Sängkläder

Sängkläder är inte bara en nödvändighet för en god natts sömn, de är också en viktig del av vårt hem och vår personliga stil. Från lakan och påslakan till örngott och överkast. Sängkläder kan förvandla ett sovrum till en fristad, en plats där vi kan koppla av och återhämta oss efter en lång dag.

Några viktiga punkter att tänka på när det gäller sängkläder:

Påslakanset / Bäddset

 • Finns i olika material som linne, siden och bomull
 • Finns i olika färger och mönster för att passa Ert Företags Profil

Kuddar

 • Finns i olika material och storlekar
 • Med rätt kudde förbättrar ni Er sömn avsevärt

Kuddfodral

 • Skapa Er Egna unika kudde med Tryck eller Brodyr
 • Kuddfodral kan öka livslängden och fräschheten på dina kuddar

Täcken

 • Välj rätt täcke för sovstil och kroppstemperatur
 • Finns i olika material som dun, fiber och ull

Underlakan

 • Finns i olika material som bomull, satin och siden
 • Välj ett underlakan som är slitstarkt och kan tvättas och användas år efter år

Örngott

 • Finns i olika material och mönster
 • Skyddar kudden och kan förbättra utseendet på Er säng

Billiga Sängkläder med Tryck eller Brodyr

Att hitta billiga sängkläder av hög kvalitet kan vara en utmaning, men det är möjligt att hitta produkter som kombinerar både prisvärdhet och kvalitet. Ett sätt att göra detta är genom att välja sängkläder med tryck eller brodyr som kan anpassas efter dina önskemål och behov. Detta är inte bara en kostnadseffektiv lösning, utan också ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag och stärka ditt varumärke.

När det gäller att välja sängkläder med tryck eller brodyr är det viktigt att tänka på kvaliteten på både materialet och trycket eller brodyren. Det är också viktigt att välja en leverantör som kan erbjuda snabb och effektiv service, samt en mängd olika designalternativ för att passa dina specifika behov.

En av fördelarna med att använda tryck eller brodyr på sängkläder är att det ger en unik och personlig touch till dina produkter. Detta kan vara särskilt användbart för företag som vill skapa en stark koppling till sina kunder och visa upp sin kreativitet och professionalism.

För att få ut det mesta av dina tryckta eller broderade sängkläder är det viktigt att välja rätt typ av material och teknik. Det finns många olika typer av tryck och brodyr att välja mellan, så det är viktigt att göra lite efterforskning och hitta den bästa lösningen för dina behov.

När det gäller att marknadsföra ditt företag med hjälp av sängkläder med tryck eller brodyr, är det viktigt att tänka på hur du kan använda dessa produkter för att skapa en stark koppling till dina kunder. Genom att erbjuda högkvalitativa och prisvärda produkter som är anpassade efter dina kunders behov och önskemål, kan du skapa en varaktig relation och öka ditt företags synlighet på marknaden.

Så om du letar efter ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag och erbjuda dina kunder prisvärda, högkvalitativa sängkläder, överväg att använda tryck eller brodyr för att skapa unika och personliga produkter som kommer att göra intryck. Oavsett om du är ute efter att skapa merch för ditt företag eller helt enkelt vill erbjuda dina kunder något speciellt, är sängkläder med tryck eller brodyr ett utmärkt val.

Sängkläder i en mängd olika material som Linne, Siden och Bomulls Satin

När det kommer till att välja sängkläder för ditt företag är det viktigt att tänka på både kvalitet och komfort. Det finns en mängd olika material att välja mellan, och varje material har sina egna unika egenskaper och fördelar. I den här artikeln kommer vi att fokusera på tre populära material: Linne, Siden och Bomulls Satin.

Linne

Linne är ett naturligt material som är känt för sin hållbarhet och andningsförmåga. Sängkläder i linne är både fina att titta på och sköna att sova i. Linne känns svalt mot huden på sommaren och håller dig varm på vintern. Det är ett utmärkt val för företag som vill erbjuda sina kunder en lyxig och bekväm sovupplevelse.

