Vaser

Vaser är inte bara behållare för blommor, de är konstverk i sig själva och kan förvandla vilket utrymme som helst till en visuell fest. Men hur kan du som marknadsansvarig använda vaser för att fånga dina kunders uppmärksamhet och öka försäljningen? Vaser är otroligt mångsidiga, de kan användas för att hålla blommor, naturligtvis, men de kan också fungera som dekorativa föremål, ljushållare, eller till och med som behållare för små föremål. Med rätt marknadsföringsstrategi kan du visa dina kunder hur en enkel vas kan förvandla deras hem eller kontor. Genom att välja vaser som matchar ditt företags estetik och värderingar kan du skapa en stark visuell koppling mellan dina produkter och ditt varumärke. Skräddarsy dina vaser med ditt företags logotyp eller slogan, då kan du göra dem till gångbara reklampelare som sprider ditt varumärkes budskap varje gång de visas.

Nyckelpunkter för vaser

När det gäller vaser finns det flera nyckelpunkter att tänka på, särskilt när det gäller material, former och storlekar.

Material

Vaser kan tillverkas av en mängd olika material, var och en med sina egna unika egenskaper och fördelar.

  • Glas: Glasvaser är populära för deras elegans och förmåga att visa upp blommor och andra innehåll på ett vackert sätt. De kan vara transparenta eller färgade, och kommer i en mängd olika stilar och former.
  • Keramik: Keramiska vaser är kända för sin hållbarhet och mångsidighet. De kan vara glaserade för att skapa en glänsande yta, eller ogräserade för en mer naturlig, jordnära känsla.
  • Metall: Metallvaser är robusta och hållbara, och kan ha en mängd olika ytor, från polerad till borstad. De kan också vara dekorerade med intrikata mönster eller ha en mer minimalistisk design.
  • PVC: PVC-vaser är lätta och hållbara, och kan användas i en mängd olika miljöer, från hemmet till kontoret.

Former

Formen på en vas kan ha en stor inverkan på dess utseende och funktion.

  • Cylindriska: Cylindriska vaser är klassiska och tidlösa, och passar bra för långa, smala blommor eller grenar.
  • Klotformade: Klotformade vaser är perfekta för att visa upp en stor bukett blommor, och ger ett fylligt, frodigt utseende.
  • Fyrkantiga: Fyrkantiga vaser ger ett modernt, geometriskt utseende, och kan vara särskilt effektiva för att visa upp strukturerade blomarrangemang.

Storlekar

Storleken på en vas kan variera kraftigt, beroende på dess avsedda användning.

  • Liten: Lilla vaser är perfekta för enstaka blommor eller små buketter, och kan användas för att lägga till en touch av färg och liv till ett skrivbord eller en hylla.
  • Medium: Mediumstora vaser är mångsidiga och kan användas för att visa upp allt från en handfull blommor till en stor bukett.
  • Stor: Stora vaser kan göra ett stort intryck, och är perfekta för att visa upp stora blomarrangemang eller som dekorativa föremål i sig själva.

Oavsett vilket material, form eller storlek du väljer, är det viktigt att tänka på hur vasen kommer att användas och vilken typ av intryck du vill att den ska göra. Med rätt val kan en vas bli en viktig del av din inredning och bidra till att skapa den rätta atmosfären i ditt utrymme.

Vaser med Gravyr eller Tryck

Att ge blommor är ett klassiskt och uppskattat sätt att visa uppskattning, men varför inte ta det ett steg längre? Med en trendig och snygg vas kan du förvandla en enkel blomma till en elegant present.

Vaser är inte bara praktiska behållare för en blomma, de är också vackra inredningsdetaljer som kan lyfta ett helt rum. Med rätt design kan en vas bli en konstnärlig skulptur, en färgglad accent eller en sofistikerad detalj.

Men det är inte bara heminredning som kan dra nytta av vackra vaser. Presentreklam och profilreklam är två områden där vaser kan göra stor skillnad. Genom att ge bort vaser som företagsgåvor kan du skapa varaktiga intryck och stärka ditt varumärke.

Vaser är också utmärkta företagsreklam-artiklar. De kan användas som priser vid företagsevenemang, som gåvor till anställda eller som giveaways vid mässor. Med ditt företags logotyp eller slogan graverad eller tryckt på vasen blir den en ständig påminnelse om ditt företag.

Vaser är också populära presentartiklar. De kan ges bort vid speciella tillfällen, som födelsedagar, bröllop eller jubileer. Med en personlig gravyr eller ett unikt tryck blir vasen en unik och minnesvärd gåva.

