Pluntor

Pluntor, dessa små behållare för drycker, har länge varit en del av vår kultur och historia. Men visste du att de också kan vara en del av din företagsmarknadsföringsstrategi? Tänk dig att ditt företags logotyp eller slogan är graverad på en elegant plunta, redo att delas ut på nästa företagsevenemang. Det är inte bara en unik gåva, utan också ett sätt att sprida ditt varumärke på ett roligt och minnesvärt sätt.

Pluntor och Nyckelpunkter

Pluntor, även kända som fickpluntor, har en lång och rik historia. De har varit en trogen följeslagare för äventyrare, festare och de som bara vill ha en liten stärkande dryck till hands. Här är några viktiga punkter att tänka på när det gäller pluntor.

Användning av Pluntor

Pluntor är inte bara för alkohol. Du kan fylla din plunta med en mängd olika vätskor, från vatten och juice till te. Men det finns vissa drycker som du bör undvika att ha i din plunta, som kolsyrade drycker och hett kaffe. Dessa kan skada pluntan och göra den svår att rengöra.

Material och Design

Pluntor finns i en mängd olika material, från rostfritt stål och tenn till läder och till och med titan. Valet av material kan påverka pluntans hållbarhet, vikt och kostnad. Designen på pluntan kan också variera, med vissa som är böjda för att passa bekvämt i fickan, medan andra har en mer traditionell, rak design.

Skötsel och Underhåll

För att hålla din plunta i bästa skick är det viktigt att ta hand om den ordentligt. Detta inkluderar att endast använda den för rena alkoholer som whisky, rom, vodka, gin och tequila, och att undvika att lämna kvar alkohol i pluntan i mer än tre dagar i rad. Efter användning bör pluntan sköljas ur och torkas ordentligt.

Presentidé

En snygg plunta kan vara en utmärkt present, särskilt om mottagaren är en älskare av utomhusaktiviteter som golf, fiske och sport evenemang eller bara uppskattar en bra dryck. Vissa pluntor kan även graveras med mottagarens namn för en extra personlig touch.

Diskretion

Tack vare sin kompakta storlek och diskreta design, kan en plunta lätt döljas i en ficka eller väska. Detta gör den till ett utmärkt val för de tillfällen då du vill ha en dryck till hands, men inte vill dra uppmärksamhet till det faktum.

Kostnad

Priset på en plunta kan variera kraftigt beroende på dess material och design. Billigare alternativ kan vara gjorda av plast eller billigare metaller, medan dyrare alternativ kan vara gjorda av högkvalitativa metaller eller till och med prydda med gravyr eller andra dekorationer.

Slutsats

Oavsett om du är en äventyrare, en festare, eller bara någon som uppskattar en bra dryck, kan en plunta vara ett utmärkt tillskott till din utrustning. Genom att välja rätt material och design, och genom att ta hand om din plunta ordentligt, kan du se till att den håller i många år framöver.

Plunta med Gravyr eller Tryck

En plunta är en tidlös och klassisk följeslagare, perfekt för att hålla värmen under kyliga dagar eller för att lägga till en extra touch av stil till din outfit. Oavsett om du är ute på jakt, fiske eller bara njuter av en lugn stund i naturen, är en plunta alltid en bra följeslagare. Men vad gör en plunta ännu mer speciell? En personlig gravyr eller ett unikt tryck.

En graverad plunta är inte bara en praktisk följeslagare, utan också en utmärkt present. Traditionellt sett har pluntor tillverkats i tenn, silver eller glas, men nuförtiden är det minst lika vanligt med en plunta i rostfritt stål. Gravyren kan vara allt från namn, initialer och datum till roliga texter och citat. Det är även populärt att ta med en graverad plunta med egen text fylld med t.ex. whisky på fisket eller jakten för att hålla värmen under kyliga dagar.

