servera sig själva. Detta är särskilt användbart vid större evenemang där värdarna kanske inte har tid att ständigt fylla på gästernas glas.

För de som föredrar en mer avslappnad känsla, kan en plast ishink vara ett bra alternativ. Dessa ishinkar är lätta att rengöra och mycket hållbara, vilket gör dem perfekta för utomhusevenemang.

För de som älskar vintagestil, kan en retro ishink vara precis vad du letar efter. Dessa ishinkar kan ge en känsla av nostalgi och charm till din tillställning.

För de som vill lägga till en touch av glamour till deras evenemang, kan en ishink i guld eller mässing vara det perfekta valet. Dessa ishinkar är inte bara vackra att titta på, men de kommer också att lägga till en känsla av lyx till din tillställning.

Oavsett om du serverar öl, vin eller champagne, finns det en ishink som passar dina behov. Och med så många alternativ att välja mellan, kan du vara säker på att hitta en ishink som passar din stil och budget.

För de som letar efter ett mer ekonomiskt alternativ, finns det många billiga ishinkar tillgängliga som inte kompromissar med kvaliteten. Dessa ishinkar är perfekta för de som vill hålla sina drycker kalla utan att bryta banken.

En ishink på fot kan vara ett elegant och praktiskt tillbehör för din bar eller serveringsbord. Dessa ishinkar är inte bara vackra att titta på, men de höjer också isen till en bekväm höjd för servering.

För de som vill hålla sina drycker kalla under en längre tid, kan en isolerad ishink vara det perfekta valet. Dessa ishinkar har en dubbelväggskonstruktion som hjälper till att hålla isen kall och förhindrar kondens på utsidan av hinken.

Oavsett om du letar efter en gåva till en anställd eller ett företag, kan en ishink vara utmärkt presentreklam. Med så många stilar och material att välja mellan, kan du vara säker på att hitta den perfekta ishinken för varje tillfälle.

Slutligen, för företag som letar efter ett effektivt sätt att marknadsföra sitt varumärke, kan en ishink vara ett utmärkt reklam eller promotion verktyg. Genom att anpassa ishinken med ditt företags logotyp eller slogan, kan du skapa en varaktig inverkan på dina kunder.

Oavsett vilken typ av ishink du väljer, kommer den att bidra till att göra din nästa tillställning till en framgång. Så varför inte lägga till en ishink till din lista över oumbärliga festtillbehör idag?

Flaskkylare utan behov av is

När du vill njuta av ett glas välkyld dryck, oavsett om det är vin eller något annat, är det viktigt att ha rätt verktyg till hands. En av de mest effektiva lösningarna för att hålla dina flaskor kalla är en flaskkylare som inte kräver is. Dessa innovativa produkter är designade för att hålla dina drycker kyliga under en längre tid, utan behov av att ständigt fylla på med is.

En av de stora fördelarna med dessa flaskkylare är att de är tillverkade av material som plast och rostfritt stål, vilket gör dem både hållbara och lätta att rengöra. Dessutom är de ofta utformade för att vara kompakta och bärbara, vilket gör dem perfekta för resor eller utomhusevenemang.

En annan fördel med dessa flaskkylare är att de är mycket enkla att använda. Du behöver bara placera flaskkylaren i frysen i några timmar innan du ska använda den. När det är dags att servera din dryck, tar du bara ut flaskkylaren från frysen och trär den över flaskan. På så sätt kan du njuta av din dryck vid optimal serveringstemperatur under en längre tid.

Dessa flaskkylare är inte bara praktiska, de är också stiliga. Oavsett om de är tillverkade av klar plast eller borstat rostfritt stål, ger de ett elegant och professionellt intryck. De kan också fungera som en utmärkt merch-produkt för företag, eftersom de kan anpassas med företagets logotyp eller varumärke.

Så nästa gång du planerar en fest, en picknick eller bara vill njuta av ett glas vin på terrassen, glöm inte att ta med din flaskkylare. Med dess hjälp kan du njuta av din dryck precis som den ska vara - perfekt kyld och full av smak.

Burkkylare i Neopren med eget Tryck

Att hålla drycker kalla är en konst som alla uppskattar, särskilt under varma sommardagar eller vid speciella tillfällen. En burkkylare i neopren med eget tryck är en utmärkt lösning för detta. Den är inte bara praktisk, utan också en utmärkt kanal för företagsreklam.

Neopren är ett material som är känt för sina utmärkta isolerande egenskaper. Det håller drycker kalla under en längre tid, vilket gör det till ett idealiskt material för burkkylare. Dessutom är neopren mjukt och bekvämt att hålla i, vilket gör det ännu mer attraktivt för användare.