Oavsett om du letar efter billiga vaser att ge bort i stora kvantiteter, eller snygga designer vaser för att imponera på viktiga kunder, finns det en vas för varje tillfälle och budget.

Så nästa gång du ger bort blommor, tänk på att en vacker vas kan göra din gåva ännu mer speciell. Och om du vill marknadsföra ditt företag på ett elegant och effektivt sätt, överväg att använda vaser som en del av din marknadsföringsstrategi.

Vaser i en mängd olika Material, Former och Storlekar

Att välja rätt vas kan vara en utmaning. Det finns så många olika material, former och storlekar att välja mellan. Men oroa dig inte, vi har samlat några av de mest populära valen för att hjälpa dig att hitta den perfekta vasen för ditt hem eller kontor.

En av de mest populära materialen för vaser är glas. Glasvaser är eleganta och tidlösa, och de finns i allt från små, diskreta modeller till stora, dramatiska pjäser. Glasvaser kan placeras på golv eller hyllor, och de kan vara höga eller låga, beroende på dina behov och preferenser.

För de som föredrar en mer rustik look, är keramik och stengods utmärkta val. Dessa vaser har en naturlig, jordnära känsla och finns i en mängd olika former, från runda till cylinderformade. De kan vara små nog att passa på en bokhylla, eller stora nog att stå på golvet.

Om du letar efter något lite mer lyxigt, varför inte överväga en kristall eller mässing vas? Dessa vaser är ofta mycket detaljerade och kan vara riktiga konstverk i sig. De kan vara randiga, guld-färgade, eller till och med stå på fot för extra höjd.

För de som vill ha något lite annorlunda, finns det också vaser som kan hängas på vägg. Dessa vaser är perfekta för att skapa en unik väggdekoration och kan fyllas med fina blommor eller gröna växter.

Oavsett vilken typ av vas du väljer, kom ihåg att det viktigaste är att den passar din personliga stil och dekoration. Och glöm inte att fylla den med vackra blommor eller gröna växter för att skapa en levande och inbjudande atmosfär.

Så oavsett om du letar efter en silver vas att komplettera din moderna inredning, eller en guld vas för att lägga till en touch av lyx, har vi det du behöver. Och med vårt breda utbud av vaser i olika material, former och storlekar, är vi säkra på att du kommer att hitta den perfekta vasen för ditt hem eller kontor.

Och glöm inte, en vacker vas är inte bara en inredningsdetalj - det är också ett utmärkt sätt att visa upp ditt företags Merch. Fyll din vas med företagets produkter, som pennor, nyckelringar eller till och med visitkort, för att skapa en unik och minnesvärd display.

Rengöring av vaser på bästa sätt

Att hålla dina vaser rena och skinande kan vara en utmaning, särskilt om de har smala öppningar eller är gjorda av känsliga material. Men oroa dig inte, det finns flera effektiva metoder för att rengöra dina vaser och få dem att se ut som nya igen.

Glasvaser

Glasvaser kan bli smutsiga och fläckiga över tiden, särskilt om de används för att hålla snittblommor. En effektiv metod för att rengöra glasvaser involverar användning av ättika och ris. Häll lite okokt ris i vasen, tillsätt sedan ättika. Skaka kraftigt och låt blandningen stå en stund. Skaka igen och skölj ur. Riset kommer att skrapa mot fläckarna och ta bort både gamla blomvattenmärken och rostfläckar.

En annan metod för att rengöra glasvaser involverar användning av bikarbonat, vatten och vinäger. Fyll vasen till en fjärdedel med vatten, tillsätt sedan en fjärdedel vinäger. Avsluta med att hälla i bikarbonat och låt verka i cirka 10 minuter. Skölj vasen efter cirka 10 minuter och skrubba med en diskborste eller tandborste om det finns lite smuts kvar.

Keramikvaser

Keramikvaser kräver lite mer försiktighet vid rengöring på grund av deras porösa natur. En effektiv metod för att rengöra keramikvaser är att använda en biologisk rengörare speciellt designad för keramiska ytor. Doppa en svamp i rengöraren och rengör din vas med små, cirkulära rörelser. Låt rengöraren verka i några minuter innan du sköljer av med rent vatten.

Metallvaser

Metallvaser kan bli fläckiga och rostiga över tiden. För att rengöra metallvaser kan du använda samma metod som för glasvaser med ättika och ris. Riset kommer att skrapa mot fläckarna och ta bort både gamla blomvattenmärken och rostfläckar.