Siden

Siden är ett annat naturligt material som är känt för sin mjukhet och lyxiga känsla. Sängkläder i siden är tillverkade av 100% mullbärssilke och finns i två vävsätt: HABUTAI och SATIN. Siden anpassar sig efter kroppens temperatur, vilket innebär att det svalkar i värme och värmer i kyla. Det är ett utmärkt val för företag som vill erbjuda sina kunder en exklusiv och behaglig sovupplevelse.

Bomulls Satin

Bomulls Satin är en blandning av bomull och satin, vilket ger sängkläder en mjuk, sval och lent känsla mot huden. Sängkläder i satin är lätta, mjuka och fulla av glans samtidigt som de är slitstarka. Det är ett populärt val för företag som vill skapa en hotellkänsla i sovrummet och erbjuda sina kunder en lyxig och bekväm sovupplevelse.

Oavsett vilket material du väljer för dina sängkläder är det viktigt att tänka på kvalitet och komfort. Genom att erbjuda sängkläder i vita, blommiga, lyxliga, rutiga och fina mönster kan du skapa en inbjudande och avkopplande miljö för dina kunder. Dessutom kan du använda sängkläder som en del av din profilreklam för att stärka ditt företags varumärke och skapa en positiv association med dina produkter och tjänster.

Bäddset och Påslakan set, en jätte uppskattad Present & Gåva

Att ge bort ett bäddset som present eller gåva är ett utmärkt sätt att visa uppskattning. Det är en gåva som inte bara är praktisk, utan också lyxig och personlig. Oavsett om det är till en födelsedag, bröllop, inflyttningsfest eller bara för att visa att du bryr dig, kommer ett kvalitetsbäddset alltid att vara uppskattat.

När det kommer till materialval finns det flera alternativ att välja mellan, var och en med sina unika egenskaper. Linne, till exempel, är ett naturligt tyg som tillverkas av fibrer från linväxten. Det har ett lägre klimatavtryck då lin både är naturligt nedbrytningsbart, växer bra på egen hand och kräver ingen konstbevattning vilket minskar dess miljöpåverkan. Linne ger en avslappnad och naturlig känsla som är perfekt för varmt väder.

Siden är en väldigt dyr fiber och dessutom andas den inte lika bra som bomull och linne - som är de vanligaste vid tillverkning av sängkläder. Men det ger en lyxig känsla och en glänsande look som kan vara mycket attraktiv.

Bomull är det vanligaste materialet för sängkläder. Det är andas bra, är mjukt mot huden och är mycket hållbart. Bomullssängkläder kan vara väldigt olika, beroende på vävteknik, trådtäthet och bomullskvalité.

Satin är ett tätt vävt tyg med en slät och blank yta. Det är mjukt och smidigt men behöver vara av en god kvalitet för att inte noppa sig. Satinlakan finns både i bomull, siden och konstmaterial som polyester eller viskos.

När det gäller storlekar, finns det både enkelsäng och dubbelsäng alternativ tillgängliga. Det är viktigt att välja rätt storlek för att säkerställa att bäddsetet passar sängen perfekt.

Att ge bort ett bäddset som presentreklam är ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Det är en gåva som kommer att användas och uppskattas, vilket skapar positiva associationer med ditt varumärke. Dessutom, eftersom sängkläder används dagligen, kommer ditt varumärke att vara i mottagarens sinne regelbundet.

Så, nästa gång du letar efter den perfekta presenten eller gåvan, överväg ett kvalitetsbäddset. Det är en gåva som kombinerar lyx, praktikalitet och personlig touch på ett sätt som få andra gåvor kan.

Kuddar & Kuddfodral är utmärkt Företags Reklam

Att använda kuddar & kuddfodral som företagsreklam är ett smart och effektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Med stora och små kuddar i olika storlekar kan du enkelt anpassa din reklamkampanj för att passa olika målgrupper och miljöer. Kuddar och kuddfodral är inte bara bekväma och praktiska, de erbjuder också en stor yta för att visa upp ditt företags logotyp, slogan eller annan grafisk design.