Om du vill köpa en plunta online och få den graverad med eget tryck eller text, har du kommit helt rätt. Vi erbjuder ett brett utbud av pluntor i olika storlekar, former, material och färger. Kanske letar du efter en billig plunta eller en mer exklusiv variant. Vi har allt från enkla, klassiska pluntor till pluntor med muggar och fina present-set.

För de som föredrar en mer egen design, erbjuder vi också pluntor med tryck. Detta är ett utmärkt sätt att verkligen göra Er plunta unik och personlig. Oavsett om du vill ha en bild, ett mönster eller bara en text, kan vi hjälpa dig att skapa den perfekta pluntan för att Ert företags merch och profilering.

Så varför inte göra din nästa plunta till något alldeles extra? Med en personlig gravyr eller ett unikt tryck, kan du skapa en plunta som verkligen speglar din personlighet och stil. Och vem vet, kanske blir din plunta den perfekta isbrytaren på nästa event eller fest.

Vi har även ett brett utbud av termosar med gravyr och tryck för både varma och kalla drycker.

Fickpluntor i olika Material och design

Fickpluntor har länge varit en symbol för stil och elegans. De är inte bara praktiska, utan också en utmärkt accessoar som kan förbättra din outfit. Oavsett om du letar efter en present till en vän eller vill skämma bort dig själv, finns det en mängd olika material och designer att välja mellan.

Plast fickpluntor är lätta och hållbara, perfekta för utomhusaktiviteter eller resor. De är också ett kostnadseffektivt alternativ för företag som vill använda dem som profilreklam eller presentartiklar.

Glas fickpluntor är ett elegant och sofistikerat val. De är perfekta för att visa upp din favoritdryck och kan även användas som en dekorativ inredningsdetalj.

Rostfritt stål är ett annat populärt materialval för fickpluntor. Det är robust, hållbart och ger en modern och industriell känsla. Dessutom är rostfritt stål lätt att rengöra, vilket gör det till ett praktiskt val.

För den som föredrar en mer traditionell och rustik känsla, finns det fickpluntor tillverkade av trä eller bambu. Dessa pluntor har en unik och naturlig charm som är svår att motstå.

Fickpluntor finns också i en mängd olika designer. Roliga fickpluntor kan vara ett utmärkt sätt att visa din personlighet och humor. Om du letar efter något mer sofistikerat, kan du överväga en glittrig eller silver fickplunta.

För den modemedvetna finns det även armbands-fickpluntor. Dessa är inte bara praktiska, utan också en trendig accessoar som kan komplettera din outfit.

Fickpluntor kan också kläs i läder, vilket ger dem en klassisk och lyxig känsla. Läderfickpluntor är ett utmärkt val för den som uppskattar fina detaljer och högkvalitativa material.

Oavsett vilket material eller design du väljer, är en fickplunta en utmärkt investering. De är inte bara praktiska, utan också en uttrycksfull accessoar som kan förbättra din stil. Dessutom kan de vara utmärkta presentreklam eller presentartiklar för företag som vill marknadsföra sig på ett unikt och minnesvärt sätt.

Vi har också ett stort utbud av vattenflaskor med tryck i mängd olika material och design.

Hur mycket rymmer då en plunta?

En plunta är en liten, diskret och ofta stor nog att passa i fickan, vilket gör den till en perfekt följeslagare för alla typer av äventyr. Men hur mycket rymmer då en plunta? Svaret varierar beroende på storleken på pluntan, men de flesta pluntor rymmer mellan 100 och 200 milliliter.

En mini-plunta kan rymma så lite som 30 milliliter, vilket gör den till en perfekt följeslagare för en snabb uppfriskning på språng. Å andra sidan kan en stor plunta rymma upp till 600 milliliter, vilket gör den till ett utmärkt val för längre utflykter eller evenemang där du kanske vill dela med dig av din favoritdryck med vänner.

