Lampor

Utvecklingen av lampor har kommit långt sedan de första glödlamporna. Från de traditionella halogenlamporna till de mer avancerade xenon- och LED-lamporna, har tekniken bakom belysning utvecklats i en rasande takt. Men vad är det som gör dessa lampor så speciella? Och hur har de förändrat sättet vi ser på ljus?

Nyckelpunkter för Bordslampor, Skrivbordslampor och Kontorslampor

När det gäller att välja rätt lampa för ditt kontor, skrivbord eller bord, finns det flera nyckelpunkter att tänka på. Dessa punkter kan hjälpa dig att hitta den perfekta lampan som inte bara uppfyller dina belysningsbehov, men också kompletterar din inredning och skapar rätt atmosfär.

  1. Kvalitetsmaterial och design: En bra lampa bör vara tillverkad av kvalitetsmaterial och ha en attraktiv design. Detta inkluderar allt från lampans kropp till dess skärm. Till exempel, en bordslampa kan ha en fyrkantig fot och en korrugerad kropp med fat i transparent glas, medan en skrivbordslampa kan ha en justerbar arm för flexibilitet.

  2. Ljusstyrka och ljuskvalitet: Ljusstyrkan och ljuskvaliteten är också viktiga faktorer att tänka på. En bra lampa bör ge tillräckligt med ljus för att uppfylla dina behov, oavsett om det är för att läsa, arbeta eller bara skapa en mysig atmosfär. Dessutom bör ljuskvaliteten vara behaglig för ögonen, utan att skapa bländning eller skuggor.

  3. Flexibilitet och justerbarhet: För skrivbordslampor och kontorslampor är flexibilitet och justerbarhet viktiga faktorer. Dessa lampor bör ha justerbara armar eller huvuden som gör det möjligt att rikta ljuset där det behövs mest.

  4. Stil och estetik: Slutligen bör lampan komplettera din inredning och reflektera din personliga stil. Oavsett om du föredrar en klassisk, modern eller industriell stil, finns det en mängd olika lampor att välja mellan.

Genom att tänka på dessa nyckelpunkter kan du hitta den perfekta lampan för ditt kontor, skrivbord eller bord. Oavsett om du letar efter en lampa för att läsa, arbeta eller bara skapa en mysig atmosfär, finns det en lampa där ute som passar dina behov och din stil.

Bordslampor i snygg Design för Inredning och Prydnad

Ljus är en viktig del av inredningen. Det skapar atmosfär, framhäver detaljer och gör rummet mer inbjudande. En av de mest mångsidiga och trendiga lösningarna för att skapa en mysig atmosfär är bordslampor. De är inte bara praktiska, utan också en viktig del av inredningen och prydnaden i ditt hem eller kontor.

En liten bordslampa kan vara en perfekt accent i ett rum, medan en stor bordslampa kan bli ett riktigt blickfång. Oavsett om du föredrar en mässing bordslampa för en lyxig touch, en trä bordslampa för en naturlig känsla, eller en keramik bordslampa för en retro vibe, finns det något för alla smaker och stilar.

En av de senaste trenderna inom belysning är batteridrivna bordslampor. De är sladdlösa och portabla, vilket innebär att du kan placera dem var som helst, oavsett om det finns ett eluttag i närheten eller inte. Dessutom är de energieffektiva och miljövänliga, vilket gör dem till ett utmärkt val för den miljömedvetna konsumenten.

En annan fördel med batteridrivna bordslampor är att de ofta är uppladdningsbara. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att byta batterier hela tiden. Vissa modeller drivs även av solceller, vilket gör dem ännu mer energieffektiva.

När det gäller design, finns det inga gränser. Du kan välja mellan bordslampor med en lampskärm av glas för en klassisk look, eller kanske en bordslampa i guld för en lyxig känsla. Oavsett om du vill ha din bordslampa i ett fönster, på ett bord eller på en hylla, kommer den att ge en extra touch till din inredning.

Men bordslampor är inte bara för hemmet. De kan också vara en utmärkt Presentreklam eller Profilreklam för ditt företag. Genom att ge bort en snygg och praktisk bordslampa som present, kan du marknadsföra ditt företag på ett subtilt och effektivt sätt. Dessutom visar det att du bryr dig om dina kunders välbefinnande och komfort.