En av de stora fördelarna med att använda kuddar och kuddfodral för företagsreklam är att de är mycket mångsidiga. Du kan använda dem i en mängd olika sammanhang, från kontorsmiljöer och konferensrum till kundmottagningar och evenemang. Dessutom kan du enkelt anpassa kuddarnas design och färger för att matcha ditt företags varumärke och image.

Kuddar och kuddfodral är också ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Genom att köpa kuddar och kuddfodral i bulk kan du dra nytta av rabatter och spara pengar på din marknadsföringsbudget. Dessutom är kuddar och kuddfodral lätta att transportera och förvara, vilket gör dem till ett praktiskt alternativ för företag som deltar i mässor och evenemang.

För att få ut det mesta av din kudd- och kuddfodralreklam är det viktigt att välja högkvalitativa produkter som är både bekväma och hållbara. Detta kommer inte bara att ge dina kunder en positiv upplevelse när de använder dina kuddar, utan det kommer också att säkerställa att ditt företags logotyp och design förblir synliga och attraktiva under en längre tid.

Sammanfattningsvis är kuddar och kuddfodral ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag och öka dess synlighet. Genom att investera i högkvalitativa kuddar och kuddfodral med ditt företags logotyp och design kan du skapa en effektiv och minnesvärd reklamkampanj som hjälper dig att nå nya kunder och stärka ditt varumärke.

Täcken, olika material och egenskaper

Att välja rätt täcke är viktigt för att få en god natts sömn. Det finns en mängd olika täcken att välja mellan, och varje typ har sina egna unika egenskaper. I den här artikeln kommer vi att gå igenom några av de mest populära täcktyperna och deras egenskaper, så att du kan hitta det perfekta täcket för dina behov.

Tyngdtäcken har blivit allt mer populära på senare år. De är tyngre än vanliga täcken och ger en känsla av trygghet och omslutning, vilket kan hjälpa till att minska stress och förbättra sömnen.

Duntäcken är kända för att vara både fluffiga och varma. De är fyllda med dun från fåglar, vilket ger en utmärkt isolering och värme under kalla vinternätter. Duntäcken är också lätta och luftiga, vilket gör dem bekväma att använda året runt.

Enkeltäcken och dubbeltäcken är två olika storlekar av täcken. Enkeltäcken är avsedda för en person, medan dubbeltäcken är större och passar för två personer som delar säng.

Ulltäcken är gjorda av naturlig ull och har utmärkta temperaturreglerande egenskaper. De håller dig varm på vintern och sval på sommaren, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla årstider.

Microfibertäcken och syntettäcken är gjorda av konstgjorda material, såsom polyester. De är lätta, snabbtorkande och fuktavvisande, vilket gör dem till ett bra alternativ för dem som föredrar ett täcke som inte är gjort av naturliga material.

Oavsett vilket täcke du väljer är det viktigt att tänka på dina personliga behov och preferenser. Vissa personer föredrar ett lättare täcke, medan andra vill ha ett tyngre och varmare täcke. Genom att överväga de olika materialen och egenskaperna hos varje täcke kan du hitta det perfekta täcket för dig.

För att marknadsföra ditt företag och dess produkter utan att nämna företagets namn kan du använda promotion för att erbjuda rabatter, kampanjer eller specialerbjudanden på de olika täcktyperna. Detta kan hjälpa till att locka kunder och öka försäljningen, samtidigt som det stärker ditt varumärke och dess värde på marknaden.

Underlakan och Örngott i en mängd olika material och storlekar

Att välja rätt sängkläder kan göra stor skillnad för sömnkvaliteten. Det är därför viktigt att välja sängkläder som inte bara är bekväma och av hög kvalitet, men också passar dina personliga preferenser och behov. I den här artikeln kommer vi att fokusera på underlakan och örngott i en mängd olika material och storlekar.

Dra-På Lakan är ett populärt val för många människor. De är lätta att använda och håller sig på plats tack vare resår i sidorna. Dra-På Lakan finns i olika storlekar för att passa olika sängstorlekar, och de finns i en mängd olika material, inklusive linne, siden, bomull och satin.