Men pluntor är inte bara praktiska, de är också ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag. Genom att lägga till din logotyp eller ditt företagsnamn på en plunta kan du skapa en företagsreklam som är både användbar och minnesvärd. Detta gör pluntor till ett utmärkt val för promotion-artiklar, eftersom de inte bara kommer att användas av mottagaren, utan också ses av andra, vilket ökar din varumärkesexponering.

Oavsett om du letar efter en liten, diskret plunta att ta med på dina äventyr, eller en större plunta för att dela med vänner, finns det en plunta som passar dina behov. Och med möjligheten att anpassa din plunta med ditt företagsnamn eller logotyp, kan du skapa en företagsreklam som är lika unik som ditt företag.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


36 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MACMA
Tibod - Fickplunta i stål
Tibod - Fickplunta i stål

Plunta i rostfritt stål. Volym 104 ml.

fr. 45,50 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
NORGE Nyckelring med Fickplunta
NORGE Nyckelring med Fickplunta

Miniplunta i metall med karbinhake nyckelring, 30 ml.

fr. 33,20 kr

MER INFORMATION
MORBERGS by Orrefors Hunting®
Plunta
Plunta

Fickplunta av rostfritt stål som kommer med ett fodral av äkta läder. Storlek: 9x2...

fr. 371,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Slimmy Flask - Fickplunta
Slimmy Flask - Fickplunta

Smidig fickplunta. Enkelskikt. Rymmer 200 ml.

fr. 57,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Slimmy Flask Set - Slim hip flaska med 2 st koppar
Slimmy Flask Set - Slim hip flaska med 2 st koppar

Fickplunta i metall med satin finish som rymmer 175 ml. Enkelvägg. 2 huttkoppar oc...

fr. 129,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Flaska (100 ml) i rostfritt stål
Flaska (100 ml) i rostfritt stål

Fickplunta (100 ml) i rostfritt stål med matt yta.

fr. 53,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Plunta set
Plunta set

Exklusivt plunta set med plunta , 22 cl, 4 koppar, 3 cl, och tratt. 6 delar i rost...

fr. 132,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Fickplunta i stål (240 ml)
Fickplunta i stål (240 ml)

Lätt välvd fickplunta i stål (240 ml) med skruvkork.

fr. 72,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Schwarzwolf Olympos, plunta
Schwarzwolf Olympos, plunta

Praktisk Schwarzwolf fickplunta i en stilren design av rostfritt stål. Volym 0,237...

fr. 143,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Schack - Schackspel
Schack - Schackspel

Schack, kortlek, fickplunta (237 ml), 2 st snapsglas och tratt.

fr. 306,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Hip - Fickplunta i stål
Hip - Fickplunta i stål

Plunta i rostfritt stål. Volym 237 ml.

fr. 55,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Ellen - Flaska/plunta
Ellen - Flaska/plunta

Flaska i rostfritt stål. Volym 600 ml.

fr. 139,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Hiphip - Plunta bambu 170ml
Hiphip - Plunta bambu 170ml

Klassisk plunta i metall med hölje av bambu. Volym: 170ml.

fr. 63,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Bolso - Fickplunta - set
Bolso - Fickplunta - set

Fickplunta i rostfritt stål (178 ml) , setet innehåller 2 st shot/snapsglas (45 ml...

fr. 122,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Penny - Flaska/plunta
Penny - Flaska/plunta

Flaska i rostfritt stål. Volym 178 ml.

fr. 102,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Feni - Fickplunta/flaska
Feni - Fickplunta/flaska

Plunta i rostfritt stål med trähölje. 170 ml.

fr. 64,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Schwarzwolf TAHAT, plunta set
Schwarzwolf TAHAT, plunta set

Schwarzwolf höftkolvset. Kolven är gjord av rostfritt stål med en slät svart beläg...

fr. 350,00 kr

MER INFORMATION
Dorre Home®
Andrew Fickplunta, Golf
Andrew Fickplunta, Golf

Fickplunta Andrew med golf ornament; peg och golfboll. Rostfri stål. Volym: 1,8 dl...