En burkkylare i neopren med eget tryck kan anpassas för att passa ditt företags unika behov. Du kan välja mellan olika färger och designa ditt eget tryck för att matcha ditt företags varumärke. Detta gör burkkylaren till en effektiv marknadsföringsverktyg. Varje gång någon använder burkkylaren, kommer de att påminnas om ditt företag.

Men det är inte bara företag som kan dra nytta av en burkkylare i neopren med eget tryck. De är också utmärkta gåvor för evenemang som bröllop, födelsedagar eller företagsevenemang. De kan även användas som giveaways vid mässor eller konferenser.

En burkkylare i neopren med eget tryck är mer än bara en praktisk produkt. Den är också en påse eller ett överdrag för dina burkar som fungerar som en mobil reklampelare. Varje gång någon tar en svalkande dryck ur burkkylaren, kommer de att se ditt företags logotyp eller budskap. Detta gör burkkylaren till en effektiv och kostnadseffektiv marknadsföringsstrategi.

Så nästa gång du planerar en marknadsföringskampanj, överväg att inkludera burkkylare i neopren med eget tryck. De är inte bara praktiska och effektiva, utan också en kreativ och minnesvärd marknadsföringsstrategi.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


73 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MEC Profil
Flask / burk kylare i neopren (smart)
Flera Färger
Flask / burk kylare i neopren (smart)

Burk / flask -kylare i neopren. Denna version levereras platt, och får sin rundhet...

fr. 17,50 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Flask / burk kylare i neopren (rund)
Flera Färger
Flask / burk kylare i neopren (rund)

Burk / flask -kylare i neopren. Denna version har platt botten, finns i många färg...

fr. 35,50 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Flask kylare i neopren (t-shirt)
Flera Färger
Flask kylare i neopren (t-shirt)

Flaskkylare i neopren. Denna version ser ut som en tröja / t-shirt. Finns i många ...

fr. 28,50 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Transparent flaskkylare
Transparent flaskkylare

Transparent flaskkylare i PVC med silikon-gel i sidorna.

fr. 41,60 kr

MER INFORMATION
Exxent
Vinkylare Ø 22 cm
Vinkylare Ø 22 cm

Rostfri vinkylare.

fr. 262,00 kr

MER INFORMATION
Exxent
Vinkylare Ø 19 cm
Vinkylare Ø 19 cm

Stilren vinkylare tillverkad i aluminium med praktiska handtag på sidorna.

fr. 262,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Ishink i frostad plast
Ishink i frostad plast

Ishink i frostad plast med handtag på sidorna.

fr. 141,00 kr

MER INFORMATION
Exxent
Vinkylare Ø 18,5 cm
Vinkylare Ø 18,5 cm

Hållbar vinkylare tillverkad i polykarbonat.

fr. 149,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Cielo vinkylare i rostfritt stål med dubbla väggar
Cielo vinkylare i rostfritt stål med dubbla väggar

Dubbelväggs vinkylare i rostfritt stål.

fr. 210,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Tromso vinkylare
Flera Färger
Tromso vinkylare

Dubbelväggig vinkylare av rostfritt stål med ett färgstarkt ytterlager. Det inre s...

fr. 391,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Chill anpassningsbar iskubsbricka
Flera Färger
Chill anpassningsbar iskubsbricka

Denna iskubsbricka erbjuder ett nytt sätt att presentera din logotyp eller budskap...

fr. 33,70 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Wine cooler sleeve
Wine cooler sleeve

Trendig sleeve för att kyla ner ditt vin och hålla det vid den rätta temperaturen.

fr. 186,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Inverness - Whiskeyset i bambulåda
Inverness - Whiskeyset i bambulåda

Lyxig drinkset med bambu låda för whisky, gin, mojito eller andra drycker. Innehål...

fr. 357,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors Jernverk
Flaskkylare Hamrad
Flaskkylare Hamrad

En nätt och smidig flaskkylare för såväl hemmabruk som på resan eller kanske en pi...

fr. 208,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Återanvändningsbara stainless steel isbitar 4st
Återanvändningsbara stainless steel isbitar 4st

Njut av en kall dryck med detta set om 4st stainless steel isbitar. De hjälper dig...

fr. 149,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Vino vinkylarpinne
Vino vinkylarpinne

Vinkylarpinnern ser till att ditt redan kylda vin fortsätter att hålla en angenäm ...

fr. 124,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Dundalk - 9st isbitar av sten i låda
Dundalk - 9st isbitar av sten i låda

Whiskey set med återanvändbara istenar i presentförpackning av bambu. Innehåller 9...