Linne är ett naturligt material som är känt för sin hållbarhet och andningsförmåga. Det är ett utmärkt val för varma klimat, eftersom det hjälper till att reglera kroppstemperaturen och håller dig sval under natten.

Siden är ett lyxigt och mjukt material som ger en känsla av lyx och komfort. Det är också hypoallergent, vilket gör det till ett bra val för personer med känslig hud eller allergier.

Bomull är kanske det mest populära materialet för sängkläder. Det är mjukt, hållbart och andas bra, vilket hjälper till att hålla dig bekväm hela natten.

Satin är ett glansigt och slätt material som ger en känsla av lyx och elegans. Det är också mycket mjukt och bekvämt, vilket gör det till ett populärt val för sängkläder.

När det gäller storlekar finns det en mängd olika alternativ att välja mellan. Oavsett om du behöver underlakan och örngott för en enkelsäng, dubbelsäng eller något däremellan, finns det alternativ som passar dina behov.

Att använda underlakan och örngott som presentartiklar är ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Genom att trycka ditt företags logotyp eller slogan på sängkläderna kan du skapa en varaktig påminnelse om ditt varumärke som kommer att ses varje dag. Dessutom är sängkläder en praktisk och uppskattad gåva som dina kunder kommer att använda och uppskatta.

Hur ofta ska man byta sina sängkläder och tvättråd

Att krypa ner i en säng med nytvättade och väldoftande lakan är bland det skönaste som finns. Men hur ofta bör man egentligen byta sängkläder och vilka tvättråd bör man följa för att hålla sängen ren och fräsch?

Det finns inget definitivt svar på hur ofta man bör byta sängkläder, men en allmän rekommendation är att göra det minst en gång varannan vecka. Detta beror på att när vi sover hamnar bakterier, hudceller och svett i sängen, vilket kan vara föda för dammkvalster. Dessa kvalster kan i sin tur framkalla astma och allergier, vilket är direkt ohälsosamt för den som sover i sängen.

Om man sover naken, bör man byta sängkläder ännu oftare, kanske så ofta som varje vecka, eftersom det då hamnar ännu fler bakterier i sängen. När det gäller tvättråd för sängkläder, är det viktigt att tvätta dessa i minst 60 grader för att alla bakterier ska dö. Man bör dock inte överdosera tvättmedel, då mer tvättmedel inte får sängkläderna renare utan snarare kan förstöra tyget. Sängkläder bör inte torktumlas utan ska hängtorka. Om man vill ha helt släta lakan kan man välja att mangla sina lakan.

För att hålla sängen ren och fräsch kan det också vara bra att vädra sängkläder som täcke och kudde varje dag innan man bäddar. Dessutom bör man tvätta lakan, påslakan och örngott löpande varje eller varannan vecka. För sängöverdrag, täcke och kudde räcker det med att man tvättar dessa ett par gånger om året.

Att byta och tvätta sängkläder regelbundet är alltså inte bara en fråga om komfort, utan också om hälsa. Så nästa gång du kryper ner i en säng med nytvättade lakan, kan du njuta av inte bara den sköna känslan, utan också vetskapen om att du sover i en ren och hälsosam miljö.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.

Påslakan set / Bäddset
Kuddar
Kuddfodral
Täcken
Underlakan
Örngott
Övriga Sängkläder

159 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fjällbacka Satin
Flera Färger
Fjällbacka Satin

Bäddset av mjuk bomullsatin med breda lodräta ränder. Trådtäthet: 200 Storlek: Lös...

fr. 67,00 kr

MER INFORMATION
Dra-på-lakan Satin
Flera Färger
Dra-på-lakan Satin

Sköna dra-på-lakan av bomullsatin med resår. Trådtäthet: 200 Storlek: 90x200x25 cm...

fr. 202,00 kr

MER INFORMATION
Fjällbacka Satin 2-pack
Flera Färger
Fjällbacka Satin 2-pack

Bäddset i mjukaste satin med stilren design av breda ränder. Trådtäthet: 200 Inneh...

fr. 675,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson Victory
Kuddfodral Orter
Flera Färger
REA
Kuddfodral Orter

Kuddfodral av kraftig bomull med förtryckta badorter samt respektive koordinater. ...