Så oavsett om du letar efter en billig bordslampa för ditt hem, eller en exklusiv bordslampa för att marknadsföra ditt företag, finns det en perfekt lösning för dig. Med rätt bordslampa kan du skapa en mysig atmosfär, framhäva din inredning och till och med marknadsföra ditt företag på ett effektivt sätt.

Skrivbordslampor och Kontorslampor till Företaget

När det kommer till att skapa en produktiv och inspirerande arbetsmiljö är rätt belysning avgörande. Oavsett om du behöver skrivbordslampor eller kontorslampor, finns det en mängd olika alternativ att välja mellan.

En av de mest populära typerna av skrivbordslampor är de som använder LED-teknik. Dessa lampor är inte bara energieffektiva, utan de ger också ett klart och skarpt ljus som är perfekt för arbetsuppgifter som kräver precision och fokus. Vissa LED-skrivbordslampor kommer även med inbyggda förstoringsglas, vilket gör dem till ett utmärkt verktyg för detaljerat arbete.

För de som föredrar en mer traditionell estetik finns det retro skrivbordslampor och kontorslampor. Dessa lampor, ofta tillverkade av mässing eller andra metaller, ger en klassisk touch till varje arbetsplats. De kan vara ett utmärkt sätt att lägga till lite personlighet och stil till ditt skrivbord eller kontor.

När det gäller storlek finns det både liten och stor skrivbordsbelysning att välja mellan. En liten lampa kan vara perfekt för ett mindre skrivbord eller en arbetsstation, medan en större lampa kan ge mer omfattande belysning för ett större skrivbord eller arbetsområde.

Oavsett om du föredrar en klassisk design eller något mer modernt, finns det skrivbordslampor och kontorslampor som passar alla stilar. Vissa lampor har en dimbar funktion, vilket gör att du kan justera ljusstyrkan efter dina behov. Andra har en klämma som gör att du kan fästa dem direkt på ditt skrivbord, vilket sparar värdefull skrivbordsyta.

För de som vill lägga till en touch av lyx till sin arbetsplats finns det skrivbordslampor och kontorslampor i guld. Dessa lampor kan ge en känsla av elegans och sofistikering till varje arbetsmiljö.

För de som arbetar i en industri miljö, kan en robust och hållbar skrivbordslampa eller kontorslampa vara ett bra val. Dessa lampor är ofta tillverkade av hållbara material som trä och metall, och är designade för att tåla de krävande förhållandena i en industriell miljö.

Oavsett om du behöver en batteridriven lampa för mobilitet eller en lampa med laddare för kontinuerlig användning, finns det alternativ som passar alla behov.

Att välja rätt skrivbordslampa eller kontorslampa kan göra en stor skillnad när det gäller produktivitet och komfort på arbetsplatsen. Oavsett om du behöver kontorsbelysning för ett stort kontor eller belysning för skrivbord i ett hemmakontor, finns det en lampa som passar dina behov.

Men att välja rätt lampa handlar inte bara om funktionalitet - det handlar också om att skapa rätt atmosfär och uttrycka din unika stil. Oavsett om du föredrar en snygg modern lampa eller en charmig retro lampa, finns det en skrivbordslampa eller kontorslampa som speglar din personliga smak.

Och glöm inte att en snygg skrivbordslampa eller kontorslampa inte bara är ett praktiskt verktyg - det kan också vara en del av din Merch och Promotion strategi. Genom att välja en lampa som kompletterar din företagsimage och varumärke, kan du skapa en enhetlig och professionell look som imponerar på kunder och besökare.

Så oavsett om du letar efter en lampa för ditt skrivbord, ditt kontor eller för att profilera ditt företag, finns det en mängd olika alternativ att välja mellan. Med rätt skrivbordslampa eller kontorslampa kan du skapa en arbetsmiljö som är både funktionell och inspirerande.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


42 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midocean
Capusla - Trådlös laddare med lampa
Capusla - Trådlös laddare med lampa

Bordslampa med trådlösladdning och trådlös högtalare. Lampan har tre olika ljussty...

fr. 311,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Zeta - Läsampa med väderstation
Zeta - Läsampa med väderstation

Väderstation och skrivbordslampa i ABS plast med hela 18 st LED lampor som smidigt...

fr. 248,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
5W trådlös laddare skrivbordslampa
5W trådlös laddare skrivbordslampa