fr. 139,00 kr

MER INFORMATION
Dorre Home®
Kenny Fickplunta
Kenny Fickplunta

Fickplunta Kenny Ornamentmönster och gravyr ruta Rostfritt stål Diskmaskinsäker Vo...

fr. 159,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
SHACKLETON Fickplunta Set
SHACKLETON Fickplunta Set

Fickplunta, 2 st shot glas och en tratt i rostfritt stål, 230 ml. I en svart prese...

fr. 151,00 kr

MER INFORMATION
Dorre Home®
Kirby Fickplunta 2.1 dl
Flera Färger
Kirby Fickplunta 2.1 dl

Fickplunta Kirby Svart läder (PU) och gravyr ruta Rostfritt stål Handdisk Volym: 2...

fr. 139,00 kr

MER INFORMATION
Dorre Home®
Kevin Fickplunta 2.4 dl
Flera Färger
Kevin Fickplunta 2.4 dl

Fickplunta Kevin Mattpolerad rostfritt stål Diskmaskinsäker Volym: 1,8 dl

fr. 159,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
FORESTER Fickplunta
FORESTER Fickplunta

Plunta i rostfritt stål med träöverlägg, 170 ml. Ingår i Go Green sortimentet.

fr. 82,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
AMUNDSEN Fickplunta
AMUNDSEN Fickplunta

Plunta i rostfritt stål, 200 ml.

fr. 60,00 kr

MER INFORMATION
Dorre Home®
Mary Fickplunta
Mary Fickplunta

Fickplunta Mary i rostfritt stål. Dekoration: vita pärlor. Volym: 1,8 dl. Handdisk...

fr. 159,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
GRAVNING Fickplunta
GRAVNING Fickplunta

Fickplunta i rostfritt stål, 200 ml. Svartmålad yta.

fr. 81,00 kr

MER INFORMATION
Dorre Home®
Morgan Fickplunta
Morgan Fickplunta

Den eleganta fickpluntan Morgan i rostfritt stål är i perfekt storlek för att stop...

fr. 139,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Schwarzwolf Halti, plunta
Schwarzwolf Halti, plunta

Schwarzwolf 266 ml plunta. Pluntan är gjord av rostfritt stål med en slät svart be...

fr. 216,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Schwarzwolf Madonie, plunt-set
Schwarzwolf Madonie, plunt-set

Schwarzwolf plunt-set. Inkluderar: svart plunta av rostfritt stål, 4 koppar i svar...

fr. 259,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Tone - Fickplunta
Tone - Fickplunta

Fickplunta i rostfritt stål. 170 ml.

fr. 73,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
BORRR Fickplunta
BORRR Fickplunta

Fickplunta i rostfritt stål med bambuskal, 175 ml.

fr. 80,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Sublim Hip - Plunta för sublimering
Sublim Hip - Plunta för sublimering

Smidig plunta i återvunnet rostfritt stål (90 % återvunnet rostfritt och stål 10 %...

fr. 87,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Fickplunta av rostfritt stål och bambu Hayden
Fickplunta av rostfritt stål och bambu Hayden

Fickplunta (175 ml) av rostfritt stål (s/s304) med ett hölje av bambu på utsidan.

fr. 60,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Namib Flask - Plunta 190 ml
Namib Flask - Plunta 190 ml

Plunta i återvunnet rostfritt stål (90 % återvunnet rostfritt och stål 10 % rostfr...

fr. 75,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Plunta Kork 225 ml
Plunta Kork 225 ml

Upptäck elegansen med vår 225 ml plunta i stål med elegant korkinslag. Med en blan...

fr. 49,80 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Plunta Kork 170 ml
Plunta Kork 170 ml

Upptäck elegansen med vår 170 ml plunta i stål med elegant korkinslag. Med en blan...

fr. 45,80 kr

MER INFORMATION