166,00 kr

fr. 133,00 kr

MER INFORMATION
Manchester Satin
Flera Färger
Manchester Satin

Vårt finaste bäddset i satin är Manchester. Tyget ger en ljuvligt mjuk känsla och ...

fr. 101,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson
Örngott & Underlakan Satin
Flera Färger
REA
Örngott & Underlakan Satin

Underlakan och örngott i mjuk bomullsatin. Trådtäthet: 200 Storlek: 50x60 cm 150x2...

67,00 kr

fr. 32,50 kr

MER INFORMATION
Kuddfodral
Flera Färger
Kuddfodral

Stilrena kuddfodral av bomullscanvas i hög kvalitet 270 g/m². Fodralen är utrustad...

fr. 66,00 kr

MER INFORMATION
Nottingham Percale Lyocell
Flera Färger
Nottingham Percale Lyocell

Bäddset av Lyocell vilket tillverkas av cellulosa från snabbväxande träd. Lyocell ...

fr. 95,00 kr

MER INFORMATION
Kuvertlakan Percale
Flera Färger
Kuvertlakan Percale

Kuvertlakan sydda efter din bäddmadrass i fantastisk kvalitet av mjuk och sval bom...

fr. 189,00 kr

MER INFORMATION
Grebbestad Satin
Flera Färger
Grebbestad Satin

Bäddset av bomullsatin och som är så kallad doubleface, en sida har breda ränder m...

fr. 337,00 kr

MER INFORMATION
Överkast och kuddfodral
Flera Färger
Överkast och kuddfodral

Överkast och kuddfodral av mjuk sammet som ger ett exklusivt inslag i sängen. Det ...

fr. 135,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson Victory
Kuddfodral Salt In The Air
Flera Färger
Kuddfodral Salt In The Air

Kuddfodral av bomull med texten "Salt in the air, Sand in my hair". Storlek: 50x60...

fr. 135,00 kr

MER INFORMATION
Kuvertlakan Lin
Flera Färger
REA
Kuvertlakan Lin

Kuvertlakan sydda efter din bäddmadrass i fantastisk kvalitet av mjukt och exklusi...

333,00 kr

fr. 250,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson Victory
Kuddfodral Rand
Flera Färger
Kuddfodral Rand

Kuddfodral av kraftig bomull med vågräta ränder, rep genom en öljett i ena hörnet....

fr. 182,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson Victory
Kuddfodral Ankare
Flera Färger
REA
Kuddfodral Ankare

Ett lätt fodrat kuddfodral med maritimt inslag av ett ankare. Storlek 50x60 cm

83,00 kr

fr. 66,00 kr

MER INFORMATION
Liverpool Satin
Flera Färger
Liverpool Satin

Exklusivt bäddset av bomullsatin, lite högre trådtäthet än vanliga satinbäddset ti...

fr. 67,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson Victory
Örngott & Underlakan Mikrofiber
Flera Färger
Örngott & Underlakan Mikrofiber

Underlakan och 2-pack örngott av mjuk mikrofiber, perfekta för båten, husvagnen, c...

fr. 67,00 kr

MER INFORMATION
Dra-på-lakan Lyocell
Flera Färger
Dra-på-lakan Lyocell

Lyocell ett relativt nytt begrepp för många. Lyocell framställs till 100% av cell...

fr. 202,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson Victory
Kuddfodral Enfärgad
Flera Färger
Kuddfodral Enfärgad

Kuddfodral av kraftig bomull, rep genom en öljett i ena hörnet. Storlek: 50x60 cm ...

fr. 182,00 kr

MER INFORMATION
Stormhagen Satin
Flera Färger
Stormhagen Satin

Lekfullt mönstrat bäddset av finaste satin, levereras med ett örngott och ett påsl...

fr. 405,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson Victory
Kuddfodral Victor
Flera Färger
Kuddfodral Victor