Lampa i ABS med integrerad trådlös laddning för att uppgradera ditt skrivbord. Pla...

fr. 310,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Flexilight - Boklampa
Flera Färger
Flexilight - Boklampa

Läslampa med LED ljus. Flexibel kropp för enkel inställning av vinkeln. På grund a...

fr. 31,20 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Bright skrivbordslampa och organisatör med trådlös laddare
Bright skrivbordslampa och organisatör med trådlös laddare

Skrivbordslampa med integrerad trådlös laddare och pennhållare. Lampan har tre bli...

fr. 210,00 kr

MER INFORMATION
MerxTeam
Sensorlampa LED
Sensorlampa LED

Ansluts till eluttag, tänds vid strömavbrott samt utrustad med rörelsesensor som t...

fr. 209,00 kr

MER INFORMATION
MerxTeam
Lampa retro
Flera Färger
Lampa retro

Retro lampa, dra i snöret och lampan tänds, 3 st AAA batterier, 1 W vit LED lampa...

fr. 55,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Neat Light - Skrivbordslampa + laddare 10W
Neat Light - Skrivbordslampa + laddare 10W

Vikbar skrivbordslampa med 48 LED-lampor och 10W trådlös laddning och 2 USB-hubbar...

fr. 399,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Saturn - Skrivbordslampa + laddare 10W
Saturn - Skrivbordslampa + laddare 10W

ABS skrivbordslampa med 10 LED-lampor och 10W trådlös laddare. Touch kontroll. Ute...

fr. 170,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Pot Lamp - Solcellslykta
Pot Lamp - Solcellslykta

Solcellslampa för utomhusbruk med ljusslinga med 20st LED lampor. Hängare på toppe...

fr. 76,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Sensa Bar lampa med rörelsesensor
Sensa Bar lampa med rörelsesensor

Sensa är en perfekt lampa för inomhusplatser som trappor, garage, kök, hall, badru...

fr. 146,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Night - Nattlampa
Night - Nattlampa

LED nattlampa i stjärnform, skiftar i färg. Dekorativ i varje sovrum eller barnrum...

fr. 45,50 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Pure Glow USB återuppladdningsbar bordslampa RCS rplast
Pure Glow USB återuppladdningsbar bordslampa RCS rplast

Lyxig bordslampa tillverkad av RCS-certifierad återvunnen ABS-plast, återvunnen al...

fr. 285,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Venita - Bordslampa
Venita - Bordslampa

Bordslampa i aluminium (3,5W) med touchsensor, dimbar och ett 3 600 mAh batteri s...

fr. 573,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Lampa i ABS
Flera Färger
Lampa i ABS

Lampa i ABS för utomhusbruk, med tre lägen: fast sken, dimmad samt färgskiftande (...

fr. 30,30 kr

MER INFORMATION
Dorre Home®
Elvira Ledljus
Flera Färger
Elvira Ledljus

Vitt ledljus med rustik yta och med "levande" låga. Timer 4/8 timmar. Mått: 8 x 16...

fr. 165,00 kr

MER INFORMATION
Dorre Home®
Landsort Lykta
Landsort Lykta

Lykta Landsort i svart smide och med led belysning Höjd: 23 cm. Timer för 4 eller...

fr. 299,00 kr

MER INFORMATION
Fatboy®
Edison the Grand
Edison the Grand

En elegant, minimalistisk och stabil LED-golvlampa i materialet i polyetylen för b...

fr. 5039,00 kr

MER INFORMATION
Fatboy®
Edison the Medium
Edison the Medium

Miljövänlig och stabil LED-lampa i materialet i polyetylen för både inom- och utom...

fr. 2359,00 kr

MER INFORMATION
Fatboy®
Edison the Petit 12-pack
Edison the Petit 12-pack

Portabel LED-lampa för både inom- och utomhusbruk. 3 olika ljusstyrkor. Steglös d...

fr. 639,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Tilde - Laddare mobil
Tilde - Laddare mobil

10 Watts trådlös laddare i bambu med läslampa för smartphones, inklusive en laddni...

fr. 271,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Luming USB återuppladdningsbar bordslampa RCS återvunnen pla
Flera Färger
Luming USB återuppladdningsbar bordslampa RCS återvunnen pla