Oavsett vilken typ av vas du har, är det viktigt att rengöra den regelbundet för att förhindra uppbyggnad av smuts och fläckar. Med dessa enkla och effektiva metoder kan du hålla dina vaser rena och skinande, vilket gör dem till en vacker del av din inredning.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


139 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lord Nelson Victory
Metallhängare Ankare
Flera Färger
Metallhängare Ankare

Hängare av aluminium som lätt skruvas upp eller används som prydnad. Storlek: 12x1...

fr. 40,90 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Hold vas medium (6) Klar/silver
Hold vas medium (6) Klar/silver

Hold är en unik, prisbelönad, vas designad av Pascal Charmolu. Vasen består av mun...

fr. 300,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Top vas (6) Klar/guld
Top vas (6) Klar/guld

Top vas stor är av munblåst glas och metall. En enkel men dekorativ inredningsdeta...

fr. 271,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Top vas stor (4) Klar/guld
Top vas stor (4) Klar/guld

Top vas stor är av munblåst glas och metall. En enkel men dekorativ inredningsdeta...

fr. 330,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Hold vas medium (6) Klar/guld
Hold vas medium (6) Klar/guld

Hold är en unik, prisbelönad, vas designad av Pascal Charmolu. Vasen består av mun...

fr. 300,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Hold vas liten (6) Klar/guld
Flera Färger
Hold vas liten (6) Klar/guld

Hold är en unik, prisbelönad, vas designad av Pascal Charmolu. Vasen består av mun...

fr. 246,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Moon vas stor (6) Sand
Moon vas stor (6) Sand

Elegant, modern och stilren vas i pulverlackad metall. Designad av Pascal Charmolu...

fr. 300,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Hold vas stor (2) Klar/silver
Flera Färger
Hold vas stor (2) Klar/silver

Hold är en unik, prisbelönad, vas designad av Pascal Charmolu. Vasen består av mun...

fr. 550,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Moon vas liten (6) Svart
Moon vas liten (6) Svart

Elegant, modern och stilren vas i pulverlackad metall. Designad av Pascal Charmolu...

fr. 209,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Moon vas stor (6) Svart
Moon vas stor (6) Svart

Elegant, modern och stilren vas i pulverlackad metall. Designad av Pascal Charmolu...

fr. 300,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Moon vas liten (6) Sand
Moon vas liten (6) Sand

Elegant, modern och stilren vas i pulverlackad metall. Designad av Pascal Charmolu...

fr. 209,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Viva vas liten (6) Klar
Viva vas liten (6) Klar

Som en nyutsprungen blomma vecklar den ut sina blad. Vas Viva flörtar med oss på e...

fr. 174,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Viva vas stor (4) Amber
Flera Färger
Viva vas stor (4) Amber

Som en nyutsprungen blomma vecklar den ut sina blad. Vas Viva flörtar med oss på e...

fr. 333,00 kr

MER INFORMATION
Stilo
Vas/ljusstake Pebble
Vas/ljusstake Pebble

Glasvas/ljusstake i ojämn struktur. Mått: 16x23cm.

fr. 296,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors
Orrefors Carat vas 240mm
Orrefors Carat vas 240mm

Serien Carat bygger på en samtida tolkning av traditionell glasslipning som har gj...

fr. 2960,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors
Orrefors Hallon vas 160mm
Orrefors Hallon vas 160mm

Förutom formen gör även namnet tydligt varifrån inspirationen till den vackert bub...

fr. 760,00 kr

MER INFORMATION
Kosta Boda
Kosta boda Contrast vas blå 200mm
Kosta boda Contrast vas blå 200mm

Contrast från Kosta Boda tillverkas med en teknik som heter centrifugering, vilket...

fr. 719,00 kr

MER INFORMATION
Stilo
Vas Maze
Flera Färger
Vas Maze

Glaset är handblåst och därför kan luftbubblor och ojämnheter i glaset förekomma. ...

fr. 152,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors
Orrefors Hallon vas 200mm
Orrefors Hallon vas 200mm

Förutom formen gör även namnet tydligt varifrån inspirationen till den vackert bub...

fr. 960,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors
Orrefors Sofiero vas 200mm
Orrefors Sofiero vas 200mm

Sofiero vas från Orrefors formgavs 1960 av Gunnar Cyrén. Seriens eleganta slipmöns...

fr. 2160,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors
Orrefors Carat cylindervas upper cut 370mm
Orrefors Carat cylindervas upper cut 370mm

Serien Carat bygger på en samtida tolkning av traditionell glasslipning som har gj...

fr. 6800,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors
Orrefors Precious vas 190mm
REA
Orrefors Precious vas 190mm

Precious vas från Orrefors har en asymmetrisk design som bildar vackra brytningar ...