Kuddfodral av kraftig bomull med ett påsytt kryss. Storlek: 50x50 cm

fr. 66,00 kr

MER INFORMATION
Örngott & Underlakan Percale
Örngott & Underlakan Percale

Sköna och svala örngott och underlakan av bomullspercale. Trådtäthet: 200

fr. 46,70 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson Victory
Kudde Seaside
Flera Färger
Kudde Seaside

Polyesterfylld kudde med yttertyg av bomullskanvas i cylinderform med texten Seasi...

fr. 250,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson Victory
Kust Mikrofiber
Flera Färger
Kust Mikrofiber

Maritimt bäddset med populära svenska kuststäder skrivet på. Trådtäthet: 164 Storl...

fr. 202,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson
Microfiberkudde Mellan
Microfiberkudde Mellan

Microfiber har den egenskap att de kan transportera fukt utan att uppta det. Kudde...

fr. 317,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson Victory
Kuddfodral Fish In The Sea
REA
Kuddfodral Fish In The Sea

Kuddfodral av bomull med broderade meddelanden. Storlek: 50x50 cm

66,00 kr

fr. 49,20 kr

MER INFORMATION
Queen Anne
Örngott & Underlakan
Flera Färger
REA
Örngott & Underlakan

Underlakan och örngott i mjuk och skön kammad bomull. Trådtäthet: 144 Storlekar: 5...

40,00 kr

fr. 7,50 kr

MER INFORMATION
Queen Anne
Kuddskydd
Kuddskydd

Praktiskt kuddskydd med blixtlås. Gjord i stretchfrotté som håller din kudde fräsc...

fr. 67,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson Victory
Kuddfodral Regatta
REA
Kuddfodral Regatta

Kuddfodral i tjock bomullsväv, detaljer på fodralet med rep och påsytt märke. Stor...

66,00 kr

fr. 49,20 kr

MER INFORMATION
Silkeskudde
Silkeskudde

Silkeskudde som är skön att vila huvudet mot. Det yttersta tyget är i allra lenast...

fr. 810,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson Victory
Kuddfodral Yacht
Flera Färger
Kuddfodral Yacht

Kuddfodral med en diagonal söm samt en etikett påsydd. Storlek: 50x60 cm

fr. 155,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson Victory
Mikrofiberkudde
Mikrofiberkudde

Extra lång kudde med fyllning av 1200 g mikrofiber med bra stadga och som håller f...

fr. 540,00 kr

MER INFORMATION
Varamon Satin
Flera Färger
Varamon Satin

Vackert bäddsett i finaste satin från Kosta Linnewäfveri. Mönstret är diskret och ...

fr. 371,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson Victory
Havets Skatter Mikrofiber
Havets Skatter Mikrofiber

Bäddset av mikrofiber med maritima symboler. Trådtäthet: 164 Storlek: 50x60 cm, 15...

fr. 202,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson Victory
Marinliv Mikrofiber
Marinliv Mikrofiber

Ett roligt och lekfullt bäddset om det maritima livet. Passar perfekt i båten, hus...

fr. 250,00 kr

MER INFORMATION
Nottingham Lyocell 2-pack
Flera Färger
Nottingham Lyocell 2-pack

Bäddset av Lyocell vilket tillverkas av cellulosa från snabbväxande träd. Lyocell ...

fr. 877,00 kr

MER INFORMATION
Fågelsång Satin
Fågelsång Satin

Mönster av Ulrica Hydman-Vallien som för tankarna till vår och sommar, levereras i...

fr. 666,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson Victory
Kuddfodral Anchor
Flera Färger
Kuddfodral Anchor

Maritimt kuddfodral med påsytt ankare. Storlek: 50x60 cm

fr. 100,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson
Microfiberkudde Lång
Microfiberkudde Lång

Microfiber har den egenskap att de kan transportera fukt utan att uppta det. Denna...

fr. 333,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson
Microfibertäcke Varm
Microfibertäcke Varm

Microfiber har den egenskap att det kan transportera fukt utan att uppta det. Täck...

fr. 607,00 kr

MER INFORMATION