fr. 119,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Coolio - Flaskkylare i rostfritt stål
Coolio - Flaskkylare i rostfritt stål

Flaskkylare i rostfritt stål. Rymmer en flaska på 750 ml.

fr. 150,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Icy - Iskuber
Icy - Iskuber

Set med 4 återanvändbara isbitar i rostfritt stål i sammetspåse.

fr. 88,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Terras - Vinkylare
Terras - Vinkylare

Vinkylare i polyester med isolerande kylfunktion i PVC material.

fr. 41,70 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Whiskeystenar, 9-pack (6) Grå
Whiskeystenar, 9-pack (6) Grå

En av våra klassiker och ett måste för drinkmästaren! Lägg dem i frysen 2 timmar f...

fr. 150,00 kr

MER INFORMATION
Exxent
Vinkylare Ø 11,7 cm
Vinkylare Ø 11,7 cm

Rostfri vinkylare med dubbel vägg.

fr. 420,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Bacool - Transparant PVC kylväska
Bacool - Transparant PVC kylväska

Kylarfodral i transparent PVC för en flaska. Sätt kylaren i frysen innan den använ...

fr. 33,90 kr

MER INFORMATION
Midocean
Rocks - Isstenar i bomullspåse
Rocks - Isstenar i bomullspåse

4st återanvändbara drink eller whiskey stenar utformade som isbitar som läggs i fr...

fr. 24,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Minikylskåp
Minikylskåp

Mini kyl-/värmeskåp på 4 liter, (klarar 6 burkar). Drivs på 12V eller nätdrift 100...

fr. 819,00 kr

MER INFORMATION
Exxent
Champagnekylare
Champagnekylare

Kyl champagne eller vin i den eleganta rostfria vinkylaren.

fr. 589,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors Jernverk
Flaskhink
Flaskhink

Denna stiliga flaskkylande hink får lätt plats på buffébordet. Snygg att fylla med...

fr. 300,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Ishink i rostfritt stål
Ishink i rostfritt stål

Elegant rostfri ishink för kylda drycker. Rymmer ca 4,5 liter.

fr. 318,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Vinkylare i rostfritt stål
Vinkylare i rostfritt stål

Isolerad vinkylare i rostfritt stål. Rymmer ca 1,58 liter.

fr. 252,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors Jernverk
Flaskskål
Flaskskål

Högblank vin- och dryckeskylare i aluminium från Orrefors Jernverk. Tillverkad i e...

fr. 945,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors Jernverk
Ishink 1,5 liter
Ishink 1,5 liter

1,5 liters ishink från Orrefors Jernverk som är tillverkad av rostfritt stål och h...

fr. 225,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Tara - Flaskkylare/Vinkylare
Tara - Flaskkylare/Vinkylare

Flaskkylare, smidigt kylelement med kardborrefäste. Lägg den i frysen/kylen och ni...

fr. 45,90 kr

MER INFORMATION
MACMA
Vino - Vinkylare
Vino - Vinkylare

Vinkylare i rostfritt stål och med dubbla väggar. Passar alla vanliga flaskstorlek...

fr. 273,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Slim can kylare i neopren
Flera Färger
Slim can kylare i neopren

Burk / flask -kylare (slim can) i neopren. Denna version levereras platt, och får ...

fr. 22,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors Jernverk
Flaskkylare Medium
Flaskkylare Medium

Flaskkylare från Orrefors Jernverk i medium storlek med plats för 2-3 flaskor. Ti...

fr. 1282,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Vinkylare i PVC
Vinkylare i PVC

Vinkylare i mjuk PVC med kardborrestängning

fr. 47,30 kr

MER INFORMATION
Adwater™
Kyltunna
Kyltunna

Inget går upp mot en kall och svalkande flaska vatten. En kyl av otrolgit hög kva...

fr. 5394,00 kr

MER INFORMATION
Aqua visibility
Profilerbar kyl med egen design
Flera Färger
Profilerbar kyl med egen design

Vill du ha möjlighet att servera din dryck kall, och dessutom ur en kyl som matcha...

fr. 4834,00 kr

MER INFORMATION
Adwater™
Stående kyl med dörr
Stående kyl med dörr

Inget går upp mot en kall och svalkande flaska vatten. För att vattnet ska hålla ...

fr. 7067,00 kr

MER INFORMATION
Adwater™
Extra kylvepa kyltunna CC45
Extra kylvepa kyltunna CC45

Extra profilering till CC45 för att byta motiv inför mässan, eventet eller annat. ...

fr. 1740,00 kr

MER INFORMATION