Trendig uppladdningsbar och bärbar bordslampa som kommer att se bra ut både på skr...

fr. 198,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
SLEYA Multifunktionell skrivbordslampa
SLEYA Multifunktionell skrivbordslampa

Multifunktionell skrivbordslampa i bambu med 25 lysdioder, justerbar ljusstyrka oc...

fr. 575,00 kr

MER INFORMATION
Fatboy®
Flamtastique XS
Flera Färger
Flamtastique XS

Flamtastique XS drivs av lampolja. Tack vare den genomskinliga delen av foten kan...

fr. 719,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Milky Way - Ljusslinga med 20 stjärnformade
Milky Way - Ljusslinga med 20 stjärnformade

Ljusslinga med 20 st stjärnformade LED lampor i trä. Förpackade i en trevlig prese...

fr. 51,00 kr

MER INFORMATION
XD Xclusive®
SolarGlow USB återuppladdningsbar outdoor-lampa RCS plast
SolarGlow USB återuppladdningsbar outdoor-lampa RCS plast

LED-bordslampa tillverkad av RCS-certifierad återvunnen ABS. Totalt återvunnet inn...

fr. 247,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Spot - Trådlös laddare, laphögtalare
Spot - Trådlös laddare, laphögtalare

15W kontorslampa med trådlös laddning och 5.1 trådlös högtalare. Den har justerbar...

fr. 287,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Moti - LED-lampa med solcell
Moti - LED-lampa med solcell

20 LED solcellsljus i PP med rörelse- och nattsensorer. PIR (passiv infraröd senso...

fr. 71,00 kr

MER INFORMATION
Unik skriftlampa
Unik skriftlampa

Unik platta för anteckningar, kanske för handlingslistan eller en söt hälsning til...

fr. 199,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Lumitree - Bordslampa LED, julgran
Lumitree - Bordslampa LED, julgran

LED färgskiftande lampa i julgransform. Färger: vit, blå, lila, rött, gult och gr...

fr. 27,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
Galaxy RABS multifunktionell skrivbordslampa
Galaxy RABS multifunktionell skrivbordslampa

Återvunnen ABS multifunktionell skrivbordslampa med inbyggd trådlös snabbladdare (...

fr. 198,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Lumistar - Bordslampa LED, stjärna
Lumistar - Bordslampa LED, stjärna

LED färgskiftande lampa i stjärnform. Färger: vit, blå, lila, rött, gult och grönt...

fr. 27,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Lima - Bordslampa
Lima - Bordslampa

Bordslampa i rostfritt stål med laddningsbart batteri (800mAh) och 24 lysdioder. L...

fr. 139,00 kr

MER INFORMATION
C TWO
Table Light Ambient DeLuxe
Table Light Ambient DeLuxe

Elegant bordslampa utmärkt till skrivbordet i hemmet eller som extraljus på kontor...

fr. 284,00 kr

MER INFORMATION
C TWO
Table Light Ambient Compact
Table Light Ambient Compact

Praktisk och stilren bordslampa, justerbarhöjd från 115mm upp till 295mm. Perfekt ...

fr. 149,00 kr

MER INFORMATION
Fatboy®
Bellboy Lampa
Flera Färger
Bellboy Lampa

Bellboy. En klassisk bordslampa, men med nytt utseende och femstjärnig design som ...

fr. 1009,00 kr

MER INFORMATION
Fatboy®
Bolleke Lampa
Flera Färger
Bolleke Lampa

Rund trådlös, portabel och uppladdningsbar LED-lampa. Vattentät och fungerar både...

fr. 759,00 kr

MER INFORMATION
Fatboy®
Oloha Small Lampa
Flera Färger
Oloha Small Lampa

Oloha är en stämningslampa, en vägglampa och ett konstverk på en och samma gång. E...

fr. 559,00 kr

MER INFORMATION
Fatboy®
Edison the Giant
Flera Färger
Edison the Giant

En elegant, minimalistisk och stabil LED-golvlampa i materialet i polyetylen och f...

fr. 5039,00 kr

MER INFORMATION
Fatboy®
Thierry le Swinger
Flera Färger
Thierry le Swinger

Fatboy Thierri le Swinger är en unik trådlös LED-utomhuslampa. Denna multifunktion...

fr. 2109,00 kr

MER INFORMATION