1280,00 kr

fr. 895,00 kr

MER INFORMATION
Kosta Boda
Kosta boda Limelight rosvas rökgrå 230mm
Kosta boda Limelight rosvas rökgrå 230mm

Rosvasen i serien Limelight från Kosta Boda är försedd med en vid krage som ramar ...

fr. 720,00 kr

MER INFORMATION
Stilo
Vas Pebble
Vas Pebble

Glasvas i ojämn struktur. Mått: 39x27cm.

fr. 782,00 kr

MER INFORMATION
Kosta Boda
Kosta boda Limelight rosvas 230mm
Kosta boda Limelight rosvas 230mm

Rosvasen i serien Limelight från Kosta Boda är försedd med en vid krage som ramar ...

fr. 720,00 kr

MER INFORMATION
Kosta Boda
Kosta boda Limelight rosvas grön 230mm
Kosta boda Limelight rosvas grön 230mm

Rosvasen i serien Limelight från Kosta Boda är försedd med en vid krage som ramar ...

fr. 720,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors
Orrefors Carat klotvas 108mm
Orrefors Carat klotvas 108mm

Serien Carat bygger på en samtida tolkning av traditionell glasslipning som har gj...

fr. 1360,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors
Orrefors Squeeze vas 230mm
Orrefors Squeeze vas 230mm

Squeeze är en vas från Orrefors med en böljande form som förändras i olika vinklar...

fr. 1200,00 kr

MER INFORMATION
Kosta Boda
Kosta boda Non stop vas svart 280mm
Kosta boda Non stop vas svart 280mm

Vasen Non Stop har ett mönster i svepande svart färg, som ger ett grafiskt och lev...

fr. 4000,00 kr

MER INFORMATION
Kosta Boda
Kosta boda Limelight tulpanvas 195mm
Kosta boda Limelight tulpanvas 195mm

Tulpanvasen i serien Limelight från Kosta Boda är försedd med en vid krage som ram...

fr. 720,00 kr

MER INFORMATION
Kosta Boda
Kosta boda Open minds vas vit 360mm
Kosta boda Open minds vas vit 360mm

Open Minds från Kosta Boda har dramatiska penseldrag, målade för hand på glas munb...

fr. 3280,00 kr

MER INFORMATION
Kosta Boda
Kosta boda Limelight tulpanvas rökgrå 195mm
Kosta boda Limelight tulpanvas rökgrå 195mm

Tulpanvasen i serien Limelight från Kosta Boda är försedd med en vid krage som ram...

fr. 720,00 kr

MER INFORMATION
Kosta Boda
Kosta boda Open mind vas vit 250mm
Kosta boda Open mind vas vit 250mm

Open Minds från Kosta Boda har dramatiska penseldrag, målade för hand på glas munb...

fr. 2960,00 kr

MER INFORMATION
Kosta Boda
Kosta boda Limelight tulpanvas grön 195 mm
Kosta boda Limelight tulpanvas grön 195 mm

Tulpanvasen i serien Limelight från Kosta Boda är försedd med en vid krage som ram...

fr. 720,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors
Orrefors Squeeze vas blågrå 230mm
Orrefors Squeeze vas blågrå 230mm

Squeeze är en vas från Orrefors med en böljande form som förändras i olika vinklar...

fr. 1200,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors
Orrefors Carat klotvas 168mm
Orrefors Carat klotvas 168mm

Serien Carat bygger på en samtida tolkning av traditionell glasslipning som har gj...

fr. 2720,00 kr

MER INFORMATION
Kosta Boda
Kosta boda Caramba vas vit 340mm
Kosta boda Caramba vas vit 340mm

Inspiration till Caramba från Kosta Boda kommer från Mexico. "¡Ay, caramba!" är et...

fr. 3600,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors
Orrefors Squeeze vas 340mm
REA
Orrefors Squeeze vas 340mm

Squeeze är en vas från Orrefors med en böljande form som förändras i olika vinklar...

1400,00 kr

fr. 1200,00 kr

MER INFORMATION
Dorre Home®
Elegant vas, rund
Elegant vas, rund

Rund kristallvas. Höjd: 24,5 cm

fr. 189,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors
Orrefors Bloom vas 125mm
REA
Orrefors Bloom vas 125mm

Glas och metall möts i serien Bloom från Orrefors. Vasens glasbotten är munblåst o...

1200,00 kr

fr. 999,00 kr

MER INFORMATION